lördagg

sitter o gör ingenting, väntar på att maten ska bli klar och längtar väldigt mycket efter min älskling.. Har precis hängt upp dom fina rosorna jag fick utav honom, så att dom kan torka.
Ikväll ska ja bara vara hemma o slappa typ hiho. Men har ingenting o skriva.


Grattis clara!

Först och främst, ett stort grattis till världens bästa clara som fyller år idag ♥

Vi var och fikade efter skolan, det var mysigt. Sen gick vi och kikade lite på stan, fick med mig en svart blus hem, eller kanske mer ett linne. Men en kort dragkedja på ryggen och volanger nertill.  Sen har jag inte gjort alls mycket. Är på riktigt shopping humör!
Har förresten fått världens konstigaste små blåsor på mina fingrar, googlade det (såklart) och jag tror det är en slags eksem som kan uppstå ifrån ingenting eller när man e i fuktiga miljöer o svettas, hehe. Eftersom jag var på gymmet i onsdags så är det rätt stor risk, men är inte säker så jag hoppas det går över.

Såhär ser i alla fall linnet ut, hittade bilder.


rosa


jag vill ha denna ifrån acne, men e den värd 1500? buu. alltså vill haaaa

Måndag

min uppdatering suger, jag vet. Har haft en helt okej helg i stockholm i alla fall. Blev inte mycket shopping där heller, buu. Men då kan ja spara dom pengarna, haha. Idag var de tillbaka till skolan som gällde, har börjat med temaveckorna, fyyyy vad töntigt och tråkigt de va idag.

Men sen åkte jag hem till filip, som jag har saknat honom. Vi har ju inte träffats på 10 dagar. Han hade köpt 7 rosa rosor till mig, alltså huuuuuuuur gulligt? visste inte vad jag skulle säga, älsklingen. 7 stycken="jag älskar dig" , det visste inte jag då men de berättade han, hihi och så rosa för att jag tycker om det då. Jag har världens finaste pojkvän och har haft en riktig mysdag, love you ♥

Nu ska jag gå och lägga mig, är tröttis!

stockholm

nu drar jag snart till stockholm me mi familia. Taggar fem timmar lång bilresa, buu. Ska på ett släktkalas och  ta någon runda på stan. Ni får ha en bra helg ♥

(kanske kommer om en mobilblogg ;) vi får se)


lalala

går hemma och gör ingenting, eller jo det gör jag ju faktiskt.. städar (som jag aldrig gör annars), lagar mat, har diskat(!!), bakar kakor, bäddar sängen. Känner mig som en rutten hemmafru typ men jag är så himla rastlös och det finns ingenting jag kan göra. Så då gör jag allt sånt där i brist på annat. Min mamma lär ju bli glad i alla fall. Fattar inte att jag alltid ska bli sjuk på loven, i julas var jag genomförkyld, när vi va i idre och i höstast hade jag svinkoppor på lovet.. Men jag ska försöka o inte va negativ för de e så jäkla tråkigt =)

Saknar min älskling så sjukt mycket också ♥


visst blev kladdkakan fin ändå? =)

 


gooodmorgon

dom senaste dagarna har jag vaknat så tidigt som 8(!) och det är lov, haha. Men då hinner jag smsa lite med min älskling innan han drar ut i backen, kanske just därför hihi. Har precis ätit världens största frukost. Idag skulle jag ha varit me julia men eftersom jag typ är sjuk så gick inte det, men jag känner mig i alla fall lite bättre idag. Men jag har ingen aning vad jag ska göra =)


en gammal cambild får de bli!


ska in till stan nu

fyfan vad jag ser ut, glansiga ögon och början till en illröd näsa haha! Nu ska skabblina in till stan typ.. Har försökt bättre på det med smink i alla fall. Kan man åka i luvtröja eller ser det superskabb ut då? hahaha, vafan ja e typ sjuk. nu tar jag det. Ska nog kila in på viskan o köpa fika med mig hem, hihi. Eller kanske inte, vi får se ;)


Onsdag

Har precis renbäddat sängen och ätit lunch men jag är genomförkyld så jag kan verkligen inte träna idag som jag hade tänkt.  ska i alla fall åka in till stan om en halvtimma. Ska gå på massagen som jag fick av elin&clara och kanske gå in till banken och sätta in mina pengar på kortet istället. Men jag kanske bloggar senare idag =)

min dag, än sålänge

Nu är jag hemma ifrån göteborg igen. På vägen dit ringde E&C och älsklingen o grattade, då blev ja på riktigt bra humör. Vi kom dit rätt tidigt så vi tog en morgon fika och sen åt vi jätte god lunch.
Hittade inte alls mycket men som tur är ska vi till stockholm på lördag också så då kanske jag hittar någonting mer. Köpte ett par jeans, ett linne och en blus i alla fall.
Fick bara pengar i födelsedagspresent och en berlock  till mitt armband också ifrån min bror, inte för att de va han som hade köpt den men =)

Har fått massa grattis på facebook, kuligt. Lite tråkigt att jag börjar bli sjuk bara, men det är klart. Jag är ju sjuk varje lov ;) Är jätte snorig.

Ska lägga mig framför tvn en stund nu, är rätt trött men kanske bloggar sen.

Sweet sixteen

Det är min födelsedaag!

nu ska jag och mamma snart åka mot göteborg! Vaknade utav att hela familjen kom och grattade mig. Har mest fått pengar, nu ska ja se till att shoppa upp lite ;) Hörs när jag kommer hem!


---


rubriker suger.

sitter och äter godis, min snälla mamma kom hem med en påse ifrån hemmakväll, då blev jag glad! Har väl inte gjort så mycket idag heller men det var rätt skönt faktiskt.
Längtar tills imorgon! Jag fyller ju faktiskt år imorgon och då ska jag och mamma ta en dag i göteborg, det ska bli mysigt. Hoppas att man hittar lite att köpa också =)

Är lite avundsjuk på dom som har strålande sol i sälen/åre, buhu.. i borås suger vädret som vanligt. Fast det va ju i för sig fint igår men ändå. Kan ju fortsätta tjata om hur mycket jag saknar filip med, buu..

Men tror inte jag hinner uppdatera imorgon på morgonen för vi åker runt nio tiden, men ni får ha en bra tisdag också! och så får vi väl se om jag hittar någonting att köpa ;)



slänger in en sommar bild i brist på annat, som jag längtar!

måndag

rätt skönt när man vaknar kvart i nio och inte alls är trött. Gick upp och plockade ur diskmaskinen, gjorde god frukost, kollade lite tv, och nu har jag städat mitt rum, till och med dammat och klockan är inte ens 12! Men nu är frågan bara vad jag ska göra resten utav dagen, hahaha. Tror inte jag orkar ta mig till gymmet idag...

Men de är väldigt skönt att det är lov i alla fall!

♥♥♥

im soo boored.
har inte gjort någonting idag, eller var ute och gick en promenad med mamma & sen kom farmor och åt middag på kvällen men annars ingenting. Det värsta är att jag inte vet vad jag ska göra imorgon heller! Är ensam hemma med. Tror jag ska ringa till karma och kolla om dom har nån tid över, annars har jag ingen aning.. Så jävla tråkigt.

Aja, idag är det i alla fall alla -dag, så jag hoppas att ni har haft en mysig dag! Jag saknar filip..

tonight


Take me, make me, you know that I'll always be in love with you
Right till the end
So tonight, I'm gonna find a way to make it without you


6 månader

Idag är det ett halvår tillsammans med älsklingsfilip! Det har varit bästa tiden i mitt liv, jag är så himla lycklig med dig. Love you boo! ♥



Chokladmöffins

Lördag & lov, så himla skönt! Bakade precis chokladmuffins, dom blev faktiskt riktigt fina =) haha. Annars ska jag väl mest vara hemma och ta det lugnt idag, måste nog städa mitt rum lite. Men förresten, alla ni som har åkt/ åker upp för att åka skidor under lovet, ni får ha det roligt & åka lite åt mig med!



okej några blev lite cp, eller nästan alla, haha! Gjorde dem i hjärt-formar, sweet.

Fredagsmyyys

kände att det var dags att få ihop ett inlägg nu!
det har hänt rätt mycket denna veckan. Har haft två nationella prov i svenska, det gick hyfsat bra tror jag. I onsdags var vi i ulricehamn och åkte skidor med skolan, det var kul! Sen har jag väl tränat, pluggat oså.

Hade en riktigt mysdag med filip idag. Han åker till åre imorgon så vi kommer inte träffas på tio dagar. Jobbigt, men det är bara och bita ihop hehe. Imorgon är det förövrigt ett halvår tillsammans! tiden har gått så himla fort men har varit bäst. Älskar dig!

Elin och Clara åker också iväg för att åka skidor, och typ alla andra. Och eftersom jag fyller år på tisdag fick jag en present utav dem idag, massage på Karma. Hur gulligt!?
Nu ska jag ligga i soffan och käka godis resten av kvällen, är riktigt trött efter denna veckan.


snodde en bild utav cassis ifrån ulricehamn!


update

har inte uppdaterat någonting denna veckan typ, men har inte haft tid, lovar att blogga till helgen. Ikväll ska jag lägga mig tidigt för jag mår inte så bra. Men bloggar som sagt senare i veckan!

?

en fråga till alla er som ska till sälen, clara, cassis osv. åker alla ni på lördag morgon!?

två nya tröjor

min mamma kom hem med två nya tröjor till mig ifrn H&M trend, men kan inte bestämma mig om ja ska behålla dem eller inte. Så ni måste hjälpa mig. Ska ja ha kvar en utav dom? isåfall vilken? ska ja lämna tillbaka båda? eller ha kvar båda? heeelp


detta är den första, men den känns så himla lååång. Fast man kan ju sy upp den men ja suger på det.


detta är numero dos, en marinblå stickad med "hål" på ryggen.
hjälp mig nuu =)

HEJ



blablaa, tråk!

helvete

fuuuuuuuck!
glömde spanskaböckerna i skolan och på måndag har jag prov, BIG fail. helvete.
aja, stort IG där.
nu sitter jag här och gör ingenting, mamma kom hem med två tröjor men är osäker på båda, dom kanske lämnas tillbaka. ni får hjälpa mig sen.

Den ena (som är med lite på bilden) är väääldigt stor, klart den ska va lite stor men vet inte om den är FÖR stor, sen är den rätt lång, det kan man iofs sy upp men de kommer jag aldrig göra ändå ;)


NOOO :( glömde min kemibok också, va tänkte ja på? det är ju också tills måndag..


torsdag

nu ska ja sova är sjukt trött efter en jobbig skoldag, men har haft världens bästa dag med världens bästa pojkvän. Natti!

nu är...

0-7674cb454127ce22ed3a4aebb6c87c54.png

nu är jag snart i skolan. Har nationelltprov idag och ska träna efter skolan, ha en bra dag :)


you're my baby love


jag älskar dig

RSS 2.0