Gott nytt år

hej på eer!
nyårsafton ikväll, vad ska ni ha för er? Jag ska till en kompis bara o äta o ha kul o så, några tjejer är vi. Så det blir nog bra, kommer fota lite tror jag =)
förövrigt känner ja mig såå sliten o ful, får försöka fixa det så mycket som möjligt me sminket, haha. Hittade inte ens en bra klänning så ja tar en vanlig svart sak me två volangkanter, det får funka faktiskt!

Men hoppas ni får en bra kväll i alla fall & GOTT NYTT ÅR ♥

Onsdag

Ska snart in till stan, för att möta clara. Vi ska gå o kolla lite bara. Ska bli kul :) har inte träffat henne på jätte länge känns det som. Nu måste jag bara dra på mig lite kläder oså, sen måste jag typ sticka. Men ni får ha en bra dag så bloggar ja senare idag, lovar!!

Frisyyrer

image124
såhär såg mitt hår ut i juni förra året, haha, rätt stor skillnad va?

i september..

exakt ett år sedan, haha!

Hej

godmorgon!
igår var ja och filip i göteborg då, men bara e kort stund för vi hittade INGENTING. Orkade inte ens kolla, eftersom vi inte visste vad vi skulle leta efter, haha. Så vi åkte hem till honom istället och hyrde tre filmer.

Idag ska jag nog vara med filip igen, vi funderar på att gå och se avatar ikväll =) men nu måste ja typ göra iordning mig!

hahaha


Göteborg

min uppdatering här på bloggen blir aldrig som jag lovar, förlåt för det. Hinner inte blogga idag heller för jag ska till göteborg med filip och trängas med alla människor på mellandagsrean typ, hehe. Men de blir nog mysigt. Har inte träffat honom på 9 dagar typ. Och bloggen är ju inte precis någonting jag sätter i första hand förresten, det kanske ni har märkt ;) bloggar väl när jag hinner. Man måste ju njuta utav lovet nu!

Men ha en bra dag, det ska jag ha!

Hemma

nu e jag hemma efter en lååång bilresa, har precis duschat och fryser typ ihjäl. vi har absolut ingen värme i huset känns det som och ja fick duscha skit snabbt, så jag har klätt på mig massa kläder o försöker bli liiiite varm i alla fall. Uppdaterar snart, puss!

sista dagen

sista dagen i idre idag, vädret är inte alls bra, men var ute och åkte en stund.. Ska snart börja städa så vi kan åka tidigt imorgon bitti. Bloggar när jag kommer hem :)

En liten update

tänkte göra ett snabbt inlägg bara, mår bättre idag och var ute och åkte på eftermiddagen. Det var perfekt väder, helt  blå himmel och sol men väääldigt kallt. Men visst längtar jag hem lite,buhu :( efter filip mest.
imorgon är det julafton i alla fall, känns inte alls så men det blir nog bra. Ska ut o åka skidor hela dagen imorgon igen, sen blir det hem och få lite julklappar (yey) och sen på kvällen ska vi till nån restaurang o äta julbord typ, mums.

Ikväll ska jag kolla på Love actually eller vafasen den heter.  Men den ser man ju typ varje jul, eller i alla fall jag, hehe. Men ni får ha det så bra & god jul igen!

Elin; de e tråkigt utan dig också :( buhu. Men vi får ses när jag kommer hem & hoppas allt går bra me Linnea oså. Du e bäst! Vi hörs imorgon.

Clara; hur fasen fick du tag på en dator? :D Spanar du många italienska killar eller? Du måste berätta sen i så fall. Hör av dig så fort du kommer hem på lördag.


Dag 2 i Idre

hej sötisar
sitter i stugan, pappa tog med sin dator med mobilt bredband så jag kan göra en snabb uppdatering. Igår var det första skiddagen och det var riktigt bra i backen, solen sken fast det var väldigt kallt ändå, men med mycket kläder funkade det. Idag stannar jag hemma i stugan, är sjuk! Somnade inte förrän vid 2 inatt p.g.a världens huvudvärk och ena stunden frös jag hur mycket som helst och andra svettades jag, hehe. Så nu ska ja sitta här och snyta mig och bli frisk!


den här bilden tog Joel igår på morgonen i backen, fint va?

Hejdå!

känner mig lite nördig för jag har haft den mest seriösa uppdateringen på bloggen idag, men ialla fall detta inlägget blir det sista. Ni märkte kanske att det fungerar att mobilblogga, så de kan hända att jag gör det under veckan i Idre. Nu ska jag torka håret för jag har precis duschat och sen ska ja plocka ihop de sista sakerna och gå och lägga mig.

Ha en bra vecka & framförallt, GOD JUUUL!! ♥


Jag är kär i en ängel


Jag har världens bästa pojkvän, är så himla lycklig!
Det är svårt att sätta ord på känslorna, det går nog inte ens.
Men det här är verkligen kärlek, när man tror att man inte kan tycka om någon mer
så blir man förvånad själv över att varje gång man är med honom så
växer dom känslorna lite till. Jag tror att man måste uppleva det för att förstå.
Men när man går hela dagarna och tänker på samma person och
längtar efter honom tills man nästan spricker och när han får en att skratta hela tiden.
Eller när man kan leva för pussarna, kramarna och den kärlek han ger,
det är nog den bästa känslan som finns.
Och för att inte tala om, Bara närheten!
Trodde aldrig att allting skulle kunna kännas så här rätt, men det gör det.
Jag skulle kunna spendera flera timmar att bara ligga o titta i hans fina ögon eller
på hans gulliga leende.
Varenda liten detalj med honom fascinerar mig.
Jag älskar att se honom skratta! Det gör mig så glad.
Och även fast det har gått mer än 4 månader så får jag fjärilar i magen varje gång vi träffas.
Jag blir lika lycklig över varenda kram & puss.
Varenda gång vi ligger och kollar på film och han håller om mig.
Varenda gång vi skojbråkar och det slutar med att båda ligger och skrattar.
Varenda gång han brottar ner mig & över varenda gulliga sms.

Filip du är DEN. jag kommer sakna dig denna veckan, men älskar dig! mest av allt.


testar mobilblogg...

0-530fd45b59fa09a3505a617f129a921c.png

testar mobilblogg nu för att se om det funkar!


Empire state of mind

idag går det inte att klaga på uppdateringen alltså, haha! Men ska bort en vecka nu ju så får väl passa på, helt ärligt så blir man typ beroende av sin blogg när man väl har en. Men i alla fall, ska snart upp och baka med min pappa, hehe.. Förresten, tjejer, om nån av er åker in till stan vore det jäääättte gulligt om ni kunde kika efter om den randiga vita paljett tröjan finns inne på white och isåfall kolla pris & om den är fin i verkligheten??


Hur fasen ska jag klara mig utan min dator...


Idre imorgon

Hallå!
har precis packat klart det mesta, tror jag. Kommer väl på tusen andra saker snart igen men kläderna i alla fall, ska fixa lite musik på ipoden nu med, taggar inför 8 timmar i bilen typ haha. Ska ju till idre imorgon och vara där i en vecka, över jul och så också alltså. Vet inte om jag kommer ha tillgång till internet överhuvudtaget, det suger ju lite. Men kameran e med i alla fall så får vi se.


kolla vad fint det var utanför fönstret för en stund sedan!


hej mitt vinterland





Sommarbild


hahaha kanske inte världens finaste bild, men den är ifrån i somras, typ juni.
Innan någon torsdagskväll tror jag, kolla så bruna vi var!


Friday I'm In Love

hejhej!
har precis ätit good middag och glass med världens godaste chokladsås, såklart, eftersom jag själv hade gjort den, haha!
Vaknade i alla fall rätt tidigt idag. Gick upp och duschade & gjorde iordning mig sen åkte jag in till stan så jag var där vid 12. Mötte finaste filip och sen åkte vi hem till honom. Vi gjorde väl inte så mycket, tog det lugnt o myste mest, fast var ute och hade snöbollskrig också, det blev seriös fight. Hela mitt ansikte & min luva var täckta med snö. Till och med i munnen och ögonen. Det slutade med att båda låg på marken i alla fall, hahaha. Men vet inte om jag hinner träffa honom mer innan ja åker på söndag =( buhuu, en vecka utan bubbisen.

Nu ska jag i alla fall kolla lite tv tror ja. Hoppas att de är någonting bra. Ska nog hämta mer glass & chokladsås med, haaha
Ha en bra kväll!


suddig bild från igår, var massor med snö idag när jag vaknade.


Julavslutning/jensens







fler bilder kommer kanske!

Hemma från avslutningen

Kom hem för ett tag sen, var skit mysigt! Tog en del bilder och det var typ 3 till som hade kamera så de ska skicka lite bilder sen, så jag lägger in en del senare =)


bild ifrån imorses, hah! det var ju början på min dag som skulle fotas men det gick inte så bra ju.


hejdå!

Nu e jag färdigfixad, det blev väldigt lockigt men de är väl bra eftersom att det kommer gå ur lite =)



en pose till elin!

måste kila, har me kameran, puss

Julavslutning

hejj!
idag är det ju avslutning för oss klockan fem, eller vi ska samlas halv. Sen är de i kyrkan en stund då, hehe. Så jäkla skönt att den här terminen är över, även fast den har gått rätt fort så. Fick betygen idag också och dom var helt okej =) annars kollade vi bara på film (fight club) och tog det lugnt i skolan, skönt.

Ska snart göra iordning mig, sminka mig, fixa håret, byta om o.s.v. Tar med kameran som sagt =) glömde fota i skolan, hehe, men lovar att göra det nu!

Ni får ha en bra kväll!


Sommaravslutningen!
känner att ja fick till världens finaste pose där =) heh..


frisyr

har lite beslutsångest över hur jag ska ha mitt hår imorgon på avslutningen, haha! Inte för att de spelar så stor roll men när alla diskuterar kläder osv. så sitter man ju o tänker. Men i alla fall, antingen ska jag göra lockar, eller bara vågigt som jag brukar ha ibland eller så ska jag sätta upp det!


antingen testar ja ungefär såhär, fast med en svart rosett istället för sånt spänne.

eller så gör jag typ sånna här lockar & kanske sätter upp det på sidorna som på bilden.

HELP! =)


vacker musik, haha

Gulligaste idag var en liten kille i barnvagn på stan idag när jag och elin gick där. Så spelades de julmusik och han sa såhär till sin mamma; Vad är det för vaacker musik?
hahaha hur söt som helst, typ tre år bara!

Paljetter & randigt

Alltså jag gillar den här tröjan, den e tuff. Men när fasen ska man använda den? Himla mycket paljetter. Men den e fiiiin, speciellt den vita.



Mentors dag

hej!
sitter & målar naglarna just nu. Idag var det skola då, vi hade "mentors dag" när eleverna och lärarna ska hitta på nåt kul o göra, men istället hade våra lärare bestämt att vi skulle tillverka egna spel, hahaa. Dom blev verkligen nerröstade, alla skrek och ingen ville göra det. Så efter en timmas tjat så fick vi typ göra vad vi ville och sen kollade vi film, fast egentligen hade de bestämt att vi absolut inte skulle kolla film eftersom vi ska göra de imorgon. Men det blev ju bra =)

Sen efter skolan gick jag och elin till stan lite snabbt för att kolla lite julklappar, skit kallt var det & vi hittade ingenting. Så nu ska jag snart göra iordning mig oså, imorgon har vi ju avslutning på kvällen också, äääntligen. Får betygen imorgon också, liiite nervöst är de ju, även fast man vet de flesta.

Tog typ några bilder idag men det blev inte bra, men imorgon ska jag ha med mig kameran både till skolan & avslutningen!

Några bilder ifrån Lucian






tisdag

heeeeeej!
jag är gladgladglad. idag var det rätt slappt i skolan typ, hade test på muntliga nationella i svenska och sen kollade vi på weeds. Efter "julbordet" till lunch, som förövrigt var det sämsta någonsin så gick vi till borås hallen för att kolla när några utav niorna spelade fotboll&innebandy mot lärarna. Det gick väldigt dåligt =) haha. Sen gick vi ner till Teknis vs. Bäckäng och kollade, kuligt. När vi skulle gå in till stan sen efteråt så kom nåt pucko och hoppade upp på min rygg, blev så jäkla sur!.. haha skoja, de va bästa filip! Så åkte vi hem till honom, myspyyys. O så gick vi ut o lekte i snön, hahahaha. Sen lyckades jag missa min buss när jag skulle hem, men det löste sig.

Nu ska jag snart ta en dusch.

 
snö i borås!


inga läxor, woho

nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på en film! har varit med filip idag, myspys. Så skönt att vi inte har några läxor, för även fast man kanske inte pluggade hela tiden så får man ju dåligt samvete av att man inte gör de. Så nu är de tid för glass och film istället, woho!

FYRA MÅNADER ♥

idag är det fyra månader med filip! Dom bästa någonsin, jag är så himla lycklig.
Jag älskar dig.


Söndag!

hejhej =)
har varit inne en stund i knalleland med mamma och köpt lite juklappar, så nu är vi klara med alla till fyra utav kusinerna och nu har jag precis slagit in dom. Tycker det känns som att det redan är jullov, inte som att jag ska till skolan imorgon. Men det är väl bara för att vi inte har några läxor oså nu i slutet, så himla skönt! Denna veckan är det bara två dagar med lektioner i skolan och sen de andra två så ska vi göra saker me klassen, typ kolla film.

& idag är det exakt en vecka tills jag åker till idre, ska vara där över jul. Kommer längta ihjäl mig efter min baaby :( buhu..

I'm yours

haha, alltså herregud vad söt, skrattar typ ihjäl mig.. kanske inte riktigt men hahaha! kolla på den


en luciabild

Fick inte tag på några bra bilder, clara hade några få men jenny & yasmine har de flesta så jag ska försöka få tag på dem tills imorgon i alla fall!


hahaha världens fulaste bild! Ser ut som ja har värsta puckelrygg typ... hehe 
 men tärna, lucia & tomte


Lördag 12/12

hej sötnosar!
Har precis ätit lite så nu är jag proppmätt, mums. Idag var jag inne i stan en stund med mamma på förmiddagen och fixade några julklappar. Sen åkte jag hem till älsklingsfilip på eftermiddagen, myspys.

Nu ska jag se till och få tag på några lucia bilder jag förhoppningsvis kan visa =) Och sen ska ja äta glass och godis hela kvällen, o kanske se på en film? får se!

Lucia fredag!

idag var det ju då lucia, åkte till vasallen där lucia tåget var klockan sju på morgonen, var jätte trött, hade bara sovit typ fem och en halv timma. sen så började det första tåget 08.10 och det andra 09.30, båda gick faktiskt jätte bra! Så det var ju kul =) jag hade ingen kamera med mig, men massa andra hade det. Så jag ska försöka få tag på lite bilder tills imorgon som jag kan visa.

Sen åkte jag bara hem idag, var hur trött som helst.. Jag & pappa åkte och hämtade victor på tågstationen och så köpte vi pizza, för det är bara vi hemma.
Nu ska jag kolla idol igen och sen sova..


trött efter lucian idag kan man ju säga..


Luciatåg imorgon

Imorgon ska jag gå upp kvart i sex, typ en och en halv timma tidigare än jag brukar. Det är ju lucia så vi ska vara där klockan sju. Fattar inte hur jag ska orka, jag är världens morgontröttaste människa & ni ska bara se mig på morgonen, världens svullnaste kines ögon, haha! Men ska plocka ihop allting idag så de bara är och dra på sig allt och sticka.

Hoppas det blir bra nu, vi ska ha två olika tåg. Wish me luck ;)

& godnatt ♥

morgonrock

hellu! sitter här i morgonrock (som jag kom på att jag hade i min gamla garderob). Och har precis målat naglarna, det blev inte alls fint, målade ett nytt lack som mamma hade köpt och det var inte fint. Men det får va nu. Har målat tånaglarna också och rakat benen, haha. Ska snart duscha meed. Skönt o bara ta de lugnt.

Var slappt i skolan idag, hade en lektion som vi kollade film på och sedan var det luciagenrep resten utav dagen eftersom det är imorgon.

Nu ska jag ta lite glögg tror ja! har inte tyckt om det förut men det är rätt så gott ju..


prinsesskrona på ryggen!

ser väldigt trött ut och det är jaaag.


Jahaaa

Vattumannen 21/1-18/2

Du eftersträvar lugn och ro. Envetet sänker du tempot, och du umgås helst bara med riktigt nära vänner, familj och andra som du bryr dig riktigt mycket om. Myskvällar i tevesoffan känns betydligt mer givande än glitter och glamour just nu. Du har inte lust att shoppa heller.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


tröttttt

hej, ja orkar inte blogga om idag, gör det imorgon eller nåt, jag e så trött så jag vet inte vad, så himla glad att vi inte har läxor, godnatt!

Måndag

Nu sitter jag och skriver igenom det vi har prov på i NO;n imorgon.. Känner min väääldigt oförberedd, men det får gå som det går den här gången. Har varit med filip idag i alla fall, mys. Vi åkte hem till honom först och kollade tv oså, sen åkte vi ner till stan och kollade lite och sen blev det fika på viskan. Så mysigt när det är mörkt och alla jul-lampor är tända.

Nu ska jag skriva vidare på NO;n och eventuellt göra en dikt till svenskan imorgon också.


greveholm


sitter och kollar på mysteriet på greveholm just nu, måste plugga, men det är så tråkigt!

Men greveholm är bra;
Lillan; pax för den där sängen!
Ivar; äh, sängar är för mjukisar, jag ska sova på golvet. det är coolt!
hahah


<3


i've found love.

steppa

Mina monki skor som jag köpte för ett tag sen måste redan klackas om.. De är helt slitna ner till trät typ. Har steppat för mycket tror jag! fasen också.. hahhahhaah, min ryska step dans e ju bäst. ELLER HUR VIKTORIA ALICE CLARA O ELIN!?!? hahaha

Lördauug

hallådär!
Har precis kommit hem från elin, blev inte så sent för jag orkade inte ta bussen så min kära mamma kom och hämtade mig.
Idag har jag varit i stan med filip en stund och sen hemma hos honom, myyys, alltid lika kul, han är bäst! Sedan vid 6 så åkte jag till eliiin. Clara kunde inte komma för hon va sjuk så det var bara vi två. Lagade mat & vi är seriöst grymma på det. Sen satt vi o sjöng till singing bee, haha tur att ingen hörde oss, verkligen! Kul var det i alla fall ;) Och så kollade vi på Dance your ass off eller var det heter, det var nog det konstigaste programmet jag har sett på riktigt länge. hahahaha, jätte tjocka som ska gå ner i vikt oså är de typ danstävling. 

Nu ska jag tjöta vidare me elin på msn!

 
romantisk middag för 2 typ ;) hahaahah men det var gottt


assåå!? hahaha.

buuuhuu =( fint blåmärke på knät efter vurpan igår, hahahahahaha!


Klantigt

idag har varit världens konstigaste & roligaste dag. Fast jag har typ haft otur. Först hade vi idrott i alla fall, och det gick bra. Sen hade alice glömt sina jeans till efteråt så vi struntade i slöjden och gick hem till henne för att hämta dem istället. sen när vi skulle tillbaka till skolan så går man ner för en rätt brant slänt till en gångväg. Och då gör jag världens vurpa, hahahahaha. Det var typ lera i gräset. Så jag trillade skit roligt. Alltså jag har inte skrattat så mycket på riktigt längre, trodde jag skulle dö av krampen i magen typ. hahah! Synd att vi inte kunde filma. Hela skorna var leriga och tightsen. Så nu har jag en fet röd bula på knät =( buuu. Aja det var värt alla skratt i alla fall.
Sen snubblade jag typ två gånger till och fick skäll av min lärare för att jag inte räckte upp handen och för att jag "pustade"? haha, efter vi hade slutat så kom han o ville prata med mig, heelt konstig

Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till knalleland. Köpte jätte söta trosor & en bh. Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Ska lägga mig och titta på the proposal, för dom filmerna ska in imorgon och jag har inte hunnit kolla.


evighetskulor! Ser typ ut som ett öga.. mums


Jobbig inlämning

spyyyr på mitt bild arbete, en inlämning tills imorgon, jag började såklart på den idag =) Har inte ens lyckats få ihop an a4 än för min fakta text är nog den jobbigaste någonsin. Vilken skit-konstnär jag skriver om..

i alla fall, har haft en helt okej dag i skolan, hade ett oförberett kort tal i engelskan, ett SO-förhör och ett matteprov. Kändes som det gick rätt bra på allting utav det faktiskt. Imorgon har jag förmodligen betygssamtal i idrott så då får vi se hur det går ;) JÄKLAR, måste sticka.. haha. ligger efter jätte mycket i slöjden men hur tusan ska  jag hinna med och sticka mitt i allt också?!

Var i alla fall me filip idag, mys. Nu måste jag skriva klart mitt bildarbete.. kommer väl sitta uppe till ett typ. och vad ska jag ha på mig imorn? hjälp.

Förlåt för världens jobbigaste & tråkigaste text, nu är de FOKUS.


gillas

grey's anatomy är mysigt & bra, jag har pluggat lite faktiskt, det är snart jul, jag har världen bästa pojkvän, skolan rullar på & jag är lycklig!

Nu ska jag göra iordning mig, läsa igenom plugget och sen lägga mig, natti ♥

VÄRLDENS SURASTE GRAPE

jag sitter skräddare i min obäddade säng i rosa mjukisbyxor och äter världens suraste grape.. hahaha. Jag borde fortfarande plugga men tog en paus till. Kom på hur kul de måste se ut. Jag sitter och gör världens roligaste miner, den e jätte sur :( hahah


noo, nu blev min dator kladdig. måste plugga, fokuuuus


Update; tog socker på, det blev myyycket godare. så det kan ni anteckna, NU ska ja plögga

Superonsdag (haha)

HOLAAA! (vg+ på spanska redovisningen idag, vad sägs om den? ;) vavavaaaa?)

Nej men, hade två redovisningar och det gick nog rätt bra så tummen upp på det. Sen var jag smart och glömde mina idrottskläder för jag hade rrrrrätt bråttom imorses. Så jag åkte hem tidigare eftersom det var sista lektionen. Eller de blev bara en halvtimma tidigare än jag skulle kommit hem egentligen, för först kommer inte bussen vid skolan, så då fick jag vänta 45 minuter. Och sen åker bussen på busstorget precis när jag kommer dit så då fick jag vänta ytterliggare en halvtimma, ni kan nog förstå att jag var lagom glad när jag stog där och frös. Men sen kom ja hem och nu har jag pluggat en del matte tills provet imorn och kollat tv. Bara SO & lite bild kvar då. FOKUS! men det tar jag hand om snart.

haha rätt mobbat att jag tar bild på detta när jag går från bussen. Men det var jätte fint i verkligheten, lovar!

frusen och sur! typ ;)


trååååkigt

jag har så jävla tråkigt, har massa plugg jag kan göra men det suger ju. Fast jag måste väl, men inte än.. Nu ska jag duscha för jag är inte varm än!



alltså jag funderar seriöst på att sola solarium, känner mig så blek och tråkig.. Men nej, jag ska inte de ;)


tisdag

Idag har det varit en vanlig och tråkig dag, har varit skit trött men den har ändå gått rättså fort. Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag med täcke och mjukiskläder och försöker bli lite varmare, det är minusgrader ute! Måste plugga lite till redovisningarna imorgon och proven på torsdag, kul... Har ingenting och skriva som ni märker =) hihi.

Tog lite bilder i skolan idag, men det blev typ BIG FAIL, på dom.. Så jag får se om ja lägger ut dom, inte ens roliga


imorses innan skolan, ser lite trött & retarded ut, haha


RSS 2.0