26/9

okej, ja suger faktiskt på att blogga. Tror jag ska sluta, eller så börjar jag igen när jag har lust. Nu måste jag leta upp min teknikbok som jag förmodligen inte kommer hitta eftersom jag har slarvat bort den, och sen ska jag plugga lite spanska.

Kan berätta att ja ska byta rum så jag och mamma har tapetserat massa idag, men vi blev rätt sura sen för att tapeten räckte inte, så får göra klart det på onsdag, surt!

Men vi hörs nångång ibland kanske =)

hejhej

kan ju säga en sak i alla fall, våran svenska inlämning DÖDAR. Jag har gjort lite mer än hälften nu i alla fall, tur det. Har precis ätit tacos och ska försöka skriva lite till. Sen blir det nog film ikväll eller något sånt om jag hinner.

igår sov jag hos clara i alla fall, det blev myskväll med film och massa onyttigt.

Imorgon är det skola igen då, helgen har tyvärr gått skit fort. Men ska nog vara med min älskling imorgon efter skolan, mysigt, har längtat så efter honom.

Nu ska jag skriva vidare på arbetet och sen ta en dusch, skit onödigt inlägg men nu vet ni lite vad som händer.

friiiday

ta ingen för givet

Nu blir det idolkväll för mig & ni fattar inte hur skönt jag tycker det är med fredag, hoppas helgen aldrig tar slut.

trååkigt har jag

idag var jag skittrött i skolan, men hade ju ett prov och ett läxförhör och båda gick nog okej. Sen var vi på navet på eftermiddagen. Det var det tråkigaste jag har gjort på riktigt rikigt länge. Men nu ska jag plugga lite om jag orkar och sen ska jag lägga mig tidigt idag. De är väl idol idag också? I så fall ska jag se på det.



pluuuggg

idag har vi haft studiedag och jag har mest suttit och pluggat, jäkla roligt alltså? ;) Men har kommit en bit på svenskan i alla fall men ska snart ta tag i matten också, har prov imorgon och kan inte säga att jag fattar så mycket. Är så himla skoltrött bara.

men aja, matte var det.

Måndag

jag är så himla glad!

Hade tydligen två prov idag, inte bara spanskan som jag trodde, utan de var A-delen i matte också men det gick nog rätt bra. Annars har jag väl haft en bra dag med världens finaste pojkvän. Fast jag hade det ganska jobbigt för jag hade glömt min mobil i bilen, haha! Ärligt talat, det var faktikst jobbigt, jag är beroende av den.

Nu är jag skit trött o ska snart hoppa in i duschen, e inte taggad inför skola imorrn, blöööööö!

Väldigt onödigt inlägg men yeye =)

härlig vecka framför mig.. typ


- spanska prov.
- två matte prov
- navet..
- Studiedag!<3
- vara massa med min älskling
- filmkväll?
- Jobba ihjäl mig med svenska inlämningen


13/9

har haft världens bästa dag med min älskling, en månad idag. Men sämre slut på dagen fick jag, för nu sitter jag med allt jävla plugg inför spanska provet imorgon, suck! Resten av familjen skulle se nån ny wallander film som min brorsa hade fixat men ja får väl sitta här o plugga. Filmen får bli nån annan dag för mig..

Nu ska jag fortsätta me alla orden. Ha en bra kväll!

<3

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden..

 

 

 


fredagsmys

fredagkväll, jag sitter hemma och latar mig efter att ha haft friidrottsdag i skolan, jag var inte med pågrund av min hals men var ju ändå där och hejade. Så nu ska jag se till att sova länge och bli frisk, har precis kollat på idol och funderar på att kika film nu, låter rätt bra, fast vore roligare om min älskling va häär, eller en kompis i alla fall? Nej jag får väl sitta här i min ensamhet =) tjing tjong


ont i min lilla hals

idag åkte jag till skolan, kände att ja hade väldigt ont i halsen så jag tog mig ner till skolsyster. Som tur var så var det inte halsfluss i alla fall! Men halsen var svullen, röd och har massa blåsor. Inte så skönt, så jag kan inte vara med på idrottsdagen imorgon, får åka dit och hjälpa till om jag orkar, annars ska jag vara hemma och lata mig.

Slutade tidigt idag i alla fall och åkte hem till min äälskling, åh vad jag har saknat honom fast vi sågs för två dagar sen typ. Men det var mysigt. Sen har det varit idolkväll såklart =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. Förresten! Skit bra väder idag ju, ska bli minst lika bra imorgon, skönt.
godnatt!

I love you, I love you, I really do.

ja tänker inte bli sjuk!

idag gick jag hem tidigare ifrån skolan, hade huvudvärk och var på världens sämsta humör. När jag kom hem fixade jag lite mat och sen gick jag och la mig, sov till fyra typ och sen har jag mest nördat vid datorn, eller typ pluggat 10 minuter, haha! Min hals känns förjävlig, helt svullen och de gör ont när jag sväljer och förut hade jag huvudvärk men den är borta nu som tur är.

Men nu ska jag snart sätta mig framför tvn och kolla på idol och äta äppelpaj som min mami har bakat. Sen ska jag leta upp någonting bra mot halsen och äta nåt med c-vitamin, ja tänker inte bli sjuk! Ska lägga mig senast 10 idag också.


tisdag

Tisdag idag då, håller knappt reda på dagarna. känns typ som att alla dagar är likadana, upp tidigt på morgonen, ta sig till skolan och vara där halva dagen, sen hitta på någonting efteråt, hem & äta, plugga lite och sen sova, ja ni fattar. Sjukt tråkigt!

Idag var jag i alla fall i Knalleland med elin efter skolan. Provade typ 7 par olika jeans, men inga passade(!!), jag som hade lovat mig själv att verkligen köpa jeans idag, det gick ju himla bra =) Köpte i alla fall en tröja jag hade letat efter på H&M och ett par trosor. Nu ska jag snart äta lite och sen se idol och duscha. När ja ska hinna plugga? =( ja dör, orkar inte skolan..

Imorgon är det skola igen då, sen skoljogg också. Efter skolan ska jag nog hem till min älskling, alltid mysigt.


bild ifrån Engla

En sån här grå tröja köpte jag, fast den e lite tightare i ärmarna typ, men har nog dom uppvikta.


plugg

nu har jag precis duschat och ätit o blabla, känner att detta kommer bli världens tråk-söndag med allt plugg jag har, så hejdå! Nu ska jag plugga, roligt!

mysig dag

idag tog jag och älsklingen bussen till göteborg vid 12 då och åkte hem vid 17.20. Vi köpte ingenting alls, vilket var lite tråkigt, men vi hade mysigt i alla fall & vi var väldigt trötta mot slutet. Och nu har jag mest suttit vid datorn ikväll, ska nog lägga mig snart för mina ögon går i kors typ. Imorgon har jag en hel del plugg också, jätte roligt.. Men vill försöka träffa filip en stund också om jag hinner. Får väl se hur det blir =)

Förresten så letade vi typ i 4 olika H&M butiker efter en tröja jag vill ha, får ringa till butiken i knalleland imorgon för jag tänker inte åka dit i onödan, sen måste jag köpa jeans någon dag i veckan också.. Får se när det blir och när någon frivillig kan följa med, haha.
Nu hade jag tänkt sova snart, godnatt!

Göteborg

hej =)
idag ska jag och bubbis åka till göteborg vid 12, så jag kommer inte vara hemma under dagen. Har inte direkt planerat o köpa nåt speciellt men får väl se vad jag kommer hem med. Nu måste jag byta om! Vad fasen ska man ha på sig i detta vädret? Inte jääätte kallt, men inte varmt, och regnigt då och då.
Får väl hoppas att jag hittar något o ha på mig då, haha, de är nog bäst.

friday im in loove

idag så skulle vi varit funktionärer på småbarnens idrotts dag alltså nollan-sexan, men  när vi väl kom dit så spö regnade det såklart. Så efter att ha stått ute i regnet i 50 minuter utan att ha gjort NÅGONTING, fick vi gå tillbaka till skolan. Trots att dom flesta hade jacka och paraply var vi blöta ända in till trosorna. Så alla i båda klasserna var lagom arga, vet ni vad vi gjorde då? ALLA förutom 4 stycken åkte hem. haha! Stackars lärare sen som insåg att alla hade åkt. Så dom började ringa runt till elevernas mobiler och hem och fråga vart vi hade tagit vägen. Svaret va typ "alla gick ju, och vi ville inte bli sjuka". Och ärligt talat, vi hade blivit sjuka om vi gick omkring så. Jag kommer säkert bli det ändå eftersom jag va lite snorig redan innan.

Men jag och elin och clara åkte hem till elin i alla fall och var där hela dagen istället, det var kuliiigt =) Kuddkrig, mat, musik och massa prat. Saknar min älskling jätte mycket bara, menmen.



hej hallå

hej sötisar!
idag var det skola som vanligt då, har inte riktigt kommit in i rutinerna än men ändå är jag så jäkla skoltrött. Sen åkte jag in till stan med Neda i alla fall för att reklamera hennes väska, och då passade jag på att köpa en likadan! Har kollat på den tidigare, och när jag såg hennes hur den ser ut med saker i o.s.v. så var den ju mycket snyggare i verkligheten. Så den köpte jag i alla fall. Sen kom min älskling och vi åkte hem till mig. Kikade film och sådär. Sen åkte han :( boobo :(

haha för typ en timma sedan berättade viktoria att hon bakade, då fick jag nåt slags ryck och sprang ner och gjorde en kladdkaka skitsnabbt, det blev en jätte ful smiley på den också i form av massa prickar. Nu står den nere i köket, har inte ens smakat, haha!


okej ja ser skit sur ut på bilden, haha, och den va suddig och konstig, det var därför jag gjorde den liten. Väskan blev inte heller bra så.. Men många av er vet nog vilken det är, ifrån Lindex i alla fall. Bättre bild finns t.ex. Här!


RSS 2.0