Torsdag redan

oj när jag loggade in här på bloggen såg jag att jag inte har bloggat sen i måndags. Det har väl varit fullt upp, startade inte ens datorn igår. Har i alla fall blivit förkyld, inte så kul. Nu har jag en lång helg  framför mig, ledig på måndag också. Men idag hade jag en riktigt rolig och lyckad dag, var hemma hos elin med e&c efter skolan (som förövrigt slutade ett) och bara hade sjukt kul, grillade o.s.v. sen drog vi ner till kortegen och kollade den på kvällen. väldigt kul som sagt, ni är guld värda tjejer<3 nu ska jag lägga mej och snora och försöka somna, haha. Återkommer imorgon!


Monday

hej,  nu sitter jag och bläddrar lite i matteboken och försöker avgöra om jag ska orka plugga lite, hehe. Haft en ganska skön dag, engelska, svenska, rast, , spanska och sen stan med elin, hittade inget speciellt, har jätte svårt att hitta saker nuförtiden! Fast jag hittade en bikini som inte fanns i min strl så det blev ju inget köp. Men vi unnade oss en mcflurry med smarties och chokladsås eftersom daim & kolasås var slut. Träffade även Felicia på stan, kul för jag har inte träffat henne på länge nu :)  (glömde tyvärr kameran så blev inga bilder idag)

LOVE ETC.


Söndag

Idag verkar solen inte vilja vara framme lika mycket som igår, massa moln och himlen är helt vit istället för blå. Men igår var det i alla fall en helt underbar dag, jag var ute hela dagen och det kändes verkligen som sommar. Idag hade jag ju hoppas på ännu en sån dag men enligt vädret ska det vara molningare både idag och imorgon. Idag ska jag ta och plugga lite engelska annars har jag ingenting för mig, kanske ska hitta på något eller så blir det bara en "ta-det-lugnt-dag" nu ska jag kila ner och äta frukost!

Förresten så kan jag visa mina nya jeans som jag köpte igår sen om ni vill? Dom är helt vanliga och väldigt lika ett par av mina gamla men.


Bilder ifrån idag




ful bild men jag bjuder, brukar inte ha tofs, ser ni att jag har bränt mig lite?


DAGENS


- Randig t-shirt/klänning H&M Trend
- Svarta tights Indiska
- Namnhalsband och pärlörhängen
- & Hel svarta converse

Här ser ni håret också men det ser nästan grått ut där uppe på bilden, haha men det är det inte. Bilden ger det inte riktigt rättvisa.

hej

ursäkta för min dåliga uppdatering, men som ni kanske förstod några inlägg ner så har jag en hel del skolarbeten att göra just nu. Men imorgon är det äntligen fredag! Vädret blir bara bättre & bättre, och humöret desamma. Idag fick jag mitt hår fixat, utväxten alltså. Det är fortfarande en liten utväxt kvar p.g.a att hon gjorde slingor med hätta men mycket bättre blev det och lite ljusare.

Nu ska jag plugga vidare med SO;n kanske slänger in en bild på håret senare.

Plugg

Kommer spendera min eftermiddag dränkt i skolböcker, är så jävla trött på det nu. Matte, kemi, engelska, so bla bla. Våran engleska lärare kom idag med ca 25 glosor och sa att dem är tills imorgon. Vips, en sak till o göra. Som om det inte var nog nu. Nej nu ska jag byta om till mjukiskläder. Hoppas ni får en bättre eftermiddag än vad jag kommer att ha i alla fall!

En bra sak är att jag har fått sling tid hos frissan på torsdag så då försvinner min gräsliga utväxt.

Dagens outfit



- Vit transparant t-shirt (med spets BH under) Gina Tricot
- Kofta med dragkedjor H&M
- Jeans Nudie
- Converse
- Solglasögon (Alice's) Gina Tricot
- Namnhalsband & Vita pärlörhängen

Dagens outfit 17/4

Eftersom jag har varit jätte dålig på outfit's ska jag försöka skärpa mig. Men jag fotade i alla fall i fredags så här kommer en lite försenad.. Hope you dont mind.



♥ Vit t-shirt Gina Tricot
♥  Ljusa Jeans Gina tricot
♥  Converse
♥  Väska Friis&Company
♥  Namnhalsband
♥  Grå tröja Lager 157


jag skulle ha köpt den...

Åh jag försöker plugga lite men har hamnat framför desperate housewifes repriserna på tvn istället. Sen kan jag berätta att jag ångrar att jag inte köpte en svart klänning jag såg på H&M trend.. Och min mamma åker nog inte ner till göteborg i veckan för hon ska till Milano på onsdag. Så jag får förmodligen inte tag på den. Skit också! får se om jag kan lösa det på något sätt...

Nu är reklamen slut!


Shopping ifrån gbg

Hittade inte exakt allt jag ville men lite granna blev det, allt ifrån H&M.


ett pastellfärgat lite pösigt linne

en kofta, som jag kommer använda lite som en jacka.

oops, jag roterade ju den.

och den randiga då.

Skriv om ni vill se bild på hur koftan & linnet ser ut på :-)

Bilder ifrån GBG del 2


jo det blev en del påsar tillsammans

clara köpte den fina randiga ifrån gina

söt bild, jag bjuder.

två sköna låtar

 

Bilder ifrån GBG del 1


tåg dit.


mat på kosmos, jätte gott!


I Torsdags

Nu kör jag igång med en hel del bilder (obs! alla kommer att vara oredigerade), börjar med när jag & alice var ute och gick med viggo, i torsdags.





Ha en bra dag

Nu drar jag till göteborg som sagt, har med kameran så räkna med uppdatering när jag kommer hem!

Randigt & mycket färger


bild lånad ifrån; anni

Vad tycker ni om denna t-shirten? Jag har lagt undan den tills imorgon när jag ska till götet, den är ifrån H&M trend. Men jag är inte helt säker på den, därför som jag frågar er. Tycker ni den är fin? Den är ganska hög i halsen, alltså inte uringad.

Indian inspirerad


den här tunikan/klänningen är verkligen hur fin som helst om du frågar mig. Denna ska jag kolla på imorgon. Den blir ju jätte söt i sommar. Vad tycker ni om den?

imorgon drar vi till götet!



God kväll

Nu har jag sett på det nya avsnittet av the hills på mtv.com precis, ska väl plocka fram och fixa lite inför imorgon ska träna efter skolan med elin också! Och imorgon bokas tågbiljetter till götet för på lördag åker vi :-) jag vet att jag har gjort en hel del tråkiga inlägg just nu men ska bättra mig, vore kul om ni skrev vad just ni tycker är roligast att läsa om i min blogg.


??

Well it's time to surrender
It's too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces don't fit anymore

Fjäder halsband

Lindex Shop Online - Halsband

Bild: Lindex shop online.


Det här halsbandet är ju perfekt i sommar till en slapp vit t-shirt och slitna shorts. Det är ifrån lindex och kostar 59,50. Hoppas det finns kvar här i borås för då kanske jag köper det, men jag är inte jätte mycket för långa halsbande eftersom det var väldigt populärt för ett tag sedan och jag har tröttnat lite, men får se för detta är jäkligt snyggt! :-)

bilder från vemdalen

Nu ska jag plugga, alltså jag suger på det, verkligen verkligen. Har två prov imorgon och ett på onsdag och jag är inte det minsta förberedd, inte ens gjort det man ska ha gjort i kapitlet. Nej nu visar jag några snabba bilder (oredigerade) och sen måste jag sätta igång med plugget.



från balkongen.

victor

jag och joel på en restaurang när han fyllde 18.

gbg!

heeerrregud, elin du var inte sugen på gbg på fredag/lördag eller? haha, jag måste verkligen dit. ska se över hur mycket pengar jag har sen måste jag shoppa. Nån annan som kan tänka sig det annars? I värsta/bästa fall får jag ta med min mamma. Nu ska jag ner och göra en kaka sen ska jag tycka lite synd om mej själv, för jag ska plugga. usch!

snabbt inlägg

Nu ska jag titta på någon film som tydligen går på tv, sen ska jag hoppa i säng. Imorgon har jag en hel del plugg framför mej och så skulle jag kanske träffa elin också, får se hur det blir. Nu måste jag sticka, men jag bloggar direkt imorgon.

emotions

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work


Hemma igen

Internetet fungerade inte som jag ville där uppe i vemdalen, men nu är jag i alla fall hemma efter en vecka med snö & här är det näst intill sommar ju! 18 grader. Känns skönt. Men jag hade det ganska bra där uppe också, solen tittade fram två dagar annars var vädret halvbra, men massa skidåkning i alla fall. Har en hel del bilder som kommer upp senare. Just nu har jag massa annat för mig. Men hoppas ni har haft en riktigt bra påskvecka ni också & glad påsk i efterskott!

rolig dag med tjejerna igår




haha, jag brukar inte sitta på pakethållaren när jag cyklar så ni vet

bilder

har fotat på dagarna men inte hunnit lägga upp det på bloggen, so here we go. Bilder från igår;


hade matte lektion utomhus

härligt blå himmel vid skolan


hah, ser ut som jag inte har någon haka men det var när vi skulle säga
något konstigt ord istället för; cheeeeese

hahaha jag dööör


haha


jag har tråkigt!

plugg suger, jag har inte ens gjort hälften. Vad är det med mej?
nu måste jag hämta nåt gott att äta

ops

inte mkt plugg för mej, måste verkligen plugga NU.

Brände mej lite i solen, bajs. Trodde inte den tog så starkt nu? Här kommer två bilder. Inte så tydliga men... Nu måste jag återgå till skolarbete och smörja in mej med after sun, de e VARMT


trött & osminkad, men äh, vem bryr sej?

fin skillnad va? :-)

jag kan verkligen inte plugga

försöker plugga lite ute i solen men det funkar inget vidare, spanskan usch... Ska snart göra lite lunch, en riktigtt  höjdare! Nudlar. Men det går säkert ner det också. Förresten för er som har följt den rätte för rosing, jag har ju bara kollat lite halvt men det höll inte längre för linda och hugo, redan slut ;-)

Nu ska jag ner och sätta igång med nooodels, later!

pluggdag

Hemma idag igen, känns bra faktiskt... Vill ju vila ut mej riktigt så det inte kommer tillbaka. Nu måste jag sätta igång med lite spanska och sen ska jag ta på mig riktiga kläder, plugga mer och kanske sätta mig ute och plugga lite. Får ta på mej kläder så jag inte fryser bara, haha. Men solen skiner här så det ser riktigt varmt ut i alla fall.

RSS 2.0