Nyårs naglar

Nu har naglarna färdig målade. Skulle egentligen ha gjort franskmanikyr under glittret med det hade jag inte tid med. Men det blir väl fint ändå, det kommer ändå vara så mörkt. haha!
Nu måste jag hitta några lämpliga kläder och fixa hår/smink med.
Ha en riktigt bra kväll! Och gott nytt år.


År 2008

ÅR 2008
Det här året har varit fyllt med så mycket roliga, tråkiga, häftiga, underbara, sorgsna, glada, ledsna, läskiga minnen och känslor. Det här året har susat förbi fort som inget annat och nu börjar ett nytt spännande 2009. Men innan man börjar på det nya, ska man tänka igenom det gamla, för det kommer aldrig tillbaka. Man har skapat minnen, dom finns alltid kvar. Man har gjort saker man aldrig har gjort förut och lärt sig nya saker.  Man har träffat nya underbara vänner och skapat minnen med dem. Minnena från det här året som känns så långt bort men ändå så nära. Tänk när vi var hemma hos mej tjejer och firade när jag & clara fyllde år, det är nästan ett helt år sedan nu. Veckan i Rhodos har känts lite väl långt bort när dom tråkiga och gråa höstdagarna har seglat förbi. Många (där i bland jag) inhandlade ett par av de snygga gladiatorsandalerna som många var tveksamma på & jag fick tag i den snygga ombloggade H&M klänningen.
OCH, det var det här året jag skapade BLOGGEN.
Det här året har fört med sig mycket, och jag tror att de flesta känner likadant.. Visst är det så att det mesta handlar om minnena som har surrat sig fast i huvudet och kommer sitta där ett långt tag, viktigt att ta vara på dem.
Men med det nya året så är det dags för nya möjligheter, nya misstag, nya chanser, nya roliga stunder och framförallt nya minnen att skapa, för det är ju dem man har nytta av så lång tid efter. Det är nu man har chansen att göra det riktigt bra och ändra på sådant som kanske inte var en dans på rosor den här tiden. För visst känns det så, även fast det bara är en ny dag , ett nytt år, så känns det lite som en nystart.

Bilder ifrån detta året; (klickbara)


saker o göra.

hejsan.
Har kikat på Georgia Rule idag, sen har det inte hänt mycket mer. Jag måste duscha, fixa mina naglar nyårs fina & städa rummet. Så jag hinner inte blogga så mycket idag. Men nån mer gång blir det i alla fall.

// L

Shopping idag igen.

RANDIGT & JEANS - WEEKDAY. 250 RESPEKTIVE 400 KRONOR.


Hemma från götet

hejhej!
Nu har jag varit hemma ungefär en timma sen gbg, spenderades lite pengar idag också faktiskt... Så det kommer väl bilder sen. Annars var det väl kul. Tog bussen dit och hem.
Annars är allt bra med mej, med er också?
Jag har kommit på att jag har varit ganska osocial de senaste kvällarna och mest häckat framför min dator. Så ikväll blir det nog någon film med familjen tror jag.

Men det kommer bilder sen som sagt.
puss!

Inte hemma imorgon heller

Det blir gbg imorrn också , fast med elin. Så ingen bra uppdatering imorgon på dagen.
Kanske köper ett par jeans och så får jag väl se vad jag hittar.
- Felicia! Jag kikar efter västen, man kan ju ha tur. i så fall slår jag en pling till dej! :)

Nu ska jag sova, godnatt ♥

Dagens shopping

Det blev västen trots allt, jätte snygg ifrån Zara 249,-


Och så det söta halsbandet ifrån H&M 49,50,-
Blev en liten suddig bild, förlåt. Och jag tror jag ska ta bort hjärtanen eller några i alla fall.


/ L

Dagens outfit 29/12

hej på er!
Nu är jag hemma ifrån göteborg. Det var skit kul, framförallt o träffa Felicia eftersom det var ett tag sen. Shoppade lite gjorde jag också. Så jag lägger in bilder på det sen.
Här kommer en dagens outfit;



♥ Jeansskjorta - Weekday (julklapp!)
♥ Svarta jeans - Cheap monday
♥ Klocka - Triwa

xo / L

Zara väst

Åh hur snygg är inte denna västen? Precis en sån här skulle jag vilja ha, men den köper jag inte denna veckan i alla fall. Tror jag inte... Den är i alla fall ifrån Zara och kostar endast 249,-


Red nails

Nu har jag målat naglarna röda, tycker det är snyggt. Funkar till allt.
Så nu ska jag kika på En galen dag i New York på trean, med mary kate och ashley ni vet. Den är ganska gammal men alltid kul att se..


Ändrade planer

Nu har jag precis kikat film med mami, den var faktiskt ganska rolig, haha!
Men iaf, De blev lite ändrade planer, så jag ska till göteborg både imorgon och på tisdag, woho! Ganska bra faktiskt.. Eller ja man får ju se.
Så jag tänkte berätta vad JAG tänker leta efter när jag är där. För jag vet en hel del saker jag vill ha, sen får man se vad jag kommer hem med.

1, Ett jätte gulligt halsband jag har sett på H&M, hoppas det finns kvar.
2, Jeans, gillar ett par jag har sett på Gina för 300, men de är säkert slut nu eftersom det var en månad sen...
3, Ett par ursnygga skor på Din Sko som de rear nu.
4, Den randiga tröjan ifrån Weekday
5, Nån kofta...

Sen får man ju se vad man hittar, jag kommer inte köpa allt de där, men jag ska kika på det sen kanske man hittar nåt annat fint.

// L

Bilder från idag





(Inga utav bilderna är redigerade..)
Frost är väldigt fint!

Dagens outfit 28/12

Kilade ut och skulle få lite frisk luft, passade på att fota lite samtidigt så det blev en ganska tråkig outfit eftersom det är så kallt ute, men jag lägger upp den ändå.



♥ Svarta jeans - Cheap Monday
♥ Svarta knästrumpor - Gina Tricot
♥ Stövlar - Chicas
♥ Stickad tröja - Zara
♥ Vantar - Svea
♥ Jacka - Stadium (?)

Sen åkte mössan och en sjal på också för det var så himla kallt.
Så här är jag osminkad o fin på förmiddagen ;) haha. Bilderna blir lite konstiga när man tar framifrån men men.


Mössa - MQ
Sjal - ?

puss!

recension False lash effect

Tänkte skriva en liten recension om mascaran jag köpte igår eftersom jag har provat den nu.

+ Fransarna klumpade sig inte vilket var väldigt bra, och om man målade två lager så blev det riktigt fint. Resultatet i sig blev alltså bra.

- Det dåliga var att borsten är väldigt stor, även fast det är idén med just den mascaran så kan det bli lite klumpigt, eftersom även burken är ganska stor också, sen behövde man måla minst två lager för att få fransarna fylliga.

Jag skulle ge den 4/5


Söndag morgon

godmorgon!
Nu har jag sovit ut ett tag, blev inte så länge som jag hade trott men det är ju bara bra. Så jag ska väl äta lite frukost snart. Idag är det verkligen ingenting planerat vilket jag tycker är jätte skönt. Så jag hinner nog uppdatera en del också tror jag.

Men först ska jag äta frukost, puss!

Godnatt

Nej nu ska jag gå och lägga mej snart, känner att min dygnsrythm inte är den bästa. Imorgon ska det bli BRA uppdatering, i promise. Fast jag måste städa lite i rummet (igen) och hinna med ut o gå en promenix.

Men godnatt ♥

i-landsproblem

det blir nog göteborg på måndag eller tisdag med elin. Ska kika på reorna och i de vanliga affärerna. Jag behöver köpa något nytt, mest av allt behöver jag en kofta men det känns inte så roligt att lägga pengarna på det, haha! jag vet inte riktigt, antingen väntar jag med den så kanske mamma kan bidra lite... näe ja har ingen aning.

Jag står i kvalet om jag ska köpa en kofta ifrån Åhlens som är svart med 3/4 ärm i vanligt tjocktröjje material fast utan luva och så har den en dragkedja fram. (Hoppas ni förstår någonting..) Eller så ska jag köpa en t-shirt till, också med en 3/4 ärm, en sådan från weekday (randig) som jag redan har. Fast jag har i beige/svart, funderar på att köpa denna blå/vita, haha, vilket i-landsproblem. Kanske får ta o sova på saken. Vad tycker ni?
Den randiga är ju så himla fin och det finns ju risk att den tar slut, får hoppas att den finns överhuvudtaget, annars är ju problemet löst ganska fort.

Hela grejen med att jag måste välja någon utav dom är det att jag har 450 spänn + ett presentkort på gina som är dom pengarna jag vill handla upp just nu, det andra vill jag gärna spara tills vårnyheterna kommer in o.s.v.


bild lånad ifrån hanna.

Julklappar.

Kan ju visa er två julklappar till som jag fick...

Ett armband utav mami & papi med tingeling.

Och en pyjamas av min moster, ganska vanlig but i like it.
Fast för er som är lika tröga som elin så är det snöret som hänger ner där fram , alltså inget blått streck, haha.


// L

Stan med elin

hello.
Nu är elin här, vi var i stan & knalleland idag, var faktiskt inte SÅ mycket folk men Gina tricot var helt full knökat, kunde knappt röra sig där inne. Men den berodde väl på att den affären var den som reade mest, jag trodde faktiskt att det skulle vara mer rea än var det var. Men det var mest några ynka ställ i vissa affärer.
Jag köpte i alla fall en mascara, Maxfactors nya False lash effect, har hört att den ska vara bra.


kostar 175,- idag var det dock annons erbjudande på H&M så jag köpte den för 145,-

jag o elin käka lite mellanmål också, hehe. Varm choklad behövdes verkligen eftersom vi verkligen fröööös när vi väntade på bussen.

puss!


Mellandagsrea

Godmorgon, visst är jag uppe ganska tidigt? hihi =)
Ska åka in till stan om en halvtimma och träffa elin, ska kika lite på rean. Hoppas att man hittar NÅGOT i alla fall. Det bästa är ju egentligen o veta vad man ska leta efter, det gör inte jag.

Men nu måste jag göra iordning mig, nu vet ni i alla fall vart jag håller hus.

kram!

Skolångest

Åh jag har redan börjat få ångest för att skolan ska börja. Som tur är så går vi bara 22 dagar innan en vecka sportlov, men ändå! man hinner mycket på 22 dagar och jag orkar verkligen inte.
Nån som kan bota min skol-ångest? haha!

4

4 år sedan nu, tänker på er & saknar er ♥

Mer julklappar

Hellu
Hemma nu, ska snart sätta mej framför tvn och trycka i mejlite chips, hehe,, mums!
Har varit hos mormor idag i alla fall och det blev lite julbord och lite julklappar. Två av mina kusiner var där också, vilka clowner, men dom e väl söta, jag var lite trött bara. Fick en söt pyjamas och presentkort, bra!! =)
Tänkte berätta två julklappar till nu för jag har inte så mycket vettigt att blogga om at the moment.
Det får bli två prylar som jag hittade bilder på på internet.

Ett par rosa hörlurar till min ipod, dom andra har gått sönder. Har inte tyckt sånna här har varit sköna innan, men dom är riktigt bra faktiskt.



Sen fick jag en söt Voo-doll som jag ska hänga på min nyckelring.
Trinity
Om Trinity;
För Trinity är framgång en självklarhet. Hon är kreativ, målmedveten och inspirerande. Med intelligens, nytänkande och empati som främsta vapen når hon sina mål.

Trinity är inte rädd för att ta sig an en ordentlig utmaning. Men framförallt är hon inte rädd för att lyckas och blir framgångsrik.

Trinity ger dig kraften att lyckas och uppnå dina mål.
Lite kul tycker jag =)

Nu ska jag sätta mig framför tvn , puss.

mormor imorrn

Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp ganska tidigt. Åker till min mormor i vetlanda där mina två kusiner är. Får en julklapp utav dom, äter litet julbord och myser. Sen hem igen på kvällen och då uppdaterar jag.

puss!

Våran julgran.

Måste ju ta o visa våran julgran, en vanlig bild alltså. Visst är den fin?
Detta året var den lite liten , brukar ha ända upp till taket men jaa... Lite gles upptill också, men ja tycker den e fin =)
Perfekt plats också, eftersom vi har ett "torn" så det blir en ut rundning, eller vad ska man kalla det ?!
Förresten, lite omysigt att bilden är tagen på dagen, men jaja.



xo / L

Bilder



ljuslyktorna mamma & pappa fick av mig.

ser lite konstig ut, hehehe! men, idag innan middagen.

Vet ni? Bilderna är tagna med digitalkameran som jag fick i julklapp! Fick ett minneskort + väska med.
Fick ju fler saker men dom berättar jag senare.
Har varit lite dålig uppdatering men mina kusiner är ju fortfarande här och vi har fullt upp, jaa. Juldagarna ni vet.

Nu ska ja kolla vidare på Shrek 3 me min kusin, fast jag har sett den.
Men ni får ha det så bra, jag bloggar väl senare ikväll<3

julafton

Hmm, alltså det känns inte som julafton. Men det är väl för att man har blivit äldre och pirret har försvunnit. Visst är man nyfiken på alla julklappar men det är inte riktigt samma sak. Nuär dagen i alla fall "avklarad",den har varit helt ok.
Nu vill ni säkert att jag ska berätta vad jag fick, eller?
Men jag vet inte riktigt, kanske ska hålla på det lite ... Ni får inte reda på det idag i alla fall, heheh.

Hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag snart sova, puss!

My perfect x-mas

Nu närmar det sig, imorgon är det julafton! Känns verkligen inte som det, men visst, kan erkänna att julkänslan verkligen smög sig på när vi klädde granen, drack glögg och lyssnade på julmusiken.
Tänk om man vaknar imorgon och det snöar, det hade varit mysigt, men nej nej. De ska vara regn inatt och sen molnignt och sol enligt dagens rapport, äh, bäst att inte tro på det.
Men min dag kommer nog se ut såhär imorgon;

♥ Vaknar, äter frukost och fräshar till sig lite grann.
♥ Går ut på en promenad
♥ Äter tomtegröt till lunch.
♥ Har ingenting o göra? haha! Kommer väl på någonting.
♥ Kalle-anka, såklart!
♥ Fixar iordning sig, lite finare kläder.
♥ Förberedelser inför middagen och sen blir det att äta julbord.
♥ Sist, julklappsöppning.

Det är bara ungefär hur jag tror att det kommer bli, men jag kommer att hålla er uppdaterade, i alla fall ett inlägg imorrn kväll.

Hoppas ni får världens bästa dag och mycket fina presenter!
GOD JUL (i förväg, för det blir nog inte inlägg förrän kvällen) ♥

My only wish this year



är jag helt koko nu? jag gillar låten! hahahaha, mysig.

julstämning.

nu har jag slagit in den sista julklappen, varit med mam&pap, och köpt de sista sakerna vi hade glömt, typ ljus osånt där.. Snart kommer väl mina kusiner också. Då tar lugnet slut,,,, hehe.
Men nu börjar det bli lite julmysigt hemma hos oss i alla fall, med granen, julmusik, alla ljus. ja ni vet =)
Men eftersom jag är otroligt uttråkad just nu så fick de blir några konstiga cam bilder, haha!



puss!


städa!

åh, ja har inte ens städat halva huset och jag är helt slut, haha! Det är tråkigt och jobbigt att städa.
Nej nu ska ja ta o byta om till lite snyggare kläder så kanske det blir roligare att städa resten.... eller nåt.

kram!

betygen!

Jag får väl ta o visa er, mina speciella bloggläsare mina betyg ;) hahaaha.


hoppas ni ser vad det står, 2 = ämnen jag inte har fått i än.


mysiga jul

Åh nu är det två dagar kvar! Jag bara ÄLSKAR julen. Nu börjar julkänslan sakta smyga sig på, men lite snö vore inte fel. Dom sa ju att det skulle komma LIIIITE snö, dom brukar ju inte ha rätt men den här gången får man hoppas på det.
Nu är julskinkan fixad, tomtar står lite här och var och julgranen är uppe. Myysigt! Fast tänk när julbordet står uppdukat och alla paketen ligger under granen, ännu bättre. haha!
Vi brukar ha en helt "vanlig" jul. På dagen brukar vi gå en promenad om vädret tillåter, gröt till lunch. Sen är det dags för kalle-anka såklart, medans alla fixar iordning sej lite. Julbord, och sist paketöppning vid öppna brasan, mysigt tycker jag.
Brukar ni göra något speciellt på jul?

Imorgon ska jag städa huset på förmiddagen så jag kommer nog inte hinna blogga så mycket. Sen ska jag in till stan med mamma efter lunch för det blev inget idag, en julklapp kvar ju. Och vid 4 tiden kommer mina kusiner som ska vara här. Och på kvällen ska vi klä granen och sånt där. Ganska fullspäckat, men det är klart att jag klämmer in lite tider då jag bloggar om jag har något vettigt att skriva om...

Förlåt för all denna text, men ha en bra kväll!
xo / L


Dance flick!

haahaha! Den här filmen måste jag bara se när den kommer ut, verkligen min humor. Som bekant så älskar jag verkligen dansfilmer och denna verkar sjukt rolig.
Det är typ  som en omgjord Save the last dance, lite parodi aktikt.



Visst verkar den rolig? ;)

Fint väder idag också!

godmorgon!
Vaknade precis utav att en j*vla telefonförsäljare ringde. Så nu sitter jag här vid datorn istället... Jätte fint väder idag också så jag tror att jag ska kila ner och äta frukost nu, sen så går jag ut på en kort promenad.
Har en film jag ska titta på idag också, den verkar bra, jag skriver om den sen i så fall :)
Tror det blir stan en snabbis i eftermiddag idag också, fortfarande 1 julklapp som inte är fixad, känns som man är i stan varje dag nuförtiden, inte för att jag har något emot det.

Nej nu måste jag äta frukost så jag hinner ut innan solen försvinner.
xo xo / L

Julgran




Kavaj? Köpa?

Skulle behöva eran hjälp nu sötisar =)
Det är så att jag har hittat en kavaj som jag funderar på att köpa. 399,- går den på.
Vet inte riktigt om det är ett sånt plagg som är sådär jätte smart att köpa.
Förmodligen kommer den bli använd ett par gånger sen så är den uttjatad. men jag gillar den verkligen!
Men den är ju ganska kort i modellen.. hm, är osäker.
Tänk till våren med ett par ljusa slitna jeans och ett vitt pösigt linne under, snyggt.
Jag kan ju alltid vänta till mellandagsrean, det blir förmodligen så...
Men vad tycker ni? Är det värt att köpa den, och är den snygg?


Min dag lite snabbt

Har hunnit med ganska mycket idag, men jag har bannemej inte varit ute på promenad. Men däremot har jag bakat tunnbröd med pappa, målat naglarna, satt ljus i våran gran (som är jättefin). Fikat, varit i stan och köpt en utav de sista julklapparna och hyrt film.
Kanske blir nån film recension sen också =)

Nu ska jag kila ner och slå in paketen.

pussss


Fint väder!

mooorning!
Hoppas allt är bra med er. Vädret är ju strååålande har sån lust att dra ut, men det är tråkigt att gå själv och sen är jag lite lat också. Men idag ska jag baka massa tunnbröd med pappa, till julbordet. Hoppas det blir lyckat, det tar ju lite tid i alla fall. Sen är det nog inget speciellt, ska möjligen in till stan och fixa lite julklappar med mamma, fast det kanske blir imorgon istället. I'll keep you updated.

xo xo / L

Harry potter

hej på er! =)
ska nog inte berätta hur det gick idag när jag skulle göra julgodis, hahaha! rena rama katastrofen. Stank brändt, kladdöverallt, behöver jag säga mer? ;) vi lämnar det ämnet tycker jag.
Sen har jag bara tagit det lugnt, nördat lite framför datorn, ätit god mat och godis.
Nu har jag precis sett på Harry potter & Fenixorden, den nyaste. Har inte sett den förut så det är ju alltid skoj att kolla då. Nu hade jag bara tänk checka datorn innan jag går och lägger mej. Vill inte komma i säng föööör sent, trots att det är lov så behöver man ju inte vända helt på dygnet (syftar på min kvart i 1 morgon häromdan).

Så ni får ha en trevlig fortsatt kväll om ni ska hålla er vakna.
Godnatt ♥

Quiltad väska

Quilted Small Bag by Marc B
åååh, jag vill ha den här väskan NU! ifrån Topshop.
Helst av allt skulle jag ju vilja ha en riktig chanel men när inte det går så får man
hitta andra lösningar, och det här är ju en. Den kostar £35.00 (anyone?! hur mkt? )
Men det blir ändå så mycket pengar med frakt o.s.v. och det är så många andra
viktigare saker jag ska köpa som prioriteras först. Men den är ju så fin....

// L

A double shot at love

Ingen utav er har väl missat A shot at love with Tila Tequila? Nu har det kommit en nu säsong, den heter; A double shot at love with the ikki twins. Alltså det är två modeller som är tvillingar, ser exakt likadana ut. Och dom heter Rikki & Vikki. Båda är bisexuella och söker efter kärleken ;) Jag kollade två avsnitt & Det är nästan exakt likadant som med Tila, och i vissa fall så pratar dom nästan likadant som henne också!  Känns lite vääl kopierat. Men det är en sån serie jag måste se vem som vinner o.s.v. så roligt, hahaha! Speciellt när alla bråkar.

Bisexual ‘Ikki' Twins Get A Double Shot at Love
xo / L

Lördag

Hello Sunshine!
Nu har jag varit inne i stan med mamma och köpt lite julklappar och nödvändiga saker som ljus, inslagningspapper o.s.v. det var ganska mycket folk i stan, vi hittade inte vad vi skulle och det regnade, tråkiiiigt!
Men nu ska jag snart äta våfflor och sen ska vi göra julgodis i eftermiddag...

Men hopppas ni får en bra dag, jag bloggar väl sen kanske =)

xoxo / L

svårt med rubriker!

Känns verkligen som att jag inte har haft och inte har något vettigt att blogga om idag, därav den dåliga uppdateringen.
Men nu har min kusin kommit hit i alla fall och han ska stanna över helgen, så har vi ätit tacos med.
Ska nog ta en dusch nu och sen så ska jag nog bara mysa framför tvn ikväll.

O Tänk att det bara är 5 dagar kvar till julafton nu, om man inte räknar med idag eftersom det är kväll, hihi, guud im so exited, älskar julafton.

pussss

She's like a star



kan inte riktigt bestämma mej, men jag tror att jag gillar den!

godmorgon

... - godförmiddag, vad man nu ska säga. Jag vaknade för fem minuter sen, klockan 12.52. Sov 12 timmar i natt, väääldigt skönt. Mina ögon är helt morgontrötta så det blir ett snabbt inlägg och sen ska jag ner och göra frukost/lunch.
Första dagen på lovet, vad ska ni hitta på idag?
Jag ska bara vara hemma och ta det luugnt. Kanske ut och gå en promenad för det var verkligen evigheter sen, det blir ju aldrig av när man bestämmer sig.

Nu måset ja gå ner, jag uppdaterar mer idag!
pusss

Lov!

LOOOOOV!
åh herregud vad skönt =) men jag kommer väl sakna dom flesta i klassen lite, som tur är så är det bara 3 veckor.
Skolavslutningen var faktiskt ganska mysig, först stog vi på torget och samlades, där var det mörkt, luktade donuts från dom små julbodarna, och en scen var uppställd, vet ni vem som sjöng?! Jo idol alexander - kocken ifrån Borås.
Så fint var det, och så hade vi facklor, inte alla men ungefär 3 i varje klass.
Sen gick vi upp till kyrkan, där var det väl lite halv tråkigt, men sen var det över och då fick man säga hejdå till alla.


Så nu är det alltså lov, det känns riktigt jävla bra. Hoppas bara att snön kommer också.
Julafton om 6 dagar, förresten så fick vi betygen idag, jag är faktiskt nöjd...

pusss! / L

tuffa jeans

hellu =)
Var i stan idag igen, Viktoria tog hål i örat där uppe, skit snyggt blev det. Ingen shopping för mig i alla fall.
Imorgon är ju sista dagen i skolan innnan lovet och det blir väl mest att kolla film osånt där mysigt =) Jag har längtat hur länge som helst efter detta lovet så jag hoppas att det blir riktigt bra nu.

Förresten så måste jag visa dom här jeansen jag såg i göteborg i lördags (weekday såklart), jag tycker dom är skit tuffa, en som jobbade i butiken hade dom och de var riktigt snygga på också, gillar inte riktigt den höga midjan med med en tunika eller nåt över så syns ju itne det. Vad tycker ni?




Godnatt

I hate how much I love you boy
                                   I can't stand how much i
need you
                                       but I just can't let
you go

Missade första halvtimman av ugly betty, crap! Men nu ska jag ta o hoppa in i duschen. Skola som vanligt imorrn -.- så boooring, men lov snart ju =) och sen blir de stan (igen) för alice&viktoria ska ta hål i örat, där uppe.
Som ni kanske förstår så blir det sen uppdatering då, men i'll make it up to you. Lov snart ju.

Nej, duschen var det. Godnatt ♥

Hårbandet

HEJ!
Idag var det skola, volleyboll på idrotten och det hände väl inget speciellt. Sen gick jag och alice till stan. Fikade och kikade runt lite, sen åkte jag själv till knalleland och köpte hårbandet, för det fanns inte i stan och sen hämtade min kära papi mej =)
Såhär ser hårbandet ut, ifrån gina tricot. (svart, guld, marinblått)
Vilket sätt tycker ni att det är snyggast att ha det på?


1.2
34
(här har jag alltså bandet "uppe på" huvudet och inte ner under håret)
5.6.
(här är det som "vanligt", typ diadem)

What do u think?
puss<3

Stan imorgon

Nu ska jag snart gå och lägga mej så jag tänkte att jag kunde blogga först.
Imorgon tar jag mig nog till skolan, där är det svenska idrott och So sen slutar vi halv tre. Då drar jag och Alice till stan, hon ska kika på nåt till avslutningen tror jag och jag ska köpa dom där accessoarerna ifrån Gina tricot & julklapp till joel.
Jag kommer väl hem nångång sent på eftermiddagen...

What else happens...

Jo jag måste ju hålla koll på nedräkningen, 3 skoldagar kvar & från idag är det 9 dagar till julafton!

Godnatt ♥

Magnus Betner



är det bara jag som tycker denna är sjukt rolig? =)

slöa framför tvn

Nu har jag precis kikat ett gammal avsnitt av top model, det är grymt bra, och alla är så fina!
Själv sitter jag här och mår sådär halv bra med rufsigt hår och är osminkad, haha! men alla dagnarna kan ju inte vara ens bästa. Jag tror faktiskt det blir skola imorgon om jag inte mår lika kasst på morgonen.
Nu ska jag lägga mej framför tv o titta på nåt sket program,, hemskt vad dåliga vissa program som går på dagarna är, men det är ju i o för sig inte mitt på dagen nu så jag får hoppas på att det är nåt bättre.


såhär trött och fin är jag nu! haha.

Hemma

Idag är jag hemma ifrån skolan, kände mej inte riktigt helt frisk imorses. Huvudvärk och ont ihalsen. Men jag hoppas att jag vilar upp mej riktigt idag så jag kan gå imorgon.
Så jag får väl kolla på tv lite kanske, ska ta nåt att äta med.
Jag uppdaterar väl om det är något speciellt sen.
puss!

Söndag kväll

Godkväll =)
Sitter och dricker vatten med sån där C-brustablett, det är bannemej inte gott! haha. Ananas/Papaya (tror jag det var) och den slinker faktiskt ner. Nu ska jag torka håret för jag duschade precis och sen blir det väl att fixa iordning lite inför imorgon o sova. Det är otroligt hur fort veckorna går, både på gott & ont. Vinterlovet är ju faktiskt inte så fasligt långt och helt plötsligt har vårterminen skjutits igång. Men just nu längtar jag bara till julafton, så jäkla mysigt!

Påtal om något helt annat så har jag sett ett hårband och ett par örhängen på gina som jag MÅSTE köpa. Hoppas bara min budget på ynka 150 kronor räcker till både och. Det är sånna där saker man använder 3 gånger och sen tycker är tråkigt, men då får man väl se det ljusa i att man tyckte om de dom där 3 gångerna.

Men jag uppdaterar imorgon också, kanske ifrån skolan t.o.m.

Sov gott, Godnatt

Bakat

hej sötisar!
Nu har vi bakat lussebullar och massa pepparkakor som jag har spritsat med rosa kristyr =) Orkade inte göra på alla, det är ju svårt och få det snygggt också. Så nu ska vi snart in till stan och fixa några julklappar och köpa presentsnöre och det jag nämnde förut.
Och så är det ju skola imorgon också, fasen vad tråkigt! måste skriva min svenska också, men det kan jag väl göra lite senare..

Men nu ska jag åka in till stan, osminkad ofixat hår, usch! haha! på med mössan.

puss<3

Lagom stor text?

Som ni ser så har jag minskat texten på min blogg, tycker ni att det är för litet eller blir det bra så? =)

Idag ska jag baka pepparkakor & lussebullar, sen ska jag o mamma in till stan snabbt och köpa juletiketter och paketsnöre, oså en julklapp till mormor också.

Nu måste jag byta om, puss!

Film ikväll

Hoppas ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag =)
Nu har jag precis ätit middag och det blir väl lite tv tittande ikväll. Ska nog se en film kanske, antingen irene huss, har ni sett de filmerna? Dom är ju snarlika med beck & wallander men jag kan tycka sånna är bra ibland. Annars blir det väl något som går på tvn.
Sen är det söndag imorgon och jag ska plugga lite, baka pepparkakor och bara mysa. Man känner att julen närmar sig nu. Har köpt en hel del julklappar med mamma idag, det är SÅ kul tycker jag!

Nu ska jag väl byta om till mjukiskläder och sätta mej i soffan. Ni får ha en så bra kväll..

puss & kram!

Dagens shopping

En Hallonrosa vanlig tjocktröja, 300 kr Monki =)
Köpte en likadan fast i turkos till min kusin som hon ska få i julkalpp. (Hoppas inte hon läser detta)

Sen köpte jag en t-shirt. Har bloggat om denna tidigare fast i en annan färg.

Försökte använda min paint talang och måla hur den ser ut på baksidan. Det är alltså ett öppet snitt. Så om "öppnar snittet"  så ser man rakt in - man behöver alltså ett linne under. Men längst ner är det som ett upp o ner vänt V.

en nyckelring också men den fanns inte på internet och jag kan inte ta kort nu, det får bli en annan gång =)
puss o hej leverpastej!


Götet

Hej på er! :)
Idag åkte jag, mamma & pappa till götet vid 10. Vi gick runt och kikade ett tag, mysigt. Köpte några julklappar till kusinerna (bl.a. en jätte söt puderrosa mjukisdress i plysh, synd att den inte fanns i vuxen strl!). Jag köpte mej en vanlig tröja, t-shirt och nyckelring ifrån monki alltsammans. Kan nog visa senare. sen RÅKADE jag se en julklapp ja kommer få också, men det håller jag tyst om. Det blev fika och lunch också, nu är jag nästan pank men jag får hoppas på lite pengar på julafton, vet att jag kommer få det ;) Nu ska jag och mamma in till knalleland och fixa lite mer saker så att man inte slösar hela dagen imorgon på stan också. Jag har plugg att göra, pepparkakor också!

Men jag bloggar sen.
Puss!

Wasabinötter

Nu sitter jag o äter wasabi nötter (shit va starkt det blir ibland) och dricker bonaqua päron!
Idag var det jätte slapp dag, först va de lussebullar och frågesport, sen lucia tåg och sen valfritt. Mysigt =)
Men jag blev mulad ungefär 4 ggr idag, haha! Aja, man får väl bjuda på det ibland.
Jag och mamma åkte till knalleland efter skolan och kikade lite på julklappar till små kusinerna, men vi hittade inget bra. Så nu sitter jag här och har ganska tråkigt.. får väl se vad jag hittar på.


Ingredienser: Jordnötter, vetemjöl, stärkelse (majs, tapioca, ris), socker, salt, pepparrotspulver, tång

// L

Jäkla busskort

sitter uppe ett tag nu, väntar på att mamma ska komma hem, hon har varit i polen i två dagar och jag är pigg och kan lika väl möta henne när hon kommer vid 11 =)
Kom på att mitt  busskort förmodligen har avmagnitiserats. för de fungerade inte när jag skulle åka hem (jag fick gå på ändå) men alltså plånboken låg i sammma ficka som mobilen idag när jag fick sms och grejs, det kanske är så. Skit också, tur att jag  har kvittot kvar för de räcker till den 24 december. Hoppas inte att det betyder att bankortet också är paj nu för de låg ju i facket jämte... hmm... får väl kolla det.

Nu tror jag att jag ska läsa lite, har inget bättre för mej.
puss!

Min nya mössa!



149,- MQ.
what do you think? =)
Känner mej lite som en svamp i den, hehe!

Cupcakes

Alltså jag sitter och bara tittar, så tufft, fint, detaljrikt, svårt,  http://blixman.blogg.se/category/cupcakes.html

KIKA!

julshopping

hej på er =)
kom hem för ett tag sen. Har varit i stan med tjejerna och kikat lite. Det var riktigt mysigt nu när det har kommit lite snö och alla jullamporna är uppe i stan. Fika blev det självklart också. Alla köpte julklappar till föräldrarna, hehe.
Jag köpte två ljuslyktor till min mamma och pappa. Jätte söta prinsesskronor som passar perfekt i köket eller vardagsrummet där nere, tycker jag då! Sen blev det en mössa till mej själv också ifrån MQ. En svart stickad med gråa knappar på sidan, 149,-. Jag kikade på tröjan på gina och provade den också, men mörkblå fanns inte i M så det blev inget köp. Förresten så var det himla mycket folk på stan idag, man träffade flera stycken man känner, kul!

Nu ska jag byta om till mjukiskläder och kika runt lite på olika bloggar eller kanske titta tv, får se vad det blir.

puss!

Mousse trix

Nu har jag precis duschat, så nu är jag ren och fin,,, haha! Kan ju passa på med ett till skönhetsknep då. Jag använder matrix - mousse trix efter att jag har duschat i handukstorkat hår. Det ger håret volym och gör det glansigt. Det luktar gott också. Jag tycker att det är jätte bra! Men var försiktiga med att applicera det i klupar, försök få ut det så mycket som möjligt. För när man sedan torkar håret och det har varit någon klump blir det som en spray effekt och stelnar.

Men det märker man =) och det går ju att borsta ut också.
Men det är värt att testa om ni letar efter någon sådan produkt.


The Body Shop Nagellack

Kan väl lika väl tipsa om nagellacket jag just målade på, när jag ändå är igång. Det jag använder är i färgen Angel Pink och jag tycker det är jätte bra. Det flikar sig inte och är fin och matt färg (som jag gillar). Det är någon utav de två ljusrosa där bak, lite starkare i verkligheten men blir ljus när man målar på. Det beror självklart hur många lager man tar. Jag brukar köra på 2.
Ifrån the body shop, priset har jag inte riktigt koll på.


Mysigt, rumsdoft

En mysig sak är att ha en sån här brännare med vanilj doft på rummet, så luktar de vanilj! Finns även i lukter som
jordgubb, grönt te & lavendel. Och så måste man köpa en brännare till, den kostar från 139,-  Dofterna ligger runt 50 lappen. Båda ifrån The Body Shop.
 +

Bra julklapps tips kanske? ;)
haha, eller bara till en själv.
xoxo / L


svårt med rubriker.

Alltså nu har jag smällt i mig en hel pizza (nästan, typ en åttondel kvar) anyway. Gott! nyttigt? njaa, men de gäller och unna sej saker och ting.
Just nu är min mamma i POLEN med jobbet och det är verkligen jätte billigt där för er som inte vet :) Inte thailand och turkiet precis men ni fattar. Så när hon ringde var hon påväg in i en klädaffär och jag bad henne köpa något. men jag tror inte att det blir nåt för hon vill nog att jag ska bestämma själv, vi får väl se.

Pssst, jag såg världens snyggaste kille idag på statoil!

Nej nu ska jag nörda här framför datorn ikväll, för det är inget bra på tv, pappa tittar väl på sport.

puss!


Brittans nya album

 
Britney Spears senaste album Circus beräknades att sälja 450 000 exemplar den första veckan men det har gått bättre än så! Enligt Hits Daily Double har popprinsessans album nu sålts i 504 507 exemplar och den fortsätter att sälja i rasande takt. Den ligger dessutom redan högst upp på albumlistan i USA. Det betyder alltså att Circus sålt bättre än Kanye West och Beyonces senaste album gjorde sin första vecka.

(hämtat från Posh24)

Gryyyyymt! Jag gillar refrängen på Circus, all eyes on me in the center of the ring just like a ciiiruuus (8)

// L

Tävlingen - igen

Tänkte tipsa om denna igen;




Nu har du chansen att vinna den nya mobil telefonen LG KU990 Viewty hos Bibloggen
Värde på mobilen är cirka 2500kr
Jag är med och deltar om chansen att vinna den nya mobiltelefonen från LG .
Vad med du också. Tävlingen avslutas tis 23:e kl 23:00

puss!

Onsdag!

Hej på er! :)
Nu har jag varit hemma ifrån skolan ett tag, har ätit lite och så gjorde jag varmchoklad, mums.
Idag var skolan faktiskt ganska seg, matte, engelska, bild & idrott.
Vi hade betygssnack & FYS i idrotten, jag har ett VG+ de känns väldigt bra faktiskt.

Imorgon ska jag till stan med tjejerna, vi ska väl kolla lite på julklappar. Jag tror att jag ska köpa något till mamma och pappa för jag kan ju inte köpa de i gbg när dom är med och det är ju ganska bra o ha det gjort.
Nåt förslag? Inredning eller köksaker går ju alltid hem, haha.

Nu är det bara 6 skoldagar kvar, vääääldigt skönt. Men det blir nog lite plugg i helgen i alla fall.

men det blir mer uppdatering idag, puss!

Godnatt

Nu ska jag plocka iordning idrottskläder tills imorgon, sen ska jag borsta tänderna osånt och sen ska jag lägga mej och läsa några kapitel snabbt. Så jag får väl ta och säga godnatt så bloggar jag mer imorgon =)

sovgott!

15 dagar kvar till julafton...

Film Tips - The Invasion

Nu tänkte jag ger er ett litet filmtips. Den här såg jag i lördags men jag missade typ dom första 10 minuterna. Resten var jätte bra och spännande, en sån film man måste fortsätta och kolla för att se vad som händer.

Den är klassad som "science fiction" och Nicole Kidman har huvudrollen.

Invasion
Invasion

 En mystisk epidemi som förändrar människans beteende, visar sig vara av utomjordisk härkomst.
När en psykiater i Washington D.C. utreder epidemin och upptäcker att hennes egen son kan vara
nyckeln till att stoppa spridningen, hänger plötsligt hela mänsklighetens
 framtid på att hon ska lyckas skydda sin son.

// L

Snygg tröja

Den här tröjan ifrån Forever21 tyckte jag bara så såg skönt ut. Slapp, snygg till ett par tighta jeans och smycken.

 

precis nåt sånt här jag vill ha, fast jag vet inte om jag vill beställa den eller inte, värt att tänka på.
Kanske ska kika i gbg först, kan ju hitta något liknande eller något bättre. Bra och spara pengar tills dess.

Påtal om Göteborg. Det blir ingen julshopping med alice som det var planerat. Vi fick inte ihop tiderna (dålig planering) så jag åker med mi familia på lördag istället, mysigt det också.
Så man får väl hoppas att jag hittar något. Det är ju lite tråkigt för det blir ju inte så jätte mycket spring fram och tillbaka i alla affärerna JAG gillar när man är där men familjen men det löser nog sig.

puss!

Gina tröjor

Idag när jag va påväg till bussen efter skolan tog jag upp mobilen och såg att mamma hade smsat att om jag ringde henne så kunde hon hämta mej, men jag hade inga pengar och precis då ser jag att hon kommer, vad bra! Då slapp jag åka buss i alla fall, det är så himla jobbigt. Sen köpa vi macdonalds med, mums.

Jag tycker att det känns som torsdag idag nästan. På sista lektionen hade vi i alla fall betygssnack i SO, det gick väl hysat. Jag är inte helnöjd men ja... haha!

Förresten, funderar på att kanske köpa en sån här tröja för att ha nån extra. Men jag kan inte riktigt bestämma mej om jag tycker den är snygg. Vad tycker ni? Vilken färg i så fall?



/ L

Tävling!





Nu har du chansen att vinna den nya mobil telefonen LG KU990 Viewty hos Bibloggen
Värde på mobilen är cirka 2500kr
Jag är med och deltar om chansen att vinna den nya mobiltelefonen från LG .
Vad med du också. Tävlingen avslutas tis 23:e kl 23:00

Kabbalah

Sitter i datorsalen i skolan nu och har SO lektion. Jag jobbar men kabbalah, den religionen madonna är med i ni vet.
Så nu får väl jag försöka hitta lite bra fakta, har en vecka på mej att göra ett bra arbete. Faktan ska bara vara två sidor lång men sen ska det vara diskussion, frågeställning o.s.v.

Jag slutar 14,30 idag och åker hem då. Så jag bloggar när jag kommer hem =)

xoxo / L


livets träd i Kabbalah's tro.

Skor med nitar!<3


( Bild tagen HÄR )
Skorna i mitten är ju såå fab! haha. Jag har nån crush på skor med nitar just nu, jätte snyggt.
Dessa kommer ifrån bianco med lite för hög klack för mej, vill ju inte precis vara 190cm lång.

pusss!


fysik = svårt

Jag togen dusch så jag piggnade till lite och nu sitter jag o pluggar fysiken som är tills imorgon. Behöver nog vara uppe till 2 för att kunna hälften av det, hehe. It is impossible to know everything until tomorrow!

I alla fall. Jag har alltså jätte kul med det just nu. Fast jag varvar lite, läser ett kapitel, sitter lite vid datorn, läser igenom lite frågor, datorn, läser, o.s.v.

Bara för att alice gav alternativ på en fråga så får väl jag också göra det; (en lång och svår får de bli!)

Vad är en transformator? Hur fungerar den?
En transformator omvandlar hög spänning till låg spänning och tvärtom. Transformatorn består av en järnkärna med två spolar, primärspolen och sekundärspolen. Inkommande växelström går genom primiärspolen och det bildas ett magnetfält i järnkärnan som i sin tur skapar en induktionsström i sekundärspolen. Om sekundärspolen har färre varv än primärspolen så blir spänningen längre, spänningen har transformerats ner. Har den tvärtom fler varv så transformeras spänningen upp..

Yeah right, och 29 sånna frågor. Det var en värsting men ändå.
Alla kommer ju iförsig inte vara med på provet men det hjälper ju inte mej när jag inte vet vilka som kommer/kommer inte vara med. hmm. bara o plugga.

XX/ L


jag är trött

hej, sitter o gäspar är så j'vla trött! Har teknik prov imorrn och jag har inte ens läst igenom frågorna, bra va?
Har bara lust o göra scones (blev bara sugen på det) och sen lägga mej o kolla på en bra film o sen sova... mm. Men nej nej, bara plugg plugg plugg, it sucks.

Förresten, hade nån förslag på vad man kan ha upptill till den höga kjolen jag ska ha på avslutningen? :)



puss!<3

I skolan

HEJ :)
Sitter i skolan nu och kommer vara här ett tag med alice o plugga, istället för att gå till biblioteket. Vi hade inte riktigt lust med det... Så här sitter vi vid varsin dator nu, hehe.
Hade med oss lite fika också för vi gick hem till alice på rasten.

vi hade nyss spanska prov o fy f'n vad dåligt det gick! Hon var sjuk så hon kunde inte hjälpa oss heller. Hon hade tagit med massa saker vi inte hade nån aning om på provet. SÅ dåligt. aja. Får väl hoppas på ett G i alla fall.
Jag som kunde ha fått riktigt bra betyg om de här provet gick bra, skit också.

Nej nu får vi väl börja plugga snart, hihi.

puss på er, jag kommer kanske blogga senare :)


80 ord, check.

Hej på er! :)
Nu kan jag nästan alla dom 80 engelska orden, typ 3 jag inte kan. Spanskan är väl sisådär. Känner att jag behöver plugga ganska mycket på det imorgon i skolan på lunchrasten.
Efter skolan så går jag och alice nog till biblioteket (börjar bli stammisar där) hehe. Massa plugg. Sen så blir det väl bara hem.

Som ni förstår blir det sen uppdatering imorrn men skolan prioriteras i första hand.

puss!

help me!

Jag kikade på julklappar till min mamma för jag har ingen aning vad jag ska köpa. Funderar på att beställa det här armbandet men jag kan inte bestämma mej... Det finns i göteborg också men jag ska dit helgen innan jul och jag vågar inte chansa på att köpa det då eftersom att det kan vara slut. Så,, tycker ni att jag ska beställa det? :)


Sen är ju frågan vad jag ska köpa till pappa. Jag tror att det får bli en present till pappa&mamma. Han tar nog inte illa upp, haha! Och den får kosta upp till 100. För mamma betalar ändå ett paket från oss till honom. Så det är bara en liten extra sak. Då är det enklare att köpa nånting till båda två. T.ex. små ljuslyktor eller nåt till köket.
Frågan är VAD!? hjälphjälphjälp.

puss! / L


Tretton

Jag hittade en sida som heter Tretton med jätte snygga kläder.
Här är mina tre favoriter;

SONIA HOOD
NINA TANK
RADIO B62

plugg idag

godmorgon!
klockan är redan 11, alltså måste jag börja plugga tyyyyp... NU!
Idag blir det jätte mycket plugg och ikväll ska vi iväg till några kompisar. Kul? Let's wait and see.
Nej nu är det väl bara o sätta igång med engelskan eller spanskan.

ha en toppen dag.
puss!

hemma från discot

Nu har jag varit hemma ett tag sen discot. Det var riktigt skoj, haha. Alla små barn var så söta med sina fina kläder, paljettklänningar och smink. Så söta. Och sen vet jag inte riktigt om det kom mer folk på det sista discot för jag gick vid halv 8 ungefär och då var det inte särskilt många där. Så sen åt jag tacos o kikade idol när jag kom hem. Jag tror faktsitk att Robin åker, men man vet aldrig.

Kom på att man behöver börja handla julklappar snart! Inte för att jag ska köpa särskilt många, tror jag köper dom flesta med mamma men några i alla fall. Till mamma & pappa, nån som har förslag på vad jag kan köpa till dom?

pusss!

Är i skolan

Hej på er :)
Nu slutade jag för 10 minuter och är kvar här i skolan med Viktoria. Vi ska plugga lite och sen ska vi till discot jag skrev om igår. Jag hinner nog uppdatera en gång till sen.

Dagen har gått ganska segt faktiskt. Men det blir väl kul snart när disco-förberedelserna börjar, hihi! Egentligen så är det ju inte ens min klass som har det, men jaja.

Nu ska jag kanske plugga lite om jag orkar, puss!

Tidsschema

Har precis duschat nu och ska snart måla naglarna - torka håret - fixa iordning mej - läsa lite - sova.
Bra planering va? ;) haha.
Imorgon kommer det kanske bli lite dålig uppdatering om jag inte har tur och får tag på en dator i skolan. Det får jag förhoppningsvis. Jag ska alltså stanna i skolan och plugga lite och sen ska jag vara med på discot som min parallelklass fixar för dom yngre barnen i årsk. 0-6 eller något sånt. I två omgångar. Men som sagt så kommer jag nog få tag på en dator. Nu måste jag sätta igång med naglarna så jag inte kommer fel i mitt tidsschema, hehe.

pusspuss, sov gott!


Skor från Din sko

Såg att det går att handla på din sko's hemsida så man blir ju lite sugen. Klacken är 9cm hög..
Alltså dom ser inte alls fina ut på den här bilden. Dom ser smala och konstiga ut, Men dom var tuffa på riktigt, gillar nitarna . Funderar på dom. men ändå inte, dom kostar 399. Nej det är nog bäst att jag sparar mina pengar.

Så här såg dom ut i alla fall.
Förlåt för det slarvigt klippta bilden och så. men det blir röd kant när jag gör skärmklipp, typ som print screen fast på ett visst objekt.


Min nya kjol

Såhär ser kjolen ut som jag köpte idag. Den kostade 399,- på MQ. jag har inte riktigt bestämt om jag ska ha kvar den än. Det blev ett så snabbt köp. Men vad tycker ni? Ska jag ha kvar den eller inte? Blev lite osäker på "resåren" där uppe.
Jag kan säga att den är ganska "puffig" mycket tyg och ganska utåtstående... Eller nej det blir bara fel när man förklarar, bättre att ni bara kollar på bilderna :)

fram.

bak

 ( klicka för o se större)

puss!


körslaget!

hejj:)
Kom hem för ett tag sen. Idag var det skola, sen gick jag och alice in till stan och kikade inte några affärer snabbt. Jag köpte en kjol, inte den på gina för det var helt konstigt material men den var liknande. Har faktiskt fotat så jag lägger in en bild snart. Hittade ett par jätte fina skor på din sko också, men dom fanns inte i min storlek + att det var klack, jag använder ju inte det. haha , tusan!
Sen gick vi upp till biblioteket där det var hur mycket folk som helst. Det visade sig att det var audition för körslaget i en teaterhall, det var därför. aja, där satt vi ett tag i alla fall. Gjorde klart ena svenska uppgiften och jag lånade två böcker. Sen kom lollo också så då pratade vi med henne lite med.

Men jag lägger in bilder på kjolen strax.

puss!

jul nyår, kläder.

Nu närmar sig jul & nyår och som vanlig är kläderna ett problem,,, haha! Jag hade tänkt satsa på en vanlig hög svart kjol. Tror att jag ska ha den på skolavslutningen också. Så fyyy på den som köper en likadan ;)
Annars är det ju alltid kul att köpa en fin klänning till nyår t.ex. men jag känner att jag kommer inte använda den mycket mer sen och då är det nog lite onödigt. Men det är ju olika person till person.
Vad kommer ni satsa på?
Nej ja ska ha en hög svart kjol som sagt och jag tror att det blir sen här ifrån gina om den finns kvar, för det är exakt en sån jag har tänkt mig. Självklart ska den sitta snyggt på också.



ursäkta för att det är så slarvigt gjort, ser till och med att jag har glömt ta bort strecket (de röda).

puss! / L

Stjärnfall och vinterkyssar

Nu hade jag tänkt tipsa om en söt blogg. Det är en "advents sagokalender" typ. En ny del varje dag, precis som en vanlig. Gullig är den i alla fall med egen illustrerade bilder. Den tänker jag i alla fall lägga till på bloggkoll, lite mysigt nu till vintern.

Hitta den HÄR.



XX / L

äntligen fixat till håret lite.

hej på er :)
Idag hade vi matteprov i skolan, hoppas på att det gick bra. Sen betygssamtal i Engelskan också, gick väl helt OK.
På eftermiddagen skulle vi till ishallen men jag och några kompisar gick en promenad iställlet, var inte så upplagd på att åka, hehe. Dom andra skulle nog i alla fall fått sig ett gott skratt.
Efter skolan så gick jag till Bond där jag klipper mej. Slingade utväxten lite bara, blev nöjd. Tycker att hela håret ser blondare ut men det är väl för att frisören har fixat och donat med det. Det brukar ju ändras efter några dagar...

Har även varit och inhandlat lite vitaminer och sånt där nödvändigt, jag tappar jätte mycket hår nu så det var nog bra.

Nu ska jag väl snart äta lite midddag, tänk att det bara är 11 skoldagar kvar nu, guuud så skönt!

pusspuss.

( synd att det inte blev nån bild på håret men jag har ingen kamera att fota med just nu, crap! )

dålig uppdatering

förlåt för min dåliga uppdatering. Men det är massor i skolan och jag har varit helt slut. Gick och la mig 8 igår (!) så ni förstår säkert hoppas jag. Imorgon är det nytt försök med att färga utväxten och sen så är det ju skola innan det också. Om jag ska vara ärlig så har jag inget vettigt att skriva om , men ja håller er uppdaterade om det händer någon speciellt.

pusspuss!

RSS 2.0