kärlek

Visst är det något speciellt med den första blicken och fjärilarna i magen är väldigt härliga.
Men när det är på riktigt så finns ju fjärilarna kvar långt efter första gången och blickarna blir inte mindre intensiva för att det är samma ögon varje dag.

Jag tycker tillsammans på riktigt och länge smakar så mycket bättre än i början.
När man kan varandras dofter. Känner varandras smaker. Kan födelsemärkenas placeringar utantill.
När man inte tänker utan bara är med någon annan. Det är det bästa.
För när det är rätt, blir kyssarna bara bättre. Fjärilarna bara fler. Skämten bara roligare.

Det finns. Vissa verkar tro att det inte är på riktigt. Men på riktigt finns. Kyssar som smakar bättre för varje gång och fjärilar i magen när han lägger sin arm om din midja en miljon gånger senare. Visst är det fint att veta?


; michaela forni.


kortege imorgon

känns som det är fredag men det är det ju faktiskt inte, inte för att det gör så mycket, fredagar är typ världens bästa dag. Imorgon är det kortege också. Det blir väl kuuul, extra kul för alla teknister men lite kul att kolla också, filip & min storebror är bl.a. med. Hade tänkt grilla hemma hos elin först med elin, clara & david. Hoppas på väädret bara!! Grillade förra året också och då var det hur varmt och soligt som helst.




en gammal cam bild


dålig uppdatering

hej sötisar,
kikade på bloggen och såg att jag inte hade uppdaterat sen i söndags, inte alls bra. Men jag har varit otroligt trött hela den här veckan. Har spenderat några dagar med filip, efter skolan då, annars har jag bara åkt hem och sovit. Men nu ska jag ta igen bloggningen, promise =)

Förresten, grattis till viktoria som fyller år idag!

har några bilder dåligt mobildbilder ifrån igår, åt frukost på viskan med e&c, sen hade vi stadsvandring med klassen. Sen blev det visst lunch på viskan också ;) funkade jätte bra om ni frågar mig haha



hoppas inte jag blir dödad för denna bilden, söt ju

hejjj

hallå elin&clara! Ni vet den parfymen ja har letat efter i 150 år? alltså min förra som tog slut.. Det kommer in en begränsad upplaga av den IMORGON, gissa om ja ska köpa? hahaha

Men det är i alla fall söndag, vilket jag totalt hade glömt bort, känns som lördag men. Snart ska filip komma hit en stund så de blir kuuuul =)

Men ni får ha en brauu dag!

3


jag iii.. onsdags, gillar inte platt hår så jätte mycket

suddigaste bilden någonsin, powerplate me skolan i fredags.

fick min klänning ifrån H&M igår, den ska jag ha på kreta i sommar!

hej

ja ska in till stan en snabbis nu, men sedan har jag några bilder att visa för er! :) hoppas ni har haft en bra lördag än sålänge

nu måste ja kila annars missar ja bussen
 
haha inte lite sne o svullen, men men

the hills

har the hills maraton med mig själv, säsong 2, är inne på avsnitt 8 nu.. Brings back memories, saknar det faktiskt, även fast det är svårt att erkänna det.. allt går verkligen upp o ner just nu som sagt. därför jag inte bloggar så mycket. Skriver när allt är bättre, puss

upp&ner

idag har väl dagen varit upp&ner, mitt humör känns sådär.. Började med nationellaprovet i matte i alla fall, C-delen, och det gick hyfsat bra? tror jag. Men det brukar ju gå dåligt när det känns bra, så vi får väl se. Sen har min dag varit både bra och dålig. Nu ska jag ta mig en låång sömn och rycka upp mig, sedan vakna pigg & glad imorgon, helg ju!

hoppas ni har haft en dag i alla fall ♥

& muppis, jag älskar dig mest av allt faktiskt!

My PC brings all the errors to the yard and they're like "Get a Mac Retard"

fyfan vad jag blir arg på min dator iblaaand (& mig själv!)

black book

såg att h&m hade fått in kläder i webbshoppen ifrån deras samarbete med black book nu, finns för killar också, rätt balla. Har hittat ett linne och en t-shirt som båda ser rätt fina ut, frågan är vilken utav dom man ska välja. Tänker nog inte köpa båda i alla fall, vilken utav dom tycker ni är finast?


never forget how beautiful you are


positiva lina

åååh vad jag hatar att plugga, blöö. Nu ska jag lägga ihop allt för ikväll och iiiinte tänka på hur mycket jag kommer behöva göra imorgon istället.

säger bara, fyfasen vad jag längtar till sommaren! Men nu måste ja packa ihop mina idrottskläder, har en känsla av att jag verkligen inte kommer orka upp halv sju imorgon, kill me.

p.s. min blogg suger branko nu, jag vet.


jag vet vem jag är när jag är hos dig

helloo!
sitter o gör ingenting, har haft skit braau dag! Borde egentligen fixa engelska glosorna tills imorgon men det orkar jag verkligen iiinte. Har världens träningsvärk i armarna förresten, efter jag var på gymmet med joel igår, INTE kul, och klänningen jag skulle köpa idag var såklart slut i min storlek. Men annars så är allt bra! hahaha



haha, kul att vi sitter och äter risifrutti vid statoil på rasten


ny vecka

måndag imorgon igen då, inte så kul. Har inget speciellt planerat för denna veckan än men några små saker, imorgon ska jag till tandläkaren och sen vara med filip i alla fall, sen har jag nationelltprov på torsdag & så ska jag kanskeee åka in till stan me mamma och se om ja kan fixa ett extra jobb någon dag. Sen skulle vi kanske hitta på nåt kul hos elin på fredag men askmolnet gör ju att hennes föräldrar inte kan åka utomlands, buu. Får se hur det blir =)

Nu ska jag gå och lägga mig snart faktiskt. Och se till att det blir en riktigt bra vecka, trots att vädret inte ska bli särskilt bra!


trött

nu ska jag lyfta på röven o ta mig till badrummet för att tvätta bort mitt smink, sen ska ja sovaaaaa! har haft en jätte bra dag med filip i alla fall! myspys. Men nu krampar min arm när ja ligger såhär o skriver, så vi hörs imorgon.

här skulle ja ha en gullig bild på mig o älsklingen men har lite brist på det

löurdag

väntar på att min muppis ska komma hit så ska vi bara myyysa. De blåser massa utomhus idag! Men bättre de än att det regnar. Men hoppas ni får en bra lördag! =)


en gammal cambild får de bli


HELG

jag älskaar't!

slut!

just nu vill ja bara gräva ner mig själv. Vaknade imorses o var öm i hela kroppen, orkade inte gå upp, var tvungen. Har varit trött hela dagen och nu har huvudvärken tagit över och jag är helt SLUT. Måste plugga matte, blöö...


promeniix

idag var jag i skolan först då såååklart. Gjorde muntliga nationella i matte och det gick heeelt åt helvete, ursäkta men det gjorde det. Får la försöka ta igen det på det skriftliga på fredag eller något.. Sen åkte jag och elin till knalle i alla fall och jag köpte bikinin i inlägget under. Efter det så åkte vi hem till elin och bytte om till träningskläderna och gick ut och gick en långpromenad, jätte skönt! Kände inte riktigt för att tränga in oss på gymmet idag, haha.

Idag har jag och min älskling 8 månader förresten, älskar dig baby! ♥


elin är jätte söt men ja ser fucktard ut, haha
utväxten försvinner på torsdag, woho!


köpt bikinin


har precis tagit en dusch, solen lyser in genom fönstret och allt känns sådär himla bra. Det pirrar i hela min kropp, de är vår nu och jag är så kär, det är den bästa känslan som finns, man lever på rosa moln, ler hela tiden,

"Det här är inte en kärlek som är konstant, den är i rörelse, den växer. Han gör mig mer förundrad idag än vad han gjorde igår. Hans lager. Bakom ett döljer sig ett annat. Jag älskar att fortfarande upptäcka nya lager i hans person. Hans person är som en explosion i slow motion."

den här ska ja köpa


choklad<3

tuur att jag har en stor chokladkaka för mig själv när jag sitter här hemma o latar mig! Måste leta upp om de är nån bra film på tv nu, typ en kääärleksfilm hade suttit brau.


hello bloggen

sitter och äter kyckling, pommes och nån sås, rätt gott faktiskt. Har varit med filip hela dagen, jätte mys. Sen när jag kom hem var maten nästan färdig, bara o köra in pommesen i ugnen oså hade joel gjort ett litet paket med kyckling till mig för han vet att jag inte gillar och greja med det, snällt faktiskt!

Nu har jag placerat mig framför tvn och kommer väl sitta här resten av kvällen, är ensam hemma så de blir en latkväll. Nu ska jag äta vidare! yummie

pössss

lördag

Ska snart åka in till stan och möta filip, yey! Så jag kanske bloggar ikväll eller något men ni får ha en bra dag! =)
Förresten så är jag helt röd i ansiktet efter solen igår, men jag vill inte sminka över det eftersom solen skiner lite idag, så ja får gå runt o se ut som en kräfta.

Och grattis till min bror som fyller 19 idag!


trysil

ska snart gå o lägga mig, är helt slut. Men har i alla fall haft en helt okej vecka i trysil, eller fem dagar då. Har alltså varit och åkt skidor. Vi bodde i en jätte fin stuga. Första och sista dagen var jätte bra med strålande sol medans de andra 3 dagarna inte alls var bra. Men men. Har längtat hem jäkligt mycket i alla fall, efter min älskling och clara&elin. Men man ska väl ta vara på tiden man får åka iväg också, har ju faktiskt varit väldigt skönt med lov i alla fall. Fotade inte alls mycket, hehe. Blev några få mobilbilder första dagen men sen ingenting alls.

Imorgon ska jag spendera dagen med min älskling ♥. Fast min bror fyller 19 med så jag måste nog åka in till stan på förmiddagen o kirra en present till honom för det har jag inte gjort än. Får se hur jag löser det ;)


utanför våran lägenhet eller vad man ska kalla det, vi bodde i ett likadant hus.

liftar med vindskydd & stolsvärme (y)


hemma

nu är jag hemmaaa! så jäkla skönt. Ska bara ta en lång varm dusch så berättar ja mer sen :) pusssss

byebye

har väldigt ont i magen så jag ska nog gå och lägga mig nu. Men,
Imorgon åker jag som sagt till norge och stannar i fem dagar så det blir ingen uppdatering innan dess. Ni får ha ett väldigt bra påsklov i alla fall så hörs vi sen, pussss!


vill inte

sitter o har för jävla tråkigt. Just nu vill jag verkligen inte åka imorgon.. vill inte, vill inteee... ända till norge, isolerad från omvärlden typ, inga sms & inget internet förmodligen. aja det blir nog bra, hopaps jag. Bara fem dagar ju, intalar mig själv att det kommer gå fort.

vår

sitter och mumsar i mig påskgodis och tittar ut på det fina vädret. Det är helt blå himmel och strålande sol, så jäkla skönt. Äntligen är våren här. Hann träffa min älskling en stund idag också, det var bra för imorgon drar jag iväg till norge! Ska vara där och åka skidor i 5 dagar. Känns lite surt att åka ifrån det fina vädret här eftersom att det ska bli mulet där :( buu! men ja hoppas att det är bra skidåkning i alla fall.

Ikväll ska min farmor komma hit och vi ska äta middag, sen ska jag inte göra någonting alls. Tänkte ta tag i packningen snart men först ska jag ta en lång och varm dusch, hoppas ni har haft/har en fin & solig dag sötisar ♥


lov!

njuter för fullt av att lovet precis har börjat, fyfasen vad skönt!
har spenderat dagen med min älskling. Vi åkte till knalle en snabbis och han köpte en vårjacka, sen åkte vi hem till honom och myste massor. Nu ska jag bara ta det lugnt resten utav kvällen, kanske kolla på någon film. pussss

--


RSS 2.0