Lördag

idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, så himla skönt! Lite sol har jag fått också, bra det eftersom jag inte ska vara hemma imorgon. Då ska jag och mamma till mormor, inte jätte kul men ibland får man ju ställa upp :) Ska stanna en snabbis på A6 i Jönköping också, får hoppas att jag hittar något där men ska inte vara där länge och prio 1 är ju faktiskt avslutningskläning som jag inte har hittat än (!). Så nu ska jag gå och lägga mig snart, för jag är jätte trött och ska ju upp halv tio imorgon. Godnatt.

Några av köpen i sthlm

Har ju glömt att visa vad jag köpte i sthlm här i bloggen, och som ni vet så blev det inte så mycket. Men kan ju börja att visa två saker ifrån Zara i alla fall :) Shorts och ett linne/blus.




Sådär, glömde såklart fota hur shortsen ser ut på. Men det kan jag göra senare om ni vill?

Godmorgon, klockan är 17.58

gäääääsp, hej! vaknade precis, har sovit en timma. Ord kan inte beskriva hur skönt de va, haha. Snart ska jag få i mig lite middag också. Skoldagen var helt okej och väldigt slapp. Men det beövdes. Och imorgon slutar vi klockan 12.
Förlåt för världens tråkigaste uppdatering.

Såhär ser jag ut just nu, har inte gått upp ur sängen än och jag är väldigt trött. Kolla bara under ögonen, hela mitt ansikte ser ju svullet ut, haha! Men frisyren höll ju sig ganska bra ;)
Och sånna här bilder skulle jag aldrig visa egentligen men eftersom ni läser min blogg så flitigt så :)

hej!

nu är det tisdag, har varit en väldigt onödig skoldag känns det som och så har jag varit jätte trött med. Men eftermiddagen blev riktigt bra i alla fall.. Måste väl plugga lite, tyvärr. Är så less på skolan nu.



Sthlm

Fotade inte så mycket när jag var i stockholm men här kommer några bilder i alla fall :)



min kusin och jag, lite konstig bild p.g.a ljuset.

vi på ett fik, ja vet att båda ser as tjuriga ut, men de va vi typ, haha. Hade en liten svacka efter många affärer.

crrrrrraazy! haha, jag blir så himla barnslig när ja är med dom men det är skit kul

heel konstig bild men hade ju inte så många, va ute och gick med våran.. nånting i släktens hund eftersom dom va hos oss på lördagen. Och check out my legs, det ser ut som att ena e brunt och andra vitt :) haha, men dom e som de bruna säger vi, eller de hoppas jag i alla fall


NU har jag bara fler bilder på andra kameran som jag inte har lagt in än, kanske kommer sen.


All my life


Home

Hej, jag lever och är hemma nu. Blev inte alls mycket shopping i sthlm, skit trist. Så jag ska väl kolla lite här i borås, omöjligt att hitta klänning här i alla fall. Men yeye, får göra det bästa utav saken :) Måste plugga lite nu och sen duscha. Så hinner inte visa det lilla jag fick med hem..


trött efter 4 timmar i bilen, men här ser ni en ny t-shirt iaf.

I sthlm

Är i sthlm nu, har precis bytt  om till min blommiga kjol ifrån Gina för snart kommer massa släkt hit. Har inte hittat någon avslutningsklänning surt. men det blev lite annat  i alla fall, fast får väl shoppa när jag kommer hem med :)
Hinner inte blogga mer men hoppas ni har det bra.

Hejdå

Nu ska jag gå och lägga mig, behöver veeerkligen tänka (och tack cassis) . Och sen ska ja upp vid typ sju imorgon, För halv nio går bilen till sthlm och ja har inte packat än, som jag tänkte göra förut.
Men förmodligen blir det ingen uppdatering där ifrån. Desto mer när jag kommer hem istället. Men ni får ha en riktigt bra helg :)

confused.

jag e förvirrad, arg? ledsen, känner mig bara helt konstig. Den här gången ska jag inte ta det steget, som så många gånger förr. Nu gäller det, om detta är värt att satsa på. Blir så trött... och väääldigt förvirrad.
Jag måste prata med nån, men orkar inte nu. Förlåt för att detta inläget säkert gör er förvirrade också.
Men ovetande, det är det värsta man kan vara NÄSTAN.
puss&hej


torsdag

Duscha - Plugga(?) - Packa - Göra iordning mig - Gäster!



Jag vet att jag bombar er med cam bilder.

Förresten, lyssna på Flipsyde - Someday, den har suttit på mitt huvve sen i Tis.

GOOD NIGHT

- sleep tight


MYSKVÄLL

- (by myself) Här sitter jag med en av mina favorit chipssorter och kollar på film på youtube, haha! Eva & Adam, fyra födelsedagar och ett fiasco. Det är ju minnen, haha och den är så himla gullig. Var tvungen att kolla på den. Det kan ni göra HÄR!





I don't care what they say, Let's go back to our world
Baby don't you throw this love away
Cause I still believe, in the magic of us
It's just a matter of time and
It's a matter of trust

UT OCH CYKLA!

fick bara lust att ut och cykla såhär på kvällen, så det gjorde jag och det var riktigt fint!
Skönt att bara få tänka lite. Här kommer bilder, helt oredigerade






Onsdag

Hej! :)
idag har jag nog näääästan varit den tröttaste människan på jorden, haha! okej det kanske var lite överdrivet, men jag är jävligt trött. Men jag överlevde dagen, och även två varv runt ramnasjön på idrotten. Efter skolan träffade jag Filip och sen åkte jag hem. Åkte med mamma till några affärer och nu sitter jag här, har precis ätit gott också.

Känns verkligen som lill-lördag idag, underbart. Jag har inte så mycket vettigt att skriva om, men jag tror clara kommer skicka lite random bilder från hemifrån henne sen kanske, dom kommer nog upp på bloggen, haha! Om ni vill se bilder såklart?

When the stars go blue



väldigt kort, men ändå ;)

Åhaga, annelundsparken...

Här kommer en bildbomb med min dag, skriver lite texter så ni förstår också! :)
Eftersom det är så många bilder laddar ja upp i lite mindre format än vad jag brukar....


först träffades vi på skolan och sen skulle vi gå till åhaga där IMU var.
En grej som två gymnasie skolor fixar.

det var olika uppträdanden och teater, idol robin och en tjej som heter fanny sjöng.
(har en kort video på typ 45 sekunder, sista delen av deras låt. den kommer upp här sen!)

fotade inte alls många på föreställningen vilket var lite tråkigt nu i efterhand

efter allting på åhaga, gick vi till annelundsparken.

glada var vi, haha!

skolan hade beställt baugetter till alla, festisar också faktiskt, haha


Sen åkte jag o elin med hem till clara, var där ett tag och tog bussen hem sen.
Om typ en timma ska jag på fotbolls match också.

skola

Hola guapos.
hoppas ni har haft en bra start på veckan, min var helt ok men ganska jobbig. Började med att vi skulle prata engelska inför klassen, och det fick vi reda på 10 minuter innan. Sen hade jag grammatik prov - 12 sidor i 1 och en halv timma. Och på eftermiddagen hade jag spanska prov. Gick väl okej tror jag. Fick tillbaka mitt ordtest i svenskan och där fick jag 60/60 och sen fick jag 49/50 på engelskan, känns skit bra. Behövde jag, lite pepping nu sista veckorna i skolan.

Efter skolan åkte jag in till stan, va där i 50 minuter tyyp, sen tog jag bussen till särlaskolan där jag träffade julia och vi gick hem till henne, det var jätte mysigt. Så nu har vi bestämt att vi ska träffas oftare, haha.

Uppdaterar sen om jag har något vettigt att skriva om, detta var väl inte skit kul men..


What have I done to fall so hard for you?


hej då långa naglarna..

hej korall färgade, lite starkare på riktigt.

Nu sitter jag och pluggar, eller försöker i alla fall, vet inte hur jag ska göra! Det är så mycket, haha.
Nej hörruni, det är inte lätt när det är svårt. Jag får väl försöka fortsätta.

I wanna feel the thunder I wanna scream

Gud vad tråkigt spanska är, har prov imorgon och vet inte vart jag ska börja. Men jaja. Ska väl ta en dusch nu, känner verkligen för det.

Och som ni kanske har märkt är jag inte på det bästa humöret, men alla har ju sina svackor och just nu känner jag mig helt vilsen, vet inte vad jag ska göra. Som tur är har jag världens bästa kompisar som jag kan prata med. Vill helst inte skriva ut allt på bloggen liksom...

Den här låten, jag gillar texten och den känns verkligen somrig för mig, den är inte så bra, jag vet. men ändå.


Let the rain fall down
And wake my dreams
Let it wash away
My sanity
'Cause I wanna feel the thunder
I wanna scream
Let the rain fall down
I'm coming clean, I'm coming clean

BILDER IFRÅN I FREDAGS.

och hey, ta det inte för seriöst nu.





fuck you fucking fuck






hjälp

fan, jag vet inte hur jag vill göra. hjälp. behöver prata me nån, och jag kommer verkligen stressa ihjäl mig denna helgen, haha. hejdå

Hemskt

Detta klippet är sjukt rörande, sitter här och gråter nästan. Jag tycker alla ska ta sig en titt faktiskt, riktigt hemskt men ändå bra. http://www.existenz.se/out.php?id=13938

Det gick inte få upp på bloggen så ni får kolla länken istället

FRIDAY IM IN LOVE, durururu.

haha! hej på er alla. Fredag igen, veckorna går fort, heelt underbart. Idag ska jag ligga hemma i soffan och äta chips. Känns ganska bra det också. Helgen kommer bestå av plugg och lite till. Ja håller er uppdaterade om det händer något. Och förresten kanske det kommer upp nån mer bild från idag om cassis fick någon bra som hon vill skicka, haha!

Sålänge ska jag lägga in en ego bild, wououo, de va längesen faktiskt. Om man inte räknar med mina 4 mango bilder några inlägg ner.


den vita blus/klänningen

Idag åkte jag in till knalle med elin istället för träning, kändes faktiskt bra. Köpte klänningen, som man måste ha ett långt vitt linne under, vet att det är lite genomskilningt på bilderna. Och sen köpte hon present till sin syrra som fyller år imorgon också! :)


man kan välja att knyta bandet bak också, men då blir den väldigt bred

den är nog längre än den ser ut, haha!



vad tycker ni? den är en keeper va?

i feel on top of the world!

nu ska jag hoppa in i duschen , jag tror kameran kanske får följa med imorgon. Mycket roligare med bild uppdatering va?

klänningen? haha!

haha, ringde precis till vero moda, tyckte att dom borde ha ringt angående den vita klänningen, som jag "beställde" i S ifrån partille. Så svarade en tjej i alla fall och hon fick leta runt ett ganska långt tag i butiken efter klänningen för den var tydligen inte undanlagd. Och jag försökte förklara på bästa sätt och de stog helt still för henne. haha, hon fick säga; vänta lite. Antal gånger. Och sen drog hon nånting om att många hade varit sjuka förra veckan och att det kanske hade blivit fel, sen ba; nämen oj! här händer ju en.. Beställd av "?" Det var ju självklart min. Så nu ska jag åka in och köpa den imorgon eller på torsdag. Vimsigt det kan bli.

Nya the hills avsnittet väntar!

31

Mmm, nu har jag precis sovit en halvtimma. Bara lite snabbt så, kändes att det verkligen behövdes. Nu ska jag ta tag i glosorna tills imorgon 31 st. Vill verkligen prestera bra på det provet. Kanske har lite för höga krav på mig själv ibland, men så är det! Men som ni förstår är inte uppdateringen den bästa p.g.a. skolan & orken just nu. Men inom två veckor är ju allt det värsta över och det lär ju bli lite uppdatering då & då i alla fall :)

mangoooo



här sitter jag osminkad och dricker mango/persika soppa ur paketet.
freeeshhhh!

Klänningen

Här kommer bilderna som jag lovade, vet att dom inte är bra kvalité alls men i alla fall, vore snällt om ni skrev om ni tycker jag ska behålla den :)




(dom här två är klickbara)

Från H&M Trend alltså..

DENNA REKLAMEN ASSÅ,

Den sätter sig på huvudet.

Svart klänning

vet ni? Den svarta klänningen ifrån göteborg är påväg hem till mig, wiho! Min snälla mamma ringde och frågade om hon skulle köpa den. Den är ganska enkel och vanlig men ändå fin, hoppas den passar också. Visar hur den ser ut senare :)


Update; vimsig som jag är hade jag helt glömt bort att min mamma är i stockholm och inte kommer förrän sent ikväll. Så klänningen visar jag imorgon istället.

Tisdag

hej, jag sitter och försöker plugga lite, skit tråkigt men jaja. Idag är jag i alla fall jätte glad! Förutom att jag var lite sur när vi skulle ut och springa i regnet idag på idrotten, hur kul kan det va? men det gick ju det också. Förresten så hittade jag ingenting i stan som jag kan visa heller, men klänningen som jag la upp nåt inlägg ner har skickats hit från partille så jag hoppas den är fin på och att strl S funkar. Nu ska jag läsa vidare i engelska boken och lovar att uppdatera mer.

Stan imorgon

Imorgon ska jag till stan med tjejerna, tar förmodligen med kameran :) nu är problemet bara vad jag ska ha för kläder, det ska ju tyldigen vara lite kallare.. Men ska sova snart, ingen sovmorgon imorrn ju.

Godnatt!

Klänning/blus



Åh hur fin är inte denna? Jag måste få tag på den. Hoppas den finns i butik för på nelly finns den bara i XL i vit..
Ifrån märket ONLY i alla fall.


Två bilder sen i torsdags



sjukling

lördag nu, åh så skönt. Känns riktigt bra att jag har långhelg men har massa plugg också, ganska lätt o förtränga. Just nu har jag skit tråkigt, alla ligger väl ute och solar men jag orkar inte för jag är SJUK, är jätte snorig och hade feber imorses. Vill bara spola tillbaka tiden till i trosdags, en riktigt bra dag. Nej man får väl göra det bästa utav situationen och jag får väl hitta på något, förlåt för världens tråkigaste inlägg på sista tiden men jag lovar att skärpa till mig!

RSS 2.0