fiika

nu ska jag åka in till stan o ta en snabbfika med clara! Måste springa till bussen, och det ÖS regnar haha. hejdå! o en baauta puss till min stackars pojkvän som ligger hemma sjuk :(


Frredag

ligger i sängen fortfarande fast jag vaknade för en timma sen, ja oooorkar inte gå upp! vädret är jätte tråkigt idag också. Men ja e rätt hungrig så ja måste väl göra de :( kill meeee. hahaha okej inte överdriva. Får se till o göra nåt roligt idag i alla fall! :)

Förresten så är det ju typ no idea att försöka få tag på en iphone 4. Folk har köat sen igår (till och med sen i onsdagskväll, men då måste man ju göra det för att man tycker det är kul?) och hörde ifrån en att det var 60 pers vid öppningen där idag. haha, får beställa en till nästa gång dom får in.
Nej men nu ska jag fasen gå ner o fixa frukost!


världens finaste video!


kolla på den här, jätte fin!


dööd åt vädret

åh vad jag hatar sånt här väder. Har sutttit inne o inte gjort ett skiiit idag. det suger. Som tur är har min bror fixat två filmer till mig så nu ska jag se den ena tror jag :) får se!


en bild från förra året på mig o clariis


torsdag

vilket skitväder det är idag då, buu! hade tänkt gå o se inception ikväll, den verkar ju rätt bra. Men min stackars pojkvän har blivit sjuk så det blir förmodligen inte av. Får se den nån annan gång! Får se vad jag hittar på idag dåå. Men nu ska jag ner o koka nudlar haha, lateroo!

ut i solen



nu ska jag snart ut i solen, fast det är en hel del moln idag.
Har i alla fall smörjt in mina ögonlock för ja brände dom igår så nu är dom svullna haha!
Men hoppas ni får en bra dag!

love the way you lie



just gonna stand there and watch me burn ,
but thats alright because i like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry,
but thats alright because i love the way you lie.


soligt

ni får ursäkta mina otroligt tråkiga blogginlägg nuförtiden, men har verkligen ingen aning vad jag ska skriva om. 
Idag har de i alla fall varit heelt awesome väder, inte ett enda moln här. så har bara legat ute i solstolen o stekt. Riktigt skönt att de fina vädret e tillbaka ett liiitet tag i alla fall.

förresten så vill jag shoppa! men 1, ja har inga pengar typ. 2, ja hittar fasen ingenting jag vill ha! Aja.


--++


fattar ni hur gärna man vill tillbaka till ett varmt grekland när man sitter hemma och flagar över hela kroppen o fryser typ. Nu tänker jag gå o lägga mig o tycka synd om mig själv lite granna, pussssssss


don't fucking tell me what to do


21/7

har precis ätit middag och så, min farmor fyller år idag så hon är här :) annars har jag inte gjort något speciellt idag, och inte de senaste dagarna heller, förlåt för dålig uppdatering men. Var på Eclipse igår förresten! den var helt okej, tycker fortfarande att första filmen är den bästa. Och denna var 2 timmar lång, även fast tiden gick fort så satt man o väntade på att något mer skulle hända. Men jag har läst böckerna.


kul att ja har flagat i hela ansiktet, hade stora rosa fläckar. Men nu har jag skrubbat bort den mesta av färgen, såg rätt roligt ut annars, haha


Bilder del 3


utsikten ifrån en restaurang vi var på

lite efterbliven, menbjuder på den ;)


jag & mami i hamnen, hahah ser ut som en jätte

en u-båt!

sista dagen, vid hotellstranden

Bilder del 2


turkost vatten! (när vi åkte på båttur)

jag & pappa

viken där vi badade.

rosa sand (vid det andra stället vi badade på, blå lagunen)

på båten

fika

Har fixat ett till inlägg med bilder så jag publicerar det när jag kommer hem :) För nu ska jag snart åka in till stan o fika me giirlsen, det blir kul! Kanske tar någon bild då också, får seee. Later!

Bilder ifrån Kreta, Del 1


utsikt från hotellbalkongen

hotellet

grekiska folkdansare på stan, sämsta bilden i know.

pappa & jag

båttur! fler bilder kommer ifrån den sen

hemma

nu är jag hemma igen. Landade på landvetter klockan halv 2 inatt. Har såklart en hel del bilder o visa, så det ska jag göra sen :) Men nu ska jag ta en riktigt lång dusch haha

pa kreeta

blir en super snabb update for ja har bara 4 min kvar pa datortiden. Ar i alla fall pa kreta nu, de ar jatte varmt fast ratt molnigt pa formiddagarna. Imorgon ska vi ut pa en battur och aka till nagon island. Har hort att det ar jatte varmt hemma! Men hoppas ni har det bra sa uppdaterar jag nar jag har mer tid. Pussss

hejdå!

Tänkte bara skriva ett sista inlägg, åker i för sig inte förrän vid 5 hemifrån men ska fixa det sista med packningen o.s.v. så tror inte jag hinner blogga mer :) Men åker iväg till kreta i en vecka och kommer nog inte uppdatera därifrån. Kanske lite kort om hur jag har det, för jag ska försöka få tag på en dator i alla fall. Sen ska jag fota massa såklart så jag kan visa det när jag kommer hem!
Buu vad jag kommer sakna alla, Men ni får ha det så bra ♥


packar

håller på o packa till kreta, de suger. Känns som ja har packat rätt bra nu iaf, LITE. Fast pappa tycker de är för mycket. o mamma tycker det är lagom, haha. Nu ska jag bara ta fram underkläder så är jag klaaar.





kreekland

imorgon åker jag till kreta i en vecka som sagt, och fick precis reda på att planet kommer att vara försenat med 3 timmar och 45 minuter p.g.a flygstrejk i grekland. Kuuul. Då kommer vi dit mitt i natten.


5/7

hej alla söta! ♥
har väl inget speciellt o skriva egentligen men kände att jag kunde uppdatera bloggisen lite :). Sommarlovet bara rusar förbi och på torsdag åker jag till kreta med mina föräldrar, längtar inte sådär jätte mycket men samtidigt ska det bli riktigt skönt att komma iväg lite.
Har precis plöjt igenom 6 the hills-avsnitt i alla fall och tänkte gå o lägga mig snart. Dom sista får jag kolla på imorgon, haha.


det får bli en bild ifrån förra veckan, innan ja o älsklingen åkte till göteborg tror jag. Hade väl tänkt ha med den på bloggen då men. Kom till användning nu istället ;)
läskigt benet till höger ser ut förresten! hahaha


fint armband

det här armbandet finns inne på fait här i Borås. Tycker att de är fint! Speciellt nu på sommaren med det turkosa. Sen är det kedjor på baksidan. Kostar 269,- Kan ju spana efter liknande i grekland :) 
Förlåt för suddig bild förresten.




todiloo

förlåt för sämsta uppdateringen. MEN, vädret har ju varit helt gryymt dom senaste dagarna. I fredags eftermiddag kom mina småkusiner hit och har varit här tills vid lunchtid idag. Vi åkte ring efter båten, efter räätt lång tids tjatande ifrån dem. Sen efter dom hade åkt hem så åkte jag o mamma o pappa ut och åkte runt lite och badade. Nu är ja heelt slut. Ska bara slänga mig o soffan, och sova tidigt.

Imorgon kommer min storebror hem ifrån tre veckor i thailand. Har hört att han har köpt skor till mig med, sweet. Så de ska bli kul o träffa honom, man har ju längtat lite faktiskt, tre veckor. Så länge har ja aldrig varit borta ifrån honom ;) haha.

ksdajdklds

så.jävla.trött!

RSS 2.0