sitter i...

0-666231eaf3d0971dd5e108d10ca8ca3b.png

sitter i skolan och tittar på redovisningar. Är hungrig! Idag blir det hem och plugga. Tycker synd om min älskling som ligger hemma och är sjuk. Nu ska jag lyssna, puss


hello

ja vet att min uppdatering är helt värdelös. Har spenderat min helg med min älskling, det har varit jätte bra. Hyrde tre filmer igår och hann kolla på två och liiiite till och så myste vi massor. Sen somnade vi, tröttisar. Nu ska jag ta en dusch och förbereda mig inför en ny vecka, redan måndag imorgon. Om fyra dagar är det ju dock lov, så himla skönt. Hoppas ni har haft en bra helg ni med sötisar!

mobilbild x2

två bilder, imorses innan skolan & i omklädningsrummet innan träningen.

det ser förresten ut som ja har en jätte panna på denna bilden haha!

Rosa blus

köpte den här rosa blusen ifrån H&M's garden collection idag, men vet inte om jag tycker om den eller om den är för mycket och riktigt min stil haha, annars ger jag den till mamma, den kostade ändå inte så mycket. Men vad tycker ni?

vet att första bilden är jätte suddig men det såg bättre ut i mobilen och nu orkar jag inte ta en ny.


torsdag

haha jag skulle hem o plugga efter träningen men istället la jag mig och somnade en timma o en kvart och sen tog jag världens längsta dusch, efter det hjälpte jag till med maten och snart ska jag äta. Så bra gick det med mitt arbete, men jag har inte alls långt kvar, bara diskussionen, så det är nog lugnt =) fotade lite idag som ja visar sen & så skriver jag mer då för nu ska ja äta!

onsdag

hade nationellt prov i engelska idag och det gick helt okej tror jag. Nu sitter jag och ska börja på min englska diskussion till arbetet och det går inte alls bra, kommer verkligen inte igång! Så nu får jag väl sätta mig och koncentrera mig på riktigt, så det blir klart någon gång! Är jäkligt glad att jag har kommit såpass långt i alla fall.

jag längtar så himla mycket tills vi åker till kreta nu, fyfasen vad skönt de ska bliiii!
bilderna är klickbara förresten


!


bild fated to pretend

sliiten

har suttit hemma i världens fulaste och smutsiga hår och världens skönaste kläder.  Jag har faktiskt fått en del gjort på arbetet också, så jävla götttt! Men det är mycket kvar, den jobbiga delen framförallt. Nu ska jag ta en dusch och lägga mig i soffan och äta nötter, mina axlar gör ont efter allt skrivande på tangenterna.

Förresten, blev lite glad när jag hittade mina svarta jeans idag, dom satt perfa, enda problemet var att det var ett hål mitt på röven?! wtf.. sämsa kvalitén någonsin. Men strunt samma, har man långa saker till så ser ingen det ändå, hihi.

Sliten lina!


hemma från skolan :D

sitter hemma o äter mozzarellapizza, ibland är våran mongoskola rätt bra ändå. Eftersom vi har ett temaarbete som ska va inne på fredag så kunde man likaväl vara hemma o arbeta. Men det går inte så bra för mig, jag har fastnat. Men det skulle gått ännu sämre i skolan så. Nu ska jag tvinga mig själv att fortsätta arbeta eller måla en bild till bildinlämningen med, puss&hej

gladglad

jag är så lycklig, saknar ingenting! jag är omringad av världens underbaraste människor och är glad. Jag vet att min blogguppdatering suger förövrigt, men kan ju försöka bättra den lite, sen vet jag inte riktigt hur intresserade ni är, haha.

Var me filip idag och vi kollade på twilight 2, eller new moon heter den väl. Eftersom vi kollade på 1;an igår. 2an var ju inte alls lika bra, buu.
Nu ska ja hämta ett glas oboy och bara vaa, ha det bra!



love

Älskar att ligga i din famn, känna dina andetag och lyssna på din röst.
Dina pussar gör mig alldeles varm och din lukt är den bästa som finns.
Ditt leende gör mig lycklig och med dig spelar ingent annat någon roll.
Jag tittar tillbaks utan att sakna och jag ser framåt utan att längta,
jag vill bara vara där jag är. ♥


Har spenderat min söndag tillsammans med filip, nu ska jag ta det lugnt och ladda inför en ny vecka, hoppas ni har haft en bra helg!


godmorgon

ligger i sängen och äter kexchoklad, väldigt bra frukost måste jag säga. Har precis pratat i telefon med världens bästa pojkvän. Funderar på att klä på mig något och ta mig ner och äta nåt riktigt istället. Det är lördag och jag har flera timmars plugg framför mig, blöö.

suuurpriise

Var inne i stan & åt pizza och fikade med tjejerna, mysmys. Det roliga var att clara inte ens visste om att vi skulle göra det, det var en överraskning. Så hennes pappa hade lurat henne att dom skulle köpa en macbook, stackarn! macbook eller pizza liksom, vilken jävel väljer pizza? haha! Men hon följde med oss i alla fall och vi fick höra 100 "VA?!" "allltså vafan?" hahaha. Men det blev en mysig kväll. Nu ska jag ligga o kolla på tv och lata mig resten av kvällen, fyfasen va skönt.


mitt hår ser ju inte lite risigt ut.. SÅ illa är det faktiskt inte.

fight for this love

min dag har varit helt upp&ner, nu har jag duschat, pluggat matte & kollat glamourama. Känner att ja kommer faila stort på matten imorgon, men finns inget att göra nu ändå. så ja ska väl få min skönhetssömn nu, för imorgon ska fan bli en bra dag, vare sig de går bra eller dåligt på matten! puuusss

up and away

hade en rätt jobbig skoldag, nationella hela förmiddagen. Men jag tror det gick bra faktiskt. Sen slutade jag vid två och åkte in till stan och träffade filip, ovanligt vaa? =) hihi. Vi åkte hem till mig och myste, jag var jätte trött. Nu ska jag snart duscha och plocka ihop träningssakerna tills imorgon.

Beställde precis den blommiga strandklänningen ifrån H&M förresten! den hade kommit in, jejejejjj. Men den kommer inte förrän i slutet av april men jag ska ju ändå inte ha den innan dess så det gör inget.

Glamouraaama, lyssna på spotify HÄR!
We're going all the way up, we're going straight for the top.
We know that too much, is never enough.
Har blivit beroende av det skit programmet =)

you make me so very happy

har haft en finfin dag, var hos tandregleringen och det gick nog bra, tog lite tid. De tog massa avtryck och bilder. Träffade filip en stund me. Hade tänkt sätta mig och räkna lite mer matte nu, känns som de behövs eftersom de är prov på fredag och ja började me den delen idag. Ska äta en semla med, fast det är jävligt äckligt när man tänker efter. En fettklump typ. Mandelmassa är inte ens gott, inte grädde heller, och inte en tråkig bulle. Men de är väl den äckliga kombon som gör de bra på något sätt, fråga mig inte. Kanske är det gott bara för att det är onyttigt? Spela roll, den går ner & matten ska göras!

Imorgon ska jag och älsklingen på jeansjakt i stan, håller tummarna att vi hittar något!
pussss

bättre bilder på jackan

Här kommer några bättre bilder på jackan jag köpte igår, ifrån H&M.
Nu ska jag, mitt smutsiga hår i en slarvig toffs, mina gröna paul frank strumpor & ipoden ut på en lång promenad. Ibland är söndagar jäkligt bra för man bryr sig inte ett skiiiit.



sen kan man dra åt den mer i midjan, längst ner & även vika upp ärmarna.
Har inte ändrat något sen jag köpte den än.


söndag morgon

jag dissade gymmet med clara idag, soorry! Men kände inte för det när jag vaknade seg med solen lysande starkt in i rummet. Blir nog en promenad idag istället. Ska försöka plugga lite med, blöö. Nu ska jag kila ner och äta frukost!

Shopping i göteborg

Har som sagt haft en väldigt bra dag i göteborg med min älskling. Vi åkte vid halv 11 och var där en timma senare. Sen gick vi och shoppade en del, båda fick med sig en del av det vi behövde och Filip köpte jätte fina saker också. Det var lite stressigt på slutet och vi hittade nästan inte tåget när vi skulle åka hem med kom på det två minuter innan det gick. Åkte hem till filip en snabbis efteråt också, så det var en jätte bra dag!

Jag köpte en lång grön jacka, vit blus med volang framtill, ljusrosa låga converse & en bh.
Inte världens bästa bild men alltid något, kan visa något tydligare senare om ni skulle vilja.


hemma

är hemma nu, har haft världens bästa dag. Det blev lite shopping i alla fall, ska fota det snart. Bloggar igen när mitt kamerabatteri är laddat =)

gbg

åker som sagt till göteborg nu! Ni får ha en bra dag i solen, puuusss

hej

alltså jag blir så himla irriteraaad!! Skulle beställa hem den blommiga klänningen idag men då var den självklart slut i alla storlekar. Igår fanns den inne i alla... Får väl sitta klistrad vid datorn den 18;e, tror det är påfyllning av hela den kollektionen då tror jag.

Hämtade förresten ut min väska idag. Den var fin, enkel och äkta skinn, perfekt storlek också. Så jag är mer än nöjd med den =)

Imorgon ska jag och älsklingen till göteborg, blir förhoppningsvis lite shopping, vet en del saker jag vill ha så jag hoppas att jag hittar någonting. Kan fota det i så fall och lägga ut här! Nu ska jag lata mig lite till, tar tåget 10.24 så jag får ta mig upp rääätt tidigt ändå & vi har förresten sju månader imorgon också, tiden går fort. 
Ha en bra kväll! =)

never ending studying

har precis ätit god fisk och ris, nu ska jag sätta mig med godisskålen och plugga matte för imorgon är det prov! Tror jag har det mesta under kontroll men måste plugga lite till och nu vill min dator inte samarbeta så puss&kram skumbanan.

Fight for this love - Cheryl Cole har jag nynnat på i eftermiddag. Klicka på titeln för att lyssna på spotify. 
 

blommigt

20100306
bild; Elin Kling



Alltså den här klääänningen, så himla fin! Ska jag köpa or not? Vet att jag typ aldrig kommer att använda den men den kostar ändå bara 200 kronor, är det inte värt det? Tänk sen sena kvällar på Kreta!!
Hjälp mig nu, köpa eller inte?



Update; det blir ett köp! mamma har lovat att hon kan betala så varför inte? jejejjjj!


nononolallaalaa

har haft en slappeedag, skippade träningen efter skolan eftersom det var fys på idrotten, pallade inte trycket ;) åkte hem istället och åt glass, funkade bra det också. Nu är jag rätt trött och ska väl krypa ner i min stora varma säng snart. imorgon är det skola igen då och redan torsdag!! as skönt. nu ska jag borsta tänderna, pyyysss

dom här två paren ska ja köpa



safariskjorta


bild; hannamw

En sånhär mörkgrön blus ifrån Zara vill jag ha, nästan som min vita. Hoppas den finns kvar för jag och filip ska förmodligen till göteborg på lördag.

never regret anything that made you smile

säger bara, tack för studiedagar!

har haft världens bästa dag med min älskling, stan, glass i solen och mycket mys.
nu ska jag duscha och hoppas att dagen aldrig tar slut, för imorgon är det skola igen. Orkar intee!!

måndag

somnade precis i soffan men vaknade utav att pappa ringde. Har ätit lasange och choklad framför tvn med mamma, bara vi hemma ikväll. Annars har ja haft en jätte bra dag! Skolan gick rätt fort och efter det åkte jag hem till filip. Vi satte oss ute i solen en stund, jätte skönt. Vi orkade inte gå på bio idag, kollade på bröllopsfotografen istället, men den var väl halvbra, det var mysigt i alla fall.

Imorgon är jag som sagt ledig, så hiiimla skönt. Ska sova ut riktigt länge. Har förresten köpt den där väskan nu så hon skulle skicka den imorgon, hoppas den är fin. Nu ska ja kolla lite till tv tror jag.

har inga roliga bilder att lägga in, måste fixa det...


I will never let you down

Hej sötisar! (tredje gången ja skriver detta inlägget, de bara krånglar). Min dag började halvbra men blev bättre. Åt tårta ute i solen på eftermiddagen, det var riktigt varmt, skönt. Nu sitter jag bara och latar mig. Vi har precis bokat våran kreta-resa, åker den 8 juli. Längtar rätt mycket.
Har förresten hittat en väska också. Fick tag på en gullig tjej som ska skicka den till mig innan onsdag, för 360 kronor. Innan dess pratade jag med en tjej som ville sälja en likadan för 900, lite skillnad.

Skola imorgon igen, orkar verkligen inte. Har studiedag på tisdag, känns lite onödigt att åka till skolan en dag för att sen ha ledigt igen. Ska i alla fall hem till min älskling efteråt och pussa lite på honom ♥ Den fuskisen har ledigt imorgon också! Kanske blir bio också, beror på vad vi känner för. Nu ska jag snart sova!

Kiani Beach Resort


blööö

fyfan vilken äcklig dag jag har. vill bara lägga mig under täcket o stanna där resten utav dagen, idag tycker jag synd om mig själv!

p.s. bikinin med stenarna kommer ifrån H&M =)

haha


that's how strong my love is

har precis hoppat i mjukiskläderna och sitter och väntar på att maten ska bli klar. Köpte 4 bitar sushi också, blev lite sugen på det när clara&cassis åt det och det var så länge sen. Så köpte några stycken bara =) Ikväll ska jag bara ligga framför tvn och äta onyttigt, rätt skönt ändå..

Förresten, jag är med och tävlar om en egendesignad almanacka hos Angelica. Man kan ju alltid testa, vinner typ aldrig men grymt om man gör de. Tävla ni med! HÄR


hejdär

har haft en jätte mysig dag med världens bästa pojkvän, tänk att en person kan göra en så glad. Nu sitter jag och målar naglarna rosa, illrosa typ :S haha ser mongo ut så de lär ju försvinna typ imorgon. Ska snart ta en dusch och sen blir det väl slapp framför tvn, imorgon är det FREEEDAG! så himla skönt.

bikini

det känns lite tidigt att kolla på bikini, jag vet. Men lite kul med sommarkläder och man får passa på medans det finns. Den här ska jag klicka hem imorgon, men frågan är vilken färg. Vad tycker ni? Just nu lutar det åt den rosa, passar nog bättre på mig. Men tror inte underdelen fanns i min strl, får se.


randig

den här vill jag haaa, men jobbigt med storlekar, undra om man kan byta bikinisar, de ska ja kolla.

Maddie Bikini Set SEK 318, Wonderland - NELLY.COM

Nemo Nisi Mors

- No one but death shall part us.
Helloo bloggen!
jag är inte så bra på att uppdatera men det blir ju ibland i alla fall. Nu skiner solen på dagarna, jätte skönt, hoppas snön smälter bort. Var med älsklingen igår, vi latade oss mest och sov väl bort tiden o idag har det inte hänt mycket. Har hittat en fin bikini jag förmodligen ska beställa! Bild kommer kanske på bloggen. Nu ska jag måla klart mina naglar och kanske kolla en film.


My boyfriend's back

ny vecka nu då! skoldagen gick väldigt fort, förmodligen för att vi mest satt och pratade bort den. Efteråt så träffade jag filip. Vi gick och kollade lite på stan och han köpte lite kläder, sen åkte vi hem till honom, mysigt. Nu är jag jääkligt trött, ska väl snart gå och lägga mig. Är väldigt glad för att vi inte har några läxor nu men nationellaproven kommer ju snart igen.

Hittade det här klippet på angelicas blogg. WTF.. Dom är ju gryyyymma! Men, haha! Kolla på det!


----


RSS 2.0