min blogg suger


Va faaasiken (haha) sitter jag här och bloggar om massa strunt för, ingen som vill läsa ändå. Från och med nu ska ja bara blogga om det är viktigt, om det inte är något viktigt på lång tid så försvinner bloggen, punkt slut.


gammal bild, när ja hade svinkoppor för övrigt :( hahaha


hej

gårdagen spenderades med min älskling, mysigt, hade inte träffats på evigheter kändes det som. nu ligger jag och latar mig i sängen fortfarande, måste ta tag i plugget, är rätt mycket denna veckan. Orkar verkligen INTE. Vill bara krypa ner under täcket o ligga där tills veckan är slut typ. Men det går ju inte...

Nu ska jag ta mig upp i alla fall!


Horoskop

Vattumannen 21/1-18/2

Kärleken dominerar ditt liv nu. Det här är en mycket passionerad period, det handlar inte om diskreta små känslor utan om känslostormar och vilda infall. Ge dig själv utrymme och njut av två kreativa, romantiska, spännande och sexiga vinterveckor. Vardagen kan gott vänta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

jaaaaaaaaaaså?


deep love is always worth fighting for

sefter att ha klarat alla prov/förhör idag gick jag in till stan med alice. Var på värsta shoppinghumöret och ville hitta massa, men hittade typ inget. Köpte en vanlig vit t-shirt och ett ljusrosa nagellack, kul liksom. Fikade två gånger också, nacho-tallrik & kladdbrownie, yummie!

Nu ska ja ta en dusch och raka mina ben, haha! Har inte gjort det på as länge, stackars filip, en apa till flickvän typ. Men det är ju vinter, orkar liksom inte ;) Men imorgon ska vi till badhuset med skolan så jag får väl göra något åt det... hehe.

imorgon har ja slöjd också, ska fortsätta på min klänning, även fast den blir grymt ful så är det grymt kul.



onsdag

sitter och pluggar kemi, fattar verkligen ingenting. Har prov imorgon, men det får gå som det går då. Var hemma ifrån skolan idag i alla fall. Mådde inte alls bra imorses men nu är det bättre. Måste till skolan i vilket fall som imorgon eftersom det är så mycket viktigt. Ska kanske till stan med alice imorgon med, kulkul! :)

Nu ska jag försöka plugga vidare och sen ska ja kolla på det okända filip! hahaha.

--

'Cause I've lost loved ones in my life, who never knew how much I loved them. Now I live with the regret, that my true feelings for them never were revealed. So I made a promise to myself, to say each day how much he means to me. And avoid that circumstance, where there's no second chance to tell him how I feel. If tomorrow never comes...

pluggg

nej, nu får jag fan ta o rycka upp mig, har en jävligt stor hög med plugg tills på torsdag och ja kan inte göra allting imorn, det kommer ja inte kunna. Har kommit efter allt för mycket nu. Satte i alla fall igång med träningen idag, blev en timma med elin, hel okej början eller huuur?;)

nej nu ska ja skriva svenska inlämning och jobba Kemi, engelska eller SO.

hard work work

fyllde precis på min låda med träningskläder lite, i veckan köper vi träningskort och sen då jävlar ;) haha eller vad säger ni tjejeeer?


har sagt att ja ska plugga hela dagen, tjugo över åtta kom jag igång, typ en halv timma och det var det. Nu ska jag gå ner och ta mig en kvällsmacka och sedan är det snart läggdags, tagga skola imorgon buuuu, vill verkligen INTE.

Kemi dödar

ärligt talat... ja sitter och lyssnar på spansk musik och stirrar på min kemibok, nu får jag ta och ta tag i plugget vaaaaaa. Men det suger ju, jag suger på att plugga. Och jag bara nyser, kommer att bli sjuk nu också, just my luck. Är trött och sliten men konstigt, det är ju söndag och skola imorgon, kul.

Men kemi måste vara något av dom tråkigaste ämnena, läser (ska läsa, hehe) om kemiska bindningar och elektrokemi. fattar nada. vill bara lägga mig i soffan och kolla på 1000 the hills avsnitt, men det går inte, jag får inte. puuss&hej.

Löurdag


nu ska jag och godiset sätta oss i soffan och kolla på film tror jag.
var hos frissan idag och det blev väl bra och sen var jag med älsklingen, myspyys!

har ingenting o skriva så de får bli ett kortkort inlägg.


I don't fear anything, tell me... what have i to lose?

ska byta om och göra iordning mig för att snart åka in till frissaan. Ska färga utväxten som sagt, det behövs verkligen, haha! Efter det tror jag att ja ska träffa filip. Nu måste jag hitta någonting att ha på mig.

ni får ha en bra dag!


FREEEDAG

har precis ätit good mat. Innan det sov jag två timmar, det behövdes verkligen, så jäkla skönt. Hade en rolig dröm med. Ikväll ska jag bara vara hemma och lata mig framför tvn & äta onyttigt. Har inte varit såhär trött på riktigt jäkla länge som jag har varit efter den här veckan. Så denna helgen ska jag bara ta det lugnt och sova mycket, fast ska iförsig vara hos frisören klockan 11 imorgon men ja.

buuu :( såg precis att det inte var alls mycket bra på tv idag ju.



fina o skarpa bilder, heheheh.


tur att...

1fb294057234bed99b90bb04a965b88a.png

tur att jag och alice matchar våra kläder så bra utan att vi vet om det :) är i skolan och har engelska, men vi har vikarie så det blir inte så mycket arbete, haha


I'm having a bad day

sitter och försöker plugga lite matte men fattar noll, har prov imorgon så måste verkligen försöka. Annars har det varit en dålig dag, har varit trött, glömde min mobil hemma(!) och hade världens sämsta lektioner. Men nu ska jag försöka plugga på ett tag, fast jag egentligen bara vill gå och lägga mig.

Men har fått tid för o fixa min utväxt på lördag, finalllyyyy!


vill utomlands nuuunununu!


19/1

grymt att mobilbloggen funkade förut! har varit på gymnasiebesök på bäckäng och det var inte alls så bra som ja trodde, hehe, ja har nog bestämt mig för teknis nu, vet inte om ja ska ta samhäll/ekonomi eller teknik bara. Har haft en rätt bra dag annars, skolan gick fort och tack vare filip fick jag en bra eftermiddag också, jag är såå glad. nu ska jag gå och lägga mig, min säng ser jätte skööön ut och jag är sjukt trött. Måste tagga inför imorgon, världens pluggdag typ.

natttiii!

Och det är tråkigt att jag bara lägger in gamla bilder så det tänker jag inte göra nu.

hoppas det...

305909769f67b9871bfd44b6b0a9d14a.png

hoppas det funkar att mobilblogga nu. Sitter och fikar på orion med alice, ska snart gå till ungdomsmottagningen där vi ska träffa våran klass haha, sen ska ja på gymnasiebesök ikväll :) puss till filip, kram till er andra Hahahaha


BLABLA

måndag avklarad! fyfasen, är redan skoltrött och det har gått en vecka bara, gött.
Imorses skippade jag sovmorgonen och åkte till läkaren med pappa och tog sista sprutan för livmoderhalscancer, sen var det skola då. Efter skolan var jag med filip.

Har fått någon cp huvudvärk, eller det kommer typ 30 sekunder - 1 minut bara, och gör så jäävla ont, måste lägga mig ner och typ trycka händerna mot huvudet. Någon som vet vad det är? Googlade och det var någon som hade haft exakt samma och alla skrev gå till läkaren, haha det är anledningen till att man inte ska googla allting, för det tänker jag inte göra.

Imorgon har jag egentligen sovmorgon förresten, min klass ska till ungdomsmottagningen kvart i nio, hehe kuligt. Men ska träffa alice vid 8 och fika före. Sen blir det nog bara latis dag.

Målade precis naglarna o de blev världens fulaste barbierosa :( och det fastnar inte på bild så min blogg får va tråkig utan bilder, sorryyy


typisk söndag

idag har jag bara legat i sängen/soffan exakt hela dagen, eller ätit. Glass, kakor, frukt osv. Känner mig väldigt fräsch, hehe eller inte. Men ibland får man faktiskt ha sånna här dagar, har ju en hel skolvecka framför mig.
Just nu sitter jag under täcket i mjukiskläderna och har precis kollat klart på de sista the hills avsnitten eftersom det krånglade igår, kramas med min stora kudde som luktar filip efter igår. Saknar honom redan jätte mycket fast vi sågs igår.. jobbigt såntdär.

Men har hunnit med tre sidor matte också, känner mig rätt stolt. Tänkte göra lite SO nu med.


åh vad jag vill ha sommar.


heelg

det suger att det inte finns någonting på tv på lördagkvällarna, buu. Men ska nog ta en stooor skål glass och kolla på the hills-marathon istället då. Har spenderat dagen med min fina pojkvän, jag har längtat så efter honom, han är bäst! Vi var i stan snabbt sen kollade vi film, myspys. Men nu ska jag springa ner och hämta glassen sen ska jag bädda ner mig under mitt tjocka täcke, ha en bra kväll!

(funkar inte o lägga in bilder nu förresten)

hej

jag e lycklig, var precis på gymansiebesök också, köpte koftan idag, är skit trött, skolveckan var riktigt jobbig, nu ska jag sova!

5

5 månader med världens bästa pojkvän idag. jag är sååå lycklig, älskar honom mest av allt!




jag är hur trött som helst, ska gå och lägga mig nu, hoppas ni har haft en bra dag.

Första skoldagen

hej!
idag var det första skoldagen efter lovet då, kändes.. jobbigt. eller var väldigt trött i alla fall men annars gick det helt okej. Hade "information" en och en halvtimma till och börja med och sen hade vi vanliga lektioner. När jag kom hem satte jag mig och kollade på filmen I love you, man den var bra.

Just nu sitter jag och målar naglarna iiiiillrosa, haha det blir inte ens fint men orkar inte måla fransk manikyr och dom ser inte bra ut med ljus nagellack, nu vet ni det! Velar över om jag ska gå och köpa en kofta som jag har sett på Jolina också... Måste kolla hur mycket pengar jag har. Kanske visar bild sen så ni får hjälpa mig ;)


jag suger på bilder, men denna är ifrån i somras i varberg, jag längtar tillbaka!


Måndag, världens mest meningslösa inlägg

om exaaakt.. 10 timmar börjar skolan, buu!
vi var ju i alla fall lediga idag som sagt, gick upp kvart i elva efter att ha somnat om några gånger på morgonen och efter lunch åkte jag in till stan o mötte filip som hade varit i skolan (muhaha) och så åkte vi hem till honom. Gjorde väl inget speciellt, brottades mest, hehe. Nu har jag precis duschat och e skit sugen på en macka så ska gå ner och fixa det, var ju tvungen o få med någon mat i mitt inlägg. NEJ MEN, seriöst nu.

Går upp kvart i 7, kanske fotar nåt i skolan. Nu ska jag snart sova & jag suger på att blogga, natti!


sorry boo, strike two

sitter och dricker juice och äter pepparkakor, haha! har kommit på att jag skriver att ja sitter o äter/ har ätit i typ varenda inlägg ja gör, hehe. Har i alla fall kollat en wallander nyss, celisten tror jag den hette och nu kikar ja på lite the hills.

Var me clara idag i alla fall, vi gjorde väl inte så mycket men det var kul kul. Jag är så himla glad att vi inte börjar skolan imorgon som alla andra typ. En dag mer eller mindre gör väl inte så mycket egentligen men, slipper ju söndagsångesten.

Nu ska jag kolla vidare på the hills och längta efter min baby. Bloggar väl imorgon för ja e ju leeedig wououou. haha

Lördag 9/1

Idag vaknade jag tidigt och jag och mina parents åkte in till stan, började med fika hos farmor och sen åkte vi en snabbis och kollade på stan. Jag köpte upp mitt presentkort på gina då, en jeans skjorta & ett par beiga tights. Vet inte om ja ska behålla de än men det blir nog så eftersom ja suger på att hitta saker ändå =) sen åkte jag till filip, myspys. Just nu latar ja mig bara, ovanligt hiho.

Två mobilbilder.


JAG.VILL.HA.SOMMAR








grill hos elin. rhodos 2 år sen. byttorpssjön. glass i varberg. norge.

nanananaaa

TUUUFFT! vi pratade precis i telefon tre stycken samtidigt, haha. Ikväll ska jag ligga framför tvn, som jag har gjort exakt hela dagen. Så himla lat är jag, har kollat på film och ätit mozzarellapizza. Men ska se om de är nån mer film och så ska jag äta godis, muums.

snart börjar skolan, och det suger så j'vla håååårt (ursäkta, man ska inte svära) men i alla fall, har världens ångest. bu på den.

en bild ifrån september i skolan.

i våras hade vi mattelektion utomhus!


hiho

ja fick ett presentkort på gina i julklapp men ja har inte hittat någonting där eftersom de typ bara e rea nu, men vill ha en till jeansskjorta för min e jääätte mörk och ful. haha! Och då hittade jag två där. Men vet inte vilken av dom här två som är finast, hjälp?


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

halluu!
ja vet att min uppdatering suger men jaja. Idag ska ja nog bara ta det lugnt tror jag, blir väl skönt de också. Ska snart göra lunch och sen ska jag ta en lååång dusch. Har sån himla lust o shoppa massa men jag hittar ju aldrig någonting, det suger. Nu ska jag leta runt lite på internet.
Ni får ha en bra dag, puusss!


rea

släpade upp mig klockan kvart i 7 imorses för att åka in till stan till joel/jolina rean, när ja hade mött filip o kommit dit slutade det med att vi inte ens orkade kolla p.g.a. kön som gick genom hela affären, l-y-c-k-a-t. åkte hem till filip istället.

trettondagsafton

helluu!
kom precis hem, ja o min mami&papi har varit hos några vänner till min familj och ätit middag med tre andra familjer. De va rätt segt faktiskt, åt bara o typ kollade film. men de funkade väl. Annars har jag klippt mig idag, är rättså nöjd, klippte bara topparna & det är klart det känns kort just nu men. (och ja fick typ mittbena :( bu, men det ändrar ja sen!) Och sen fikade ja me elin på stan, mysigt! Köpte ett par tights och sminkborste med, hehe.

Berättade jag att jag och filip såg avatar på bio igår förresten? Den var faktiskt rätt bra i alla fall. Vi somnade inte =)


innan vi åkte ikväll, mina nya tights ifrån MQ e på!
buu på min utväxt, ska färgas snart.


söndag

(shit, 9 dagar kvar tilll skolan)
 Nu är jag nere o gör en kvällsmacka, mums!


hahahah typ drogad

titta vilka små clementiner, haha, tönt ja eeeee

slängkyss till världens bästa pojkvän

--



won't you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singing, ain't this life so sweet

Lördag

sov ut riktigt inatt, och det behövde jag verkligen, somnade kvart i 11 igår och vaknade typ kvart över tolv idag. Annars har jag inte gjort så mycket, var ute och gick lite och sen åkte jag och mami in till stan snabbt bara, jag köpte inget såklart, heh. Nu ska jag nog bara ta det lugnt oså, kolla film kanske oså blir det taacos ikväll, de är gottigt & massa godis såklart, puss&kram


A love song

ja har kommit på en sak, ja kan inte sitta på samma sätt länge när jag sitter vid datorn, just nu ligger ja på golvet. hahahah, annars byter ja sättet ja sitter på typ hundra gånger =) Men ja har i alla fall fått lite fler nyårs bilder nu så det kanske kommer snart. Ja e aaas trött och ska kolla på en film och äta popcorn nu!


nyår!

här kommer några stycken bilder bara, jag har typ inga bra men cassis har förhoppningsvis några bättre & kanske clara med =) Det var en rolig kväll i alla fall, vi började vi 4 tjejer hos cassis och åt o.s.v. sen kom filip&fun, och vi spelade spel, kollade på raketer & sköt egna raketer. Det var i alla fall riktigt kul, och jag fick min nyårspuss! yeey. Tack för igår/idag, jag fick världens bästa start på 2010!







RSS 2.0