skor x2



har köpt två par nya skor, båda ifrån DNA. Det guldiga paret var tänkt att jag ska ha på avslutningen till min vita klänning men jag vet inte om ja ens tycker om dom, eller dom är ju fina men jag vet inte om det är just sånna jag vill ha. Har dock 10 dagar öppet köp så jag får väl tänka på det, vad tycker ni om dom?? Ska ja behålla?
Dom svarta köpte jag idag och dom ska jag i alla fall ha kvar. Grymt sköna o snygga på!

söndagsångeest

åh jag är inte alls taggad för en ny vecka nu. blööö. Har mest tagit det lugnt idag, var ute och sprang innan, skönt, är rätt stolt över mig själv faktiskt. Men nu gör jag ingenting, borde skriva min engelska... Men ja orkar fan inte. Bara två veckor kvar i och för sig, fasen vad skööönt!! Nu ska jag ta en glass och så kommer jag vara jätte sur imorgon över att jag inte gjorde engelskan idag.

Två bilder ifrån sommaravslutningen förra året;


helg

heeeeeej
jäklar vilken slappo dag jag har haft idag. Har varit så himla trött. Men var inne i stan en stund på förmiddagen i alla fall och hittade skor till avslutningen, men kom på att jag kanske inte alls vill ha sånna så dom åker nog tillbaka, haha. Sen har jag inte gjort någonting, latat mig och ätit rabarberpaj typ. Och sovit lite, och det blir väl samma ikväll.

Igår fikade jag och clara efter skolan och sen åkte jag hem. Sedan åkte jag och mamma in till stan för att kolla på balen som min bror var med på och ta lite bilder. Efter det köpte jag spice n' riiice och åkte till cassis där vi hade skräckfilmkväll 7 personer, haha. Räddast var nog casper som skrek hela tiden under första filmen typ ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan igen, uppdaterar om jag har något roligt, haha. laaaater

några fler bilder

viktoria har lagt ut lite bilder så jag snor dom nu! =)





spex

idag hade vi spexfoto i skolan............. haha alltså de blev rätt fail. Men kul var det. Förutom att ja ser mongo ut på bilden. Jag tog inga foton men det gjorde viktoria och jenny så jag kan nog lägga in fler när jag har fått dom :)



haha gänget och jashar i mankini.. haha snusko

 


SOMMAR ♥


måndag

det har varit riiiktigt skönt att vara ledig idag. Och vädret håller i sig! As gööttt. Filip slutade redan 12.40 så jag träffade honom i stan och sedan åkte vi hem till honom lite senare. Sen har vi inte gjort någonting. Imorgon ska jag till skolan igen, orkar verkligen inte, jag vill ha lov nununu! Men det är som tur bara 14 skoldagar kvar så de är väl bara o bita ihop :)

Nu ska jag kika lite tv och sen ska jag väl vila riktigt inför imorgon. Förresten! Fick en fråga om hur jag lockar mitt hår, använder alltid plattång. Ibland gör jag vanliga "vågor" med den och annars tar jag en slinga och vrider plattången snett uppåt ett varv och drar ner så blir det fina lockar, jätte svårt att förklara men det är lätt att göra.

Imorgon ska jag nog beställa lite saker ifrån Asos förresten, bland annat den här klänningen;


soooligt

vilket underbart väder det är!! jag älskar sommaren. Har legat ute o stekt lite idag, resultatet blev en RÖD fyrkant på mitten av ryggen och en bränd rumpa me världens bikinirand, inte så fint.. Nu ska jag snart ner och äta grillad fläskfilé och bakpotatis, la-la-la-like it! Har letat fram en somrig vit klänning jag köpte förra året som jag har slängt på mig.

Är ledig imorgon också, studiedag, och då ska ja vara me min baby så fort han har slutaat, ibland undrar man ju om de kan bli bättre. Fan vad jag är glad.

fre/lör

hej! vilket jävla väder det har varit idag, så skööönt! 25 grader och strålande sol. Mina lår är inte liiite röda. Men tänkte berätta lite vad ja har gjort senaste dagarna. Igår var det världens åskväder efter skolan, då mötte ja upp filip oså hyrde vi film och köpte godis. Sen åkte vi hem till mig o myyyste. Och så sov min bubbis här. Men ja vaknade jätte tidigt o väckte honom minst fyra gånger för ja hade så tråkigt, haha. Men han bara somnade om så ja fick ligga o spela spel på hans mobil :( Och han snodde täcket hela tiden och jag var väldigt varm så jag har fått minst 40 knottbett på ryggen för vi hade öppet fönster hahaha. Men sen gick vi i alla fall upp o har haft en grym och mysig dag i solen, lite färg fick vi nog också, mina lår i alla fall, jävlar vad dom svider. Nu ska jag bara ligga framför tvn o lata mig!


min favorit grisi imorses när jag hade tråkigt. Älskar dig!


senaste dagarna




klippte mig igår, det känns väldigt kort men det är lite längre än vad det ser ut på bilden tror jag. Ursäkta dom otroligt svullna ögonen och världens FULASTE bild men var trött imorses och hade bråttom.


Förlåt för världens sämsta uppdatering men det har varit rätt mycket i skolan. Men nu är ja back on track! Värmen har kommit till borås och det har varit 25 grader och sol både idag och och igår. Men nu lite senare blev det massa regn och både åska&blixtrar. Annars har rasterna de senaste dagarna bestått av Twister-glassar på statoil.

Skolan idag var rätt oseriös, facebook hela första lektionen, massa musik och pilkastning andra. Sen snodde vi kakor vi hittade i andra klassrummtet. Efter lunchen slutade det med att halva klassen stog och drack saft ur stora tillbringare med varsitt sugrör istället för att arbeta med teknikarbetet haha!

Nu ska jag ta en dusch oså uppdaterar jag mer imorgon! pusssss

blöööö

har haft världens mysigaste dag med min älskling. Nu är jag bara allmänt stressad över inlämningen vi har på torsdag(!) som jag inte har bööörjat på överhuvudtaget, bra jobbat.. så typiskt mig och sitta och panikskriva kvällen innan typ. Wish me luuuck

och min uppdatering suger fortfarande, ja vet, ja veeeet.

haha söööt


löuuurdag

har latat mig heeela dagen idag och nu har jag precis kollat klart på en film. Är rätt trött, blir det av penicillinet jag äter. Men nu ska jag börja titta lite på en film till och sen ska jag nog gå och lägga mig. Förlåt för världen sämsta & tråkigaste uppdatering men jag har inte bilder osånt att visa och då blir det som det blir.

Men gör så att jag bloggar när jag har något roligt att berätta istället!

gbg

kom hem från göteborg för typ två timmar sen, fick med mig en avslutningsklänning hem bara, en heelt vit & vanlig. Men det blir nog bra :) Ska snart in till stan och träffa min fina pojkvän som då kommer att vara nyklippt! Men jag bloggar kanske senare ikväll, puuusss


I'm helpless without your warming smile

går hemma och tråkar, min jävla halsfluss kan ju ta sig.. får ta mig igenom dagen och hoppas på bättre dagar resten utav helgen.

 


långhelg ♥

jag är så jäävla trrööötttt, nu går jag och lägger mig, natti!


11/5

hallåhallå!
sitter och tar det lugnt bara, känns jäkligt skönt att inte ha EN ENDA läxa. Vi har dock en hel del stora arbeten jag borde sätta igång med men.. Annars har det varit en väldigt lugn dag, var i skolan, hade svenskaprov som jag tror gick rätt bra faktiskt, men det var rätt konstigt. Efter skolan åkte jag bara hem och så har jag bara latat mig.

Var förresten rätt fint väder idag så jag tänkte sätta mig lite i solen när jag kom hem men det blåste rätt mycket så jag gjorde inte det. Och det var väl tur det! Jag visste nämligen inte att man inte ska sola när man äter penicillin, man kan få stora fläckar då som inte går bort! Nu vet jag det också..

Men nu ska jag borsta tänderna och sånt där, puuussss

halsfluss

var som sagt hos läkaren imorses och fick reda på att jag har halsfluss, inte så kul.. Fick penicillin för 10 dagar. Men jag var i skolan i alla fall, för han sa att det inte var någon fara. Nu ska jag lägga mig och vila lite sen ska jag sätta igång att plugga inför svenskaprovet imorgon. lateeer


truth and time tells all.

kul att min hals är så jävla svullen att den är som att andas genom ett sugrör. Ska åka till läkaren imorgon.

tråkiiigt

har så jääävla tråkigt. Ja hatar att vara sjuk, sämsta som finns. Har tittat på några the hills avsnitt och har verkligen inte lust att plugga, är väldigt godissugen också.. Men får väl börja med svenskan nu kanske.

Joel kom in till mitt rum innan och det första han sa var; du ser helt förstörd ut! Typ icapåsar under ögonen.

Jo tack för den..


hello there little chineseee
en osminkad och trött linis


jeansjacka


den här jeansjackan köpte jag igår. Tror att jag ska ha kvar den, eller vad tycker ni? Den blir ju perfekt i sommar över klänningar och så faktiskt. Köpte den på JC för 499,-


1 år

idag är det ett år sen jag och älsklingen blev tillsammans första gången, vi hade ju en liten paus emellan ;) haha. Så det räknas ju inte riktigt egentligen. Men ett åååår, har tänkt på dig varje dag sen dess. tiden har gått jäkligt fort. Men det har varit och är bäst! Jag älskar mest dig goding ♥


dagen

mina ben värker så jäääkla mycket, det gör dom alltid när jag är väldigt trött, känns som växtvärk haha. I alla fall, hade en bra på stan med claris! Köpte ett par svarta jeans, grå luvtröja, jeansjacka och silkedroppar till håret. Blev en hel del pengar som jag brände men jaja.
Försökte mobilblogga innan men det funkar inte längre, fattar inte vad jag gör för fel..

Nu ska jag ligga framför tvn och kolla nån film och ta det lugnt, måste sova tidigt känner jag. Har fått lite mer ont i min hals, blir väl läkaren på måndag om det inte blir bättre..

o ja saknar min mysiiiga nallebjörn!


haha fin bild vi tog i provrummet....

insomniaaa

låg och vred och vände på mig i fleeera timmar igår. Kunde inte somna. För mycket tankar. Men jag gillar att vara uppe själv på natten, det är mysigt och lite läskigt.. Varje minut kändes som en evighet. Jobbigt sånt där, ville bara sova. Men jag somnade i alla fall runt halv 3 och vaknade vid 9 imorses.. Är rätt trött nu, och det spöregnar utanför, men nu ska jag göra iordning mig innan jag drar in till stan, ni får ha en bra dag! pussss


stan imorgon

imorgon ska jag till stan med clarisen, då ska jag bannemig hitta en grå hoodie, svarta jeans, jeansjacka, skor, blus, de låter väl braaaaooo?!

Förresten fanns det ju ingen bra film alls på tv ikväll =( buuu

fredag!

så jävla skönt med fredag, blev en snabbfika på stan me clarisen idag efter skolan.
Nu har jag precis tryckt i mig maassa tacos, ikväll blir det soffhäng och en bra film, i la-la-la-like it!


längtar tillbaka till varberg, de va bäst


torsdagen den 6 maj

hola!
hade en rätt seg dag i skolan och sen åkte ja hem o la mig i solen lite, fick faktiskt bikinilinje av överdelen, woho. Nu har jag precis klippt mina superlånga naglar och ska måla dom beiga. Buu, men ska låta dom växa ut jämnt eftersom några har gått av och sen ska jag göra dom fina till avslutningen som är om mer än en månad hahaha, lär ju få klippa dom innan dess, mina naglar växer som ogräs :(


såhär såg dom ut nångång förra sommaren, de va jäkligt pilligt och få till men de blir ju snyggt sen, kanske ska göra så?


onsdag

var i skolan och gjorde nationellaprovet i fysik som gick ååt helvete, ursäkta. Sen åkte jag hem direkt efteråt. Har fortfarande huvudvärk och känner mig allmänt slö, hoppas bara de är en kort grej så ja inte blir riktigt sjuk nu, för det suger ju.. Nu ska jag lägga mig framför tvn och lata mig o sakna min bubbis. pussss

åska

det åskar och regnar maaassa utanför, waah! nu ska jag försöka sova så min huvudvärk går över, later!

beige

jag köpte ju då ett par beiga mjukisbrallor inne på h&m idag, ett inpulsköp sådär, men nu när jag tänker efter så åker dom nog tillbaka i veckan. För det första så är dom egentligen lite för stora & sen känns det inte riktigt jag. De kostade endast 99,- men lika bra att lämna tillbaka dem än att bara ha dem liggandes.
Eller vad tycker ni om dem?


Bild ifrån victoria törnegren.


en dubbelsäng att dela

När hjärtat rinner över. Hur han skrattar. Någons armband runt ens handled. En ryggrad. När huvudet töms på tankar bara av att känna en doft. När allt annat blir obetydligt. Någon som pratar i sömnen.
Tror ni på livslång kärlek? Jag har alltid gjort. Jag kan inte tänka mig att tro på något annat. Kanske är det för att jag har sett det på nära håll. Älska tills döden skiljer oss åt-grejen alltså. Jag tror det handlar om vad man vill ha ut i en kärleksrelation. Jag vill ha någon som jag kan skratta mig genom livet med. Någon som delar samma minnen, kan avsluta ens meningar, kokar soppa när man är sjuk, håller handen när man börjar bli gammal och ostadig. Jag vill inte sitta ensam i en lägenhet i Stockholm med en massa minnen men ingen att prata med. Jag vill ha ett underbart hem i en liten by i Italien. Med en man som älskar långpromenader och vin. Med barn och barnbarn som kommer och hälsar på jämt och en vägg fylld av foton på alla vi älskar. En dubbelsäng att dela. Någon att turas om att göra kaffet med, som vet exakt hur en bra morgoncappuccino smakar. Som också gillar att äta kakor till frukost. Som inte suckar när jag köper Louboutin-klackar till mig själv i 70-års present trots att jag inte längre kan gå i sådana skor. Som vill njuta av livet tills den stund det tar slut och som aldrig är bitter över att bli gammal. Som åldras med stil och som får en att skratta så man gråter varje dag hela livet ut.

;michaela forni.


shopppiiing


skjorta gina . mjukisar h&m . bikini h&m . nagellack make up store .




4/5

imorses hade jag och elin idrottslektion för småbarnen och det gick väl bra. Sen åkte jag in till stan för att ta bussen hem, eftersom jag har världens huvudvärk och känner mig allmänt dålig. Sprang in på H&M snabbt eftersom bussen skulle gå efter 20 minuter. Var meningen att ja skulle kolla efter den sköna tröjan jag pratade om ni vet? Den fanns inte, istället fick jag med mig en bikini och ett par beiga mjukisbyxor. Kan visa sen! Ska visa det jag köpte i fredags också, promise.

Måste laga någon mat också, joooobbigt.

Här ser ni alla fall lite grann av bikinin!


.......

alltså ja får damp, hade precis vridit o fixat bilderna så dör kameran så jag måste ladda den nu! buuu

2/5

hej sötnosar!
har haft världens bästa söndag. Även fast jag vaknade imorses stressad och tänkte att det var måndag morgon. Det har varit jätte fint väder här, helt blå himmel och strålande sol. Filip kom hit vid ett typ. Sen gick vi iväg till en badplats och satte oss i solen, mysigt.

nu var det väl tänkt att jag skulle plugga men som vanligt så orkar jag inte haha.
Ska lägga in bild på blusen och de nu i alla fall.

mini shopping

just det, jag har köpt ett nytt nagellack & en skjorta/blus också, kan visa er bild imorgon :) Har spanat in en annan vanlig slapp tisha som verkar så himla skön, det behöver jag, så den ska nog köpas i veckan.

Förresten så tycker jag ni är dåliga på att kommentera! Jag lovar fler bilder så får ni faktiskt lova att kommentera mer. pusssss

sleep over

hade en bra kväll igår. Började att grilla hemma hos elin med clara och david som sagt, det var big fun. Sen gick vi ner till kortegen och kollade. Den var helt okej, faktiskt inte lika bra detta året men kul för dem som var med ändå, haha. Följde david till bussen efter en stund, träffade filip en jätte snabbis sen åkte jag och tjejerna hem till mig. Kollade film, åt godis och hade girltalk till halv 3 på natten sen sov vi alla tre rätt gött, haha. Glömde såklart ta bilder :( dom enda jag har är när elin sover, tror inte hon uppskattar att jag lägger upp dom haha. Men får se om jag får tag på nåt.

Idag vaknade vi i alla fall vid 11 och sen åkte dem vid 1 typ. Så jag har legat och latat mig enda sedan dess. Ikväll ska jag bara kolla film och äta godiiis, gott! Men nu ska jag kolla på det senaste the hills avsnittet som har kommit ut(!) yeey. Ni får ha en bra kväll!

RSS 2.0