30/6

har varit med filip idag som sagt, bara myst och gett honom några små presenter på hans dag. Nu ligger jag och slappar. Är så jääkla trött, ska sova tidigt. Typ nu kanske.



två bilder ifrån rhodos 08, om en vecka åker jag till kreta!


onsdag idag. Ska snart ta bussen hem till filip, han fyller år idag! grattis älskling. Sen har vi väl inga speciella planer. Vädret är lite sämre idag. Men har typ inget o skriva så bloggar väl senare :)


ljusblått

köpte en ljusblå hunkydorytröja på rean, niiice.


29/6

Idag gick jag upp klockan 6 och åkte in till jolinas rea med elin. Efter rättså lång tid där inne satte vi oss i solen på viskan och fikade lite och sen har vi mest legat i soffan o slappat idag, clara var med sen också.





köpte en sak, visar sen!

vill haaa


vill ha någon utav dom här två, helst tishan tror jag, men har inte så mycket pengar o slänga ut just nu. BUU!

randigt


jag och clara provade långklänningar på gina idag, mest för skojs skull.
väldigt randigt!


----


gbg me girlsen

har haft en suuuperbra dag i göteborg med girlsen. Åkte vid tjugo över 10 vilket betydde att jag gick upp 8(!) för att hinna med allt. Sen har det varit strålande sol. God mat på uteserveringen, glass, många affärer, mycket skratt och jordgubbar på vägen hem.
Fick med mig ett linne hem. Kanske visar bild imorgon :) Ska till jolinas rea imorgon också, ska ta mig upp klockan sex och förhoppningsvis vara där vid halv 7... Fyfan om ja inte hittar nåt.


1 ifrån liseberg


uppswinget

lycka

har inte blivit något bloggande de senaste dagarna, inte några foton heller. Men har bara njuuutit. Vädet är hur bra som helst, inte ett moln på himlen idag. I fredags var det midsommar och mys med världens bästa.
Igår var jag och mina föräldrar hos några vänner till familjen och åt middag på kvällen. Det har blivit flera båtturer och två tårtor denna helgen. (Min mamma fyller år idag, Grattis du är bäst!).

Alltså är allt så jäkla braaaaaa! Imorgon ska jag till göteborg me mina girls och ha det kul också.

you rock my world


fina vänner


har jaaaaag, och bästa


24 / 6

Har bara varit hemma och latat mig idag. Har varit riktigt trött trots att jag vaknade vid 11. Solen har varit framme men de har varit sjukt varmt!! men man ska inte klaga. Har faktiskt badat idag också.

Imorgon är det midsommar. Istället för att åka ner till varberg som hela borås gör så ska jag spendera dagen med min älskling. Minst lika bra det också ♥


förra året var jag i varberg med alice över midsommar


3


filip o jag med vinsterna på tågstationen, haha. Jag såg helt efterbliven ut, därav fyrkanten.

claras bilar och elins mobbade elefant, haha

ja o filip i en bebiskarusell, "håll upp apaan, håll upp apan!!"


liseberg

har varit på liseberg idag med filip, elin, david och clara. Det var askul! Jag vann en stjärnvinst!!! första gången. Sen vann filip en gosedjursapa till mig. David spelade upp minst 400 och vann bara en miniapa haha. Har inga bilder ifrån idag men clara har några som hon kanske skickar så jag kan lägga upp :) Nu ska ja o filifjonken snart gå o lägga oss, är as trött efter idag.


Sol


har spenderat dagen ute i solen med älsklingen. Imorgon ska vi till liseberg, woohoo!
Kommer säkert lägga upp lite bilder ifrån det :) Men nu ska jag ta en dusch


hade inte suttit fel...


o åka iväg hit ett tag. Men 2 och en halv vecka kvar till kretaa i alla fall

elsas


ligger o läser och tar det lugnt, har haft en bra dag ♥.
Det är söndag, inte för att det gör någon skillnad när det är lov men. Ska hämta det sista godiset och fortsätta.

Bröllop

idag har jag inte gjort NÅGONTING typ! Köpt två nya böcker, läsa är rätt gött på sommaren. Sen har jag kollat på bröllopet såklart, himla fint var det, alla klänningar, blommor osv. Hon fick sin prins. Lite tårögd blev man allt.
Jag har faktiskt städat mitt rum också, längesen de va såhär fint, dammsugit, vattnat blommorna som nästan var döende och sånt där. Bra och få sånt gjort också. Nu längtar jag efter min bubbis jätte mycket fast vi sågs igår..

Ska lägga mig framför tvn och äta upp resten av godiset. Hoppas ni har haft/har bra lördagar finastee


expressen                                                                                         


---


ögonfransarna

eftersom min bror har min kamera just nu så fick jag ta bilder på ögonfransarna med mobilen, så de blev ju halvbra. "förebilden" blev inte bra alls, hade bråttom med. Så visar bara efter.
Såhär blev det i alla fall när jag färgade dem på karma, kostade 150 kronor. Inte riktigt som med mascara eftersom det böjer upp fransarna mer och gör dem tjockare. Men jäkligt bra nu på sommaren när man inte orkar sminka sig


until the sun falls

efter en myyysigt dag åkte jag och älsklingen till sjömaren igårkväll för att grilla men de blev inget vidare så de slutade med att några av oss, 5 stycken. Satt ihoptryckta i cassis soffa och kollade film, rätt mysigt det också. Åkte med mamsen hem vid halv 1 och somnade gottt.

Idag vaknade jag vid halv 12 men fortfarande trött. Har solat ryggen halva dagen så den svider en hel del. Nu ska jag äta glaaassss!


fan vad jag älskar sommaren!


sunshine

igår var jag inne och färgade ögonfransarna på förmiddagen som sagt. Har inte tagit "efter-bild" än, men så fort jag har gjort det ska jag lägga upp dem. Det blev bra i alla fall. Efter det så åkte jag till Clara och vädret var hur bra som helst! Vi gjorde pannkakor och var ute med deras minibåt, haha, fast när vi hade kommit ut en bit kom clara på att motorn var låst så vi fick RO :( hhaha, men det gick bra.

Idag ska jag nog vara me filleee, vi kanske ska se film och så. Men nu ska jag äta frukost! :)

Har inga bilder ifrån igår, men denna är i slutet av förra sommaren när vi va ute och solade i minibåten;


lockar

åh vad jag blev sugen på att köpa en locktång när jag såg hur fint victorias hår var på den här bilden. Plattång funkar ju alltid men lättare med en locktång ju, och blir annat resultat. Ni hittar den HÄR, kostar 500. Ska se om jag har några pengar över i sommar så kanske det blir ett köp! :)


Björn Axén Tools - Curling Iron 32 mm


sommarlov

vaknade imorses av att världens finaste pojkvän hade hämtat extranyckeln och smugit sig in och pussade på mig. Mysigt! Efter massa gos tog vi oss upp och har haft en jätte bra dag. Det är så himla skönt med sommarlov nu, även fast vädret inte är det bästa så är det skönt att inte ha några måsten.

Imorgon ska jag åka in till stan och färga mina ögonfransar. Jätte skönt nu på sommaren, så slipper man sminka sig och greja. Kan ta bilder före/efter :)

Nu ska jag sätta mig framför tvn och ta det lite lugnt, hoppas ni har haft en bra start på lovet! :) Ska bättra mitt bloggande lite också tror jag.

x4





avslutning!!

Äntligen har man haft avslutning. kan ju säga att kvällen blev minst sagt händelserik ;) nu ska ja gå o lägga mig i min stora säng o soooova, fyfan vasskötn!


tröööööööttttttt


godnatt

imorgon ska jag upp vid 8 och göra iordning mig för att sedan åka in och titta på min brors student, kan inte fatta att den skitungen är så gammal ;) hahaha, nu är jag trött. nattiiii

hemma ifrån middagen

Är hemma ifrån middagen nu, det var väl inte sådär jätte kul men :) Lite mysigt att träffa allihopa en sista gång. Nu har mina kusiner kommit hit, så ja får väl gå o vara lite social, lägger in bilder ifrån middagen ikväll eller imorgon, tog inte så många själv men det var andra som gjorde :)




färdigsminkad & håret är uppsatt

nu ska jag bara hoppa i kläderna sen åker jag in på middagen, tar me kameran!


laaaalaaaa

heeej
har lite panik nästan, ska på avslutningsmiddag med skolan ikväll och har no idea vad jag ska ha på mig. Skulle haft en klänning men det blev inte så, så nu måste jag hitta något annat, bara o leta. Annars har vi väl inte gjort nåt speciellt idag, städade ur våra skåp och övade inför avslutningen. imorgon är jag ledig för min brorsa tar studenten och sen vid 5 åker jag in till våran avslutning och på kvällen ska ett gäng hem till cassis. Kan typ inte fatta att de är sommarlov men, woho! nu kör vi.


söt topp



gina tricot 249,- (ursäkta suddig sista bild)

Stannade till i knalleland med mamma och fick med mig denna toppen hem. Fin i sommar till shorts eller med höga byxor, jeansjacka blir också fint och kanske en längre slapp kavaj?

gryym dag

ligger i sängen och ska snart sova, clara ligger på golvet nedanför. Har haft en grym dag! började i göteborg med min älskling, hittade bara ett linne och han hittade lite också :) mysigt var det i alla fall. Sen åkte vi hem. På kvällen kom tjejerna hit och vi åt mat och hade det kuul. Nu ska vi som sagt sova snart men ja lägger nog in lite bilder imorgon, om jag får tag på några ;)


älsklingen


yey

äntligen helg, har legat ute och fått lite färg idag. Imorgon åker jag till göteborg med världens bästa pojkvän och på kvällen kommer tjejerna hit och äter, grrrrreat

Onsdag 2/6

nu har jag suttit o pluggat i minst två timmar, fyfan vad stolt ja är. jag som suger på att plugga. Fick världens ångest över att ja inte kommer kunna någonting till engelskatalet och SO-provet imorn, så nu har jag skrivit båda två och ska lägga mig och plugga in det. hehe, får väl se hur de går.

Fick förresten paketet ifrån ASOS idag och då fattades självklart två saker. Blir så  jäkla suuur, så nu har jag mejlat och hållit på och hoppas att det ska lösa sig. För jag har betalat och allt så ja ska fasen ha dom!!

Men hoppas ni har haft en bra daaag! :) Kan lägga in en bild imorgon på hur klänningen ser ut som jag köpte, ni vet den jag har lagt upp en bild på tidigare. Den var mycket rödare i verkligeheten men det blir nog bra.


1 juni

nu är det officiellt sommaaaar. Då var jag ju tvungen o ha barbent idag. Gick till stan efter skolan me bästa elin. Efter 100 år har vi nu tagit tag i våra ID-kort och varit och fixat det, blev inte alls fint, haha. Sen var jag och beställde en ring som jag ska få av mina föräldrar och så letade vi skor till elin.

Lämnade in min skolavslutningsklänning hos skräddaren också, för den behövde läggas upp lite. Nu ska jag lägga mig framför tvn o kolla halv åtta hos mig-repris och ugly betty.  götttttt!

vilken skit ja sitter o skriver här, haha.


RSS 2.0