it's amazing how you can speak right to my heart

(blogg.se har krånglat så har inte kunnat blogga förrän nu)
ååh jag får ryck på novellen vi ska skriva tills imorgon i svenskan, det går inte alls bra, buuuuu :(
Hade i alla fall inte spanska redovisningen idag så det var rätt skönt, blir på onsdag istället och idag var det ju luciadragning, alice blev, wiho =) och jag blev reserv.

Sen idag efter skolan var jag med min älskling i alla fall, myspyys. Alla ni säger som säger att det är bättre o inte ha förhållande o bla bla har ju helt fel. Hur glad blir man inte när man vaknar till världens sötaste sms eller får höra hur fin han tycker man är även när man ser ut som värst. Eller när han håller om en när man ligger o kollar på film, det är bäst & jag saknar honom redan.

Nu ska jag försöka skriva den här jääävla novellen, kommer väl sitta uppe hela natten, trodde inte det skulle vara så svårt. Har engelska också. blö på skolan! Men bara 13 skoldagar kvar sen är det lov.


vi



hur läskig ser inte min hals ut när jag sträcker mig då? hahaha


en bra söndag

idag har jag haft världens bästa dag med filip, punkt. Orkar inte skriva någonting, är jätte trött redan.. Ska nog plugga lite om jag orkar och så ska jag måla naglarna. puuss&hej


Miss my boo :(





Vi testar nya vägar, som aldrig tycks ta slut

Nu har jag precis sminkat mig oså, vi ska ha gäster ikväll som ja kanske skrev innan? Så jag ska bara hitta någonting och ha på mig också.. Alltid lika svårt vad man än ska göra haha! Men hoppas ni får en bra kväll ♥ Helt ärligt hade jag mycket hellre velat vara med min älskling men.



titta, har fått upp en ljusstake i mitt rum med. Världens suddigaste bild men det är en Lucia/träna/stjärngosse/tomte i plexiglas typ. Oså är det ljus bakom

SILVERTRÖJA




H&M

Lördag

märkte att texten i förra inlägget blev väldigt konstig! haha. Har precis varit inne i stan med mami, köpte en t-shirt ifrån H&M, typ grå/silver. Kan visa bild sen kanske. Hyrde filmer också, nya harry potter, en johan falk, the proposal & så köpte vi mirrors, den där skräckfilmen.

Nu ska jag ner och göra efterrätt haha, vi ska ha gäster ikväll. måste plugga massor också, har någonting varje dag nästa vecka.. Fattar inte hur jag ska hinna med allt.

I'd find a million ways to say I love you

idag har jag haft en bra dag. e skit glad. Skolan var väl som vanliiigt o sen åkte ja till stan, träffade alice och hennes kompis frida snabbt och sen var jag med filip. Nu sitter ja här och äter fruktsallad och dricker julmust, göttans! Nu blev texten jätte stor helt plötsligt :S undra om det blir så när ni läser detta.. aja. Nu ska ja kolla på tv!


haha, världens finaste bild ifrån somras.. eller inte. Men kolla så brun jag var!

 


klassfoto



Onsdag 25/11

idag var det gymnasiebesök då. Jag var och kollade på Bäckäng och sedan på Teknis. Var ju helt inställd på Sam/ekonomi först. Men idag blev jag lite tveksam efter att ha varit på bäckäng. Men nu har jag pratat en del me mami och kollat kursplaner så det blir nog samhäll ekonomi i alla fall, känns bäst. Men ja hinner väl ändra mig fram o tillbaka några gånger till. Och även fast teknis kanske inte gjorde världens bästa intryck idag så verkar de jäkligt roligt ;)

Fikade imorses med elin och clara också, myys.



haha, fiiint! men den enda ja hade.


24/11

En månad kvar till jul!
måste duscha nuuu, och så bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, haha! Ska upp tidigt. Har gymnasiebesök men börjar inte förrän 09.30, men jag och clara ska ta morgonfika innan =) mysigt.

Idag var det i alla fall helt vanlig dag i skolan typ, sen gick jag till min farmor faktiskt.. bara sådär haha! Fikade och så sen hämtade pappa mig. Bara så ni vet =)

Ska väl duscha då!


Why do all good things come to an end..

Sitter fortfarande vid datorn, men har bytt ut glöggen mot godis och inget plugg har blivit gjort, bra va? =) nej men känner att ja inte oooorkar. Ja suger verkligen på att plugga ibland, eller oftast.

På onsdag har vi gymnasiebesök förresten, jag ska till Bäckäng och Sven Eriksson, de ska nog bli kuuuul.

Och imorgon ska jag fota massa i skolan så jag har någonting att lägga ut på bloggen, fast det kanske itne blir så i alla fall, får se? vad tycker niiii? ni har blivit sämre på att kommentera =(

nu ska ja kräva lite massage, har så ont i ryggen, puss&godnatt


Helg

här sitter jag och dricker glögg, äter pepparkakor och lyssnar på melissa horn. heheh.. kanske borde göra matte istället. Men aja, måste ju ta de lugnt nu innan skolan börjar igen efter helgen! =)

Idag har jag varit hos clara o pluggat en hel del spanska och det gick rätt bra. Och igår var jag med min älskling.

Har ingenting o blogga om, därför som de blir så dålig uppdatering..

fredaag

de e heeelg! så himla skönt. hade väl inte världens bästa dag men. Nu ska ja ligga och tjocka mig i soffan resten av kvällen. ciaaao

sail away with me honey

ligger hemma i sängen, mår inte jätte bra efter svinsprutan. Känns som att huvudet ska sprängas och tror jag har feber. Armen ska vi  inte ens prata om, känns som ett stort blåmärke som man trycker på typ. hahaha.

Ska i alla fall lägga mig framför tvn nu och hoppas att det är något bra. Annars ska jag nog kolla film.


ibland kan man inte låta bli..

.. att längta till sommaren


181109

ohno! ja köpte nya jeans för typ en vecka sen, dom sprack precis! =) Över knät blev det ett hål.. fint! Dom får mamma lämna tillbaka då.

Idag var det skola som vanligt, hade luciaövning på morgonen och sen vanlig dag. Fast vi tog svinsprutan också. Den gjorde inte så ont, även fast jag var nervös innan. Men nu gör min arm j'vligt ont och jag bara väntar på alla biverkningar typ ;)

Gick på stan med clara också i vääärldens skitväder, det regnade igenom min vinterjacka men det var la mysigt. ;) Köpte ingenting såklart.. hehe.


Love is a battlefield. And I will fight for you as long as I live

(- ablick)

Efter en mysig dag med filip (låg o latade oss framför tvn bara & jag somnade) så kom jag hem till ett strömavbrott. De håller på att bygga på våran väg och hade förstört en kabel, så vi var utan el typ tre timmar. Det blev massa ljus i huset och en pizza till middag. Det var väl mysigt, men tur att elen är tillbaka!

Förresten så är jag så hiimla lycklig just nu, jag vet att jag har nämnt det tidigare men just nu saknar jag ingenting verkligen. även fast skolan tyvärr har börjat igen så är jag SÅ glad.


Skola imorgon

imorgon är det skola, fanfanfan. Har precis pluggat lite och nu ska jag sova och hoppas att det aldrig blir morgon typ.. Natti!

söndag

igår hade ja en jääääätte bra dag me filip o sen me elin o clara. Gick upp typ tjugo över tolv idag och nu ska jag plugga resten av dagen tror jag. Eller i alla fall försöka =)
och egentligen har ja ingenting o skriva så ja fattar inte varför ja bloggar men okej, hejdå! =)

lördag

helluu!
ska gå o möta filip vid bussen om en stund. E rätt trött, även fast jag sov länge. Men får väl se vad vi ska göra. Bion var i alla fall bra igår! Lite seg i mitten, men annars var den bra, värd och se & vi somnade inte =)

Och igår var det tre månader med filip också. ♥

Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska kolla lite film o bara äta lite. Blir nog mysigt.


Bio ikväll

Nu har jag precis ätit lite tacos, eller sån med kyckling vad det nu heter. gott i alla fall! Ska snart byta om och ta bussen in till stan, eller hem till filip först. Vi ska gå på bio sen. Vad ska man ha på sig? Ska ju sitta där i nästan tre timmar så det måste ju vara bekvämt.. Får fundera lite. Ska i alla fall se 2012. Den verkar ju bra, lite läskig kanske men =)


TITTAAA!


Vi hittade "kissie-koftan" på Kappahl's lager, hahahahahaha

Näst sista praodagen

Idag var en rätt seg dag, fast den var väl okej. Är ju bara en dag kvar nu. Började med att köra "plocklistan" på morgonen, alltså skanna allt på lagret och se ifall nåt utav det såldes dagen innan och isåfall tar man upp det i butik, elin hoppade mest runt såklart =) Men aa, o sen hände det inte så mycket. Vi gick och skulle äta lunch på eat, skitdyrt var det. Men sen var det hur äckligt som helst, så vi gick och klagade och fick pengarna tillbaka woho! Istället blev det en cheeseburgare på mcdonalds på fikarasten. Billigare och godare.

Nu har jag precis bakat kärleksmums som vi ska ha med imorgon och bjuda på, snällt va? Sista dagen ju.


Nu ska jag plugga

Jag har ingenting och göra, därför som jag sitter och bloggar. Istället ska jag ta och plugga lite nu =)


och denna som filip visa va faktiskt rolig.. haha!

Simpsons


praodag nr. 8

Idag hade vi inte så jätte mycket o göra på praoen, förutom att plocka upp lite kläder och sen hjälpa kunderna. Våran handledare var nämligen ledig så. Men vi såg till att ha roligt ändå ;)
För nere i källaren finns långa korridorer och där körde vi runt varandra på klädställ. Skit kul, och de fort!


elin i hissen

ett T-ställ som vi stog på och körde runt

elin & dom andra ställen, "hästarna" Som vi åkte kickboard med =)

roligt hade vi. även fast vi ser lite retarded ut. Bjuder på de =)


Tisdag

godmooorgon!
i vanliga fall borde jag vara påväg till bussen nu. Men ska till tandläkaren vid 11 ( :S ) så det var ingen idé att åka till praoen före. Alltså fick ja extra lång sovmorgon =)

Förresten så är jag så hiiiimla glad, allt känns så bra och jag saknar ingenting just nu, jag har mitt allt. Det känns som att man svävar på moln. Helt obeskrivligt hur glad jag är, och ändå har det inte hänt något speciellt sådär. Fast jag har träffat filip igen, därför jag inte bloggade igår, var hos honom.

Men ärligt talat så vet jag inte om ja orkar ha kvar bloggen, inget roligt när ni inte kommenterar.. Ni får skärpa er ;) annars får ja väl se hur länge den stannar..  Nu måste jag göra iordning mig i alla fall, vad ska ja ha på miiiig? Men ni får ha en bra dag i alla fall!


money can't buy happiness

godmorgon, vaknade nyss. Mitt hår står åt alla håll eftersom jag duschade igårkväll och jag är skithungrig. Väldigt skönt med helg i alla fall. Nu ska jag ner och äta och sen får jag se vad jag ska hitta på för roligt idag. Ska nog va me filip. Men tjing tjong


äntligen fredag

Hejheej
behöver väl knappt säga vad jag gör, klart jag sitter bänkad vid idol. Är väldigt trött efter en hel praovecka. Blev inte så att jag träffade filip idag heller.. blö. Men imorgon förhoppningsvis

Nu ska jag krypa ner under ett täcke vid tvn och ligga där hela kvällen, somnar väl rätt fort.
Hoppas ni får en bra kväll!


Torsdag

helluu!
ska åka med mamma och köpa lite mat. Eller mest åker vi väl för att jag är så jäkla godissugen, hihi. Och det blir tv kväll med mami idag och då MÅSTE man ju äta nåt, eller inte... Men ska nog köpa någon lunch jag ska ha tills imorgon också. Tycker sånt e svårt. Vad ska man ha med sig liksom?

Träffade inte filip idag heller, nu har det gått 14 dagar. fyfan vad jobbigt det är... menmen.

Bloggar kanske sen, ska nog se mammas pojkar och inlåst med.

massa frågor.. igen

de blir massa frågor igen, ska hoppa in i duschen sen. Bloggar kanske senare också

Lovar du att vara ärlig? Yes.
Du heter: Lina
Smeknamn: Inget speciellt men massa olika, kärt barn har många namn ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj, ingen aning, men man letar alltid upp nåt deppigt som gör en ännu deppigare typ? smart liksom.
Vad tror folk om dig? Ingen aning, väldigt olika tror jag. Hoppas det är bra i alla fall
Stämmer det? det får ni fråga andra, haha
Vad får du oftast komplimanger för? vet inte, kanske inget speciellt sådär 
Vad säger du för att imponera på någon? hahaha, klart jag har något inövat
Hur imponerar man på dig? Hmm, man är ler mycket!
Brukar du skratta för dig själv? faktiskt rätt ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Alltså i stan
Äger du några Converse? ja, ett par helsvarta och ett par vita.
Var bor du? i frööffällan, typ 7 minuter utanför borås, så borås kan vi säga 
Trivs du där? nja, hade gärna velat att de låg lite närmare stan
Brukar du bli för full? Aaa varje vecka, varje dag ;)
Är du allergisk i mot något? Nej inget alls
Har du haft sex idag? nej
Hur svarar du i mobilen? hallå? eller Hej det är Lina 
Antal timmar sömn inatt? 9
Sov du ensam? yesbox
Brukar du komma i tid? Ja oftast
När mår du bra? När jag är med min älskling eller ligger o gapskrattar med mina bästa kompisar
När blev du fotad senast? hmm, kanske 4 dagar sen? vet inte
Hur känner du dig nu? skit trött, huvudvärk
Vanligaste färg på dina kläder? grå har jag kommit på att jag har mycket utav
Vad tycker du om fötter? haha inget speciellt
Vad saknar du? Filip som jag inte har träffat på 13 dagar om man tänker så, annars finns det mycket annat också 
Hade du en bra dag igår? Nej den sög verkligen :)
Favoritdryck på morgonen? Juice
Rakar du benen? haha jag har inte gjort det på ett bra tag nu, hehe. men annar så. Nu ska jag göra det sen bara för det.
När brukar du oftast gå och lägga dig? på veckorna runt elva, annars typ tolv-ett
Är du blyg? Nej inte så, lite kanske. Beror väl på med vem.
Sysslar du med någon idrott? NEJ! hahaha 
Vill du hellre ha mail än brev? Nja - det beror väl på lite
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag, i alla fall nåt sånt
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? gissa?;)
Är du nöjd med ditt liv? För det mesta
Är du bortskämd? Både Ja och Nej
Vad gör du i morgon? vaknar , tar bussen till praoen, är där hela dagen sen träffar jag filip förhoppningsvis
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? mellan 100-400 kanske, mest på fika och mat 
Vad längtar du till? Jullovet
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja, dom är dom bästa
Vad använder du för shampoo? Nåt från Matrix 
Vad är det finaste du fått? käärlek, men i saker så vet jag inte 
Hur gammal är du? 15 
Tycker du om någon just nu? jaaaaa!
Om fem månader: är det april och har hänt en hel del
Du samlar på: Minnen
Gröna eller röda äppeln? Grrrröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Clara
Gillar du golf? NOO, hate it
Vilken tid gick du upp idag: 08.30
Har du strumpor på dig nu? japp
Är det okej att gråta? ja såklart
När grät du senast? i förrgår
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bjuda med alla mina vänner på en långresa och sen köpa massa roliga saker.
Bär du glasögon eller linser? Inget av det
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? ja såklart, viktigast i livet typ... not. 
När går du upp ur sängen en helgmorgon? mellan 11-12
Vill du gifta dig? Ja det vill jag väl, men det är inte jätte viktigt
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? På sommaren solar jag ofta men aldrig solarium
Är du bra på att laga mat? Helt okej tror jag?
Hur vig är du? hahaha ehum
Är du musikalisk? Kan ingenting om noter och så men är ju inte helt tondöv eller född utan taktkänsla precis
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten typ, även fast man alltid fantiserar om ett iskallt glas cola? 
Tror du på ett liv efter döden? vet inte
Tycker du om sushi? jaa
Bor dina föräldrar tillsammans? japp
Har du tandläkarskräck? Ja lite granna, ska dit om exakt en vecka och vet att jag har minst två hål, hahaa, har bara mig själv att skylla.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? jaaa


Tisdag

herregud vad trött jag är. Ska försöka komma i säng tidigare idag, somnade inte förrän ett inatt men ah, det var det värt. I alla fall, nu är jag ju väldigt trött som ni kanske förstår så ja orkar inte blogga så långt inlägg. Men har i alla fall haft världens tråkigaste dag på praoplatsen, ville bara därifrån hela tiden. Kändes mest som vi var i vägen och ingen förklarar vad vi ska göra. Men kanske blir bättre.. Ska förmodligen byta till Kappahl i stan istället tills nästa vecka, där har jag ju varit förut och det är tusen gånger bättre!

Nu ska jag plocka fram allt tills imorgon så jag kan sova lite längre och sen gå och lägga mig. Ha det braaa


Prao dag nr. 1

åh mina been, ja är helt slut!! blev en lång dag, praoade 10-18. Men ska nog sluta tidigare på dagarna. Ska prata med dem imorgon. Annars var det väl helt okej. Fick ta bort larmen på massa kläder, plocka upp nytt - hänga upp på galgar och larma och sedan ut i butiken osv. Så allt var väl okej utom arbetstiderna.

På förmiddagen var jag tillsammans med elin på damavdelningen. Sen tog vi lunch, och fyfan säger ja.. ska aldrig mer äta mcdonalds, åt så mycket så jag trodde ja skulle spy. Fick mycket större än jag hade beställt men orkade inte byta så åt aaas mycket och är fortfarande mätt.

Sen på eftermiddagen var jag uppe på barnavdelningen, plockade mest upp babykläder. Var med en kille som hette Daniel och sen lite granna med en tjej som hette Susanna, haha eller susanne då men de rimmade fint =)


elin på lunchen


Första praodagen

Hej! =)
ska snart springa till bussen men hinner med ett snabbt blogginlägg. Ska alltså praoa idag, på kappahl. Det blir väl okej tror jag. Får väl se. Nu måste jag hitta plånbok, nycklar osv. Sen kila iväg. Ha en bra dag!


Seg dag

Har varit en ganska seg dag, en typisk söndag. Åt ingen riktigt lunch, satt i sov t-shirten alldeles för länge och låg mest i soffan. Men nu ska jag snart ta en dusch och sen ska jag kolla på djävulen bär prada klockan 21. Har sett den förut men tycker faktiskt den är bra så jag ska se den igen =)

Imorgon börjar praoen för min del, två veckor nu. Ska praoa med elin på Kappahl i knalleland. Kommer nog vara så att vi är på olika avdelningar men det ska nog bli helt okej, även fast vi har världens sämsta arbetstider. Just nu 10-18 men ska förmodligen bli 10-17, men ändå! Liksom hur  mycket annat hinner man med på dom dagarna?

Och angående min svinkoppa så är den typ borta nu, wohooo. Eller det är ju fortfarande en fläck kvar oså men det är inget sår. Känns väldigt bra. Så nu kan jag snart träffa min älskling, åh som jag har saknat honom. har inte träffats på 10 dagar.

Okej detta blev ett inlägg med massa ganska tråkig text. Men dusch som sagt :) kanske hinner blogga innan jag tar bussen imorgon. Men annars så blir det väl imorgon kväll.


godnatt

nu ska jag gå o lägga mig, simma lugnt hahahahaha. nej men godnatt =)

RSS 2.0