År 2008

ÅR 2008
Det här året har varit fyllt med så mycket roliga, tråkiga, häftiga, underbara, sorgsna, glada, ledsna, läskiga minnen och känslor. Det här året har susat förbi fort som inget annat och nu börjar ett nytt spännande 2009. Men innan man börjar på det nya, ska man tänka igenom det gamla, för det kommer aldrig tillbaka. Man har skapat minnen, dom finns alltid kvar. Man har gjort saker man aldrig har gjort förut och lärt sig nya saker.  Man har träffat nya underbara vänner och skapat minnen med dem. Minnena från det här året som känns så långt bort men ändå så nära. Tänk när vi var hemma hos mej tjejer och firade när jag & clara fyllde år, det är nästan ett helt år sedan nu. Veckan i Rhodos har känts lite väl långt bort när dom tråkiga och gråa höstdagarna har seglat förbi. Många (där i bland jag) inhandlade ett par av de snygga gladiatorsandalerna som många var tveksamma på & jag fick tag i den snygga ombloggade H&M klänningen.
OCH, det var det här året jag skapade BLOGGEN.
Det här året har fört med sig mycket, och jag tror att de flesta känner likadant.. Visst är det så att det mesta handlar om minnena som har surrat sig fast i huvudet och kommer sitta där ett långt tag, viktigt att ta vara på dem.
Men med det nya året så är det dags för nya möjligheter, nya misstag, nya chanser, nya roliga stunder och framförallt nya minnen att skapa, för det är ju dem man har nytta av så lång tid efter. Det är nu man har chansen att göra det riktigt bra och ändra på sådant som kanske inte var en dans på rosor den här tiden. För visst känns det så, även fast det bara är en ny dag , ett nytt år, så känns det lite som en nystart.

Bilder ifrån detta året; (klickbara)


Kommentera här
Postat av: elin

Det var en lång text, men bra! och jag håller med dig. det är verkligen många minnen man har skapat och året har gått så himla fort. helt underbart år men verkligen dags för en nystart! :) 2009 Here We Come !

2009-01-01 @ 12:14:08
Postat av: elin

o en till sak, du var VÄLDIGT brun då. shises, inte vare kul o gämföra sig med dig i brunhet haha ;)

2009-01-01 @ 12:15:17
Postat av: clara

Aa det var ett tag sen men roligt vare, och hoppas att vi kan gör om det detta år också :D <3

2009-01-01 @ 17:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas bara för mej, publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0