Söndag

hej! det var ett tag sedan nu, men har inte haft något roligt att blogga om. Har i alla fall haft en riktigt slapp helg, ganska skönt. Idag åkte jag till Filip och var där och sen åkte vi ner till stan och kollade på bio vid halv sex, det var mysigt. Vi såg sommaren med göran =)
Imorgon är det skola som vanligt då, woho. Bara upp klockan sju på morgonen, inte alls jobbigt.. hehe. Men jag ska försöka blogga lite bättre denna veckan tror jag, om ni vill alltså? Nu måste jag läsa igenom spanska glosorna och sen förbereda lite inför imorgon.


blabla

jag har hittat lyckan - i din famn.

Alltså nu har veckan kört igång igen, och det känns. Tänker inte blogga så mkt för ja skriver bara massa onödig skit ändååå! Men as usual, skriver väl nåt om jag kommer på nåt viktigt. pössss

sov hos clara

heej, sämsta uppdateringen jag vet. Men igår bestämde jag mig att åka till clara vid typ 20 över sex och tjugo minuter senare skulle hennes buss gå ifrån stan. Så jag fick liiiite bråttom. Men det löste sig. Så jag var där igår kväll då och sen sov jag över där, det var skit kul. Sen idag har jag mest tagit de lugnt, försökt plugga lite. Alltså jag känner mig som världens pucko när jag inte fattar NÅGONTING i matten, men när man väl har kommit på det så är det väl inte så himla svårt.

Men nu är min farmor och min.. gammelfaster här. Dom ska äta middag här. Så ikväll måste jag väl sitta och vara social lite, tycker sånt kan vara rätt jobbigt ibland när man inte är på humör men aja ;) haha.

lördag

Igår låg jag och kollade på film hela kvällen, kollade på high school musical 3 haha, den är faktiskt jätte söt ju! Men nu borde jag nog byta om eller något för klockan är snart två och jag ligger fortfarande i sängen. Idag ska jag nog mest ta det lugnt också, men borde egentligen plugga lite så jag inte hamnar efter i matten. Känns inte som att det är det första man vill göra.

Men som ni märker så har jag inget viktigt att blogga om så jag skriver senare om jag kommer på nåt!

äntligen fredag

jag tror jag dör snart, e så himla trött men nu är första veckan i skolan avklarad. Kom som en zombie till idrotten imorses men jag klarade det i alla fall. Gick till stan efter skolan med alice och där träffade vi massa trevligt folk, o ja träffade baby. Sen blev det lite fika också. Köpte en kofta som jag inte har bestämt om jag ska ha kvar än, den är ganska vanlig men ah, lägger kanske upp bild senare. Sen tog jag bussen hem med benjamin och nu sitter jag här, helt slut och min mage kurrar. Men snart är de dags för tacos, oj vad ja ska äta =)

alideberg igår

hola!
idag var det sjukt varmt här i borås, typ 27 grader. Var ju i skolan då, och vi hade lektioner på förmiddagen, fast dom var ganska slappa, blir ju så nu i början, gick igenom betygskriterier osånt. Sen efter lunch gick vi upp till byttorpssjön där vi inte gjorde någonting. Efter det så gick jag med alice och viktoria till almås där alice väntade på en kompis och bubbisen kom dit så tog vi bussen hem till honom, så va jag där till klockan fem typ, mys.

Hade typ inga bra bilder från alideberg =) men någon kanske..


det här är då alideberg! haha, nej men de är bebispoolen.


elin e ju stor posarn då!


godnatt

gulligt inlägg elin! haha, och jag sov faktiskt inte, vilade lite bara.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, e skit trött. Och det är väl lika bra att jag kikar lite på vad jag kan ha för kläder imorn, ska upp extra tidigt. Och det ska bli jätte varmt så det blir väl shorts eller klänning.

Förresten så fotade jag lite idag, har inte kollat på bilderna så dom kanske är jätte dåliga men annars så slänger jag nog upp några imorrn! Godnatt ♥

Lina glömde logga ut..

Yo Yo Elin the guestblogger here (A)

Lina jag måste säga en sak, att somna på sängen och glömma logga ur när ja är hos dig är inte smart haha!
så nu blir det ett inlägg À la elin.

Snart ska jag ta moppen hem, för lina o hennes mamii ska ju som sagt in till knalleland.
Dagen har vart underbar med en massa stek o härligt fölk. Hoppas morgondagen också blir lika lyckad även fast vi är i skolan.

tänkte berätta lite om eftermiddagen här hos Lina. Hon cyklade ju och jag tog moppen hit som hon nämnde innan, hog såg ut att ha det lite jobbigt i uppförs backen där ett tag hah! nej skoja, du gled fram som ett proffs på banan! (A). Sen när vi kom hit åt vi lite o han med o sola lite innan målnen kom :) Nu sitter vi som vi brukar göra o nördar framför datorn, jusst nu är det ju bara jag. ska vell väcka henne snart höhö!


Ha det bra... :)

Btw, hoppas ingen trodde att jag var serriös nu :S


Onsdag

Nu är elin här. Idag har vi varit på alideberg med skolan då som sagt. Vädret var skit bra så det var ganska kul faktiskt. Sen tog elin sin moppe och jag o jegor cyklade hemåt, fast han bor ju på sjöbo då. Ska nog in till knalleland senare med mamma, måste köpa lås till skåpet i skolan och en almenacka.

Finaste bilderna då =) hahah!



det här gillar vi!


första dagen avklarad



nu är ja hemma ifrån första skoldagen - jag överlevde!
dagen kändes faktiskt ganska onödig, fick bara några papper och sen stog lärarna mest och tjötade. Och imorgon ska vi till alideberg, inte alls kul. De är typ ett utomhusbad här i borås, får hoppas på bra väder i alla fall. Men dom vanliga lektionerna kommer igång på torsdag.
Nu ska jag hämta en macka =)

Skola imorgon!

imorgon böjar vi alltså skolan. Till skillnad från resten av skolorna här i borås som börjar på onsdag eller torsdag. Visst har vi tur som får börja tidigare??

Alltså ärligt talat så är jag helt deprimerad (typ), nu börjar allt igen, läxor, tidiga mornar, mycket plugg, u name it! Kan ju inte säga att jag är precis taggad. Aja schemat är hyfsat bra i alla fall. Är ju sista året på skolan med =)


alltså man blir ju suur.

anledningen till att jag inte har bloggat idag är för att min blogg har dampat loss. Man har inte kunnat ladda upp några bilder o.s.v, hoppas det löser sig snart i alla fall, för då bloggar jag =)

målaren lina

nu kom jag precis upp ifrån källaren. Har målat massa i min brorsas nya rum som han ska ha där, så ska jag få hans istället om jag vill. Kan säga att mina mjukisbyxor är fulla av färgfläckar & mina händer med. Så nu ska jag ta lite glass och nörda här vid datorn!


en sånhär t-shirt skulle jag ju ha, haha!!
Bilden är ifrån Mini.

tråkigt

http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/4693-Test_your_patience/

för er som har jäkligt tråkigt =)

sitter fortfarande...

...i mjukiskläder, ska ta o byta om, fixa håret och sminka mig lite! Ikväll ska jag nog åka o kolla på en fotbolls match, har inte så mycket annat för mig.

här kommer några snabba bilder ifrån grillningen igår, fotade bara precis när vi kom dit. Sen glömde vi bort kamerorna, haha!

jag, elin & alice..

jadu, vad ska man säga? ;) vi bjuder i alla fall på bilderna.

hej

har inte kunnat uppdatera bloggen men igår var en jätte bra dag i alla fall =) åkte in till stan o va me min bubbiis, sen åkte jag hem till clara med elin. Senare stack vi till stranden med massa annat trevligt folk och grillade oså, jag badade till och med (!) , åkte hem på kvällen och idag har jag varit o tagit en spruta, gjorde faktiskt inte så jätte ont, men det kändes ju.

4 dagar kvar till skolan, känns ju sådär halvbra, nej, helt ärligt så känns det förjävligt. men men.

Nu ska jag fixa nåt o äta för jag svälter här =) åt ingen frukost innan.


USA

E hemma ifrån göteborg nu, har jävligt ont i benen =) Men det har varit en jätte bra dag och även fast vi hittade hur lite som helst så skrattade vi mycket i alla fall. haha!


köpte mig en tröja på bikbok iaf, den är inte riktigt så stor som den ser ut.


oså en puss till bubbis:D

mat!


Våågen

Kära bloggläsare, som några av er kanske vet så har jag längtat som en tok efter att åka till göteborg och shoppa, nästan hela sommaren faktiskt. Och vet ni vad? Imorgon åker jag & brrrrudarna! Nästan så att ni får göra vågen ju. Nu ska jag gå o lägga mig, puss

bye bye ?

jag tror faktiskt att jag ska sluta blogga.. bloggen ger mig nästan ingenting längre o jag har ändå inget viktigt att skriva om. så den kommer nog att läggas ner.

Köpenhamn

Okej i fredags så åkte jag och mamma och pappa ner mot köpenhamn. Kom fram vid 11 tiden och då åkte pappa till mässan, för han skulle jobba. Så jag och mamma fick en (varm!) dag i stan med världens godaste grekiska sallad till lunch. Sen åkte vi till malmö och gick ut och åt på ett mysigt torg, och där var maten också jätte god, oxfilé grillspett. Och sen sov vi på hotell där. Så idag gick vi i stan typ 2 timmar i malmö också och sen åkte vi hem. =) Mina fötter och händer var helt svullna utav värmen och att vi hade gått så mycket, haha!

Det blev lite shopping i alla fall.


tights med dragkedja.

en "puderrosa/gammelrosa", vad det nu kallas.
Klänning i alla fall!

en plånka / kuvertväska typ.


en tunn tröja, känns lite stickad/collage tröja typ. hehe. Skön i alla fall, funkar till tights, barbent & jeans.

onödigt

ja, jag är hemma och jag lever! Nu ska jag visst äta, bloggar sen.


blablabla

"Om man skulle klyva min hjärna itu, skulle det nog likna en obrukbar tv-apparat, ett myrornas krig"

Nu är jag hemma ifrån stan, det var väl kul.  Nu måste jag PACKA åh jag suger på det och jag hatar det. Ska till danmark i två dagar.. Vill inte åka ifrån det fina vädret nu ju men.

och ibland känner man sig bara som en idiot, riktigt mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Nu ska jag packa. Och aldrig kunna somna för att min brorsa o hans kompisar kollar film, och sen ska jag gå upp klockan sju och sätta mig i en bil i flera timmar. HEJDÅ.

Klippt mig

Hej på er!
kom hem för en timma sedan, har suttit två timmar hos frisören. Resultatet blev ganska blondt, och det är klart att det känns kortare, hon var ju tvungen att klippa det slitna men jag är nog nöjd fakitskt! För en gång skull =) Så mitt klago inlägg igår kan ni ignorera nu!

Klockan halv 2 kommer clara hit, så nu ska jag ut och svettas som en gris i solen, lite färg måste jag ha.
Bild kommer nog sen, puss

Klippa mig imorgon...

r.i.p mitt långa hår & min utväxt också för den delen (fast det är bara bra). Men imorgon ska jag klippa mig och slinga utväxten i alla fall, och visst är det så att frisören alltid klipper MINST 2cm mer än vad man har sagt. Blir så sur på sånt, och mitt hår växer typ långsammast i sverige, så nu när det har kommit igång så måste jag klippa mig!! Men jag ska i alla fall bara toppa det. Men ska väl inte deppa ihop redan innan, det kan ju faktiskt bli bra (hehe, nooo).

Men ni lär väl få se en bild imorgon =)


igår hade...

....vi ju "tjejkväll" hos clara, eller vi var där, fyra stycken, det var skit mysigt och roligt. Sen sov jag och alice över också så jag kom inte hem förrän vid halv fem idag för vi var där hela dagen.


clara, fixad och klar, söt!

poose

efter att ha badat åkte vi ut med båten, elin var grym första båtförare ;) blev aningen galet där.

alice och jag var grymt taggade, och ursäkta vårat hår med det blåste som tusan!

sen somnade vi vid 4 och idag var vi taggade igen, åkte ut med lilla gummibåten för att steka.

lite sol var det, men en hel del moln!


vi hade en grym lösning med colan i vattnet med ett snöre så den höll sig kall!

Det kanske kommer nån mer bild ifrån clara när hon har skickat, om det är någon bra.
Nu ska jag duscha!

drömmar

inatt hade jag förresten tre helt konstiga drömmar, speciellt en utav dom. Om jag drömmer så inatt igen så måste det vara något fel på mig. Helt sjukt var det. Nu ska jag packa iordning lite tills imorgon!

Off to sandared!

Jag sitter här och dööör av hunger, hehe, inte riktigt då men jag är as hungrig i alla fall, ska väl äta snart. Imorgon ska jag hem till clara i alla fall och jag tror att jag kanske åker ganska tidigt. Ska vara där över dagen, sen kommer elin&alice senare också, så ska vi äta lite, kanske bada (hon har pool!), och sen ska jag i alla fall sova där, vet inte hur det blir med dom andra än, men det blir nog kul i alla fall.

Kommer nog en del bilder kanske, har ju varit lite dålig med det =) Men då vet ni i alla fall vart jag håller hus imorgon/mesta delen av onsdagen.


haha, helt konstig bild från när vi va hos elin en dag.
& riktigt så lång är jag inte, haha, jag står på ett trappsteg högre upp & på tå.

beige kofta

Har någon nån koll på vart man kan hitta en kofta som ser som sofie's på denna bilden? Alltså beige, grovstickad och lite oversize. Hennes är ifrån MQ men den är tyvärr slut. Och jag behöver verkligen en kofta och denna är ju jätte fin.


hoppas att det var okej att jag lånade bilden =)

Hejdå

vilket jäkla piiiiiisssss väder det är. Är så trött på detta, dom två sista veckorna på lovet borde kunna vara bra ändå!

Och förresten så har jag kommit på att min blogg har blivit sjukt tråkig på sista tiden så jag ska inte blogga på ett tag, om jag inte har något roligt eller viktigt att skriva om då.

Åker in till stan vid fyra och träffar elin, ska köpa solglasögon (trots vädret)  underkläder och sådär. Hörs ♥

Hope you're happy now!

hej sötnosar.
är skit trött så jag ska nog sova snart. Idag har jag varit i stan med elin som jag berättade igår =) och eftersom det aldrig blir som man har tänkt sig så fick jag bara med mig en blus hem idag, men jag är nöjd ändå. Kan inte visa bild just nu eftersom den torrfäller innan man har tvättat den, så jag slängde den i tvätten direkt.

Och förresten, solen tittade fram i borås idag och imorgon ska det bli ännu bättre, men jag hinner inte sola för jag har saker planerat, sad! Nu måste jag verkligen fixa iordning mig och sova, jag slocknar när som helst.


Friday night

Nu ska jag snart gå o lägga mig så jag orkar upp vid halv 10 imorrn =) ska möta elin i stan vid 11, vi ska gå o kolla lite. Jag funderar på o köpa ett par tights jag har sett, ett nagellack, bh&trosa som e as söta och nån tunika om jag hittar. Problemet är bara att jag borde spara pengar tills när vi ska till götet för min budget är inte så jäkla hög, elin ligger på 5000+ och sen ska hon få mer pengar eftersom har fyllt år, visst borde hon dela med sig?! Jag ligger långt under kan jag säga.

Näe godnatt på er! :)


RSS 2.0