Tisdag

Andra dagen i veckan, och jag känner på mej redan nu att den här veckan kommer att gå segt för jag är trött som bara den. De funkar jätte bra i skolan annars och så. Känns bra att dom här två veckorna som vi hade mest prov och läxor nästan är över så man kan pusta ut ett tag innan man är mitt uppe i det nya. Hade idrott idag i Borås Hallen där vi inte brukar va, och eftersom det spöregnade när vi skulle gå tillbaka till skolan tänkte vi vara lite smarta och gena över tågrälsen, men det blev inte så lyckat, haha. De brukar finnas ett hål där man kan gå igenom stängslet, men det var borta så det var bara vända och gå tillbaka... Jag va ganska tjurig då kan man säga, jag ville ju snabbt till skolan & TacoBuffén!
Efterskolan (spöregnet bara fortsatte) så gick jag o alice hem till henne och satte oss för och plugga, varm choklad blev det också. Fick gjort det mesta vi skulle så det känns bra...

Så nu sitter jag här hemma och ska snart äta nånting. Ska nog beställa de där armbandet idag också, annars blir det imorrn. Och idol klockan 20.00 Får man ju inte missa!

pusss / L


idrottshallen

cykelrunda

tjo!
Ska snart ut och cykla med min bror, haha. Vi hade tänk ge oss iväg till shell för o köpa nåt gott o äta till idol ikväll.
Smart va? Älskar o va ute o gå eller cykla såhär på kvällen.
Vi är ensamma hemma så. Kom på att jag har en del plugg som skulle behövas fixas med , men det får väl vänta till nån gång...  Sitter o lyssnar på Anna från idol, ni vet Have a Heart, hon e verkligen grym. Mycket idol snack nu vet ni.

Äh nu får jag väl förbereda mej för o orka cykelrundan haha!
pussssss


Snabb update

hello sötisar.
Är sjuuuukt trött. Kom hem från skolan för ett tag sen och somnar nästan här framför datorn. Riktigt seg dag idag.
Annars har väl allt varit som vanligt.
Vill ni veta en cool sak? haha, vet ni vem jag såg på stan idag? Alexander, från idol "kocken från Borås".

Nu måste jag ta nåt o käka.
Bloggar senare.

puss! / L

Nymålade naglar

Nu har jag precis målat om mina naglar i färgen Midnight passion ifrån H&M, har haft den ett tag nu men här behövs det ingen variation, haha. Bara så fult när den blir sliten. Annars har jag väl mest tagit det lugnt idag, var ute och gick en promenad i skogen och så.
Skola som vanligt imorgon då. Åker förmodligen hem till alice efteråt så uppdateringen kan bli lite gles. Vi måste arbeta med ett bildarbete om konstnärer, vi har fått riktigt kort tid på oss. Och så kanske vi går ut & går med Viggo, vovven.

Nej nu ska jag ta o tjöta i telefon lite och plocka fram prylarna inför imorgon också.

pusss/ L


Godmorgon

godmorgon godmorgon.

Sitter här och nördar framför nya msn beta som jag har laddat ner, de är ju gryyymt! PUSSSSSSS, ett smack-ljud varje gång någon skriver till mej.

Idag är det i alla fall sol utomhus så jag får väl se vad jag hittar på. Har lite spanska jag måste öva på eftersom vi har prov på onsdag, men annars blir det väl mest att ta det lugnt. Skönt att göra det nu när det är helg. kanske ska BAKA också, de va verkligen ett tag sen. Man får rätt många idéer när man sitter och tänker.

nu ska jag dra på mig lite bättre kläder
xoxo/ L

juicy couture



En mys-dress ifrån Juicy Couture är något jag gärna skulle vilja ha, lite onödigt kan tyckas men...
Kanske bra att önska sig i julklapp, det närmar ju sig trots allt.
/ L

Spegel

godkväll sötisar!

har inte alls mycket för mej nu, blev en riktig myskväll idag. Jag och min bror gjorde tacos till middag också, mums.
Har kikat runt på lite olika internet sidor och bara tagit det lugnt nu.
Hittar SÅÅÅ mycket som man bara vill ha ju.
Har bestämt att jag måste bli flitigare med dagens outfit också, för det är la skoj att läsa?

Jag va förresten uppe på vinden idag o kollade efter en spegel som jag ska ta ner o ha på mitt rum när jag har fått iordning, och ja kan säga att ja hade ganska ont i ryggen efter att ha bökat runt där, haha. Det är jätte lågt i tak så man får krypa eller gå på huk och det är spån på golvet. Men jag hittade ju den i alla fall och den va jätte fin tror jag, även fast jag bara såg den i papper o kikade in, Men den är mörkbrun i trä, det är en gammal golvspegel me nån guld detalj och så. Tar väl kort på den när jag har fått ner den. Saken är bara den att eftersom den är gammal så är glaset delat på mitten för dom kunde ju inte göra så stora speglar då. haha, men det blir nog bra.

Imorgon ska jag och mamma till stan för o kika på lite kuddfodral och så, får väl se om jag hittar något, fotar isåfall.

pusspuss!  / L


Höstjacka

kikar lite på vinterjackor fast jag egentligen redan har en, en beige vanlig stor me päls ni vet. Funderar på om ja ska köpa en lite mer kappliknande och ha nu på hösten? I så all får den ju inte kosta för mycket, har ju en då. Jag vet inte riktigt än. Vad kommer ni satsa på för jacka?
Denna kostar 598,- och är ifrån HM. måste köpa ugg skor snart också om jag ska få tag på ett par jag tycker om.
Det får bli en shoppingdag i göteborg som sagt.

puss! / L

Hemma ifrån IKEA

Kom hem från götet för ett tag sen, eller jag var i Kungs.... vad de nu heter. haha. Först var det ikea som gällde, blev bara sängen där. Och den kommer inte förrän den 7 Oktober! Äh ja får väl överleva. Sen gick vi lite i kungshallen om de nu heter så. Åt en god lunch på espresso house och Köpte en mössa ifrån Zara (har bloggat om den tidigare, min kompis elin har den) och sen köpte jag en vanlig t-shirt på Zara också. Hittade inte så mycket. Får ta nån dag i götet länge fram.

Nu ska jag bara slappa, har inte en enda läxa och det känns riktigt skönt.

pusspuss! / L


sån här mössa fast marinblå.

marknad

Idag var det marknad i stan så jag gick dit en stund efter skolan med Elin. Köpte bara lite godis, haha.
Känns riktigt skönt att det är fredag idag, verkligen vad jag behöver. Har varit trött största delen av denna veckan.
Så det blir att bara ta de lugnt, ska nog till IKEA imorrn för och köpa en ny säng till mitt lilla rum. Och så kanske jag hittar något mer, det brukar ju oftast vara så.
Nej nu ska jag sätta mej lite vid tv;n innan middagen. Räkor & sånt, inte alls vad jag va sugen på idag ju. åååh.

pusspuss! / L

Silvershampot

SÅ, nu har jag testat silver shampoot, frisören sa; låt det sitta i en minut bara för om du har i det typ 10 blir håret blått.
jag blev lite skraj eftersom jag redan har en del ljusare partier i håret så ja shamponerade bara in det och sköljde ur.
Jag själv ser faktiskt lite skillnad men jag vet inte om ni skulle tänka på det.. Ska göra det en gång nästa vecka också tror jag. Men min utväxt är ännu tydligare nu och inte alls fin, för den har blivit ganska lång. Så den får jag fylla i snart.

Nu blir de plugg.

puss! / L


Min dag och shopping

hej sötisar, tänkte berätta om min dag.
Började på biblioteket för att låna böcker till vårat nya matkultur arbete, jag arbetar med Grekland och hittade inget bra, får väl bli internet för min del. Vi va där ända tills 09.45 ungefär. Sen gick vi ner till stan och köpte varsin vanilj latte som va jätte dyr!? 33 spänn för en mini, snål som jag är. haha... Tog bussen tillbaka till skolan och hade kort hemkunskap, vi gjorde pizzor som blev riktigt goda. Rast och sen var jag med på spanskan i 40 minuter för sen åkte jag till tandläkaren.
Nu får jag inte äta något hårt på ytterligare 4 veckor p.g.a. min tand ni vet.

Åkte i alla fall till stan me mamma och köpte mej tre linnen och ett silver shampo som ja ska testa efter idol ikväll, de tar bort dom gulare tonerna i håret och eftersom jag råkade få orange i våras så sitter lite kvar.

Har betat av en hel del läxor idag också, lite kvar bara.

Har bestämt att jag ska beställa armbandet också, de gör jag i helgen...

pusspuss! / L

Bilderna är tagna med min mobil i dåligt ljus, därav kvalitén

fashion against aids

ett grått me knappar & ett blått.

det ena silver shampoot va slut så det blev ett ifrån L'oreal.

hjälp, armband.

Nu behöver jag hjälp från er läsare! Jag tror jag ska beställa detta armbandet men jag kan inte bestämma mej, vad tycker ni om det?
(har skrivit om det tidigare) det är ett silvrigt som det hänger en liten ängel på och det står texten; "Angel blessing. May your days all be blessed with the presence of an angel watching over you"



pusssss!  / L

Utomhus i sommarvädret?

Sitter utomhus med min dator nu, solen skiner, jätte fint väder nu ju.
Hade ju proven i skolan idag, tror det gick ganska bra faktiskt. Men det återstår väl att se.
Får bara mer och mer i skolan för var dag som går känns det som... Jobbigt.
När man sitter ute nu är det rena rama sommar känslan, nästan så man vill springa upp o slänga på sig sommarklänningen eller varför inte bikinin? haha.
Well well, nu ska jag ta mej något gott att dricka.

Puss!

idol

Idol som gäller för mej ikväll.

hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. veckan flyter på. Två stycken prov imorgon...
uppdatering kommer när jag har något roligt att skriva om.

puuuussssss.

snabb update

yo!
idag var jag då på stan, självklart finns t-shirten inte i min storlek och koftan finns inte inne. Tur jag har va?
Skit trött nu och har precis skrivit klart min svenska inlämning, jag är inte nöjd och jag hatar att lämna in arbeten då, men det får faktiskt va.

Ursäkta att mina inlägg blir jätte tråkiga nu förtiden men jag hinner inte.. Vill ändåså hålla bloggen någorlunda uppdaterad.

xoxo / L


design

Ny header, what do u think? :)

lite kläder

åh vad mycket tråkiga läxor vi har. Känns som man aldrig blir klar, det är bara mer & mer.
Just nu håller jag på att skriva en argumenterande text om varför man borde få köpa alkohol vid 18 års ålder inte 20.
Min jakt på en fin kofta fortsätter och jag har hittat en ifrån H&M (bild där nere) den kanske jag ska köpa...
Sen ett annat plagg som står på min "vill-ha-lista" är ett Avanna linne, ni vet " today im wearing this " grymt, 219 går de på ifrån Glitzy utan frakt, sen kan man ju självklart beställa från avanna med, svart vore fint att ha nu på hösten :)
Sen LOVE t-shirten var den jag pratade häromdan och bilden är lånad ifrån kellybellybutton.




soo, what do you think, LOVE t-shirten blir nog första inköpet om den finns inne, Sen får jag se hur det blir med resten.
Nu ska ja skriva rent mitt svenska arbete.

puss på er! ni är bäst, / L

morgon promenad

godmorgon!
Nu ska jag klä på mej och borsta tänderna och sen gå ut på en promenad. Solen skiner och de är ganska kallt ute... jäätte mysigt tycker jag! ipoden får självklart följa med också.
Annars är det väl lite läxor som gäller idag också. Uppdaterar förmodligen senare.

puss! / L

Marknad

hejsan.
Idag åkte jag och mamma och pappa iväg till en marknad en kort stund på förmiddagen, var väl inte jätte skoj men jag köpte lite godis i alla fall, haha. Sen har jag väl mest varit hemma och tagit det lugnt, varit ute en hel del och pluggat lite också. Skönt att bara ta det lugnt ibland och ikväll blir de mys framför tvn.

jag har extreemt shopping sug just nu, vill hitta den där t-shirten jag pratade om igår (ska lägga in bild senare) och så vill ja hitta, jeans, en hoodtröja & en stickad kofta. Får väl ta me mamma till stan nån dag. T-shirten kanske inhandlas på måndag i för sig!

De är marknad här i borås nästa lördag så jag kanske ska ta mig in dit, men det betyder att de inte kommer bli nån shoppingrunda me mamma då heller, hmm.. aja :) Blir ikea på fredag i alla fall. Jag ska köpa en ny säng...
Men jag kmr självklart blogga mer under veckan så ja behöver ju inte dra varje dag nu.

Nu ska jag parkera mig vid tvn, ska bara hämta godisskålen först. Fy skäms på mej, min mun behöver nog inte fler hål än vad den redan har.

pusspuss! / L

Skor

hej, förlåt för att min uppdatering rent ut sagt suger, men de är bättre att de blir lite samanfattningar då&då än att ni får läsa om alla tråkiga saker utspritt, haha!
Idag hade jag hemkunskap i skolan - falafel, blev faktiskt ganska gott.
Efteråt åkte jag o mami till stan o ja köpte mej ett par skor, hade egentligen inte tänk göra det men det blev så. Tänkte bara ha dom som övergångsskor nu innan vintern.
Har även hittat en jätte söt t-shirt jag ska köpa men den kan ja blogga om lite senare...
Imorgon ska jag troligen iväg nånstans så uppdateringen kommer la inte vara så bra, men det blir ett inlägg på kvällen i alla fall :)

Nu ska ja kika lite på tv.
Såhär ser skorna ut jag köpte idag;

FRED PERRY SLIM LACE W

puss! / L

Vovve på promenad

heeeeeeeeeej bloggen.
Idag var det skola och vi invigde våran nya NO-sal fast vi hade bara vanlig skriftlig lektion. Glömde tyvärr o ta bild.
Sen flöt väl skolan på som vanligt och jag följde med alice hem efteråt. Vi gick ut med hennes grannars hund för dom är pensionärer och får lite hjälp av henne/oss ibland, haha. Mysigt var de i alla fall och det blev en rejäl promenix. Jätte fint väder ute, sol och lite kallt, känns verkligen att de börjar bli höst.
Roligt var de med för söta lilla viggo som hunden heter får lite ryck ibland när man leker med honom, haha.

Imorgon är det äntligen fredag i alla fall, tycker att veckan har gått riktigt fort, men de är ju skönt de :)

Ojoj , 9 minuter kvar till idol, ska gå ner o hämta mej lite glass.

tre bilder från idag;




när han fick ryck , haha. Kolla mej bakom bara springer med.

puss! / L

top shop kofta & min dag

hej sötisar.
Jag har precis vaknat upp från min power nap. Var riktigt trött idag. Blir att gå o lägga sig tidigt. Men idol ska jag i alla fall se! Har varit en ganska slapp dag, hade idrott hela eftermiddagen och jag hade glömt mitt knäskydd därför har jag jätte ont i knät nu, som man bäddar får man ligga. Är riktigt skoltrött nu, vet inte vad jag ska ha på mig på dagarna heller så det blira tt jag bara slänger på mej ett linne, jeans o en hoodtröja. De får va.
Hoppas allt är bra med er i alla fall.

GÄÄÄÄSP. vad trött ja är.

Såg förresten det nya the hills avsnittet idag, jätte bra :) älskar verkligen den serien.

Nåt jag måste köpa är en gosig kofta, men jag hittar ingenting här i borås. Får verkligen ingen shoppinglust när jag knallar runt på stan här. De blir väl götet snart igen...

denna tröjan ifrån top shop tycker jag är ganska fin;



har ni nåt tips på en fin tröja / vart ja kan leta så säg till! :)

pusspuss/ L

Bra dag!

hej bloggen.
Har haft studiedag och den har varit jätte bra, kändes skönt att man fick ledigt en dag bara sådär.
Började att jag åkte in till stan vid 11 tiden och gick där en stund med clara och elin och jag hittade INGENTING, sen åkte jag o elin hem till mej.
Hade det jätte mysigt, o nu har jag precis lagat en lasange som ja ska bjuda min kära familj på, fast inte pappa för han är i Milano den fuskisen. Måste göra lite läxor med men jag orkar verkligen inte. Skola imorgon som vanligt i alla fall.

Nu ska ja äta, puss / l

Bilder från idag;


jag.

jag o elin

Godnatt.

Oj oj, klockan är 22.38 och jag har inte gått och lagt mej. Har ju studiedag som sagt.
Jag åker in till stan vid 11 tiden och hinner kanske inte blogga innan dess, men då uppdaterar jag senare så ni vet. Lägger väl in bild om jag köper nåt också, fast min budget är inte så bra, så förmodligen inte, men vem vet.

Nu ska jag nog sova, jag lider med er stackare som måste gå till skolan/jobbet imorrn, Medans jag är hemma och latar mig, men det kan ju behövas ibland, eller hur?

pusspuss på er, ni är dom bästa. Sov gott med! / L

My day

Hjälp vad kallt det är hemma hos oss. Sitter här och fryser som vanligt.
Har massa plugg jag skulle kunna göra nu men det får faktiskt vänta lite...
Imorgon har vi studiedag och jag tror jag ska in till stan en stund med dom bästa, alltid lika skoj tjejer :)
Sen så blir de väl hem o plugga en stund då.
Dagen idag har varit riktigt seg och skolan var tråkigare än vanligt. speciellt spanskan och undra vf?  USCH!

Hmm, nu ska jag nog göra lite varm choklad! Min favorit just nu.
Och juste! Jag var inne på Gina tricot idag och provade den gråa tröjan jag bloggade om, blir nog inget köp... Kändes inte sådär perfekt ni vet.

Right down to the kitchen!
/ L


oj vad fin man kan bli ibland!


elin, vi satt o gav varandra "blicken"


en liten bild på mej får ni med!

puss , ni är bäst.


Promenad

hej, jag kom precis in från en kort promenix. Jätte skönt fast lite kallt, märks verkligen att hösten är påväg nu.
Annars har jag väl mest häckat framför datorn idag, blev lite plugg också men inte särskilt mycket.
Imorgon är det ju skola som vanligt, usch vad helgerna går fort. Men jag har tur som har studiedag på tisdag i alla fall!
Och matteprov på onsdag, den är riktigt riktigt svår matten den  här gången, banne mej inge kul o sitta och plugga sånt.
Nu känner jag att det börjar lukta mat här, mums.


bild från promenaden, med mobilen dock.
Att den inte kan få de mysiga ljuset. Hahaha, orange-aktikt ni vet, kvällsljus.

puss!  / L


Kväll, trött lina

hej sötisar.
tänk att jag fortfarande är vaken, är faktiskt skit trött så de får bli ett snabbt inlägg.
Har suttit här vid datorn ett tag nu och försöker plugga lite samtidigt, hann med 5 frågor på Amerikanska revolutionen idag, vilket betyder att jag inte har jobbat speciellt effektivit men ni hör ju hur kul det låter.
Har precis druckit upp min stora kopp med varm choklad, det var behövligt. Frös och har lite små-ont i halsen.

Nu får jag väl säga godnatt med två tråkiga bilder;




mina fingrar förstör allt! alltid är det något eller hur? ;)

sov gott nu.
puss / L

tröja

Jag måste verkligen hitta en mysig tröja/kofta nu till hösten och kollade in på gina, billigt o bra. Då kan man köpa flera istället, fast kvalitén inte brukar va jätte bra så kanske man bör läsa vad tröjan är gjord av innan man betalar dom där 300 eller vad det blir. Jag kollade som sagt på gina och hittade den här, en helt vanlig snygg. Kan ha till tights/jeans.
349,- kostar den , jag gillar att den är oversize. vad tycker ni?




Rolig kväll

Ni kanske undrar vart jag har hållit hus.
I fredags var det ju idrottsdag först, jätte tråkigt och jätte kallt men nu är det gjort. Det var längdhopp, 60 meter o.s.v. friidrott ni vet. Sen åkte jag till Lager 157 efter skolan med mamma och min bror, hittade dock bara en tjocktröja. Jätte tråkigt men så är det ju ibland, då har man ju pengar kvar till ett annat tillfälle i alla fall, haha.
Vid halv 6 tiden åkte jag hem till Alice och där hade vi lite tjej kväll med elin och clara också. Lagade mat, gick ut. Köpte MASSA godis o hyrde filmer och hade det skit skoj, det får göras om snart.  Nu är jag ganska trött, fick inte mycket sömn jag. Och så har jag en hel del läxor att göra också. Bloggar väl senare. Här kommer några bilder;


igår kväll, på den stora luftmadrassen!

va ute lite i morses.

jag och elin, coolingarna.

jag o elin igen.

Kan hända att de kommer nån mer bild från igår kväll om nån skickar till mej.
Nu ska det pluggas! Puss o Hej / L

skolan - spanska

Hejsan.
Nu är jag hemma ifrån skolan, dagen har gått ganska snabbt faktiskt, hade hemkunskap hela förmiddagen - köttbullar och potatismos och på eftermiddagen hade vi spanska.
Jag kan meddela er att min tand mår bättre också, haha.
Har idrottsdag hela dagen imorrn. Skit tråkigt, men man får väl överleva. Har verkligen ingen idé vad jag ska ha med mej för mat o sånt där.
Här kommer i alla fall några bilder ifrån spanska lektionen;


böcker, här mådde kameran inte så bra, hade tappat den i marken, därför som de är randigt.

moi, haha.

coola väggen i klassrummet.

clara.

Puss o hej / L

En tand.

hej, allt bra med er? Med mej är det helt ok fast min tand värker.
Dagen i skolan var jätte bra, och så skulle vi ha idrott efter lunch. Vi spelade innebandy och så fick jag en klubba senhårt mot min mun. j*vlar vad ont det gjorde. Jag sprang in till spegeln och tittade och det är en spricka över hela ena framtanden. Och fläskläpp.  Grejen är att jag har en tråd bakom tänderna som håller ihop dom för att jag har haft tandställning, så jag visste ju inte hur det låg till. Om tanden var lös eller inte.
Åkte i alla fall till tandläkaren efter skolan och kollade upp det.
Det var en spricka bara som tur var. Men jag får inte äta något hårt under en vecka eller tugga med framtänderna. Så inget kött, baugette, karameller o.s.v. Sen så kan det hända att tanden får en missfärgning och blir blå/grå, det hoppas jag verkligen inte. Sen kommer det göra ont i den när jag är ute i kyla. Ska tillbaka till tandläkaren om 2 veckor o kolla igen.

Nu vet ni det också! :) haha.

Annars fryser jag ihjäl här. Ska nog byta om till lite bekvämare kläder och fortsätta få ut min ilska på msn som inte vill funka. Glad jag låter, haha.

Puss & Hej! / L

Toblerone.

Nu sitter jag och äter Toblerone, mums, men det va nån ny variant som mamma köpte på IKEA idag,  med....  russin, honung, mandel & nougat eller nåt sånt där. Den vanliga e godare men denna funkar väl med :) godis ju.
Har i alla fall övat på biologi provet som vi har imorrn en stund nu. Lite har väl fastnat, hoppas jag kommer ihåg det imorrn när man väl sitter där också, jag är en sån som brukar få riktig blackout ibland.
Måste plocka fram idrottskläder o.s.v. tills imorgon också. Oj vad jobbigt, haha.

Förresten så såg jag två nya avsnitt av the hills idag, guuuuud vad bra det är, haha. Nästan lite nära till gråten ett tag där, men bara nästan.

Nej nu ska jag plocka fram saker som sagt :)

Keep it real folks! / L

(lite nya hejdå;n nu)


Låtar, daniel norberg.

tyck inte att ja e helt konstig nu, eller de skulle ni väl inte tycka men visst är dom här två låtarna söta? :)

min JOBBIGA dag

hej, blir en snabb update bara.
Jag har precis druckit två stora muggar varm choklad och ätit skorpor. Kom hem för en halvtimme sen och är riktigt trött. Det var nog faktiskt längesen jag va såhär trött. Nästan så man somnade på våran sega so-lärares genomgång.
Idag hade vi idrott också, springa runt ramnasjön, inte skoj de. Och då blev man ännu tröttare Imorrn är det idrott igen och på fredag är det idrottsdag. Man blir ju trött bara man tänker på det. Nu ska jag väl sätta mej o plugga lite inför Biologi provet som är imorrn och jag har knappt koll på vad som är med på testen än. ÅH vad jobbigt allt känns just nu.

Kanske uppdaterar senare idag, eller imorrn om jag fortfarande lever då! :)

Puss! / L

rubrik

åh jag har sjukt tråkigt och är trött nu.
Ny skoldag imorrn och det är idrott, måste plocka fram sakerna till den sen.

Nu behöver jag tips från er läsare, vad tycker ni är roligt att läsa om?
Dom senaste dagarna har det mest handlat om mina dagar och det är ju inte alltid kul.
Vad tycker NI är kul alltså, kändisar, dagens outift , youtube klipp , videobloggar. Kom på nåt bara! :)

Och om ni inte har tittat på eriks blogg än tkr jag att ni ska göra det. Han skriver om kill-mode och hans vardagsliv bl.a.

Nu ska jag plocka fram saker tills imorrn tror jag.
pusssss / L

Dagens outfit!

Här kommer min dagens outfit för idag, det var ju bara skola men ändå!



♥ Svart Linne - Monki (de som köptes i helgen)
♥ Lila/turkos tröja - Adidas
♥ Jeans - Nudie
♥ Klocka - Triwa

Nu måste jag stänga av det åskar o spö regnar här, kommer väl blixrar snart.
Puss! / L

Update

Hej hej
Sitter hemma hos alice nu och tänkte bara uppdatera bloggen en snabbis.
Vi har käkat lite och ska väl ta tag i plugget. Får väl se vad vi hittar på.
Dagens outfit är fotad så jag slänger in den när jag kommer hem.

/ L

20.39

Godkväll sötisar.
Här sitter jag med SO'n fortfarande, har inte jobbat särskilt effektivt idag. Datorn har varit på brevid hela tiden så ni kan ju tänka er hur mycket arbete det blir gjort då. Jaja, jag har bara mej själv att skylla. Får väl jobba mer någon annan dag också. Annars är allt bra med mej förutom att jag känner av en liten början på förkylning i halsen, får väl hoppas på att den inte riktigt bryter ut. Imorgon är det skola som vanligt igen. Ska fota dagens outfit imorrn med! :) får inte glömmas.
Nej nu får jag väl hoppa in i duschen och fixa iordning lite inför imorrn, har en sovmorgon på en halvtimma med. Inte så länge men det är ju alltid nåt eller hur?

puss o hejs / L


Inomhus UGG's

Var ju inne i göteborg igår och kikade in på Top shop. Jag vill gärna ha ett par innetofflor nu i skolan när det börjar bli lite kallare och hittade detta paret som ser ut precis som ett par vanliga UGG's nästan.
Jätte jätte mysiga o kostar 299 i butik. Varför köpte jag dom inte? - jo, dom var helt fodrade inuti och väldigt varma, om jag ska gå i dom hela dagarna kan ni ju tänka er själva hur det kommer bli. Sulan var ganska tjock också så dom går att använda utomhus om det är så... Men jag bestämde mej för att hitta nåt mer toffellikt. Men mysiga var dom!
Dom är faktiskt finare på än på bilden också.

/ L

läxor

Godmorgon, eller god förmiddag kanske jag ska säga, haha.
Här sitter jag och ska snart kicka igång arbetet med läxorna, fy farao vad tråkigt.
Spanska, no, so, engelska....
är väl bara att sätta igång då. Lovar att blogga mer idag.
Puss! / L

Godnatt

nej nu får jag nog ta o lägga mej.
Ska orka upp imorrn också, för då är det läxläsning, vågen för det, lr inte. Men  det måste ju trots att göras.
Så ni får ha det så bra, så bloggar ja imorgon igen.

Sovgott sötisar.
Puss! / L

Mössan



jätte jätte suddig bild, men visst är mössan fin?
ska ja köpa den? JA / NEJ?
Jag vill verkligen få tag på en sån i marinblå, nån som bor i en stad som finns Zara som har lust o hjälpa till ? (A)
Får väl försöka ta o övertala min mamma eller något...

Puss! / L

Dagen i gbg

hej hallå!
Idag blev det göteborg med elin en stund, riktigt kul. Köpte faktiskt bara ett linne.
Väldigt lyckad dag i alla fall. Här kommer några bilder...
Ikväll blir det väl att kolla på fotboll och imorrn är det läxor som gäller.
Glöm inte o kolla in tävlingen på Http://lcfashion.blogg.se som avslutas imorgon.
Mössan som ni ser på elin under är jag lite ledsen att ja inte köpte en likadan, fast mörkblå.
Misstag som man gör, kanske kan fjäska lite för mamma så hon åker ner till gbg i veckan, får hålla tummarna för att den finns kvar också.

söta elin i bilen! (med sin fina mössa)


jag i bilen, lite konstig min, haha :)

elins snygga skor hon köpte.


detta linnet köpte jag, snyggare på, enkelt o fint.

nu blir de fotboll.
Puss puss! / L

Göteborg

Imorrn drar jag till Göteborg med en kompis och kommer därför inte vara aktiv här på bloggen förrän senare på eftermiddagen/kvällen. Har inte tänkt o köpa nåt speciellt, för jag har inte alls mycket pengar just nu. Men hon frågade om jag ville följa med så, ja varför inte? :) Alltid kul ju. Nåt blir det nog säkert.

Ville bara säga det. Nu ska ja gå o göra iordning mej så jag kan sova snart, ska upp ganska tidigt imorrn.

Puss! / L

Lindex, pink

Var inne lite o kikade på Lindex hemsida, hittade dessa t-shirtar som kostar 149,- och kommer finnas i butik i oktober. De ingår i " Pink Collecion " 20% av pengarna går till Cancerfondens rosabandet kampanj.
Snygga med bra ändamål, lite som hm's aids kläder och art by, eller vad tycker ni?
Om någon hamnar i min garderob är det i alla fall A :)



// L


Hej + dagens

Kom hem från skolan för ett tag sen och sitter här o latar mej.
Hade hemkunskap idag, blev väl inte sådär jätte lyckat.. Men vi lär väl oss förhoppingsvis, haha.
Idag blir det nog lite plugg i alla fall. Fredag ju så man har hela helgen framför sig. Skönt.
Någon som vet nåt bra på tv ikväll kanske?

Tänkte tipsa om "Fredagens Blogg" varje vecka :) Kan ju vara en kul grej.
Skriver ett litet inlägg om det senare.

får bli en liten dagens här då;

Dagens klädsel: Jeans, I <3 NY t-shirt & skinnjacka

Dagens parfym: En bodymist med vanilj lukt.

Dagens tv-program: Ingenting än så länge.

Dagens låt: Fashion - David bowie

Dagens tråkigaste: Läxorna...

Dagens roligaste: HELGEN börjar.

Dagens snygging: Vem vill vara frivillig? :)

Dagens smycken: Örhängen bara.

Puss! / L


Godkväll

Förlåt förlåt, min uppdatering har rent ut sagt varit kass.
Och mina blogg-idéer har inte heller varit dom bästa, inte alltid så kul o läsa om mina dagar hela tiden som sagt.
Men ja ska faktiskt bättra mej, det lovar jag.
Annars mår jag fin fint och skolan är som vanligt. Vädret blir bara sämre och man blir bara tröttare. Låter väl bra?
Förresten så har jag hittat en riktigt bra blogg som jag får ta o tipsa om här; http://eerikandersson.blogg.se är det.
En 14-årig kille som bloggar om mode och hans vardag, i like it.

Nej nu ska jag göra mej iordning inför morogndagen. Här kommer en liten kvälls pic, som är tagen - NU.
Ser lite konstig o sne ut men ja tog bara en och den fick bli.



puss! / L

Kyssjohanna - änglar

Jag var inne på kyssjohanna och kikade lite och hittade dom här söta smyckena.
Armbandet kostar 149,- och är från deras egna "märke" på den står texten
"Angel blessing. May your days all be blessed with the presence of an angel watching over you"
Halsbandet kostar 625,- (!) och är ett hjärta som går att öppna och inuti sitter en liten skyddsängel.



puss! / L

Riktigt snyggt lauren!

Måste bara visa denna bilden på Lauren Conrad, hur snygg är inte hon och kläderna?
Riktigt snyggt, hon har hängt på trenden med dom rutiga skjortorna också.

Kolla vilka heta skor!

xoxo  / L

gårdagens outfit


Igår hade jag på mej det här;

♥ Vit t-shirt - H&M
♥ Stickad väst - Gina tricot
♥ Jeans - Replay
♥ Brun väska - Friis & Company
♥ Klocka - Triwa
♥ Ballerina skor - ?

Puss! / L

Islatte

Hej sötisar!
Nu är jag hemma ifrån skolan igen. Gjorde mej en hemmagjord islatte blev riktigt god faktiskt. (se recept längre ner)
Annars va skolan ganska tråkig idag faktiskt, Alice är fortfarande sjuk och det gör det inte bättre heller.
Vi hade i alla fall, svenska, idrott och so idag så det var ju inte särskilt många lektioner men dom var långa.
Ska lägga in gårdagens outfit sen med.

Mitt recept på islatte;

♥ Espresso
♥ Mjölk
♥ Vaniljsocker m, lite vatten
♥ Isbitar

Gör såhär:
Först gör du en vanlig espresso och häller upp i ett större glas.
Sedan fyller du på med mjölk tills det blir en ljusbrun nyans (prova fram tills du tycker det är lagom starkt)
I ett annat glas ska du blanda ca. 1 tesked vaniljsocker med lite vatten så det blir en jämn konsistens.
Häll i det i kaffet/mjölken och rör om! Tillsätt ca. 4 isbitar.


obs, inte min på bilden.


puss! / L

måndag

Idag är det måndag, första dagen på veckan och den 1 september. Första dagen på månaden med.
Har varit en hysat bra dag faktiskt.
Och vet ni vad? Jag "tappade bort" min plånbok på stan idag igen. Jag är ju verkligen föööör virrig. Som tur var hittade jag den sen. Annars har väl det mesta varit som vanligt. Var på stan som sagt och åt sushi med lite kompisar sen kikade vi mest, inget köpt den här gången.

För er som vill vinna en klänning ifrån Zara! Kika in på www.lcfashion.blogg.se de är tävling/lottning där.

Nu ska jag förbereda mej lite inför morgondagen och sånt där.
Kanske kommer någon bild från stan lite senare.
Puss!  / L


RSS 2.0