Behöver shoppa!

Det bara kliar i fingrarna när jag tänker på allt jag vill shoppa, jag MÅSTE till gbg denna eller nästa vecka. Ska bara hitta nån stackare som vill följa med och få ihop det med allt annat jag ska göra!

Varberg del 2

Bättre sent än aldrig, här kommer några fler bilder.






bleka ben, haha. Tur att vi solde lite.





Bergsklättring

Hej på er!
Guud vad trött ja är, ni ska bara veta vilken dag jag har haft haha. Gick upp vid 8 imorses och satte mig i bilen i en o en halv timma till Tjörn. Jag trodde att det skulle bli en walk in the park och ligga på stranden o steka. Men pappa hade fått för sig att vi skulle gå en bit för att komma till ett bra ställe. Slutade väl med att vi har gått 6 km idag, inte så långt kan tyckas. Men vi gick inte riktigt, klättrade på alla 4 uppför berg o hoppade ner, och gick i helt snåriga marker där man inte såg om det var 10cm eller 40cm djupt. Mina ben är helt rivna, och jag fick två fästingar, mums. Jag var på lagom bra humör när vi kom fram. Där låg vi i alla fall och tog det lugnt, badade, solade lite o.s.v. Sen var det en lång runda hem också, haha. Fattar inte hur svårt det kan vara o hitta en stig? Är helt död..

Sen köpte vi i alla fall pizza på kvällen och jag smällde i mig en hel, fattar ni eller? en HEL fucking pizza ;) haha.
Vi fotade lite fast med den stora kameran och ja vet inte vart sladden är just nu så det kanske kommer bilder imorgon eller något. Nu ska jag ta en dusch och få ur saltet ur håret.

Tjörn

Imorgon på morgonen så sätter sig hela min familj i bilen till Tjörn där vi ska vara över dagen. Mysigt att åka en liten tur och få komma iväg till havet. Ska försöka fota lite.
Nu ska jag nog hoppa i säng så jag inte är allt för trött imorgon. Natti!

damn, i screwed it ..


det här vill jag ha

...fast i vitt eller gult
 
Bikbok!

Skön måndag

Åh vilken skön dag det har varit idag, den har bara rusat iväg!
Började med att jag vaknade vid typ.. 12 kanske. Åt en macka snabbt och satte mig lite vid tvn. Sen gick jag ut och så åt vi pannkakor. Satte mig i solen ett tag men insåg att det var alldeles för varmt, var ju ganska trött eftersom jag vaknade så sent och då är det ingen höjdare att sitta i solen. Hängde upp våran "hängstol" i skuggan och satt där och läste ett tag istället. Sen åt jag vattenmelon, badade os.v.
Nu kom jag precis in, har varit ute och sprungit och sedan badat. Sköönt, ska bara hoppa i andra kläder så är det snart dags för middag.


Krångel med bloggen

Min blogg har krånglat massa så har inte kunnat logga in, men nu hoppas jag att allt ska funka. Sitter här och tar det lite lugnt just nu, kom in för ett tag sedan. Jag mamma och pappa var ute på en kvällsrunda med båten innan solen gick ner, riktigt mysigt faktiskt. Idag åkte kusinerna hem vid 6 tiden men innan det har vi hunnit med en hel del, ätit jodgubbar, badat, spelat strandtennis, åkt ring o.s.v.  - Så nu är jag ganska trött, gick upp vid 8 idag.

Ska gå ner och hämta något att dricka och slänga mig i soffan tror jag. Ungefär det jag orkar med. Imorgon kör en ny vecka igång, hoppas vädret håller i sig!


lördag

vaknade på halvbra humör pga. lite saker igår, även fast det blev bättre. Men sen fick jag världens gulligaste sms och då kan man ju bara inte låta bli att le. Så nu sitter jag o ler, haha. Idag kommer mina småkusiner hit som sagt, eller jag trodde typ att dom var 2 år yngre än vad dom tydligen är, bra koll va? Ska slänga på mig bikini och några shorts o en t-shirt över. Hoppas ni får en bra dag!

Dålig uppdatering i helgen

Tänkte bara säga att imorgon så kommer mina småkusiner hit och stannar till söndag kväll, därför kommer inte uppdateringen vara så bra nu i helgen. Då vet ni varför :)
Vi ska väl mest vara hemma här och njuta av vädret, ska fixa fram våran ring och ta en tur med båten med den efter också kanske. Och imorgon blir det att göra tårta med mormor för det är mammas födelsedag!

Nu ska jag snart ner o ta en kvällsmacka, fast det heter nattmacka egentligen. Men det är ju inte riktigt natt så. haha!


oh, hot damn

Hur tusan lyckas jag? jag solar framsidan och bränner mig som in i ... vet inte vad. Alltså jag är röd/brun, och så solar ja baksidan i en och en halv timme och får nästan ingen färg alls, fattar ni hur snygg ja är eller?


köpte ett turkost flätat armband på fait, 29,- om ja minns rätt. Det andra är ifrån Rhodos.

den vita pösiga tröjan köpte jag också.

och en zebra bikini! överdelen är i samma mönster.
Fint att dom är mindre än mina andra förresten, så de blir en vit linje.
Kan meddela att min mage sviiiiider nu också, ska smörja in den ännu mer! haha.

Michael Jackson..

Är tydligen död, fick jag veta av Johannes nu. Ojdå...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

Torsdag

Nu har jag precis duschat och fått i mig lite middag. Blev inte så mycket solande som jag trodde idag, det var ganska molnigt och så hade jag inte riktigt lust. Åkte in till stan vid lunch med pappa och köpa present till mamma som fyller år på lördag. Sen hände det inte så mycket mer. Ikväll är det torsdagskväll här i borås men jag ska nog inte ner denna veckan, orkar inte riktigt och så, får nog bli nästa istället. Nu ska jag kika lite bloggar och sen slänga mig i soffan, hoppas ni får en trevlig kväll :)


nyduschad & osminkad,

stekarväder

yoyoyo, torsdag idag och vädret håller i sig. Det ser ut att vara lite blåsigare idag men det kan ju faktiskt vara skönt. Ska ut och sola nu en stund eftersom jag inte gjorde det igår, haha. Min rygg ligger fortfarande efter.
Är i akut behov av en ny bikini och som ja skrev några inlägg ner så finns det en på gina jag vill ha, eller den finns på internet, då brukar de aldrig finnas i butik när man väl vill ha det. Men ska nog kika där imorgon i alla fall.

Det här blev typ världens tråkigaste inlägg men, har varit dålig med varbergs bilderna så det kanske kommer några fler senare. Nu blir det och hoppa i bikinin och ut och steeka.

Byxdress


bild ifrån AnniHoney

Åh har varit sugen på en byxdress ett tag nu, alltså bara o gå i hemma. Och nu när jag såg att Anni hade den här fina från bikbok blev det ju inte bättre. Exakt en sånhär är det. Men hon hade köpt sin på midsommarrea, så den är förmodligen slut. Kanske ska till göteborg, men inte förrän nästa vecka, Håll tummarna att den finns kvar då?

Rabarberpaj

Idag har det varit jätte soligt ute, var ute hela dagen mellan 10-15, riktigt skönt faktikst. Har till och med badat idag igen. Har fått en del färg också så nu är min rygg röd, haha. Om tio minuter ska jag lägga mig framför tvn och titta på ugly betty, missade det förra veckan.. Jag och mamma gjorde precis en rabarberpaj också som vi ska sätta in i ugnen, åh så gott, även fast hallon & äpple är godare :)


Update; oj det var visst inte ugly betty idag. Får kolla på nåt annat skit program då :)


Tisdag

Godmorgon! Nu ska jag ut och steka. Solen skiner & himlen är blå. Baksidan är nog prio 1 eftersom den är aningen blekare än framsidan, haha :) Sen ska vi grilla till lunch, jag joel och victor, får se hur det går, det ska nog gå bra.. Lägger upp fler varberg bilder senare idag.

So long!

förresten så kom ja på att ja ska göra en bananmilkshake idag, det är ju gott.

Solglasögon?

Nu har jag suttit och letat solglasögon i typ en timma, men så kom jag fram till att det var bäst om jag provar dom. Annars kommer jag aldrig att va nöjd och jag vet inte riktigt vad jag passar i än. förresten så är jag så himla sugen på att åka till göteborg, ingen som har lust att hänka? Lite shopping :)

Retro Aviator (brun)
Wayfarer Classic (svart)
Wayfarer Classic (rosa)

Vit bas


 

Först var jag inne på att köpa en sån här randig för några veckor sedan, men eftersom hela borås och halva Sverige har sånna så struntade jag i det. Nu kom jag på att en vanlig vit är ganska bra. Eftersom det är plagg man alltid använder och jag gillar när dom är lite pösiga. Så en sån här ska jag kolla efter imorgon, ska kolla efter en bikini på Gina också men dom som jag vill ha brukar alltid vara slut, haha.

Varberg del 1 - Fredag


efter att ha ätit midsommar lunch tog vi cykeln ut första dagen, som ni ser var det ganska molnigt.


hur jobbigt är det inte när håret blåser omkring då? haha, jag hittade en lösning

sen gjorde vi oss midsommar fina, lite suddig bild.

sen åt vi jordgubbar på trappan!


Alice langar pooosen!


sen drog vi ut lite senare, då var det på med tjocktröjorna för det var kallt! Jag posar

schnyyygggt

Fler bilder kommer senare :)

heemma!

Nu är jag hemma ifrån en helg i varberg, fyfaaaaaaaan va kul de har varit. haha :) Har tagit typ 330 bilder så det kommer nog upp en del här på bloggen, i olika omgångar såklart. Gick inte ut nåt speciellt så på midsommarafton utan va ute och gick runt lite men sen bestämde vi oss att gå hem vid halv 12 tiden p.g.a. vädret. Men vi hade en riktigt härlig helg i alla fall och tur med vädret dom andra dagarna. Hoppas eran helg har varit MINST lika bra!

Packar

Jag suger på att packa, det går inge bra. Får skärpa mig lite nu. Vid ett-tiden drar jag iväg. Säger väl det igen, hoppas ni får en riktigt bra midsommar!

Midsommar




Midsommar helg och jag följer med alice ner till varberg imorgon. Kommer nog bli riktigt mysigt. Kameran följer självklart med :) Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommar med fint väder!

Är borta tills söndag förmodligen så det blir ingen uppdatering.

Jeansskjorta

Jag har ju redan en jeansskjorta fast den är väldigt mörk, tråkigt nu till sommaren. Därför funderar jag på att köpa en till. Fast är inte helt säker än :) Så tänkte fråga lite efter eran hjälp, vad tycker ni? Och om jag ska köpa en, i så fall, den ljusare med nitar på eller den lite mörkare?

bloggtorka..

åh jag lider av bloggtorka, haha. Därav den dåliga uppdateringen. Kom precis in , har varit ute och solat lite men tröttnade för det kommer ju bara massa moln. Igår var jag i stan förresten, hittade ingenting, så jävla tråkigt. Så nu är jag riktigt peppad för en dag i göteborg full med shopping för det var längesen jag stor shoppade. Ska bara hitta en lämplig dag och fixa lite mer pengar, haha.

Midsommar nu också ju, och jag har inga planer alls. Kanske ska med alice ner till varberg där hela borås förövrigt verkar ska vara. Men det kan ju bli treevligt =)

sunny day

idag har det varit riktigt bra väder här i borås men jag har haft annat för mig än solat :) haha.
Var hos F först på förmiddagen och sedan åktes de till alice, haha. Vi drog ner till byttorpssjön efter vi hade ätit lite och så satte vi oss på en brygga. Eller vi satt väl inte så mycket, dansade och hoppade runt och larvade oss som vanligt, har alltid kul. Nu ska jag bara vara hemma ikväll även fast några har frågat om jag ville till almenäs. Har lite huvudvärk oså, har inte ätit middag än heller så kände att ja ska va hemma idag.
Har lite bilder från idag som kommer senare om min kamera vill samarbeta :)

söndag

jag satt ute en halvtimma idag för solen lyckades faktiskt titta fram här i annars väldigt regninga borås, och självklart går jag och bränner mig på kinderna. Jag och mina hamsterkinder :)haha.
Idag har ja städat mitt rum och köpt två små blommor, får se hur länge dom håller sig. Har bytt gardiner med och i veckan ska det inhandlas en ny taklampa.

Nu ropar pappa för middag,
uppdaterar senare om ja har nåt vettigt att skriva om, hoppas ni har haft en bra dag förresten!

my new riing



What do you think?

Den är ju smalare än den andra jag hade tänkt mig men det såg nästan bättre ut på mig, tror jag. Tycker ni jag ska behålla den?

FIKA

mycket skraatt blev det och nästan inga normala bilder :)




kommer sakna er tjejer


hahaha alltså...


ring

jag har köpt en ring, det blev inte den jag tänkte. det blev en annan från thomas sabo, jag tror jag ska behålla den, den var lite billigare. Men jag har en vecka på mig att tänka över det, men den känns bra. Visar nog bild sen...

hjäääälp

godmorgon, lördag idag då. Det öser i alla fall inte ner utanför fönstret men skulle inte förvåna mig om det börjar snart.. Idag ska jag in till stan vid halv ett och fika med tjejerna, imorgon åker c&e på konfirmationsläger i 3 veckor och efter det åker båda utomlands 2 veckor, kommer alltså inte träffa dem på FEM veckor, det är länge. Med tanke på att vi brukar ses nästan varje skoldag eller ringas typ varannan dag.

När vi har fikat kanske jag och alice ska kolla i lite butiker, fast det beror på när stan stänger idag. Annars har jag inget speciellt för mig. Sitter och tänker på vad jag ska ha på mig, det är så himla svårt när vädret är såhär, man vet inte om man ska ta jacka, tröja, paraply, osv.

Förresten så skrev jag ju om den där ringen jag kanske ska köpa igår, som kostar 1490, väldigt dyrt. Så jag har funderat lite och vet verkligen INTE om jag ska köpa den, vill ju gärna ha den men kan ju lägga alla dom pengarna på mycket annat.
Vad tycker ni?
Silver Thomas Sabo Ring
så ser den ut, men ska nog ha en vit rad med stenar istället för svart då. 

ni är guld värda tjejer


& om ett skratt förlänger livet så kan jag lova att vi är odödliga

hejhejhej

åh vad jag vill shoppa, men hittar aldrig någonting här i borås ju! Och sen sitter jag och klurar på om jag ska köpa en ring jag vill ha eller inte, jag har pengar till den.. Men vet inte om det kanske känns lite onödigt, 1490 kostar den, och det är ju en hel del pengar. Kan inte riktigt bestämma mig, den är ganska vanlig så man kan ju ha den varje dag, men ändå.
Sen saknar jag en person jäääätte mycket, FÖR mycket. visst är sånt jobbigt?

Nu ska jag slänga mig i soffan :) Ikväll blir det tacos kväll me mi familia bara, skönt det också.

NU HAR JAG PRECIS KOLLAT PÅ FILM


& ätit tårta

Videoklipp...?

Hm, sitter och funderar på om jag ska ladda upp videoklippen ifrån varberg. Har ju inte så många och dom är inte särskilt roliga, men ändå? Vad tycker ni?

igår








Torsdag

Har varit ute och gått i 40 minuter nu och har satt igång pastavatten, för jag ska göra lunch. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska nog mest va hemma o slappa . Förresten så hade vi jätte kul igår kväll och det kanske kommer några bilder sen. Vet att mitt bloggande har blivit lite tråkigt på sista tiden, men så fort jag får lust ska jag bättra mig. Nu ska jag fortsätta med lunchen :)


Onsdag

Godmorgon, första dagen på sommarlovet och jag sov ut riktigt länge. Skönt :) Idag ska jag bara vara hemma och slappa men ikväll ska jag hem till cassis. Vi tjejer som var där igår och så ska vi ha lite avlusntingmiddag eftersom det inte blev någonting igår på kvällen. Annars händer det inte alls mycket, vädret är så himla tråkigt. Helt grått och regn, bra första dag på lovet liksom. Näe nu ska jag ta och fixa iordning mig lite, sitter i en stor t-shirt bara.

Bloggar senare och då kanske det kommer någon film ifrån varberg med :) puss

SOOMMARLOV!

så jääävla underbart. Som man har längtat, allt hårda slit lönar sig faktiskt i slutet och nu känner man sig helt fri. Vi hade hyfsat tur med vädret på skolavslutningen. Det känns faktiskt som att de ska vara typ två veckor kvar i skolan, men samtidigt är det så skönta att man har ett långt lov framför sig nu. Tänk vad mycket kul man ska göra.
Innan avslutningen var vi hemma hos cassis i alla fall, 6 stycken och gjorde iordning oss. Hon hade köpt massa god frukt att doppa i smält choklad och kakor (morotskaka!), jätte mysigt.


alla var jätte fina




HONEY, IM HOOME

Nu är jag hemma igen efter världens roligaste helg i varberg, har nog inte skrattat så mycket på länge. Jag orkar inte lägga upp så mkt bilder här för har precis lagt ut alla på bilddagboken så gå in på linaskoglund om ni är intresserade :) Lösenordet är lina

Men vi har haft kul, och det har hänt massor av saker (haha)  Jag kommer nog lägga uppp någon video här senare.
 



Hejdå ett tag

Drar till vbg imorrn som sagt, uppdaterar inte då. Ska komma ihåg att fota en del :)

HAPPY HAPPY

Nu är jag på bra humör, veckan går mot sitt slut och imorrn drar jag och några andra till varberg fre-lör och möjligen sön. Det ska bli skit skoj. Får hoppas att vädret blir lite bättre också.



trött

ja e så trött trött trött och mina ben värker, jag förstår hur tråkigt det är att läsa sånt här. Det är anledningen varöfr jag inte har bloggat på ett tag. Min dag har i alla fall varit jätte rolig och ja kanske berättar mer imorgon, puss<3

Tisdag

hej på er, hoppas ni mår riktigt bra. Jag sitter och arbetar med ett bildarbete som ska vara inne imorgon. Det är anledningen till varför jag är lite frånvarade här på bloggen, men snart är är skolan slut så det gäller ju att kämpa ända in i slutet. Var på stan efter skolan idag igen, fast med Alice. Det var jätte kul och mysigt och vi fikade massor. Jag hittade ett linne att ha under den vita klänningen, vare sig jag har den på avslutningen eller inte, sen fick jag med mig lite underkläder med.

Jag hinner verkligen inte sitta här och skriva men kommer kanske bilder från idag, imorgon, för alice har dem. Jag var ju klantig och glömde kameran.

Ska försöka se lite på ugly betty och duscha också.

ego

Nu ska jag snart gå och lägga mig, tidigt men är helt sjukt trött, måste vara värmen..


Klänning?

Som ni vet har jag inte hittat nåt avslutningsklänning och om jag inte hittar någon imorrn ska jag ha en av dom här. Lite tråkigt att visa dem i bloggen redan nu men ni vet ju inte vilken ja väljer sen.

Däremot vill ja gärna ha HJÄLP med vilken jag ska välja, så låt kommentarerna flöda, haha.


suddig bild, men den vita me brodyr på och en vitt långt linne under bara..

annars ska jag ha denna blommiga ifrån H&M med korta shorts under som man inte ska se, blir lite bart annars.

Men vilken tycker ni?
jag KAN ju hitta nån imorn men det lutar mot nån av dessa.

Så går det när man har tråkigt..

Hoppas ni förstår att vi inte är seriösa och våra röster e väldigt tillgjorda haha, och så börjar vi skratta bara för att ja säger "zaaara" så roligt.

och förlåt att ja vrider kameran ibland, sen blev kvalitén dålig på youtube. Men nog med ursäkter!

Holaaa

Idag har det varit stekhett här i Borås, som tur var tog jag shorts. Har spenderat hela eftermiddagen i stan och kikat runt med elin och clara och sedan träffat filip. Letade lite efter en avslutningsklänning utan resultat men jag har verkligen tröttnat på det nu så funderar på att ta en av dom jag har hemma och inte har användt  skolan. Ska visa bilder sen så får ni va smakråd! :)
Nu är jag helt slut eftersom det är måndag och även pågrund av värmen. Snart kommer en video upp också som jag och alice filmade på rasten, hahahah.

Känns så himla bra att det bara är 4 dagar kvar och verkligen anstränga sig i skolan.
Nu ska jag gå ner och hämta ett glas juice!

RSS 2.0