Böcker

var och köpte mej två böcker idag.... Lite tråkigt på dagarna när man bara sitter stilla (speciellt nu när ja e sjuk och sitte ri skuggan) så ja tänkte att de kan vara lite kul och ha nåt att läsa. Började med boken It girl, som är en upföljare på Gossip girl.

Den handlar om;

" Populära Jenny Humphrey, känd från Gossip Girl, lämnar New York för att börja på Waverly prep - den exlusiva internatskolan där glamorösa rikemansbarn inte låter reglerna hindra dem från att ha roligt.
Jenny ser fram emot att börja på nytt - som Nya Jenny, fri från alla pinsamma skandaler i det förflutna. Men priset är högt och hennes rumskamrater, Callie Vernon och Brett Messerschmidt, är inte direkt hjälpsamma - om de inte själva har något att vinna på det. Och Nya Jenny för en ojämn kamp med sitt gamla jag.
Snygga killar, nya intriger och spännande skvaller gör livet svårt för nykomlingen. Men om man nu måste hjälpa en vän i nöd med risk för att själv bli reglerad, så är jenny redo. Hon gör allt de där - och lite till för att bli... IT GIRL! "

Sounds good?
Jag har kommit ungefär halvvägs och tycker den är jätte bra sålänge, ett tips!

Puss<3


Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas bara för mej, publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0