godnatt, imorgon är det söndag.

Bilduppladdarfunktionen fungerar fortfarande inte, men jag hoppas att det kommer igång tills imorgon så inläggen kan postas.

Nu har jag en prao-vecka framför mig, vecka 10 ska jag vara på ett dagis, hoppas på att det blir kul. Jag slutar 15.00 varje dag och har lust att ta bussen snabbt efter någon dag ner till gbg och kika i dom viktigaste affärerna, någon annan som har hyfsade tider som är sugen på att följa med? :)

Nu ska jag nog sova, är trött som tusan. Förresten så låg inte min mobil på nattduksbordet imorses när jag vaknade. Vad är det här? tänkte jag. Men sen kom jag på att jag hade varit väldigt trött igår kväll när jag fick ett sms när jag låg i sängen, måste ha somnat med mobilen i handen medan jag väntade på svaret. Den låg i alla fall under mitt täcke & jag hade lyckats ringa till min pappas mobil vid sisådär 3. Som tur var hade det samtalet bara varat i 26 sek, annars hade det blivit dyyyrt!
Nu ska jag sova som sagt, godnatt.

dumma dator!

åh jag blir så sur! nu hade jag ju faktiskt fotat en del som jag skulle lägga ut på bloggen så verkar både bloggen&min dator inte alls vilja samarbeta. Nu får jag tröst äta lite godis framför melodifestivalen tror jag. Försöker ladda upp så fort som möjligt, håll er uppdaterade och ha en skön kväll! :)

28/2

Bilduppladdningen krånglar men några inlägg är på G!

paj!

Nu har jag mest tagit det lugnt sen jag kom hem , ätit middag, räknat TRE tal i matten, inte så jävla smart. Och så bara vilat me mina trötta ben. Nu står en hallon/björnbärs paj i ugnen, ni vet sån färdigfryst man köper och häller upp i en form. Så den ska vi snart äta och sen är det nästan hopp i säng för mig, ska räkna 3 tal till kanske. haha!

Imorgon ska vi iväg till stan efter skolan och köpa en födelsedagspresent till clara och jag ska klippa mej, bara toppa. Även fast man inte vill , så förstår man inte hur fult håret är när det är slitet egentligen.

Got to go! Ha en bra kväll :)

Dagen i Ulricehamn

Idag var nog en av dom roligaste dagarna på länge! Sjukt skoj hade vi. Åkte massa skidor. Jag, Elin, Clara & sen hängde calle cappe och jesper på nästan hela tiden också. Verkligen kul var det! Här kommer lite bilder;


Bussen dit.

Clara & Elin i backen.

Ena backen var inget folk på förmiddagen men huvubacken var full på eftermiddagen.

jag när vi tog en paus nedanför backen


Ulricehamn Skicenter

Imorgon drar vi till u-hamn med skolan! alla i högstadiet, eller dom som ville rättare sagt. Tror det var 55 elever eller liknande. Det blir kul , hoppas bara inte backen blir för smörig och att vädret håller sig fint. Nu ligger mitt kamera batteri på laddning (det har varit urladdat & det är därför det har varit glest med bilder här på bloggen) så jag kommer nog fota lite imorgon! Nu har jag plockat fram allt så jag hoppas att jag har ordning på det mesta.

Just nu i huvubacken;

webcamMinimera bilden

Tisdag

hej på er.
Är verkligen skit trött och nu borde jag sitta och plugga matte egentligen men det gör jag såklart inte. Idag har det varit vanlig skola, var väääldigt trött p.g.a. träningen igår och att jag kom sent i säng, men så är det. Igår var jag med alice på stan annars och vi fikade på bakgården, deras äppelpaj, mums! Hittade inget så vi åkte hem och sen hade vi box, men en annan tränare än våran vanliga. Han tränar sveriges boxnings juniorer och fy f'n vad jobbigt det var, jag trodde jag skulle dö. och det beror inte på att jag är dåligt tränad, ALLA tyckte så.

Nu måste jag verkligen plugga typ...
Sen ska jag hämta glass med varma hallon , mums vad gott det är!

godnatt

Måste sova nu , berättar om måndagen imorgon, godnatt!


Fick en panikångestattack

När vi precis hade gjort uppvärmningen på träningen fick jag en panikångestattack, först visste jag inte att det var det. Kände mej väldigt illamående, fick rodnad på kinderna - riktigt hättande , andades tungt och började kallsvettas massa. Just då kändes det som jag bara ville springa ut därifrån men träningen hade bara varat i ca 10 min en kvart. När jag sedan berättade för min mamma hur det hade varit sa hon att det var en panikångestattack, såhär står de på internet;

"En panikångestattack är en period av intensiv rädsla och obehag, som brukar associeras till ett antal olika somatiska och kognitiva symtom". Det är vanligt att attacken har en plötslig start, som byggs upp till maximal intensitet inom 10 till 15 minuter. En attack varar sällan längre än 30 minuter.

Det är inte ovanligt att personen vill fly från platsen när attacken kommer - speciellt om de fysiska symtomen är starka.

Ex. på Symtom vid panikångest:

· Hjärtklappning
· Svettningar

· Skakningar

· Andnöd

· Kvävningskänslor

· Bröstsmärtor

· Sväljsvårigheter

· Kväljningar eller problem med mag - tarmkanalen, diarré

· Yrsel eller kittlande känslor
· Känsla av kyla, rodnad eller värmevågor

Det var ingen "svår" attack, vissa kan ju känna att dom ska "dö" men det var någon form av ångestattack, få vad läskigt och jag vet inte vad det berodde på. Men det finns en sort som bara dyker upp utan att man vet varför.


Det är gott!

- tro mig. Nu måste jag hämta ett glas till!


Utbakad fläta


igår testade jag göra en utåtbakad fläta, började lite för långt ner men tycker att den blev tuff och annorlunda,
 även fast jag slarvade lite, vad tycker ni?

My week

hej på er! :)
nu väntar snart en drös med goda pannkakor och drottningssylt nere i köket på mig. Idag blir det en hel del plugg fast jag har inte orkat sätta igång än. Men det kommer, det gör de, eftersom jag måste.
Såhär ser den här veckan nog ut;

♥ Måndag - Skola, ett muntligt spanska prov & ett svenska ordtest. Efter skolan måste jag kila in på H&M och prov byxorna, sedan är det dags för box på kvällen!
♥ Tisdag - Skola som innefattar en SO inlämning bl.a. efter det vet jag ännu inte vad som händer.
♥ Onsag - INGEN SKOLA! eller jo nästan, vi drar till u-hamn med skolan över dagen och åker skidor, wiho!
♥ Torsdag - Skola som vanlig, dubbla matteprov som jag måste plugga massa inför sedan stan och köpa present till clara, OBS! hennes födelsedag på torsdagen...
♥ Fredag - härligt fredag, vet inte riktigt vad som händer, eller jo en tjejkväll med tjejorna i alla fall.

Nepp nu är det mat sen plugg som gäller som sagt.
Förresten så brukar H&M's hårnålar inte vara något vidare som ni kanske vet. Men jag hittade en annan variant igår som jag köpte, snurrade. Ska testa dom i veckan.

Fixa fina naglar!

Nu har jag precis tagit en dusch och tänkte måla naglarna, därför ska jag berätta hur jag gör när jag ska få mina naglar fina;

♥ Börja med att ev. ta bort gammalt nagellack med hjälp av en bomullspad & nagellackborttagningsbedel, gärna utan aceton.

♥ Steg två blir att tvätta naglarna i lite ljummet vatten med hjälp av en nagelborste.

♥ Klipp ner naglarna till önskad längd och fila sedan dom. När du filar ska du undvika att fila fram och tillbaka, istället ska du fila åt ett håll hela tiden.

♥ Använd en poleringsfil (dom med glansig yta) och putsa dina naglar, på så sätt "stängs nagels porer":

♥ Sedan trycker du bort nagelbanden med en träpinne som finns att köpa vid nagel tillbehör eller en vanlig utav gummi.

♥ Dags för lackning - Ett underlack, en fin vårfärg och sedan ett överlack. tips! det finns att köpa ett allround lack som du använder till både under och över.

♥ Efter du har låtit nagellacket torka smörjer du in naglarna med en nagelbandsolja eller annan kräm. Jag använder den jag köpte på Body Shop häromdagen med madelolja som är till för händer och naglar.

KLART! det känns så mycket bättre efteråt.


godnatt


godnatt på er, nu ska jag nog läsa lite & sen sova, imorgon är det söndag och massa plugg.
Jag tycker nästan de känns som att de ska vara lov, haha! vad skönt det hade varit, skola varannan vecka!

byxor från H&M?

Idag var jag inne och provade ett par fina beiga byxor ifrån H&M men jag köpte inte dom för vi hade lite brådis och jag var inte 100 på om jag ville ha dom. Men jag tror jag ska gå in dit på måndag eller någon dag i veckan och prova en storlek större, är lite sugen på dom, får se hur det blir, kanske kan ta en bild också. Men just nu är det något fel när jag ska koppa mobilen till datorn så jag får ta med kameran i så fall.

Ikväll blir det melodifestivalen för min del, ska ni se det?
Nu ska jag spara ner min SO diskussions uppgift som nästan är klar och sen gå ner och hämta lite godis och ta på mej mjukisbyxor.

Ha en trevlig kväll vad ni än ska hitta på :)

I.D. sminkning


( inte världens finaste bild men)
När jag var och skulle köpa mitt I.D. pulver (som blev beställt istället) så var det en jätte söt tjej som hjälpte till. Hon visade hur jag skulle måla det och att jag behövde 2 puder och 2 borstar och hur hon tyckte var bäst och göra och så sminkade hon mig med det. och ett tips jag fick av henne var att inte ta bort skyddsplasten på pudret utan bara göra typ 3 hål i den, för annars kommer det ut för mycket i locket och blir inte bra. Men hon var jätte duktig och jag blev nöjd med resultatet!

blus


den här söta blusen ifrån Gina tricot kollade jag på idag, den blir nog mitt nästa inköp kanske!

Ännu merShopping, del 2


ett par röda skidglasögon, blev lite osäker på dom men jag tror dom ska behållas. ifrån DR. ZIPE (intersport)

vanliga pilgrims örhängen, suddigt! köpta på fait

tunt brunt skärp med nitar, H&M

Sen köpte jag en vanlig vit BH på H&M med men det behöver jag väl inte visa bild på , haha.

Shopping del 1


Allting från The body shop;
Body Lotion Hallon (tillfällig tills lagret tar slut), Hand&Nagel creme, ögonskugga, Mineralpuder borste.

Eftersom vi handlade för mer än 400 så fick man en neccessär på köpet med detta;
En duschcreme med lavendel, vitamin E ansiktscreme, läppglans, liten body lotion (perfekt i väskan)

Sen beställde jag ett kit med I.D grejer för den storleken jag ville ha i min färg fanns inte.
Så jag köpte medium storlek foundation, en tunn borste (köpte ju den täta borsten på body shop, för man måste ha en speciell borste till det) och sen ett fixerings pulver i den minsta storleken som man måste avsluta med så att det håller sig under dagen. Sen kanske jag köper en stor foundation längre fram.
Men det kitet kostade 425 kr.

Stan

Godmorgon!
Alltså igår kväll när jag satt vid datorn fick jag näsblod, men det var bara jätte lite. Sen när jag skulle tvätta bort sminket kom de lite mer och sen klockan 3 inatt som kom det en hel del, vad är detta? Jag måste va trött eller stressa för mycket... Idag ska jag i alla fall in till stan med mamma och handla lite, om jag hinnar nåt vill säga. Så jag kommer nog tillbaka vid lunch tid och visar självklart min shopping då!

HM TREND


En vit t-shirt med flätat runt midjan och runt ärmarna, den vill jag ha!
Ifrån h&m trend dock, så den finns inte här i borås. Hoppas att jag kan lösa
det på något sätt.

fredagkväll



jag bjuder på bilder bara för att ni är så söta bloggläsare.

Snart ska jag kila ner och äta bakpotatis med creme fraishe, räkor & annat gott. Sen blir det mys framför tvn. Hoppas ni får en bra rolig/mysig fredagkväll också!

bra text!... men låten?

Who told you love is the Alfa and Omega?
And that your heart will lead you to the only one?
It's a curse, it's the hammer that will break you,
It's a poison hidden in a bon bon

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

Can't resist them, the sailors and the soldiers
Taking aim, a rabbit on a rifle range
Pay no mind to what your mama told you
You're the fool who's chasing down the candy cane

it's a riddle how lovers can stay alive
but we bloom and breathe in all decline

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
So bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

See the people heading for disaster
standing in line just looking for a little fun
love is a fire, a hot hot blaster
with a vengeance burning in the Kongo sun

We'll believe there's trust in strangers
any monkey looking like a saviour
It's a riddle how
we're still living now
Oh, how little we know, oh

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
so bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

onyttig helg

Det blev ingen oboy, det blev vanlijglass med varma hallon, smarrigt värre. Nästan så jag ska gå ner och ta en gång till! haha. får väl se om jag gör det om en stund. På helgerna passar jag på att vara ritkigt onyttig - och ja, det är ju faktiskt helg nu! wohoe, TGIF, thank god its friday. Idag lämnade jag in min svenska och hemkunskap, kändes bra fast jag hade glömt mitt självporträtt i svenskan men jag får väl prata med Christine om det på måndag.
Nu åker juicy overallen på och så ska jag mysa framför tvn lite och hoppas på att det är något bra.

Ha en bra eftermiddag!

Två bilder



lite konstiga, men jag idag.
Nu ska jag nog ta lite varm choklad eller något. M&P är och skjutsar joel till tåget, för nu ska han va borta en vecka.


väldigt bra låt!


lyssna på hela! bäst i mitten.

I might have been a singer who sailed around the world 
A gambler who wins millions and spent it all on girls
I might have been a poet who walked upon the moon
A scientist who'd tell the world I discovered something new
I might have loved a king Been the one to end a war
A criminal who drank champagne and never could be caught










But among your books Among your clothes Among the noise and fuss I've let it go
I can't stop and catch my breath And look no further for happiness
And I will not turn again 'cause my heart has found its home
Everyone I'll never meet and friends I won't now make
The adventures that there could have been and the risks I'll never take
But among your books Among your clothes Among the noise and fuss I've let it go
I can't stop and catch my breath And look no further for happiness
And I will not turn again 'cause my heart has found its home

Armband

Köpte två armband på MQ idag för 99 från märket "Very Yellow". Det var två stycken i paketet, båda är stela och i guld, ganska tunna. Det ena med små nitar och det andra skinnmönstrat.


Massor av plugg

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men skolan tar verkligen all tid just nu. Först var jag ju i skolan idag. Sen gick jag på stan med elin en snabbis, köpte ett armband som jag ska visa sen. Sen så tog jag bussen hem så jag var hemma 10 över 4. och sen dess har jag pluggat / suttit vid msn. Måste verkligen komma någon vart på svenska arbetet som ska vara inne imorgon, får ju lite tid imorgon och jobba också men ändå. Så jag måste jobba på ett tag till.

vet att sånna här inlägg är jätte tråkiga Men jag visar armbandet sen som sagt :)

slut körd

Nu är jag inte trött, jag är helt slut! Det känns verkligen att skolveckan har kört igång och jag har ingen tid över. Idag tränade jag cirkel med elin och jag var vääldigt trött men gjorde så gott jag kunde. Sen kom jag hem och trixade med min mobil ett tag eftersom den kom idag, gud så glad jag blev, den är jätte bra :) Sen har jag förberett en uppgift i svenska och skrivit spanska dialogen jag ska lära mig imorgon, alltså den var ju färdigskriven, men skrev den en gång och läste igenom den 2, resten får jag öva imorgon eftersom det är på eftermiddagen.
Allt går i ett och på fredag har jag en stor svenska inlämning, känns inte alls bra eftersom jag har gjort ungefär hälften och har dom svåra uppgifterna kvar, varför ska det alltid bli så att man sitter i sista sekunden? äh, får hoppas att det blir ett bra resultat i alla fall.

Nu MÅSTE jag sova, sov gott.


Onsdag

Beyonce - Halo, Lyssna på den, riktigt bra!

Nu ska jag ta en dusch, berättar mer om dagen sen. Förresten så har jag fått min mobil nu, jejejeje!

godnatt

godnatt sötisar! jag är helt slut, imorgon är det idrott i skolan och cirkelträning efteråt också. Idag fick jag förresten presentkort på H&M också, nu ska jag sova, sov sött.

godnatt

godnatt sötisar! jag är helt slut, imorgon är det idrott i skolan och cirkelträning efteråt också. Idag fick jag förresten presentkort på H&M också, nu ska jag sova, sov sött.

keep on shining

Got everybody watching what I do
Come walk in my shoes
And see the way I'm living if you really want to
Got my mind on my money
And I'm not going nowhere
So keep on getting your paper and keep on climbing
Look in the mirror and keep on shining
Till the game end, till the clock stop
We gonna post up on the top spot

Igår


fick en fin ros av mamma och pappa på morgonen på brickan.. gul/orange/röd

sen fick jag en stor fin bukett av mina kusiner också!

jag och elin bakade kladdmuffins!

Vi målade med hååård glasyr på varandraas muffins, blev väl halvbra, men gott!

Min födelsedag

Hej :)
Idag är det ju måndag och min födelsedag! Jag har fått en mobil som inte har kommit än, den kommer förmodligen imorgon. Sen pengar, presentkort, två första twilight böckerna m.m. Väldigt nöjd! Just nu har jag och Elin bakat kladdmuffins och ska snart göra något att äta. För vi ska träna box lite senare idag...

Men ni får ha en bra fortsättning på dagen så kanske jag hinner blogga efter boxen.


Den här mobilen väntar jag på nu...

Imorgon!

Nu är det söndag, huvudvärken har suttit kvar när jag har suttit framför datorn idag men just nu känns det ganska bra faktiskt. Har hunnit skriva lite på mitt engelska tal som vi ska ha imorgon, hoppas det går bra. Annars har jag väl bara slappat hela helgen, imorgon är det ju back to school.

OCH, så är det min FÖDELSEDAG, japp, jag fyller 15 imorgon, wiho :)

Så efter skolan ska jag hem till Alice med tjejerna och vi ska ha lite kul och äta o så, sen ska vi träna box på kvällen, jag hoppas att jag hinner med lite blogguppdatering men om inte så kommer den så fort som möjligt. Måste ju berätta vad jag får i födelsedagspresent med, om jag får något bra...

Nu måste jag plocka fram prylarna tills imorgon o.s.v. ha en bra kväll och en bra måndag!

Alla hjärtans dag!

Fick denna väskan i Alla ♥ dag present utav min snälla mamma. Perfekt storlek och blir enkel och söt till våren. Den är ifrån Gina tricot och kostar 199,- Finns även i blek tanfärgad, vad man nu kallar det.



(klicka för att se större)



min huvudvärk har fortfarande inte gått bort, men den kommer bara när jag sitter framför datorn så jag har hållt mej borta ifrån den idag. Mamma sa att en på hennes jobb hade glasögon när hon sitter vid datorn bara. Det kan ju bero på det, eller så är jag bara väldigt trött i huvudet. Jag får väl se om det fortsätter vara såhär.


Huvudvärken?

igår hann jag med lite granna plugg som jag kanske sa? Däremot har jag hälften kvar också. Usch vad tråkigt! Jag känner att huvet värker lite nu när jag sitter vid datorn också, vad kan detta bero på? Kan nog inte sitta här längre och jag har inte ens suttit en kvart än!

Men jag bloggar nog senare i alla fall, ha en bra förmiddag! :)

huvudvärk

Mitt huvud bara dunkar, jag måste stänga av datorn nu, riktigt huvudvärk. Sov gott!


Monki vårkläder


Jag ljög lite när jag sa att monki inte hade nåt, men mycket är det i alla fall inte. De här är 4 snygga plagg i alla fall, min favorit är den vita gles stickade tröjan, vore kul om man fick tag på en. Idag köpte mamma en alla ♥ dag present till mig, inget stort men ja kommer inte få den förrän imorgon, haha! Så jag visar den då. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och lata mig framför tvn. Imorgon kommer min pappa hem! Har saknat honom lite, han har ju nästan varit borta 2 veckor, fast han va hemma 2 dagar förra helgen.
Nej tvn som sagt :) Ha en bra kväll!

13

jag och mamma har varit ute och gått en stund i den härliga solen. Nu ska vi snart äta semlor... Idag är det fredag den 13, otursdagen. Min mamma har blivit påbackad med bilen och hon åkte in till stan för att leta presenter till mej, men allt "kommer in om en vecka" så hon ska in lite senare med. Då ska jag flöja med , fast gå i andra butiker då.

A6


Såg dom här skorna på H&M idag, herregud vad snygga, i den här färgen.
Men väldigt höga och jag + höga skor = fööööör lång. Så jag behövde inte ens tänka.
Men 298,- för den som är intresserad.

Väskan jag ville ha fanns självklart inte heller så jag får väl kolla här i borås imorgon och hålla tummarna, grejen är bara den att utbudet här brukar aldrig vara bra, så det är nästan inte någon idé.. aja.
Sen provade jag dom lappade jeansen på bikbok och var helt inne på att jag skulle köpa ett par tills jag stor där i provrummet, dom var extremt små i midjan och jag fick gå upp ända till 30, förstår ni !? TRETTIO! jag brukar ha MAX 26. Alltså väldigt konstiga i storleken, och då blev dom inte snygga över knäna/nederdelen av låren, så inget köp tyvärr.
En ganska misslyckad shoppingrunda för min del.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar!

kissie

KISSIE HAR BLIVIT GALEN!


(klicka för att få veta mer ;) )

Imorgon

hej på er :)
hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit jätte slapp och jag har väl egentligen inte gjort någonting. Imorgon ska jag, min mamma & min bror och hälsa på min mormor. Hon bor i Vetlanda som ligger 2 timmar härifrån. Men det bästa förutom att få träffa mormor är att vi stannar efter en timma på vägen dit, på A6 för att kika runt i lite butiker. Tror inte jag kommer shoppa något speciellt eftersom jag fyller år snart, men det är ju alltid kul och kika.
Men vi ska i alla fall inte sova över hos mormor utan vi åker hem lite senare så jag är väl hemma någon gång på kvällen. Nu hade jag tänkt plocka fram lite kläder eftersom vi ska upp tidigt imorgon och så ska jag öppna en ny bok, läste 92 sidor idag bara sådär, det gick ganska snabbt faktiskt så det boken tog ju slut.
Men ha en bra kväll och ha en bra dag imorgon! För jag kommer inte hinna uppdatera innan vi åker...

Vinnaren av americas next top model....

... Blev McKey! Jag tycker hon är en jätte fin tjej och hon var verkligen värd det. Men inte ser hon ut som 19 år. Jag kan faktiskt medge att jag höll på Analeigh ända tills hon tyvärr åkte ut. Men som sagt, McKey var en värdig vinnare & om de andra tjejerna är söta så brukar ju dom lyckas efteråt ändå. (har hört att Analeigh faktiskt har gjort det)


den här bilden tycker jag är riktigt fin på henne.

gray


(fotat idag, utav; mig. (oredigerat)

Pancakes

åh nu är jag lagom trött på att göra pannkakor, har stått en timma och det e fortfarande lite kvar, men gott blir det ju. Hahah, känner mej ganska klantig ibland, som innan, då var ja jätte arg på min brorsa så när jag skulle knäcka ägget slog jag det så hårt att allt kom utanför bunken, smart.
Men dom blir ju goda i alla fall som sagt. Har nog gjort 20 st nu.


visst ser det gott ut?
Jag är ju riktigt bra, haha!

Hur snygg? - Jätte snygg!


Den här väskan hamnar hemma hos mig så fort jag får tag på en. Orkar inte beställa via internet men jag ska förmodligen in till knalleland imorgon & sedan till A6 på torsdag.. Så jag får nog tag på en förhoppningsvis.
Visst är den snygg i alla fall? Ifrån H&M och kostar 198,-

Inte platta/locka håret!



Jag har faktiskt lovat mig själv att inte platta/locka håret på lovet och jag ska bara sminka mej dom dagarna då det verkligen behövs. Idag är ju inte en sån dag och då ser jag ut såhär... Lite trött också, de syns faktsikt

Nu ska jag skriva klart ena svenska uppdraget så har jag bara 5 kvar, åh. Sen ska jag titta på dom senaste avsnitten av The City.
Måste ringa mamma också och fråga om hon orkar köra in till knalleland en stund med mej när hon kommer hem efter jobbet, annars åker jag själv imorgon. Ska nog träna imorgon med om någon frivillig följer med.

jag?


såg jag inte väldigt annorlunda ut där? Ifrån slutet av sommaren förra året tror jag.

Twist & Tango


den här klänningen finns och köpa på ellos ifrån märket twist & tango, 799,-
om ni frågar mig är den huuuur söt som helst! tänk på sommaren till brunbrända armar&ben.

Fick ett sms ifrån österrike....

" Hej :) har det bäst här, har varit på gränsen till italien idag, asballt! De låg typ ovanför molnen och solen lyste så man kunde inte ha jacka för det var för varmt. Alla låg och solade! haha :) "

Åh, hur sugen blir man inte?
Just nu vill jag bara här ifrån, all snö & grått här får mej att må illa. snö i sälen och österrike i all dess ära, men just nu kan jag slippa den på vägarna här i alla fall. Vill bara att våren ska komma så snabbt som möjligt!


hej

hej på er! :)
jag har inte orkat blogga riktigt idag, känner att nu är det lov, så uppdateringen kanske inte blir så värst bra... Beror väl på vad det är för dag och vad jag har för mig, men ni får räkna med att den kanske inte blir helt 100. Igår sov jag ju i alla fall hos alice och det var huuur kul som helst, vi såg 4 filmer, wild child, picture this, house bunny & when a stranger calls. Skit bra var allihopa.
ska inte ens prata om våran natthumor, haha!


De lär ungefär såhär;

- Hellåw ajm fran nårrway!
- HAHAHAHAHAHA!
- *med jätte mörk hes röst* LIIIIINA
- HAHAHAHAHA

och så låg vi och höll på i evigheter. Nepp nu ska jag kolla på CSI, puss!

creepy

hej , en snabb uppdatering, klockan är snart 2 och jag är hos alice. Vi har skit kul och har sett världens läskigaste film & tryckt i oss massa gott. Uppdatering blir det imorgon, pusssss.

suddigt



dubbelt upp i suddigt, men idag kör jag på lite halv lockigt, hoppas inte att de går ut direkt, även fast det säkert kommer att vara platt om en timma, äh, det vad väl fint så länge det varade.
Och till de lockiga har jag min rutiga skjorta och mörka stuprör.

50-öringar

Nu har jag varit och fikat hos min farmor. Hon är så snäll :) Först fick jag massa 50-öringar, haha. Fick alltid det när jag var yngre och nu hade hon massa så hon frågade om jag ville ha dom, såklart jag ville... Sen fick jag en 100-lapp med som ett litet bidrag till sportlovet.
Nu ska jag snart åka hem till alice, ska bara packa ner dom sista sakerna. Jag tar med kameran och bloggar igen imorgon.


Kolla! 66 stycken var det.

Ha en bra dag! :)

Söndag

godmorgon!
hoppas allt är bra med er, det är det med mej i alla fall , även fast min nacke ömmar lite, jag måste ha legat på nåt konstigt sätt i natt.
Jag berättade ju vad ja ska göra idag igår, men jag kan ju dra det lite snabbt igen. Först ska jag in till farmor och fika där med mamma och pappa och sen så åker jag till alice, och så ska jag sova där inatt.

Nu ska jag skriva ner mitt svenska arbete på ett papper, och så ska jag hitta något bra o ha på mej också :)

Kanske blir någon bild senare.

1 år!

Glömde ju att säga att min blogg fyllde ett år i torsdags! Tänk att jag har bloggat i ett år nu, känns verkligen inte som det. Men kul har det varit och förhoppningsvis fortsätter det ett tag till.

Så, GRATTIS till min blogg!

Monki

Jag blev lite besviken på Monki's vår kollektion, den känns väldigt lik förra årets. Men det finns säkert några godingar.. Inget jag hittar bara sådär i alla fall, kanske är lättare om man hittar något i butiken. Men kolla på den HÄR.

Nit väst



Den vänstra västen är ifrån Bikbok och kostar 599,-
Den högra är ifrån Gina Tricot och kostar 299,-
Alltså 300 kronor prisskillnad, dom är ju faktiskt extremt lika varandra!

tråkigt

idag har jag verkligen inte gjort NÅGONTING. Har ingen lust att gå ut och gå när vädret är som det är, snö och fuktigt, längtar tills våren kommer så man kan gå ut på dom mysiga kvällarna, det är SÅ mycket bättre.
Så ikväll ska jag nog kolla på melodifestivalen och ta det lugnt, för imorgon ska jag ju vara uppe sent. Har inte mycket mer planer för imorgon heller, åker nog till alice vid halv 4 och innan dess ska jag nog följa med och fika hos farmor.

Nu ska jag slänga mej framför tvn.

Fresh Blossom

Den 13 Februari kommer den här parfymen till sverige. En ny serie från DKNY, den heter Fresh Blossom och lukten ska påminna om svarta vinbär, aprikos, grapefrukt, jasmin och ljust trä. Jag ska nog gå och kika efter den här då! Vill ha lite förnyelser i badrumsskåpet och den här låter ju bra i alla fall!


idag

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag byta om till lite snyggare kläder än min sov t-shirt. Idag har jag ingenting planerat, så jag får väl se vad som händer. Ska väl mest ta det lugnt... Fast NÅT vill man ju ändå hitta på! o Kankse går ut o går, bakat nåt och läser lite, nej jag har ingen aning.

Nu ska jag duscha!

Min dröm

godmorgon!

Jag måste bara berätta min konstiga dröm nu innan jag glömmer bort den!
Det började med att massa folk från våran skola var på en stoooor gräsmatta framför en herrgård, vi skulle ha någon idrottsdag. Alice var sjuk och jag gick till elin o jenny och pratade med dom, sen kommer jag på att jag inte har någon mat med mej och inga idrottskläder, bara en bikini för jag var helt inställd på att vi skulle bada.
Och så är det två killar som står och spelar fotboll och så kommer den ena fram till mej så kollar vi på varandra jätte länge. Sen går vi tillsammans ner till en strand? Och så sitter vi där. Sen är klockan typ 11 på dagen och jag kommer på att jag måste upp till idrottsdagen, fast jag inte har några saker, men då hittar jag ett par gympaskor i min väska. Så jag går upp dit och då är ingen där, så jag går in i herrgården och då sitter alla fastbunda kring stolar och de står massa män i sånna gamla romar-krigs kläder. Så dom binder ju fast min också, sen försvinner dom och jag & KENZA och nån mer springer iväg till en stor kulle med massa vass vid stranden och romarna jagar oss... Vi klarar oss till slut i alla fall.

Sen är jag på skolan och är påväg till bussen och vänder mej om och ser killen ifrån idrottsdagen, så jag springer snabbt till honom och lämnar min Msn sen går jag till bussen igen.

Helt plötsligt är jag då vid orion (ett café i stan) Med elin, clara & alice. Och vi ska fika, fast vi måste hitta ett ställe som inte har nötter i kakorna och helt plötsligt har alla det!

Sen vaknade jag, haha. Visst var den lite konstig? Cred till er som orkade läsa hela.


Gina Tricot


Nu har även gina hakat på lappade jeans! Jag tycker att dom är är riktigt snygga, även fast bikboks variant kanske är snäppet vassare. Men detaljerna som dragkedjan vid ankeln gör dom rikigt snygga, 499. Helst skulle jag ha ett par ljusa bikboks liggande i garderoben, men inte skulle jag tacka nej till detta paret.
Sen till den stickade tröjan.. en sån skulle jag vilja ha! Sån ska jag nog slå till på. Tänk till våren med slitna jeans, en hög tofs, ett par söta skor & solglasögon! Skit snyggt. Helst vill jag ha den grå men 50% av mina tjocktröjor är just gråa. Äh, det lutar åt den i alla fall.

Trailers

På söndag ska jag sova hos alice, då hade vi tänkt kolla lite filmer och högst på listan står just nu The strangers & When a stranger calls. Båda dom är skräckisar så vi ska nog kontra med nån komedi också, kanske bröllopsduellen eller liknande.

Men nu undrar jag, flera säger att the strangers är jätte läskig. Har ni sett filmerna? Vad tyckte ni om dom?

When a stranger calls;

The strangers;

Vilken var snyggast?




lycklig

Nu har jag ätit en god middag i form av klyftpotatis, tzatziki & kyckling, mums! Ikväll ska jag som sagt bara ta det lugnt och dega framför tvn trycka i mej massa gott som choklad och ostbågar och bara vara extremt lycklig för att: det är lov, söndag kommer bli bäst, jag fyller år om tio dagar, och en gång till, det är LOOOV!
Jag lever i en lyckobubbla! Halleluljah.


Ifrån asos

ASOS Heart Hardcase PurseASOS 'Be Mine' Heart Pendant
De här söta prylarna skulle inte vara fel i "alla ♥ dag present". Vi brukar inte köpa presenter till varandra men skulle vara mysigt med nån liten sak. Hjärt- Plånboken kostar 200 kronor, halsbandet med texten "be mine" som man nog helst vill ha av någon man tycker om kostar 82 kronor.
Och om man beställer något ifrån asos innan tisdag är frakten endast 10 kronor!


hejhej!



Igår


på biblioteket, köpte med oss scones och en vaniljlatte. Sen pluggade vi till klockan var halv 6.

lånade två böcker & ställde mej i kö på 3. Får se om dom här är bra.

suddig bild p.g.a. ljuset men mjukis dressen åkte på direkt när jag kom hem.

Randigt

Blå/vitt i all dess ära men jag tycker även att röd/vitt kan vara minst lika snyggt. Så den här sommaren vill jag hitta något i den färgen också. Hittade det här linnet ifrån H&M, det var gulligt men inte precis ett sånt plagg jag söker, får se om jag hittar något fint, eller detta kanske var väldigt fint.. Kan inte riktigt bestämma mig. 98,- kostar det i alla fall och är organic cotton.


batteriet

hej på er.
Är i datorsalen i skolan just nu men sitter med min egen dator. Batteriet börjar ta slut och jag orkar inte fixa en kontakt till laddaren så jag ska snart stänga ner. Men jag kommer hålla er uppdaterade under dagen :)

imorgon

nu ska jag snart gå och lägga mej med tanke på hur trött jag har varit idag, det ska bli riktigt skönt.
Idag har uppdateringen här på bloggen varit kass, men jag har inte hunnit med det helt enkelt. Imorgon följer datorn med mig till skolan för jag ska till biblioteket efteråt också, så då blir det nog uppdatering så mycket som möjligt. Ska ta me kameran och kamerasladden så jag kan fota lite och så kanske jag lägger in en dagens outfit, även fast den kommer bli ganska tråkig. Äh, ni får väl se imorgon vad morgondagen har att erbjuda.

Nu är det o gå o lägga mig som prioriteras här.
godnatt, sov gott! Nu är det bara 2 skoldagar innan vårat sportlov här i borås, så himla skönt och välbehövligt.

Förresten så har jag världens mysigast t-shirt som min pappa har fått för att vi eldar med pellets i vårat hus. Så mjuk är den. Den är min favvo sov t-shirt i alla fall, med en snygg 8;a


åh den här bilden påminner mig om att jag måste toppa håret också, attans. Tror jag ska prata med mamma om hon kan göra det, tycker alltid att frisören klipper för mycket och helst vill jag ju inte klippa något alls.

trött

hej på er.
Internet har krånglat men det verkar ju funka nu. Idag var det väl vanlig skola  och sen stack vi hem till elin en snabbis innan det blev cirkelträning på friskis och svettis. Det var ganska jobbigt idag faktiskt.
Men nu har jag fått i mig lite gulashsoppa med créme fraise och mini baugetter. En äppelpaj ska snart sättas in i ugnen som efterrätt också, mums! Annars är jag så hiiiimla trött, vet inte vad det är med mig. Mina ögon bara åker igen. Får väl lägga mig tidigt ikväll eftersom jag verkligen måste upp i tid imorgon.

Nu måste jag ta en dusch!

Bianco

product view of: Fringe clutch bag
230 Kronor, Har inte riktigt fastnat för fransar men jag tyckte den här var snygg&enkel.

Nu har bianco fått in lite vårnyheter på deras hemsida. Jag hade spanat in några väskor i höstas men jag slog inte till så nu hoppades jag på något ännu bättre men njaaa. Innan var det väldigt mycket stora o bra väskor nu är det bara små kuvertväskor och små väskor med långa axelband. Men om man är ute efter det så kan man självklart kika in på Bianco!

Shorts

just nu sitter jag och skriver lite mer på mitt engelska tal. Blir väl inte så jätte seriöst men det är väl alltid bra och ha förberett sig lite. Man ska prata om sin Dream Vaccation, eftersom jag inte riktigt har någon så får det bli till Bahamas! Jag måste bestämma vad jag ska ha på mej imorgon också, åh vad jobbigt.

Men nu känner jag att mina inlägg blir vääldigt tråkiga. Ska försöka bättra mig.

Så, vad tycker ni om dessa shortsen ifrån Gina Tricot?
Jag tycker dom är ganska balla, om man använder dom till de rätta kläderna kan det bli hur snyggt som helst. De är nog inte något jag själv kommer införskaffa mig eftersom dom inte alls kommer användas flitigt och dom är nog inte riktigt "min stil" men på andra kan det nog bli snyggt. 249 kronor.


en del att göra

åh nu sitter jag här och kollar bloggar igen...
har precis ätit och fastnat framför datorn som vanligt. Ikväll är det top model 20.00 och det vill jag gärna se. Men utöver det så måste jag hinna fixa klart med mitt engelska arbete som är imorgon (jäklar! de hade jag ju glömt bort) sen måste jag packa ner träningskläder x2 eftersom jag har idrott i skolan och sedan Cirkel träning på F&S imorgon. Och sedan så har jag en semla som väntar på mej också, mums! det är så hiiimla gott ju.
Sa jag att jag måste duscha också?

äh, lika bra att jag börjar någonstans. Får se om jag hinner med mer uppdatering idag.

Förresten så önskar jag ju mig en väska när jag fyller år om 2 veckor, och efter att ha kollat på lite olika sidor så hittade jag denna på H&M för 798,- inget man går och köper själv bara sådär, med tanke på priset. då blir den perfekt att önska sig.

utvecklingssamtal

nu är jag hemma sen några minuter :) Skolan var vääldigt seg idag, hade SO prov på morgonen och jag tycker inte det känns så bra, det var några frågor jag verkligen INTE kunde, men man får väl hoppas på det bästa.
snart kommer min mamma hem och då ska vi åka in till stan för att ha utvecklingssamtal & sedan fixa klart min praoplats. Sen ska jag bara ta det lugnt idag.. Skönt!

bloggar ikväll!

vad tycker NI?

Imorgon är det tisdag, då har jag So prov som sagt.. Får hoppas att det går någorlunda bra & jag får försöka öva så mycket som möjligt imorgon. Sen ska jag ha utvecklingssamtal och få min praolapp på skriven, det blir Kappahl andra veckan. Vet inte om jag ska åka hem efter skolan eller gör något annat under tiden men det blir i alla fall uppdatering så fort jag kan.

Förresten! Jag skulle bli jätte glad om ni kommenterade om det är något speciellt ni saknar i bloggen :) eller att kanske bara skriver vad ni tycker är roligast och läsa om. Jag vet att det är kul med mycket bilder så jag ska försöka bättra mej på den delen.

Nu ska jag borsta täderna och snart hoppa i säng.
Godnatt ♥

But seriously, i fight like a ninja


nu sitter jag och mumsar never stop! medans dom andra är på box som jag skippade idag.
smart som jag är glömde jag mitt SO häfte i skolan idag så provet imorrn - ja...
hur fasen kommer det gå? Får väl öva lite i skolan eftersom det är på eftermiddagen.
nu måste jag kila.


James Morrison

åh vad han är bra, verkligen fastnat på hans låtar nu. Dom flesta är riktigt bra!



And it kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that you know
That love is hard.

ETT GULNAT FOTOGRAFI




... sommaren är för långt bort

Dagens outfit 2/2


Ansiktet fick inte  vara med idag, men idag hade jag i alla fall på mig det här;

♥ Jeans - Nudie
♥ Skjorta - Lager 157
♥ Pärlörhängen - Glitter

2/2

hej hej
jag gick hem tidigare från skolan idag, efter lunch rasten. mådde inte riktigt bra. Men nu ska jag kika på house ett tag, tycker det är ganska bra faktiskt. Sen har vi So prov imorgon så jag måste öva lite. Svenskan gick nog ganska bra idag i alla fall.
Har fotat dagens outift som jag lovade med. Så den kommer in tidigare.

nu måste jag koncentera mej på tvn ;) haha.

Den här veckan...

Måndag: Skola, engelska tal, svenska prov, hem - plugga, box!
Tisdag: Skola, So prov, stan - fixa praoplatsen, utvecklingsamtal.
Onsdag: Vanlig skoldag med idrott och sen direkt till F&S för Cirkel träning, hem.
Torsdag: Skola, No-prov, biblioteket, hem
Fredag: Sista skoldagen innan lovet, sen vet jag inte vad som händer! :)

Övrigt: Lägga in dagens outfit denna veckan och plugga mycket innan lovet, även fast det kommer bli en del då också.

Nu ska jag torka håret, måla naglarna och fixa fram kläderna tills imorgon.. Behöver nog tjöta i telefonen ett tag också, haha!

Knalleland

nu har jag precis kommit hem, har varit i knalleland med mamma. Gick till Kappahl (mamma har ju personalrabatt där) och köpte bebis kläder till min kusin som fyller 1 snart. Vi hittade väääärldens tuffaste jeans, jätte balla verkligen. Och jag köpte ännu ett par Frank Dandy trosor, idag var dom lite dyrare dock men det får vi la leva med. Nu måste jag plugga lite. Först ska jag hämta lite av mina favorit chips innan dom tar slut där nere, Lantchips med gräddfil smak!

3 fina accessoarer - H&M


Fint väder

godmorgon!
Idag vaknade jag vid 9 tiden och hade väldigt ont i magen, den bara krampade, vet inte vad de berodde på. Nu känns det i alla fall lite bättre och jag ska snart äta lite frukost. Idag är det jätte fint väder ute, solen skiner och det är is på sjön. Känner verkligen att jag vill spendera stor del av dagn utomhus med samtidigt har jag plugg att göra också. Även fast jag vill plugga mycket och få bra resultat i skolan o.s.v. så känns det som att man ändå inte vill ägna varenda helg till plugg. Så himla tråkigt! men jag får väl försöka göra det fiftyfifty så det blir både plugg och vara utomhus.

Nu ska jag äta!

RSS 2.0