Fryser

damn ja fryser ihjäl, så nu ska jag ta en riktigt varm dusch =) Har precis ätit massa pizza och snart är de dags för en godispåse, tutti-frutti passion såklart! En rikigt svullkväll, men hur gott är det inte egentligen?

Bloggar senare!

godnattis!

Blev en dag med tjejerna, eller träffade clara i 4 vid stan, så fikade vi och kikade lite, sen åkte vi hem till elin och åt osånt där, sen gick vi ner till t-kvällen och var där till typ 10, orkade inte längre. Känner mig inte 100 eftersom jag har haft feber hela dagen, och har det fortfarande. Så nu ska jag sova, trodde typ klockan va 20 över 11 men de är visst en hel timme senare och jag ska upp tidigt imorgon för jag o mamma o pappa ska bort över dagen =) så godnatt



What theeee?

Min mamma har precis sagt till mig att jag har blivit en riktig mobil/dator nörd. haha! Okej jag har med mig mobilen typ överallt, men det behöver väl inte vara dåligt eller? Så nu tycker hon jag ska försöka hålla mig ifrån mobilen/datorn några dagar, hoppas inte hon e seriös för det kommer jag aldrig klara..

& förresten så saknar jag en person så jag tror jag dör just nu.

Och snälla lilla sol, kan du inte bara komma fram o stanna mer än 5 minuter innan ett j'vla moln kommer?!

rakt in i dörren

hahahahahaha, jag gick precis in i en dörr. hur fan lyckas jag ibland?
Skulle gå ner till köket så var de mörkt, och så har vi en dörr som OFTAST brukar vara öppen, men självklart är den stängd. Så går jag och smsar och går med huvudet rakt in i dörren, klantiiiig. Ska snart gå o lägga mig, undra vilka 11 andra saker som har med otur o göra som kommer att hända mig innan dess =)

Var bara tvungen att berätta
Godnatt

Frotté handduk?

Mitt o claras telefonsamtal;

C; asså mina föräldrar har typ bestämt att jag inte får sitta framför datorn efter 12! jag fattar inte varför.
L; vaaaaaaa? :O
C; jaa.
*Senare när samtalet börjar ta slut*
L; Men loggar du in på msn senare då så vi kan snacka om det?
C; jaa jag får väl typ försöka smita ner, ha på mig vantar o skriva eller nåt.
L; asså lägg en handduk under tangentbordet!
C; funkar de då?
L; eh, jag tror det, vi hade de en gång men aa.
C; okej, frotté handduk?
L; haha...
Sen försöker båda skratta skittyst, ja har ingen aning om varför, haha!

Så kul har jag nu =)
Ska nog hämta en nattmacka om ett tag, är lite hungrig.

rubrik

Det blev ingen film alls ikväll. Ska nog lägga  mig o sova snart, imorgon ska jag göra en fett god frukost om jag orkar och kommer upp i tid då. Sen ska jag sola om solen kommer till borås nångång, det är den jävligt dålig på!

Godnatt sov gott


I can't stand how much i need you

Jag lär väl vara den enda i hela sverige som inte har sett Titanic än, så den ska jag se ikväll! Nu har jag fixat fram choklad också, idag har jag nog ätit hela dagen känns det som. Men ha en bra kväll.


Palla hallon

nu har jag o joel precis varit ute och pallat hallon, haha! Vi gick till koloniträdgården som ligger ganska nära och tog en del, vafasen de märker väl inte dom =) Så snart ska jag gå ner o fixa något gott, behöver verkligen det. Ikväll känns det som att jag ska krypa ner i sängen o ladda med någon bra film, slappa!
Jag dammsög inte mitt rum o.s.v. idag men hela garderoben blev städad i alla fall, riktigt skönt. Slängde väl inte ut sådär jätte mycket men behöver verkligen köpa nytt. och fre-lör nästa vecka så ska jag förmodligen ner till köpenhamn med min familj och shoppa lite, fast joel kanske inte ska med och då får jag förmodligen ta med en kompis, woho! Får hoppas att jag hittar lite mer den här gången bara, shoppingen i oslo blev ju så lyckad,, hehe, not!




& vi bara älskar google-bilder!

Min roliga dag

Mina planer inför idag;

städa städa & städa typ!
Först måste ja plocka in alla kläder som ligger över hela golvet i mitt rum.
Sen måste jag bädda sängen
Sen rensa mitt skrivbord o slänga allt onödigt som gamla tidningar
Sen ska jag dammsuga, jobbigt.
Sen ska jag rensa ur hela min garderob, vilket kommer ta lite tid. Måste vika om allt, det är ganska stökigt, sortera om högarna och slänga allt jag inte vill ha, sen får jag förhoppningsvis lite koll på vad jag behöver köpa också.

godmorgon

Jag sitter o velar över om jag ska lägga ut lite bilder ifrån igår eller inte.. Nu ska jag i alla fall byta om och sen ska jag äta pannkakor! Måste duscha också, mitt hår e jäkligt risigt, (min brorsa kom precis o sa att det ser ut som jag har en tovig peruk på mig, jo tack för den!) och förresten så vill jag verkligen inte klippa det, för mitt hår har en tendens och ta 1000 år innan det börjar växa efter att jag har klippt det. Fast topparna har faktiskt börjat bli lite slitna och eftersom jag ska fixa min utväxt typ om nån vecka så måste jag väl klippa det då också, äh, får tänka på det.

Nu - byta om!

....

I realised something i'd forgotten. Sometimes in life, there really are bounds formed that can never be broken. Sometimes you really can find that one person who will stand by you no matter what. there's also the chance that the one person you can count on for a life time, a one person who knows you, sometimes better then you know yourself, is the same person who's been standing beside you, ALL along your whole life.

hahaaa

hahahah ja sitter o skrattar åt mig själv. Jag skulle hämta mobilladdaren vid  min säng, så trampade jag på en kudde som låg på golvet, halkar såklart!, o trillar ner i sängen. Fan va kul.

Nu har jag kommit hem ifrån elin i alla fall o vi hade sjukt skoj, så mycket skratt. (speciellt när clara skulle imitera en hårdrockare, jag trodde min mage skulle spricka, så mycket skrattade vi, fast det hände i för sig flera gånger).  Men alla bilderna är typ för fula för att visas. Här är en som blev bra på elin i alla fall =)


halsbandet fick hon utav oss, heh

On my way

Nu har jag precis lockat klart håret, får hoppas att det håller i sig. Nu ska jag bara sminka mig också. Det fick bli en vit blus och jeanstights som jag aldrig har användt, haha!
Så nu ska jag sminka mig som sagt & leta fram alla smycken som ligger här o var. Ha en trevlig kväll!


hem till elin ikväll

Ikväll ska tjejerna hem till elin som har fyllt år. Och jag har såklart ingen som helst aning vad jag ska på mig, alla andra ska ha fina klänningar o.s.v. men det känns som jag inte har NÅGONTING sånt. Får se vad det blir, jeans är i alla fall inte tillåtet, haha!

Igår fixade jag iordning mina naglar i alla fall, dom var inte så fina. Kul o göra något annorlunda när man ska hitta på nåt, så jag testade en "V-formad fransk manikyr" med rosa pärlor. Vet inte riktigt om jag tycker om det än men det funkar ju, ska bara ha det några dagar ändå, sen brukar de bli dåligt eller så tappar man diamanterna.


Hej

Här sitter jag och fryser ihjäl! jag har på mig mitt sköna juicy set och ett tjockt täcke men ändå skakar jag som ett.. asplöv? haha! Ja har ont i halsen också så jag håller väl på att bli sjuk, härligt värre :) Hoppas inte det blir något stort bara.

Igår var jag inne på torsdagskväll här i borås, de är typ artister som uppträder på torget så är halva stan där, fast igår var det inte alls mycket folk. Träffade en hel del roliga i alla fall så kvällen blev väl lyckad. Och så var jag med elin o clara o de e ju alltid skoj!

Idag var jag med alice då, vi var hemma hos henne och tog de lugnt. Anledningen till att jag inte har bloggat är att ja inte har någonting viktigt o skriva om just nu. Och sånna här inlägg är inte särskilt roliga, jag vill ju kunna uppdatera mycket men just nu har jag inte så mycket idéer. Ska bli bättre på det men nu bloggar jag bara när de e viktiga saker på ett tag så ni vet =)


I don't want a broken heart

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart



Tisdag

Hej på er! :)
Fick lite tid över nu så jag kan blogga. Mina kusiner är ju här och det har varit fullt upp idag, bakade en tårta till våran farmor/mormor som fyller år idag. Den blev grymt god. Sen har vi varit i stan också, ja köpte ett linne/blus & en vanlig marinblå stickad kofta, får se om de kommer bilder. Annars händer väl inte så mycket, imorgon vet jag inte vad vi ska göra på dagen än, men på kvällen ska vi ut o äta middag, o fira farmors födelsedag, eller hon skulle bjuda alla.

Nu ska jag väl sitta vid datorn ett tag till och sen ska jag va lite social, sen är det väl läggdags.
Förresten så sover jag i min brorsas rum nu(!) haha, på golvet på en madrass, men de är ganska skönt =) Lugnt där i alla fall.

Liseberg

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams

Nu kommer lite bilder ifrån liseberg!


vi var taggade innan






snabb uppdatering

Liseberg va skit kul, men nu e mina kusiner här så de är anledningen till varför jag inte har uppdaterat, om ni vill kolla bilderna från liseberg redan nu så kan ni kika på min bilddagbok. Linaskoglund heter jag och lösenordet är lina

ha det bra tills ja kommer tillbaka =)

Godnatt

Nu ska jag sova, o tagga inför liseberg med elin imorgon! Hittade en femtiolapp i fickan nu också, woho! Hörs imorrn kväll förmodligen =) Ha det!

Inne på mcdonald's

Hola! Nu har elin precis åkt hem, lite tråkigt men imorn så drar vi till liseberg, woho! Haha de hände en lite rolig grej idag på mcdonald's,  måste berätta!

Först kommer det in ett gäng med två killar som är sjukt fulla, speciellt den ena, båda går i bara kalsonger o den ena har skinnväst på sig. Dom är väl typ i 18 års åldern. Och jag o elin sitter o äter pommes frites och glass.
Sen kommer dom självklart fram till oss
Den ena killen; heej tjejeeer
Vi; haha hejhej.
Killen; vad har ni gjort dåå?
Elin; haha va?
Killen; Var ni i varberg i helgen eller?
Elin; näe?
Killen; då missade ni verkligen världens fest alltså, jag va så full att jag tappade byxorna!
Jag; ooj då ;)
Killen; och DÅ, DÅ är man full alltså.
Jag; hah, japp.
Killen; sen var det världens slagsmål också. (och det såg vi eftersom han hade sår i ansiktet). Men ni ska inte med till skövde dårå?
Jag; haha näe de är nog lugnt
Killen; jaha okej, men aja hejdå tjejeeeeer.

Men nu ska jag städa upp i mitt rum, för mina kusiner kommer imorgon. tjing tjong. 
förresten så köpte ja ingenting idag heller!

Knalleland

Nu sticker jag till knalleland med elin, kommer hem ganska sent! puss.

Bilder ifrån norge, del 2

Kom till en gata med massa färgglada hus i stavanger, här kommer lite bilder där ifrån.






Telefonsamtaaaal

Nu har jag pratar i telefon i typ en o en halv timma =) härligt. Men imorgon ska jag till knalleland med elin i alla fall, de blir sjukt nice. Förresten, haha måste berätta detta som elin sa i telefonen, ni tycker säkert att vi har kass humor men anyway =)

E; asså du vet.. Den där rövspringan eller va de heter?
L; haha va?
E; eller, röven e ju delad i två delar?
L; jaaa?
E; aa, precis över där, känns de som nån har sparkat mej stenhårt, eller typ slagit mig med en hammare, as ont gör de! VARJE gång jag flyttar på mig.
L; oookej...
båda; HAHAHAHAA!
E; o du vet när ja cyklade på konfan, så hade ja för låg sadel, o då.. Alltså höfterna är ju typ som knytnävar? Och de kändes som dom hoppade ur led!!

Så kul har vi på kvällen! Nu ska jag göra iordning mej, lägga in några fler norge bilder om jag orkar, annars kommer dem imorrn och sen ska ja tjöta me folk på msn.


WOOHO!


NU ÄR MIN ANDRA HALVA ELIN HEMMA! JAG ÄR GLAAD. LISEBERG PÅ MÅNDAG PÅ HENNES FÖDELSEDAG (!) OCH I HELGEN SKA DE FIRAS,
HALLELULJAH!

Bilder ifrån norge, del 1

Första dagen gick vi mest i stan och då fotade jag inte så mycket, på kvällen gick vi till akes brygge(?) och åt världens godaste pizza, efter dom i italien då ;)


de här var den enda bilden ifrån oslo förutom några fula ifrån restaurangen, haha. Detta var i alla fall utanför hotellet.

dag 2 satt vi ganska mycket i bilen, det här är påvägen i alla fall. Sen åkte vi upp aaas högt på ett berg, lite läskigt faktiskt.

det var vattenfall överallt i bergen.


på vägen var det snö..

Forsättningen kommer senare!


Hemma ifrån Norge

Nu är jag heemmaa, eller jag kom hem inatt rättare sagt. Vi åkte typ 12 timmar hem istället för att sova i norge en natt till. Men anledningen till att jag inte har bloggat förrän nu är att vårat internet självklart hade pajat. Men nu har vi köpt massa nya saker så nu funkar allting. Lägger upp bilder så fort jag får in dom på datorn.

Update ifrån norge

Hej allihopa!
just nu sitter jag nere på hotellet, det var tydligen gratis internet hær, perfekt! Får ursækta dom norska bokstæverna men jag hoppas ni fattar. Har gått på stan hela dagen idag men har inte hittat NÅGONTING! så tråkigt. Men jag fåt hoppas att jag hittar något imorgon eller på fredag då vi ska till ett annat stælle fast då blir det nog inte så mycket springande på stan.
Ikvæll ska vi ner till hamnen och æta på någon restaurang. Annars ær allt bra och vi bor på ett jætte fint hotell!
Vi hørs nær jag kommer hem =)
Ha det bra!

Långt inlägg

För det första, är det någon som vet en bra hårinpackning? Mitt hår e "normalt" i vanliga fall men just nu är det ganska torrt p.g.a. solen.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sov ut imorses tills min pappa ringde, för skojs skull. Egentligen var han hemma men ringde för att väcka mig, väldigt snällt! Sen har jag mest tagit det lugnt & det har varit ganska fint väder.
Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart äta.

Imorrn på morgonen så åker jag till norge i tre nätter. Och jag kommer inte att kunna blogga därifrån. Det är inte helt bestämt vad vi ska göra där men första dagen ska vi i alla fall gå runt i oslo och kanske shoppa lite om jag hittar någonting.  Sen ska vi sova på hotell där. Dag 2 ska vi vidare till något annat ställe, men jag vet som sagt inte helt vad vi ska göra så ni får höra mer om det när jag kommer hem =) Och som tur är har vi husvakt som tar hand om våran babyyy bird, haha!
Jag kommer inte använda min mobil, eftersom det är så dyrt därifrån och gratis sms gäller inte där. Så jag kommer alltså inte kunna prata/ ha kontakt med några på dom tre dagarna så ni vet.

och nu, detta är till ELIN, ni andra behöver inte läsa om ni inte är intresserade, haha.
Hej snygging, jag kommer hem på lördag någon gång, så vi kan ju höras. Kanske knalleland på söndag? Men i alla fall så har jag inte fått tag på alls många inför måndagen, men jag vet att minst 3 av dem är bortresta och hur kul är det om vi bara får med 1? haha, Alice ska i alla fall inte med för hon är inte hemma. Så det blir väl du, jag + clara(??) och sen får vi se vad som händer. Vi kan ju höras när jag kommer hem i alla fall. Hoppas du har haft det riktigt bra, du är bäst!

Sleep tight

It's time to take your training wheels off kiddo.

Just nu sitter jag o bara tar de lugnt, har ätit en macka, haha. De har blivit en vana nu. Ska väl lägga mig lite tidigare idag om jag kan. Annars har jag ingenting för mig =)

På onsdag eller torsdag åker jag till norge. Stannar där tre nätter. Men det berättar jag mer om när det närmar sig. Nu kan jag likaväl säga godnatt,

så tjing tjong, godnatt sötnosar!

Shoppingen!


en mascara, har inte provat förut men den ska tydligen vara bra. Kostade 109,- på kicks, det var erbjudande, ord. pris 135


Ett mörkgått linne med silvriga stenar/nitar eller vad man ska kalla det. 129,- H&M Divided

& till sist, en vanlig svart lite pösig tröja ifrån gina, likadan som jag har i vitt.

Vad mörka och tråkiga kläder jag köpte idag.. Men det funkar ju i höst med så =)

Dagen på stan


våran vanliga macka på bakgården


alisoooon, eller ja alice då ;)

jag langar posen! Det var ganska kallt när vi satt ute och det började ösregna (fast vi satt under parasoll) så tjocktröjan åkte på. Förresten så har jag INTE foundation på läpparna så att ni vet ;)

sen satte vi oss i stadsparken lite när vi hade gått i stan i flera timmar och inte hade så mycket att göra.

världens sämsta bild, men vi fikade igen i alla fall!

Hemma ifrån stan

Nu e ja hemma ifrån stan, har varit där hela dagen. Nu har jag hoppat i ett par shorts, de va faktiskt varmt idag efter väääärldens regn, jag kunde hälla ur vatten ur mina ballerinaskor bokstavligt talat. Men efter regnet kommer solsken =) Jag hittade lite saker i alla fall, som jag har fotat. Lägger in det i nästa inlägg!

Stan imorgon

nu ska jag krypa till kojs, hehe, nej men jag ska nog sova snart. Imorgon ska jag till stan me Alison. Det blir nog skoj, vi ska fika och kolla runt lite. Har precis ätit min obligatoriska nattmacka (där får du erik), och druckit mjölk. Hallå, ni som känner mig vet att jag typ aldrig dricker det. Dessutom hade jag IS i.. hehe, jag börjar bli lite konstig. Men det är ju sjukt äckligt om mjölken inte är IIISKALL.

Strunt samma =)
Godnatt på er<3

Rubriiik

Vet ni vad jag har gjort? Målat naglarna, ovanligt va? =) hehe.
Blev fransk manikyr igen men jag blev inte så nöjd, eller jag vet inte. Kanske.. haha.

Tog några snabba bilder me camen bara, är lättast så, det är anledningen till att jag inte fotar med digitalkamera, tycker det är krångligt o lägga in bilderna, men de e klart att ja använder den om de e viktiga saker, men vafan, naglarna?! Då räcker det med camen =)


förresten, såhär ser mitt hår ut när ja har duschat, låtit det självtorka och inte gjort någonting med det, varken plattat eller lockat, som jag brukar i vanliga fall, eller oftast.

cherries

När jag vat ute i trädgården såg jag att körbären hade börjat mogna, så jag fick tag i några, resten når man ju inte. Men mums, de är gott!

Och jag känner mej väldigt ful idag, haha, därför jag inte visar mig riktigt på bilderna.



Blåbärspaj

Nu har jag och mami gjort blåbärs paj, som vi snart ska äta, muums. Först ska ja gå ut lite. tjing tjong

Söndag

Idag kom jag upp redan vid halv 10, eller halv 11 kanske de va, ja kommer inte ihåg, haha. Denna gången var det telefonen som väckte mig igen fast det var min brorsas kompis. Och eftersom jag har sovit till halv 12 varje dag denna veckan så va de nog ganska bra att jag gick upp tidigare.

Idag måste jag städa och så var det nåt mer jag skulle göra.. kommer inte på det nu. Men i vilket fall som så uppdaterar jag väl om jag har något o skriva om idag.

Förresten så saknar jag elin o clara jätte mycket, o dom ska va borta en vecka till, wääh, ja kommer nog bo tillsammans me dom när dom kommer tillbaka, vi har ju en del o ta igen, haha.


Natti natti

Nu ska jag sova, hoppas jag sover lite bättre än igår, men det gör jag nog =)
puss puss, sov gott


tuffa bebisaar

haha, herregud vad gulligt! jag ÄLSKAR bebisar, haha.

Godis & tv ikväll

Nu ska jag äta massa godis och kolla på tv, tror jag ska se ondskan som börjar 21.00 på 4an (?)

Känner mig riktigt ful o trött, helt ofixad o.s.v. så ursäkta bilden, men men. Blev väldigt sugen på sånna godisar idag. Vad heter de? Fruktpasta? Sura mattor? Har hört olika och Ja har ingen aning men =)


aaaaaaaaw

alltså kolla va gulliga haha, britney spears barn är med på mammas turné och dansar lite vid sidan om, haha grymma ju

Lördag

Godmorgon, jag har kommit på att det bara är 5 veckor och nån dag kvar till skolan börjar, jag vill inteeeeeeeeee..

Men i alla fall, igår gick jag o la mig vid halv 1, men jag kunde verkligen inte somna. Jag låg o vände och vred på mig, läste lite bok, lyssnade på regnet. Ja låg nog där till kvart över 2. Sen somnade jag en timma, sen vaknade jag vid 3 igen och var vaken en timma, sen sov jag till halv 11, tänkte gå upp men somnade om till halv 12. Nu sitter jag i alla fall här och har precis ätit frukost =)

Idag har jag inte så mycket planerat än, ska nog ut o springa i alla fall.
Har väl inte sådär jätte mycket o skriva om just nu men uppdaterar väl senare.

Bröllopsduellen

Just nu har jag precis startat en film, bride wars, eller bröllopsduellen då. Den finns att kolla på på internet, så ni som inte har något för er kan ju ta o kika på den filmen HÄR.


Behöver en väska

Något jag verkligen behöver köpa är en ny väska. ( och plånbok, men det är ju lite lättare). Den jag har nu är ganska bra storlek oså, kanske hade velat ha lite mindre. Men samtidigt har jag haft den länge nu och behöver verkligen en ny. Den ska vara ganska stor. Så man får plats med skolböcker + en extra tröja (som jag alltid har med mig), och så plånbok o allt sånt småtjafs. Sen ska den helst ha både korta handtag och ett långt. Svart är väl enklaste färgen men brunt är fint också.


Den här väskan ifrån Miu Miu är typ perfekt. Exakt sån jag tänker mig eller i alla fall liknande, haken är bara att den kostar några tusen.

Någon som vet vart man kan hitta snygga väskor? Internet/göteborg. Jag vet att åhlens city har en del så där får jag väl kolla men.

"Bling bling"

Eftersom jag har en bärbar dator så har jag inte datormus utan en sån där, ja ni vet, platta, haha. Men när jag hittade den här på coolstuff, fick jag nästan lust o köpa en som man kan använda hemma i alla fall.

Jag hade valt den vita, eller silvriga eller vad man nu ska kalla den (passar perfa till min dator ju!) . 199 kronor.


Stickad tröja

Den här tröjan ifrån Gina tricot ser väldigt mysig ut, jag skulle rulla upp ärmarna på den. En sån vill jag kanske ha.  Det tråkiga är bara att den är av akryl, som är världens skit material, de blir nopprigt direkt. Men för det priset kanske man kan leva med det. Man kan ju ha den ett tag i alla fall. Finns även i vitt, rosa, aprikos, grått & blått.

hittade lite andra fina saker också bl.a. en fin tunika. Men allt jag hittar är i svart, tråkigt ju.

måste shoppa!

åh snart får jag ett seriöst utbrott, har inte shoppat på typ en månad. for real.. haha, och jag har massa pengar som jag bara vill bränna på dom där perfekta plaggen som jag förhoppningsvis hittar någongång.

Nu ropar dom att det är mat nerifrån, världens godaste räkgryta har jag beställt, mums

Fredagens kläder

Nu har ja bytt om i alla fall, kan väl visa vad ja har på mig, även fast de är världen tråkigaste. Är ju bara hemma =)


haha, ser ut som de bara kommer upp ett ben där, men ja har det på stolen.
Vit t-shirt o mina slitna jeans, himla skönt.
 
min thomas sabo ring, och klocka från Triwa/Tritoni

oså tre armband!


Roliga kläder va? ;) Håret e ju så fint när de inte har torkat också..
Nu fick ja ett sms från Filip, stackarn har blivit sjuk. Förmodligen för att han badade och nu är det alger, man blir tydligen sjuk av det. Det visste jag inte om.

Fredag!

Godmorgon.
Vaknade vid 12 idag, känns som jag har sovit bort stor del av dagen men. Jag vaknade egentligen vid halv 7 och jag har ingen aning varför, men då tänkte ja inte precis gå upp haha. Men visst är det så att när man sover riktigt länge så är man nästan tröttare sen?

Nu ska jag nog ta en dusch så jag piggnar till och byta om till lite roligare kläder.

Fringe

Just nu sitter jag själv och kollar på Fringe. Och helt seriöst så är det en sjuk serie, denna veckan handlar de än sålänge om att de har hittat en pojke i ett hus som skulle rivas som är jätte blek och har inget hår. Och han har typ växt upp där utan syre o.s.v. samtidigt är de en "konstnär" som faxar inbjudan till polisen till olika ställen där han har lämnat lik som han har förbättrat till utseendet, alltså färgat deras hår, sågat märken i dom och tagit bort olika saker.
Och den här lilla pojken som dom har hittat verkar vara synsk på nåt sätt, för han har skrivit upp namnet på en av dom som blev dödade och sedan den adressen som en annan blev mördad på.

Heeelt konstig alltså, vet inte om ja vill sitta o kolla på det själv om jag ska va ärlig. Får se, haha lite till måste jag kolla i alla fall.

Passar på o säga godnatt nu för det blir nog inte mer uppdatering idag. Godnatt =)


Michael Jackson Tribute

Hittade det här grymma klippet på Evelinas blogg.
Hon har förövrigt fått VÄÄRLDENS sötaste bebis, Tilde. Ni måste bara kolla på det lilla underverket. Hur söt får man bli?


Knalleland

Nu ska jag in till knalleland snabbt och sen handla mat me mamma (typ värsta som finns men).

Drog på mig en skön kofta och mina jeans som gick sönder =(



Ni kanske e trötta på alla cam bilder nu men bättre än inget?

FIIIINAALLLLYY!

Åh, efter typ en månad o två veckor e skalet av. haha, mamma hjälpte mig. Mamsen klarar allt. Hon tog en kniv till sin hjälp. Allt löses ju med våld ;) eller inte.. Men den här gången! Och säg inte att ja e trög som inte har frågat henne tidigare, för det har jag faktiskt. Men hon har inte kunnat då =) Skalet klarade sig helt också, eller en sån pik blev lite lös men. Nu e min mobil bäst!



Får damp på min mobil!

Asså jag får riktigt jävla damp på min mobil. Ursäkta men. Jag har en samsung touchwiz, och då kan man byta ut batterilocket där bak till ett med ett skydd till mobilen på. Just nu har jag det locket på. Men jag vill byta till det vanliga för jag har börjat störa mig på den flärpen som täcker, tycker den är lite ivägen + att mobilen är snyggare utan den. Och självklart lossnar inte locket när jag ska byta? Jag har försökt säkert en månad om inte mer nu, jag överdriver inte. Men den vill bara inte lossna. Och det är inte så att jag gör fel, för jag har kollat i handboken o.s.v. och man ska bara skjuta av det. DET GÅR INTE!

Är det någon annan som har likadan telefon som har problem att få loss det?
Jag hade tänkt gå in till telia, vi var där förra veckan för o kolla en sak med min brorsas abbonemang men då va de 10 st framför oss i kön så vi orkade inte vänta..


Den luckan är det jag vill ta bort.. Och jag vågar inte slita i den saken för då lossnar ju den ifrån batterilocket, och jag vill ju att det ska vara helt om jag skulle ångra mig igen.

värsta hoppet

hahahhaha, ja gjorde precis en favorit i repris. Jag berättade inte det för er va? när mina småkusiner va här. Så skulle jag göra värsta hoppet i min säng (heh, så typiskt mig). Så jag tar sats o gör världens.. jag vet inte vad, det kunde nog likna en kanonkula fast lite mer på alla 4, haha.  Så hör jag bara ett stort brak. Så har en sån.. Trägrej under sängen spruckit. Smart! Men sängen blir ju inte obekvämare för det ;)


idag letade jag fram min mörka jeansskjorta, fast den är inte riktigt så mörk som på bilden. Under den har ja ett slappt grått linne ifrån monki.

Nu ska jag fixa iordning mitt hår!

Torsdag

Godmorgon Godmorgon.
Idag har jag fått 11 sköööna timmars sömn. Sen har jag legat o dragit mig ett tag och smsat. Blir nog ingen frukost idag utan lunch istället, men äh det gör ju inget. Idag suger vädret verkligen, regnet bara öser ner utanför fönstret. Jag har bara lust o krypa ner under mitt dundertjocka duntäcke och kolla på film, men måste ju hitta nån bra! Fast egentligen skulle ja va me en kompis idag, får se hur det blir med det.
Nu ska jag sätta på mig mjukiskläder och kolla på tv ett tag i alla fall, det blir filmjakt också! Kom igen, inga bra förslag? =)

Sometimes love comes around

Nu sitter ja o äter nattmacka, min blogg kanske borde bli en matblogg? Jag framstår som världens fetto, haha. Men anyway. Hittade ingen bra film jag kunde se idag så.. Kollade på So you think you can dance i alla fall :) Grymt som vanligt. Idag ska jag försöka sova tidigt, i alla fall tidigare än ett/halv 2.


fastnade lite för den här låten när jag hörde den på the voice.

Jordgubbar

Idag har jag haft en riktigt soffliggar dag, bara legat framför tvn, eller mest i alla fall. men det är ganska skönt också, skulle va me två kompisar men kanske ska till dom snart, får se om det blir av :)
Har inte så mycket att blogga om, därav uppdateringen som ni kanske förstår..
Nu skiner solen i alla fall utomhus och jag ska ut o plocka lite jordgubbar i trädgården, haha.

Filmtips tack..

Idag vaknade jag av en telefonförsäljare igen, tror till o med att det var samma. Fast idag ringde han vid 11 så det kanske var LIITE mer okej i alla fall. Regnet bara ööser ner här i borås, fick ett sms från Filip i falkenberg och där är de sol och nästan inga moln. Jag döör.

Förresten så tar jag gärna lite filmtips! Det blir en filmtittar vecka för mig, eller kvällarna då. Såg ju A walk to remember igår och The Notebook i förrgår.
Så kom med mer förslag, gillar det mesta =) Kärleksfilmer (hehe), och... ja nästan allt.


A walk to remember

Jag bestämde mig o kolla på filmen i alla fall, och det ångrar jag inte. Gud vad mysig film. Verkligen jätte bra, hur kunde jag ha missat den? Den ska jag se fler gånger. Alla som inte har sett A walk to remember, se den!
Nu ska jag sova.


Alla är bortresta!

åh ja blir galeeeen, halva borås har tagit sitt pick och pack och flytt här ifrån! På riktigt, inte en enda hemma känns det som. Utomlands, släkten, stugan, ja ni fattar. Så jag har inte så mycket att göra på dagarna eftersom min mamma jobbar denna veckan, så min familj tänker inte åka nånstans. Får väl försöka sysselsätta mig på bästa sätt..

Men förresten så blir det inte A walk to remember ikväll, jag sparar den! Det var någon kriminalare på tv =)

Såhär ser ja ut nu, trött, osminkad, ofixat hår, uttråkad. äh kan de bli bättre kombo eller? ;)


tidningar

Nu har jag målat naglarna, fransk manukyr! Pilligt, men det blev nog ganska bra. Och så kom mamma hem med massa tidningar ifrån jobbet, solo och glamour, juni juli, augusti. Så nu har jag lite o läsa.




Smultronblomma

jag har så himla tråkigt, det regnar nu. Ska måla naglarna, haha, verkligen nåt man kan göra när man har tråkigt.
Förresten ska jag kolla på a walk to remember ikväll, har inte sett den heller. Har blivit en sucker för sånna kärleksfilmer och den ska ju tydligen vara bra så :)


en bild jag fotade tidigare..

Superman!

Jag hade nästan glömt bort min superman t-shirt, den är jätte skön. Den ska jag ha på mig idag med ett par tights! Ska ju bara vara hemma. Och det var något jag skulle berätta men jag kommer inte på vad.. Så himla störande. Återkommer sen om jag kommer på det.
Nu ska jag ta tag i mitt rum, ta ner lite disk (de lät ju mysigt, men tre glas) , bädda sängen, plocka in kläder o.s.v.


vakeen

åh vad arg jag bliiiiir!
vaknade av att det ringde, jag kollade på klockan 09.45. Vafan? Vem ringer såhär tidigt. Så ja gick upp o svara, gissa vem de va? En jäävla försäljare(!). Dom ringer alltid när dom inte ska. Nu kunde jag inte somna om heller.
Nej mina ögon går i kors. Nu ska ja lägga mig lite till sen ska jag fixa frukost.

töntig reklam

Den här reklamen är så himla fjollig, men jag kan inte låta bli o skratta, haha.
- Göran de är fler som ska åka, kör nu! Göran göran göran

Blåbärsmuffins

Vet ni vad ja gjoorde? Jag gick ut i trädgården, plockade blåbär och bakade muffins! Dom blev faktiskt goda, är riktigt stolt, jag är grym på o baka tror jag. Min farmor sa att hon tyckte att ja skulle öppna bageri, hehe, det kommer aldrig hända så att ni vet.

Såhär blev dom;




Nu ropar pappa nerifrån; vilka goda muffins du har gjort lina!
Alltså, jag e fan BÄST. Som jag o mina kompisar brukar säga med en dialekt som jag inte vet vad det är för nån, haha, med viss ironi såklart!

Måndag

hjälp jag trodde nästan att det var en inbrottstjuv hemma hos oss när jag vaknade, men det var bara pappa som hade kommit hem tidigare, som tur var, haha. Vaknade redan vid kvart över 10, ganska stolt över det faktiskt. Nu sitter jag här med min frukost. Idag har jag ingenting planerat. Hade tänkt städa lite (tråkigt!), och så kanske jag och joel ska börja rensa rummet i källlaren som han ska få, så får ju jag hans.

Nu ska ja kolla lite bloggar, äta upp min frukost och sen får vi se om ja har något kul att blogga om, haha.

Natti

Notebook, en himla fin film, här har jag suttit tårögd. Nu ska jag sova, natti natti.


The notebook

Nu ska jag titta på the notebook, för den har jag aldrig sett :)
tjing tjong

Hemma från clara

Sådäär, nu är jag hemma igen efter en dag hos clara, vi hade skit kul och planerade lite inför resten av sommaren. Kul att träffas efter 3 veckor. Nu är det bara två veckor den här gången, haha.

FJORTIIS POSE!
vi posar vilt, osminkade o hela baletten, hade ju badat :) Clara var tvungen o ta på sig solglasögon för hon tyckte att hon såg förjävlig ut,haha.

dra en pose.

myyyms.

11.11

Godmorgon, gick upp lite motvilligt. När man lika väl har vaknat så kan man ju gå upp. Men jag blev lite sur för jag vaknade inte av mig självt, utan att en bil står o tutar som en galning? Hallå eller? Det finns faktiskt folk som sover kvart i elva, hehe. Men äh skitsamma. Idag ska jag nog träffa clara en stund tror jag om vi hinner oså, hon åker ju till frankrike imorgon. Förresten så har vädret blivit sämre nu också, så himla tråkigt eftersom ja ska va hemma nästan hela kommande veckan och har ingen aning om vad jag ska göra.

Nu måste jag gå ner o äta frukost, uppdaterar senare.

Solnedgång

nu var jag precis ute o tog ett kvällsdopp, så himla skönt när de är så varmt ute, jag hatar att gå o lägga sig helt varm och klibbig, hah. Förresten så har jag inte bytit ut mitt dundertjocka vinter duntäcke än, kanske borde göra de. Ligger ju mer på täcket än under just nu.

Var en väldigt fin solnedgång men jag lyckades bara fånga den snabbt med digitalkameran, lite tråkigt för det skulle bli 1000 gånger bättre med systemkameran, men den hann jag ju inte leta upp när ja bara hade nån minut på mig =)
Och det var mycket finare i verkligheten.


Ute o sprungit

åh ja e så trött, ligger halv död i soffan. har varit ute o sprungit också, det var jätte varmt, riktigt stolt över mig själv. Då kan ja äta godis ikväll utan dåligt samvete, hehe, ja skojar, de får ja aaaldrig när de gäller mat! ;) Så nu väntar jag på att dom ska grilla klart där nere, Grillad kyckling blir det idag, jag är skit hungrig.
Men anyway, jag badade efter jag hade sprungit också och herregud vad skönt det har blivit i vattnet nu.

Ikväll ska jag bara mysa i soffan, kolla om det finns någon film och äta godis. Så nu måste jag checka tv-tablån!

Jag har varit på, Konfirmations avslutning

NU sitter jag äntligen här och kan ta det lugnt, haha. Gick upp vid 9 imorses. Duschade och gjorde iordning mig och åkte sedan in till stan där jag mötte Jashar & Jenny. Vi gick på elin och clara's konfirmation. Det var jättejätte kul att få träffa dom, SOM jag har längtat. Men själva konfirmationen var väl lite långtråkig där när vi insåg att det bara hade gått en tredjedel. Men efter en timma och femtio minuter(!) så var det klart. Dom var jätte fina och jag har saknat dom så sjukt mycket. Elin åker ju till spanien i två veckor redan imorgon och clara åker till frankrike i två veckor på måndag, så imorgon ska jag nog vara med henne. Får hoppas att dom gillade presenterna dom fick också.


såhär såg jag ut, blommigkjol, pösigt ribbat linne, smycken & så ballerinaskor.

Fin kväll

Kom hem för typ 10 minuter sen. Trodde bara det skulle bli en båttur med mamma och pappa men när vi körde förbi våra kompisar så kom dom ut och vi stannade där lite spontant. Satt och åt popcorn och pratade lite. Framåt elva bestämde vi att vi skulle hem. På med mjukiskläderna och ta en extra lång runda med båten. Kan berätta att det var riktigt fint utomhus faktiskt. Åt ena hållet lyste fullmånen starkt över husen. Åt ett annat var himlen alldeles orange och åt det tredje var himlen grå och blixtrade. Synd att jag inte tog med mig kameran..

Nu värker mina ben, är så trött. haha och klockan är ändå bara tjugo i tolv. Ska väl nörda lite framför datorn och sen är det läggdags. Ska ju på konfirmations avslutning imorgon också, hade jag nästan glömt bort, vad ska jag ha på mig!?

Lyckoarmband

Mmm ja håller helt klart fast vid att mat är bäst, haha. Idag har jag fått i mig hemmagjord hamburgare med klyftpotatis och nu lite vattenmelon, hehe, undra hur jag kommer se ut efter sommarlovet, näe skoja.

Värmen har i alla fall kommit tillbaka och ja dör snart här inne, måste ut och bada.

Här ser ni i alla fall mitt nya armband, de är tydligen ett Kinesiskt lyckoarmband, men detta är en kopia. 199,- kostade det och jag köpte det i en liten affär som heter Choice.


ser kanske inte så snyggt ut, men jag tycker det passar bra med mina andra armband och ser finare ut på armen.

Åskoväder

Alltså jag måste bara berätta om innan, det var världens åskoväder. Jag och mamma hade åkt mot fristad för vi skulle handla mat så vi mötte lite regn på vägen. Men när vi väl var där regnade det så mycket och forsade så vi kunde inte gå ur bilen, satt kvar en stund och den åskade och dundrade. Och det blixtrade så starkt så att ögonen bara rann. Så vi körde iväg till en parkering närmare ingången så vi inte skulle bli så blöta. Men det slutade ju aldrig! och sen slog det ner någonstans för hela bilen bara skakade. Jag var faktiskt ganska rädd kan jag erkänna. Så vi bestämde att åka hem istället för att handla.
På vägen hem regnade det så mycket så man såg verkligen INGENTING, så vi var tvunga (precis som många andra bilar) att köra åt sidan ett tag. Och det var riktigt nära, mötte även brandbilar.
Väl hemma satte vi oss och fikade istället haha, och då såg vi bara hur ett eldklot liksom for ner på andra sidan sjön och så började det ryka och sedan slog det ner i sjön, ja ba; helveeetteee! Sen har min kära bror gått och härmat mig i en timma efter det. haha.

Men nu är allt lungt här och jag har precis tagit mig ett bad, jätte varmt var det, 24 grader tror jag.

bad-time

ojoj, kom precis hem. Oj vad det har åskat osv. Har även köpt ett armband (igen) som jag visar senare. nu måste jag ut och bada, tjing tjong

godmorgon

åh så jävla skönt att vädret håller i sig, det är såhär det ska vara på sommaren ju! Idag ska jag till stan lite med mamma o bara kolla, och sen blir det väl tidigt middag o.s.v. för att victor ska åka hem idag. Just nu är jag bara trött och vill slänga mig i sängen, men näe, det håller inte. Ska slänga på mig andra kläder nu!

Tjing tjong.

- you're still with me, in my dreams.

Dumma knott

Kan ju börja med att säga att glassen satt bra, så nu är jag mätt och go. Såg på csi också, men nu har jag satt mig utomhus igen med risk att bli uppäten av alla knott, men det är ju så himla varmt inomhus, svettas ju som en gris, hehe, nästan då. Ganska mysigt här ute ändå, för det sitter en kille på en några bryggor bort och spelar gitarr och sjunger.

Åh snart får ja gå in, känner hur alla knott siktar in sig på MIG just nu, haha.

Förresten, hade nästan glömt bort den här låten, den kanske inte är så bra men OJ vad mycket minnen som kommer fram.

Sitter ute

Just nu har jag ingenting för mig. Idag är det torsdagskväll här i borås med jag bestämde mig för att inte gå denna gången heller, även fast det var tänkt så, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Har precis ätit god middag, fläskfilé, klyftpotatis och tzatsiki, tänk att vi kan lyckas så bra, jag joel o victor. Mamma och pappa är nämligen hos några kompisar o vi orkade inte följa med dit... Nu väntar snart en skål med glass, hemmagjord chokladsås och banan. Vad vore livet utan mat? hahaha!


inga vidare bilder men fotade med camen nu, sitter på balkonen och den stora rosen har slagit ut, mums vad gott det luktar.

har på mig min sköna "clownpyjamas" haha.

Rosa



jag har köpt ett nytt flätat armband, är lite starkare färg på riktigt, tycker om det.
Fungerar även som ett långt halsband.

alice, de är sånna, fast andra färger då.

klockan

Det är svårt att le just nu, men lite glad blev jag när min mamma hade fixat min turkosa klocka i alla fall.


förut

hej
nu ska jag snart göra iordning mig och åka med mamma med till stan. Senare idag ska vi åka till svenljunga och kolla fotboll oså, har inte så mycket att skriva om. Är inte på så bra humör.

Vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

RSS 2.0