Tänk positivt!

godkväll :)
Sitter och har ganska tråkigt faktiskt. Så jag fick för mej att översätta dom sista orden som ska vara med på spanska provet, nu har jag det gjort också, men det är bara en liiiiiiiiten bråkdel av allt plugg jag har framför mig *suck.

förresten så måste jag säga att jag faktiskt gillar hösten. grejen är, visst är sommaren härlig i all dess ära. Men samtidigt så måste de finnas andra årstider så man kan längta efter de andra, man lär sig uppskatta saker bättre då. Sen tycker jag faktiskt att de skulle vara ganska tråkigt utan den där tiden på året då man vet att julen närmar sig, träden ändrar färg o man får sitta med filtar framför tvn och bara mysa. Jo det regnar ju i för sig och det är skit tråkigt. Men efter regnet kommer solen (snön) och den kan man ju inte klaga på , mysigt mysigt mysigt! Hösten är en del i det hela helt enkelt. Det är i alla fall vad jag tycker...
... & jag måste börja tänka positivare, tänk vad mycket enklare o roligare allt blir då? Om man ser saker från den ljusa sidan. Från och med nu ska jag skriva tre saker om varje dag som är BRA! Deal!? Börjar imorgon.


En bild fotad häromdan.



XO / L


Happy Halloween

Hej, hoppas alla har haft en bra kväll.
Halloween idag om jag har förstått rätt? ;) hoppas ni får en bra kväll också då. Ska bara vara hemma med familjen idag. Och nu är det bara två dagar kvar på lovet, shit va fort de har gått.
Får väl se om de dyker upp några barn här som vill ha godis, annars får ju jag hela påsen för mej själv, höhö, eller nästan då. Mums! hihi.

Nej nu ska jag ner o äta middag, kyckling o jordnötssås o ris tror jag, så goootttt.

puss på er


klantigt

Hello!
Nu är jag hemma igen, var först hos läkaren och sen åkte jag och mamma till Lager 157, helen & felicia följde inte med denna gången. Hittade bara ett linne, skit surt. Köpte en kofta med, men den va för kort i ärmarna fast ja köpte M så mamma fick den istället.. Hittade inga jeans heller, men jag ska nog köpa dom i stan imorgon.
vet ni vad ?! hahahaha.
Jag har fått tejpa ihop mitt långfinger/ringfinger för jag har skit ont i långfingret.
Ja satt o tjafsade me min brorsa igår, o så skulle ja boxa i luften, framför hans ansikte,,,, haha. Då tar han upp sin knytnäve o håller framför så ja boxar i den o mitt finger knäcker till, sen gjorde de inte mer ont, men när jag vaknade i morse, AJJJ. Kan inte böja de riktigt o inte spänna de. Så förmodligen är det en stukning eller en liten spricka i, bra jobbat lina! haha.

Nu ska jag nog lägga mej framför tv och lata mig.

bloggar senare, puuusss!

Torsdag kväll

Hej igen.
Nu har jag ätit lite middag precis, mums, mat är gott som richards mormor säger, haha! :)
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Imorgon måste jag upp ganska tidigt för först ska jag till läkaren, och sen ska jag, mamma och förmodligen felicia o Helen till Lager 157. Det ska bli skoj.


Hittade den här t-shirten på monkis hemsida,
gillar den verkligen så enkel men ändå så snygg.
Gillar färgen och knapparna, ingen som ska till gbg?


Får väl se om det blir nåt mer inlägg ikväll, säger i alla fall ha en bra kväll! :)

XO  / L

Ciao bella

åh va trött jag blev nu, har inte fått sådär jätte mycket gjort men jag ska skriva ihop lite saker inför ett prov nu och sen får det nästan räcka för ett tag. Hade tänkt kolla på top model 6 i 50 minuter klockan 16.00 för sen börjar filmen Ciao Bella på Canal+ klockan 16.50. Jag tycker att den är jätte bra, så jag ska kolla även fast jag har sett den.

För er som inte har sett den, såhär står det om den;

Ciao Bella - Om att låtsas vara någon man inte är utspelar sig i Göteborg under Gothia Cup. Filmen handlar om två sextonåringars längtan efter den stora kärleken. Den ena huvudperson är den sextonåriga Mustafa Moradi från Lerum. Mustafa längtar efter kärlek, men tjejer vill bara ha honom, den välvårdade iraniern, som vän. Han slås av den brillianta idén att låtsas vara italienare under Gothia Cup för en het italienare på besök i Göteborg borde ha mycket större chanser hos tjejerna än en tråkig iranier från Lerum. Så föds "Massimo". Den andra huvudpersonen är Linnea. Hon är i sitt eget tycke en mycket mogen ung kvinna som längtar efter en ung man med stil, passion och mod. Under Gothia Cup träffar hon sina drömmars prins, italienaren Massimo.




en bild ifrån filmen.

Jag tycker att Chanelle som spelar Linnea i filmen är så himla söt också, haha! tolka inte detta fel nu.

Time för lite mer läxor sen blire tv-dax.
pussss


Mycket plugg

godmorgon sötisar
Idag vaknade jag ganska sent ju! haha. Jag kan verkligen inte sova så länge nu på lovet, jag vet inte varför. Skoltiderna har väl förhäxat mig,,,,, haha. Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt om man nu kan kalla det lugnt när man har tre prov, en redovisning och en inlämning på 10 sidor nästa vecka. En hel del plugg alltså. Får riktig ångest när jag tänker på det , vill verkligen inte sätta mej o plugga en hel dag mitt på lovet. Men jag måste väl göra det...
Så nu ska jag byta om, ta på mej nåt snyggt och sminka mej o stänga av datorn. För de blir inget gjort om jag sitter och såsar i mjukisar framför datorn samtidigt.
Hade tänkt träna lite idag, eller i alla fall gå ut på en promenad. Hur ska jag hinna med allting? Det kommer bli massa plugg i helgen också.

Nu måste jag sätta igång, jag bloggar senare.

PUSSS

Bion var jätte bra

Nu är jag hemma från bion.
Jag tycker att den var jätte bra och söt! Så nu ska jag bara ta det lugnt lite innan det är läggdags,,,, haha. kanske ska se en film om jag orkar.
Imorgon ska jag nog bara vara hemma och försöka få lite plugg gjort, wish me luck? Det kan behövas.
Jag är verkligen in shopping-moode fortfarande och jag vet inte riktigt VAD jag vill ha. Eller jag vet massa saker men jag kan inte bestämma mej vad som är viktigast att lägga pengarna på nu. Jeans ska i alla fall inhandlas denna veckan, och innetofflorna med. Får höra lite med mamma vad som händer på fredag när hon är ledig.

Förresten, min mobil ville inte alls ta bra bilder idag så alice tog typ 3 st, alltid något eller hur?
Jag ska be henne skicka så dom kanske kommer upp imorgon.

XO / L


snabb update

Hallo :)
Nu ska jag fixa iordning mej lite innan vi åker ner till stan och käkar pizza och sånt där. Sen är det ju bio-tajm.
Jätte skoj. Tar nog lite bilder jag kan lägga upp sen.

pusss

Päls

För er som har tänkt er en päls nu i höst/vinter så hittade jag den här billiga på Cubus när jag var i stan. Jag tycker det är rå-snyyyggt med pälsar men inget jag själv är ute efter. Ni som verkligen har spanat efter en har säkert sett den här tidigare. Det är ett läder band runt midjan. När jag var och kollade på den var det även -25% på alla jackor, så håll utkik.


pusssss

godmorgon :@

gooodmorgon.
Ligger i min säng med datorn, har inte orkat gå upp än.
Jag brukar alltid ha min mobil på ljudlös men igår satte jag på "normal" för att höra när min mamma skulle ringa mej och jag glömde att ändra. SJÄLVKLART ringer nån j'vel mitt i natten (dolt nr) och min mobil låter inte särskilt diskret heller, de bah dunkade typ. Ja va så trött så ja reagerade inte fort, sen kom min brorsa in och stängde av den, haha!
nu ska jag duscha och äta frukost och vid 1 kommer alice.

bloggar sen, XO

It's getting dark outside.

har precis kollat på Ugly betty och DH nu, my god vad bra båda två avsnitten var idag. Funderar på om jag ska byta om till mjukis kläder och sätta mej och kolla på the hills avsnittet nu. Imorgon kommer alice hit nångång på förmiddagen eller efter lunch och sen på kvällen blir det pizza och High School Musical 3 med tjejerna. Kul.
Funderar på om vi kanske ska åka in lite tidigare så jag kan prova ett par jeans som jag la undan idag. Dom hade inte rätt strl i knalleland så dom ringde och la undan dom i stan tills imorgon. Fast samtidigt har jag ändå inte pengar så jag kan köpa dom imorgon och mamma hinner inte ge mej. Hmm, får se hur jag ska lösa detta.

tror att de är dom här jeansen, märket Levis i alla fall.

Nu får jag säga godnatt till er.
Sov gott!

Väska


Min kompis ska köpa den här väskan på kappahl som jag också tycker är väldigt snygg & billig.
Bra storlek också och det är ett fack på baksidan (utanpå) och så ett men dragkedja inuti och ett mobilfack.
Tänkte bara tipsa om den för er som letar efter väska.
Jag glömde fota ugg-tofflorna ifrån Kappahl men min mamma ska köpa dom åt mej (eftersom hon får rabatt) så jag fotar dom då. Det blir nog imorgon eller på Torsdag förhoppningsvis.

XOXO


Shoppat lite

Nu hade jag tänkt visa vad jag köpte. Eftersom min mobil kamera inte är särskilt bra så får de bli internet-bilder mest, hoppas ni överlever :)

Tunika, klänning, t-shirt, kalla det vad du vill :)

Ifrån Gina tricot i alla fall för 149,-


Nagellack ifrån Mavala i färgen Milano.
Köpt på Kicks för 39,- (OBS! inte min bild, google)

örhängen ifrån Gina tricot, 89,-

vad tycker ni?
XO


stan

Hej! :)
Nu är jag hemma ifrån stan igen, blev ganska sent men det var jätte skoj. Gick först en liten stund inne i själva stan med den mesta av tiden var vi i knalleland. Jag inhandlade lite granna men ville egentligen ha köpt mer. Äh jag kan ju göra det någon annan dag annars. Hade i alla fall jätte skoj med elin.
Jag lägger snart in bilder på vad jag köpte för nu ska jag äta.

puss!


elin på fiket.

fugekakan ja köpte, åh så god o väääldigt mättande.

Morgon

godmorgon!
Sitter och klurar på hur min brorsa kan komma in till stan sen, haha. Jag behöver mitt busskort och vi har inga lösa pengar hemma, great. Ska åka in till stan efter lunch.. Har ingen aning vad jag ska ha på mej, som vanligt, åhh.
får väl börja göra iordning mej, kanske tar lite bilder idag också, med min härliga mobil kamera.

Ha en bra dag, bloggar när jag kommer hem.

pusss

Kläder, låtar, hjälp, allt möjligt!

yo!
( jag måste komma på lite nya hälsning-sätt, help?! )

Imorgon blir det då stan med elin, vet en hel del saker jag vill kika på. Vi hade tänk gå både inne i själva stan och i knalleland (ett shoppingcenter typ) även fast dom flesta butikerna är samma så finns de ju en del olika i alla fall.
Skulle träffa henne vid halv 1 tiden så jag hinner blogga innan imorgon i alla fall.
Känner att jag MÅSTE köpa lite nya kläder, jag har ju INGENTING, eller jo men inte mycket.
Här är några grejer jag hade tänkt kika på:


gina gina, och mössa - indiska.

Sen blire inne-uggsen och koftor m.m.
Ska inte köpa ALLT, men ska väl kika så får man hoppas att NÅGOT f öljer med hem :)

Och här tipsar jag om 4 låtar som spelar på mitt iTunes nu;

♥ If i Were a Boy - Beyonce
♥ Bottle up - Pussycat dolls ft. Snoop Dogg
♥ Superhuman - Chris brown ft. Keri Hilson
♥ Sweet about me - Gabriella Climi

Som ni kanske märker så är de väldigt olika stilar, eller kanske inte precis på just dom här, men om man kollar på mitt iTunes över huvudtaget, men jag är väl en allätare när det gäller musik.
Ni får jätte gärna ge mej tips också! Det kommer upp fler låtar senare om ni vill?

XO


foto.

hej sötisar.
Min dag har varit ganska bra faktiskt, var ute och gick i en timma ungefär och fotade väldigt fina höstbilder. Men sen är lilla jag så smart att alla inte hade överförts på datorn riktigt och jag raderade dom från kameran så jag har bara 5 bilder kvar och dom är typ dom sämsta. Hur glad blir man inte? haha!
Sen när jag kom in så åt jag äppelpaj, såg reprisen av Gossip Girl eftersom jag missade det igår, FY SJUTTON vad bra! och sen har jag väl mest suttit parkerad här framför datorn, inget plugg idag...



en misslyckad bild ifrån idag.

puss

Hej

( det är skit svårt att komma på rubriker! )
Imorgon ska jag till stan med Elin och kika lite, förhoppningsvis hittar jag någonting då. Hittade inget idag.
Har bl.a. kikat på ett par uggs imitationer , alltså innetofflor. Kan fota dom imorgon  när jag är i stan kanske
Sen har jag en låååång lista på vad jag vill kolla på. Haha!
Idag blir de väl mest en tråkig slappar dag. Ska väl jobba med lite läxor och sånt, sjukt tråkigt att vi ska få läxor över lovet tycker jag!

förlåt för ett jätte tråkigt inlägg :)


haha, parlamentet alltså...

puss!

stan

Nu blir de stan en snabbis, bloggar när jag kommer hem!

pusspuss

right now

Nu är klockan 23.14 och jag ska snart gå och lägga mej, gick ju upp ganska tidigt idag. Har bytt till ett JÄÄTTTE tjockt duntäcke i sängen nu också, det är så göttt.
Imorgon blir de nog stan en snabbis på förmiddagen med mamma, ska inte köpa nåt speciellt.
Har precis målat naglarna också, fick bli den vanliga färgen. Känner att jag kanske borde köpa ett nytt så jag kan variera mej lite? haha! Funderade på att åka till Gbg på tisdag med elin men man måste ju tänka lite på budgeten med, blir nog bara att vi kikar igenom här i stan istället och åker hem sen.

Nu blir de två "right now" bilder, det var ju ett tag sen;



konstig bild men ja tänkte bara att man skulle se min tumme, haha! Har satt stjärnor på den, de blev faktiskt ganska bra tycker jag :) även fast min hand ser enorm ut och ser ut att vara någon annans.

pusssss


Street style

bild till artikeln

två ord; stilrent & SNYGGT!

pusssssssssss

Hos mormor

Hej!
Har inte kunnat uppdatera idag för jag har ju varit hos min mormor som ni kanske kommer ihåg.
Det var väl skoj, vi åt lunch o sen åt vi tårta och så öppnade hon presenter och så va min übersöta kusin där, haha.
Alva :) Hon är 7 månader och jätte gullig. Sen har de väl varit en ganska seg kväll kom hem ungefär vid 18.00 och så har ja suttit här vid datorn. Sen blir det bara och sa det lugnt ikväll.


fick inte jätte många bra bilder på henne men här är en i alla fall.

XO / L


Gina

Var inne och kikade lite på Gina Tricots hemsida och det här får gärna hamna i min garderob, speciellt koftan eftersom jag har letat eften en fin. Frågan är bara hur materialet är, om jag hittar den i stan så får ja väl se det och vem vet, det kanske blir ett köp.


oj ursäkta att det blev väldigt slarvigt gjort.

Koftan - 299,-
T-shirten - 129,-
Knästrumporna - 79,-

XO / L

liten update

Har varit en lugn dag idag, har väl mest nördat här framför datorn och sånt där.
Har bokat bio-biljetter nu med. Så jag och mina tre kompisar ska se high school musical på Onsdag, och så Pizza innan det, skoj! :) Nu ska jag väl snart äta nåt och sen blir det mys framför tvn idag.

XO / L


Tankeställare.

Nu har jag varit inne i stan och handlat bebis kläder och present till min mormor, det är skoj! haha.
Jag fick mej en liten tankeställare igår när jag satt och funderade...
Tänk hur mycket pengar man lägger på just kläder som bara blir liggande där i garderoben sen eller används i någon månad och sen blir för tråkiga. Tänk hur mycket annat man kan göra för dom pengarna, för kläder är ju inte det viktigaste?
Jag tycker personligen att det är jätte skoj och bry sej om vad man har på sig och matcha olika saker o.s.v men nu har jag inte handlat så mycket på ett tag och det GÅR JU faktiskt. Det är ju inte så att man behöver gå runt naken för att man inte köper kläder varje vecka, eller hur? Ungefär 70% av pengarna jag får går nog till kläder eller gjorde i alla fall innan,  och sen betalar ju mamma också.
Fast.. Det finns ju flera som verkligen har kläder som intresse och det har jag full förståelse för, men hey, om man hade sparat in dom där extra pengarna på kläderna man EGENTLIGEN inte behövde. Så skulle det nog vara ganska mycket efter ett tag...


den här t-shirten för 650 kronor, herregud..
Det finns ju liksom inte! I alla fall inte för mej.

mitt lov

Hej!
Nu har jag precis ätit tacos, mums! och snart är det idol som gäller.. Den vanliga fredags underhållningen ;)
Nu har ju Höstlovet satt igång och det kanske inte blir sådär jätte bra uppdatering här i bloggen.. Får väl se. Det är ju ändå lov, så ni förstår säkert. Det här hade jag tänkt hitta på;

Lördag - Åker in till stan me mamma och köper presenter till min kusin och mormor. Sen bara slappa, min andra kusin är här hos oss tills måndag.
Söndag - Åker hem till mormor över dagen och där är min lilla kusin Alva som är typ 8 månader.
Måndag - En helt vanlig slappdag, kanske pluggar lite smått om jag orkar.
Tisdag - Förmodligen träffa kompisar och Alice kanske sover över här (??)
Onsdag - Då är ju Alice här isåfall och så drar vi med två till på High school musical 3 på bio!
Torsdag - Kanske hänger med mamma ner till Helsingborg för hon ska vara med på en nyöppning av en butik sen blir de bara och kika runt lite på stan, kanske nån shopping i bästa fall...
Fredag, Lördag & Söndag har jag ingen aning ännu.. Tar väl vara på dagarna så mycket som möjligt, de är ju lov förtusan!

oj nu börjar idol, pusss på er.

stressigt

Får be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat idag, har inte hunnit...

Skola - Stan - Hem - plugga - äta - tjöta i telefon - plugga - nustitterjahär.

Nu måste jag öva på min redovisning i en halvtimma o sen ska ja sova, är skit trött idag också.

puss på er!

Onsdag

hellooo!
Ojojoj vad trött jag ÄR, skoldagen var faktiskt helt okej och det kändes som det mesta gick fort och bra idag. Hade bildredovisning som blev jätte bra, matteprovet var väl OK, jag blev hyfsat nöjd med resultatet, och engelskan med, i alla fall för o ha varit ett oförberett. Idrotten var styrka, funkade väl, men jag känner nästan alltid efteråt att jag kunde ha gett liiiiite till, menmen. Sen tog de typ 100 år att komma hem efter skolan, kändes det som i alla fall.
Och nu sitter jag här framför datorn, är så trött och min säng ser så lockande ut. Men jag FÅR INTE.
Jag måste skriva på vårat teknik arbete som ska vara klart på fredag. åh...

Skrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetetskrivarbetet!

Måste verkligen sätta igång..
får väl blogga senare. Kanske lägger ut receptet på muffinses med eftersom en del har frågat :)

pussss

Tisdag

hejsan, jag är ledsen att jag inte har bloggat tidigare idag + att jag glömde fota dagens outfit, nu har ja redan hoppat i myskläderna,,,, haha. Skolan flöt på som vanligt och på tisdagar har vi bara tre lektioner, idrotten gick riktigt bra, men det kanske var för att vi va uppdelade tjejer/killar. Skoj i alla fall och vi spelade handboll. Sen fick jag mycket gjort på SO lekionen med. Skrev hela min artikel idag och det var väl inte riktigt så svårt som jag trodde...
Var me elin efter skolan och vi pluggade lite, eller tjötade väl mer än pluggade men lite fick jag gjort. Sen följde jag henne till bussen för ett tag sen. Jag tycker det är sjukt läskigt att gå själv på kvällarna. Man får känslan av att någon följer efter en, även fast det inte är så. Men det är väl för att man har hört så mycket och sett alla program som typ efterlyst. Men man vet ju aldrig, det KAN ju hända något. Kanske inte precis på den lilla vägen jag går men ändåså. Jag är i alla fall ganska rädd av mej när de gäller sånt ;)
Imorgon har vi bild redovisning i skolan, om en konstnär - claude monet.
Sen har vi matteprov också. Blir väl att läsa igenom det en sista gång och öva lite på redovisningen då.

Hade tänkt kolla på The hills nu, på internet, men det verkar vara lite krångel med det. Tänkte passa på nu innan ugly betty och DH börjar, det får man ju inte missa. Hmm, när ska ja ha tid till o plugga nudå? aja de löser nog sig.
Hinner nog inte blogga mer ikväll i alla fall, så ni får sova gott och ha en bra dag imorgon! :)

pussss / L

mycket text de blev idag, hoppas ni orkade läsa...

Imorgon är en ny dag

Här sitter jag och pluggar, har fått en del gjort idag i alla fall..
Skriver lite på mitt teknik arbete just nu men det får jag jobba med mer imorgon.
Har idrott imorgon också, hatar och ha en stor träningsväska med mej på bussen o.s.v. jobbigt att släpa på den,,,, haha.
Kanske fixar dagens outfit imorgon också. Nej nu ska jag plocka fram idrotts kläder och sånt där.


Godnatt, sov gott!


Stig Lindbergs Lumavision LT 104, 1956
sån här tv hade väl varit tufft och ha nu? haha
jobbar med televison i tekniken.

Muffins

hallluu!
Nu har jag bakat (ovanligt va?) det blev kladdmuffins med smält choklad på! Mums, inte särskilt nyttigt men man måste ju unna sig lite saker. Idag var första dagen på sista skolveckan innan lovet. Kändes bra. Fast det är som sagt en hel del stora arbeten som ska vara klart runt dom här närmaste veckorna, så det blir massa pluggande. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, ska i o för sig laga middag sen och måste plugga lite granna. Kanske inte blir så lugn i alla fall?
haha, Har ni haft en bra dag?


söta formar va?

Nu ska jag nog plugga lite.
xoxo

Gonattt

nu ska jag hoppa in i duschen, hann se gossip girl en stund men missade slutet såklart.
Imorgon är det skola, fast jag har sovmorgon en halvtimma,,, haha. Alltid något ju!
Måste ta och ringa alice innnan jag duschar också...

aja, godnatt på er sötisar!

Imorgon är en ny dag, nya möjligheter, nya misstag, nya chanser, eller?

mitt rum, andra försöket.

Förra bilderna på mitt rum blev ju inte särskilt bra, så jag tog några nya med systemkameran. Det blev lite konstiga vinklar, men det får ni leva med. Sängen är t.ex. mer fyrkantig men eftersom jag tar det från sidan så blir det som det blir.
Förresten så är jag himla glad över att lovet närmar sig med stormsteg!


här ska upp nån mer fotoram och sänggavel då.

spegeln, jag i mjukiskläder där bak,,, hihi ser ni?

och så krokarna.

Nu är det bara skrivbordet och hyllan o det ni inte har fått se, men idag var det fullproppat men skolböcker och onödiga stuff så jag tyckte inte det var så kul att fota det.

pussssss

målat naglarna...

hejsan, haft en bra dag? eller haft en bra HELG? nu är den ju nästan slut..
Det blev väl inte så mycket plugg som jag hade tänkt idag, men en del i alla fall. Hann gå ut på en promenad och måla naglarna med. Snart ska jag väl äta middag, pappa har säkert lagat nåt gott,,,, haha.

Såhär blev mina naglar;
Satte på 4 guldiga små stenar, ser lite konstiga ut på bilden.



Nagellacket är ifrån HM.

XOXO

Söndag

Godmorgon sötisar!
Inatt sov jag som en KUNG i min nya säng,,, haha. Nej men det känns riktigt bra att rummet är fixat lite nu så jag slipper att sova i det lilla gästrummet en vecka till.
Har ätit en god frukost nu och, mums, vattenmelon och allt. Men idag är det ju söndag, skola imorgon. Fyfasen! Men nu får man ta o ligga i, bara en vecka kvar till lovet ju och det ska bli RIKTIGT skönt. Fast vi har två redovisningar och prov o.s.v denna veckan, så det blir nog en hel del plugg idag, tråkigt! men man känner sig alltid duktig efteråt.
Funderar på om jag ska ta en promenad ut i det fina höstvädret också, sol ute ju. Det får nog bli så :)

Nu får jag dyka ner i alla skolböckerna,,, haha!
pussss

Gone baby gone

Nu har jag precis ätit ett jätte god middag och det blir nog att kika på en film ikväll. Har köpt massa godis också, mums.
Filmen som jag hade tänkt se heter i alla fall Gone Baby Gone, såhär står det om den;

I ett av Bostons tuffaste områden blir en fyraårig flicka kidnappad. Privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angela Gennaro vill först inte ta sig an fallet, men när barnets faster ber på sina bara knän startar de en utredning som gör att de sätter allt på spel; sitt förhållande, sitt förstånd och livet.

En thriller är det, hoppas den är bra nu också. Hyrde två filmer till, Brudens bäste man & P.S i love you. Den första kollade jag på igår, men den kan jag skriva om senare.

Jag får väl önska er en trevlig kväll då, lika bra att jag säger godnatt också. I natt ska jag inviga min nya säng som jag inte har sovit i än,,,, haha. Vänta bara tills imorgon där jag förhoppningsvis kommer skriva; inatt som jag som en gudinna (!?) eller något liknande.

puss och kram! / L


Mitt rum

Såhär ser mitt rum ut nu. Ska ta en helhets bild och så med den bra kameran sen.
Spegeln och skrivbordet och sånt är ju inte med på bilderna.
Färgerna är jätte dåliga p.g.a. min mobilkamera


sängen, som ska införskaffas fler kuddar till & en sänggavel.

jag har 4st krokar på ena väggen för att hänga kläder oså på.

hyllan över skrivbordet, ska möjligen bytas ut mot en vit senare.

det här tyget är på gardinerna och två kuddar. Mer brunt på riktigt...

vad tycker ni?
puss / L

stövlarna

Nu är mitt rum nästan färdigt, så det kommer lite bilder senare, med jätte dålig kvalité (!) min mobilkamera you know.
Åkte i alla fall in till stan och köpte stövlarna,
såhär ser dom ut;



märket Chicas ifrån DNA kostar 995,-

pusss

godnatt

Gina tricots webshop har ju startat nu!

Läggdags för mig, imorgon ska nog stövlarna inhandlas, hmmm...

godnatt sovgott

hjälp , skor

jag har/hade ett litet dilemma, jag hade ju hittat ett par stövlar igår i stan på DNA som jag bloggade om.  Nu är det så att jag får välja UGGS/STÖVLARNA

Ugg'sen är ju varmfodrade och väldigt sköna, det tråkiga är ju dock att halva sverige vandrar runt i sånna just nu.

Stövlarna är mer "unika" och fina såklart, dom är ju kallare, och jag kanske ändå får köpa ugg'sen i December typ.

Jag tror jag har bestämt mej för att köpa stövlarna i alla fall så. Även fast ja kanske får frysa om fossingarna ett tag, men det är det nog värt, eller hur?


vilka tycker ni att ja ska satsa på? vore snällt om alla svarade..
puss


Dagens outfit



♥ Tjock stickad tröja - Zara
♥ Jeans - Nudie
♥ Turkos Klocka - Triwa

Över detta hade jag min skinnjacka och svarta converse.

godnatt

ville bara säga... GODNATT! sov gottttt.

imorgon är en ny dag - nya möjligheter

lars winnerbäck

 hakar på sofie lite här, underbar låt!


lika bra o lägga till den här nu också då. så mysig! kanske känner igen den från ett tidigare inlägg.



pussss

Stan

hej sötnosar!
idag åkte jag ju till stan med alice efter skolan. Det var jätte mysigt. Fikade och gick runt och kikade lite. Väldigt höstigt ute just nu. Jag köpte ingenting, eller jo en ögonbryns penna. Men det räknas inte,,, haha. Däremot hittade jag ett par jätte fina stövlar som jag är sjukt sugen på. Grejen är den att jag och mamma hade bestämt att jag skulle skita i stövlar dettta året så köper jag uggs sen. Eftersom jag lägger mycket pengar på grejer till mitt rum och andra saker just nu. Men jag vill ha dom så mycket så jag får väl se hur det blir. Dom är ifrån DNA och kostar 995,-
Förresten får ja väl hänga på dom flesta och fota dagens outfit imorgon, jag har varit jätte dålig på det, jag vet.
Nu ska jag nörda här vid datorn ett tag innan middagen/kvällsmaten eller vad man nu ska kalla det.

pusssss o kram!


skorna, visst är dom snygga?

Stan imorgon

mums, nu sitter jag och äter en jätte god cappucino glass. Har latat mej hela dagen och ät fortfarande förkyld. Men jag tror jag tar mej till skolan imorgon i alla fall. Har ni haft en bra dag då?
Jag har verkligen helt slut på idéer i klädväg. Har tröttnat stenhårt på min garderob allt känns så tråkigt och man orkar inte bry sej så mycket i skolan. Imorgon ska jag till stan med alice i alla fall! myysigt, blir väl fika och gå runt o kika. Kanske hittar någonting då... Nu ska jag göra nåt varmt att dricka, eller kanske ta lite mer glass? haha

pusspuss sov gott.

Hemma idag

heej hej.
Ni kanske undrar varför jag sitter och bloggar nu. Jag är hemma idag, mådde inte bättre imorses och halsen hade blivit lite värre. Då tänkte jag att det kanske är bättre att vara hemma och vila en dag. Så jag gick och la mig vid 7 igen och vaknade nu. Ska väl sätta mej lite vid tvn eller nåt sånt. Och göra varm choklad! mums.

jag bloggar nog mer senare.
pusss!

Tisdag

heello
nu är jag hemma och har ätit och så. Skoldagen gick som vanligt men jag var inte med på idrotten eftersom jag fortfarande känner mej jätte förkyld och jag hade feber idag också. Orkade verkligen inte ens ta på mej riktiga kläder idag i skolan så de fick bli några slappa mjukisbyxor,,,,, fy! jag hade lovat mej själv att inte ha det på hela denna terminen, haha. Sista lektionen gjorde vi väl inte så mycket heller, halva klassen satt o pratade gamla minnen, kul.  Efter skolan gick jag hem till alice igen och vi gick ut me söta viggo. Alltså jag dör, jag vill verkligen verkligen verkligen ha en hund. Annars så är ja verkligen trött nu, som det alltid är på veckorna. Har redovisning av bildarbetet imorgon så jag behöver nog öva lite på det sen.


bild från promenaden, har mörkat ner den lite bara...


skolarbete

hooola!
Gick ganska segt i skolan idag snorade massor och hade huvudvärk. Men de löste sig med en ipren. Hade redovisning i svenska som gick sådär halvbra. Man skulle hålla ett tal - en argumenterande text. I alla fall, efter sista lekionen (spanska) som verkligen kändes som en evighet gick jag o alice hem till henne. Gjorde klart vårat bildarbete och gick ut och gick en promenad.  Nu är jag hemma i alla fall och mina ögon är helt trötta. Sov inte så mycket i natt.
Som tur är har vi inga läxor eller något tills imorgon.
näe nu ska jag nog bänka mej framför tvn och hämta en kaka,,,,, haha.

pysss!

kakor

Jag bakade chocolate chip cookies ju, dom blev väl halvgoda,,, haha. Hade lite högre förväntningar. Måste fortsätta med min matte snart också, nu har jag kommit igång med den så det är bara allt det andra kvar, jätte mycket i skolan just nu. Jag och alice måste plugga imorrn, bildinlämning på onsdag, svenska redovisning imorgon, engelska glosor, teknik arbete, hemkunskaps arbete massa sånt där!

Matte var det ja, pussss



innan ugnen.

efter.

snabb update

åh jag är hel snorig! halsen är lite bättre men näsan bara rinner, får se om det blir skola imorrn. Men förmodligen blir det så eftersom vi har redovisning o.s.v och jag vill helst inte komma efter med det.
Ska snart ta o baka chocolate chip cookies. mums. Nu måste ja sticka, ska handla lite småsaker med mamma.

pussss!


godnatt

tänkte bara säga godnatt. Min näsa bara rinner, usch det är inte mysigt att vara förkyld, hoppas inte det blir värre i alla fall. Hade tänkt baka imorgon faktiskt, får se hur det blir med det. Har en hel del läxor att göra också.
Men godnatt på er!

knalleland

hello, det blev en snabbis i knalleland. Provade jeans men kunde inte bestämma mig,,, haha.
Mjukisdressen ja skulle köpa på Gina fanns inte i knalleland så ja får åka in till stan o köpa den någon annan dag. Det blev i alla fall en stor gosig halsduk och underkläder.


halsduk, gina tricot 99,-
Den är väldigt stor, fast de syns inte riktigt på bilden

PUSS!


Lördag

Lördag idag då, ska väl in till stan en snabbis om en timma men jag ska inte köpa nåt speciellt.
Har skitont i halsen, känns helt svullet men jag får väl hoppas att det går över. Läxorna sparar jag nog tills imorgon för jag vill inte sitta o göra läxor på lördagar,,, haha. Så det blir väl mest och slappa. Känns bra och göra det med tanke på hur trött man är under veckorna. Blir väl o fixa lite i mitt rum med, som jag sa igår. Vill ju få klart det så snabbt som möjligt. Nej nu ska jag fixa iordning mej lite.

puss o kram hela dan!


idolkväll

Såg ni idol?
Det gjorde i alla fall jag, tycker att anna var bra idag. Alice är min favorit också och bland killarna vet jag inte riktigt...
Känner att jag börjar bli lite små förkyld men de brukar inte "bryta ut" på mej,,, haha. Får se hur det blir denna gången.
Imorgon ska jag göra klart mitt rum, min pappa hade tydligen köpt listerna idag.
Nu ska jag nörda här framför datorn och borsta tänderna, inte så mumsigt o smaka chips i munnen,,, haha.

kanske blir ett godnatt inlägg sen, puss&kram

Foto: DANIEL OHLSSON

bilder

Som dom flesta nog vet nu är min mobilkamera inte den bästa, men bilder blir det ju ändå.
Här kommer några.


påväg till teatern igår

elin påväg till teatern.

min nya säng inte jätte stor men större ,,, haha. Klaga inte på bäddningen nu, har inte sovit i den än eftersom det ska in lister och så i rummet.
Men här ser ni ungefär hur den ser ut i alla fall, ska på sänggavel med.
 Kommer lägga in fler bilder när rummet är klart sen.

oså lilla jag just nu, trött!

pussssssssss

helg

hejhej
ÄNTLIGEN helg. Riktigt skönt att få sova ut och så. Skolveckan har gått riktigt sent och igår var jag ju på teatern som slutade halv 10. Den var inte alls rolig, ja somnade nästan, slumrade nog till en stund. Och så satt jag mest och åt godis. Ingen höjdare. Imorgon kanske jag ska in till stan en snabbis på förmiddagen med mamma men ja får väl se hur det blir med det. Måste fixa klart mitt rum också. Finns en del jag kan göra men inget speciellt planerat.

Bloggar nog senare. püss


tröötttttt

ojojoj vad trött ja ÄR, kom hem för en timma sen, varit på teater med skolan nu ska ja bara slänga mej i sängen och SOVA. Kommer inte orka upp imorgon o ja har noll koll på vad jag ska ha på mej eller vad som händer imorgon. Visst låter det bra? Ja får berätta mer om denna dagen imorgon för nu orkar jag ingenting. puss

armbandet



fint va?
mycket ljusare på riktigt, blixten slår lite dåligt...

Onsdag

hej sötisar
idag var det sista ÅTAM dagen i skolan och vi var utomhus vid en liten sjö. Var väl inte så skoj men de blir ju vad man gör de till och vi försökte hålla humöret uppe. Efter det gick jag och alice upp till en affär för o köpa sushi, alltså en omväg. Då var det självklart slut så det var bara o gå hem till henne. Åt lite där i alla fall och hade girl talk.
När ja sen kom hem, för ungefär 10 minuter sen, så låg det ett kuvert till mej med rosa silkespapper i, och där i låg ju mitt lilla armband ifrån Kyssjohanna. Det var verkligen jätte fint, lite stort kanske, eller så är det jag som har för smala handleder,,, haha. Imorgon är det i alla fall vanlig skoldag.

De krånglar helt me bilder just nu så ja gör ett nytt inlägg lite senare, pusss

Ugly betty paus

paus på ugly betty nu så det blir ett snabbt inlägg.
Min dag var i alla fall riktigt tråkig och jag hoppas (tror dock inte) att de blir roligare imorgon. Vi ska vara UTOMHUS så de är tjocka kläder på. Och så är det väl massa lekar och sånt där.
Min säng kom idag också, jätte skön. Blir bild imorgon kanske!

Vad fasen ska man ta på sig imorgon egentligen, iskallt på morgonen, varmare på dagen, sol på dagen, vanliga folket i klassen, åka bussen hem, åååh. svårt.

puss! / L


elin & lina tränar


nu har vi varit duktiga och tränat Pilates & varit ute och gått.
Mycket duktigt, eller hur? ;)
Bloggar ikväll.
pussssss


nu ska jag sova

ojoj vad trött ja är, haft haft lite huvudvärk hela dagen efter våran spanska lektion, blir alltid så nästan. Hennes röst ÄR jobbig eller hur? (ni som vet)
Så jag ska väl lägga mej och sova nu så jag orkar ladda upp tills imorgon.
Imorgon är det ÅTAM dag på våran skola och min klass ska samarbeta med 6orna, vad vi ska göra vet jag inte riktigt än.
Och på onsdag ska vi vara utomhus på åtam.

sovgott allihopa!
puss / L

Måndag

hejhej sötnosar!
Kom hem från skolan för ett tag sen, har hunnit äta lite och så. Redan måndag igen, veckorna går fort men oj vad trött man är ibland. Imorgon kommer min nya säng (!) så det ska bli kul.
Idag har jag inget planerat, blir nog bara slapp. Typ datorn och tv;n oså. Inget ut o gå i alla fall, måste vila upp mej lite, ska ut o springa imorgon. Annars är ju vädret ute riktigt bra idag.

jaja, jag bloggar i alla fall senare.
puss o kram / L

Godnatt

Nu ska jag snart gå & lägga mej o läsa eller nåt, skola imorgon igen ju.
Blev en ganska lång promenad innan idag och sen har jag bara tagit det lugnt, bakat chokladbollar och sådär,,,, haha
Har förresten beställt det där armbandet ifrån kyssjohanna nu, så det kommer väl nån dag under veckan.


en bild från promenaden.

tog ner spegeln från vinden idag, som ni ser är glaset delat på två så det blir en konstig skarv.
Får se om jag byter ut det eller låter det vara.
Jätte dåliga bilder jag vet, men den står i hallen just nu och det är så smalt där.

Godnatt & sov gott!

promenad & ipod

nu har det klarnat upp här och det är riktigt fint väder fast det blåser en hel del.
Kanske ska gå ut på en promenad men det är lite tråkigt att gå själv ibland.
Mitt rum är i alla fall färdigmålat nu och jag tycker det blev riktigt bra. Sen fick min pappa för sig att listerna ska bytas ut också, och de blir nog inte förrän nästa vecka. Bor i alla fall i gästrummet till tisdag.

Måste säga att det är riktigt skönt att vi inte har haft några speciella läxor över den här helgen! Fast den har gått riktigt fort, skola redan imorgon ju.
Nej ja får väl ta mig ut då.

Förresten,


Vilken färg tycker ni är snyggast?
puss & kram / L

pissväder

Oh vilket skit väder det är ute!
Det bara öööser ner, känns verkligen som höst nu. Och jag sitter och tänker på höst/vinter jackor o skor osånt, vet inte riktigt hur jag vill ha det och man kan ju inte vara för sent ute om man ska få tag på det man vill.
Idag blir det nog en till slapp dag, fast de känns som man vill hitta på något sista dagen på helgen, men man orkar ju knappt inte. Får se hur det blir.

aja, godmorgon på er i alla fall! hoppas ni har sovit gott :)


såhär tråkigt ser det ut utanför fönstret & så bara öser det ner.

pussss / L

mer kommentarer! :)

Mums vad gott det är med godis, inte bra för mina tänder men det går bara inte att sluta äta det!
Jag har precis upptäckt att msn beta verkligen ÄR bäst, hahaah. Ni som inte har det måste börja använda det, skit skoj.

Förresten så tycker jag att ni har blivit sämre på att kommentera, tråkigt, ja älskar era kommentarer :)

Näe ja e så shoppping sugen så de finns inte!

pussss / L

Glöm inte kommentera bättre nu då!


Sneakpeak

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp, nästan i alla fall,,,,, haha
Idag åkte jag in till skolan på förmiddagen (!) det va en städdag och det gick ganska smidigt och snabbt så det va skönt. Sen har jag mest varit hemma. Har hjälp till liiiite granna och måla mitt rum. För tillfället bor jag tillsammans med alla mina saker i gästrummet. Men imorrn blir de färdigmålat och på tisdag kommer den nya sängen. Jag hade först tänkt att skriva en text på väggen i guld men så blir det inte. För svårt och välja vad det ska stå och förmodligen kommer jag tröttna.
Var inne i stan en snabbis med mamma och de finns så många roliga saker att köpa till rummet men de är nog bäst att vänta lite och se vad man verkligen behöver...
Här kommer en liten sneakpeak på hur rummet kommer se ut;
(bilderna är tagna med mobilen)

 
här är den nya färgen på rummet, ganska beige. Färdigmålat för idag, en strykning till imorgon...

nya stolen, snygg va ? ;)

ett L som mamma köpte till mej häromdagen, det ser svart ut men det är rostig stål så det blir brunt.
Det ska upp på väggen eller stå på min hylla.

satt framför brasan en stund nyss, sååå mysigt. Känns verkligen att det är höst nu.

nu ska jag äta lite middag snart.
puss / L Förresten, är det nån som vet en bra låt så får ni jätte gärna tipsa, behöver lite nytt.


Äntligen fredag

hoppas allt är bra med er, det är det i alla fall med mej.
Äntligen fredag, känns riktigt bra med en helg framför mig nu. Gjorde piorger & grekisk sallad i hemkunskapen, de blev ganska gott faktiskt. Idag kom mamma och hämtade mig vid skolan och hon hade köpt två saker till mitt rum bl.a. en bar/skrivbords-stol & en till sak som jag inte kan förklara... Tack mami! :)
Sen åkte vi till färgaffären och köpte färg till mitt rum, blev nåt vitt år de rödare hållet alltså inte gulare men samtidigt vitt. Ni förstår säkert. Jag kommer lägga in bilder. Så nu är mitt rum helt tomt. Bara skrivbordet o sängen kvar...

Nu hade jag tänkt gå ut o gå en runda men ja kommer blogga senare.
pusss!

Torsdag

Åh nu är jag extra trött!
Idag var det skola och vi skulle disikera(?) gris hjärta & lungor. Var väl lite små-läskigt med mest intressant faktiskt.
Man lärde sig mycket med det va lite läskigt i början när de bara va o ta tag i det o börja skära, haha,,,,
Sen var det väl bara lunch och spanska prov som gick hyfsat bra.
Efter skolan blev det fika på Waynes coffee tillsammans med Neda & Elin. O sen tog ja o elin bussen hem till mej.
Vi var duktiga och stack ut o sprang/gick en bra stund. Skönt och komma ut lite, nåt vi kommer fortsätta med i alla fall MINST en gång i veckan...
Riktigt skönt att det är fredag imorrn igen, veckan har gått snabbare än vad ja trodde att den skulle göra och sen är det dags för helg ju, fyyy sjutton vad skönt hahah,,, Kanske blir att vi hinner måla om mitt rum i helgen med.
Förresten så har ja försökt beställa det där armbandet från Kyssjohanna flera gånger men det är någonting som krånglar! Får ta och mejla dom eller försöka igen.

Nej nu ska ja ta o titta på den nya The hills avsnittet som jag inte har hunnit att se & sen får de bli lite mat.

xoxo / L


utvecklingssamtal

hello sweeties, nu ska en trött Lina iväg på utvecklingsamtal. Wish me luck! :)

bloggar senare..

RSS 2.0