hem ljuva hem...

Nu är jag hemma efter underbar vecka på Rhodos!
Riktigt mysigt var det... Hade tänkt berätta vad som hände dag för dag. So, here we go;

Söndag: Kom ner till rhodos vid lunch tid och åkte med buss till hotellet. Där blev det en lunch vid pool resturangen (grekisk sallad ofc) och sen upp till hotell rummet för o ta fram alla bad kläder. Efter det gick vid bort till klipporna brevid hotell stranden och badade o allt sånt. På kvällen åt vi på hotellrummet om jag minns rätt? haha.

Måndag: Gick ner till hotellstranden idag och badade o solade, jätte skönt. Lunch blev en mega donut som dom säljer på stranden, nyttigt va? åt inte alls mycket nere i grekland... På kvällen åkte vi in till gamla stan , jätte mysigt va de där verkligen. Jag köpte en väska och armband. Sen blev de middag på en restaurang, åt räkris! riktigt gott.

Tisdag: Idag hämtade vi hyr bilen och åkte allra längst ner på hela rodos, de är en jätte stor timglas-formad sandstrand och på ena sidan är det jätte höga vågor 2-3 meter och andra liiiite lugnare. kul & bada där! Vimlade av vind & kite surfare
Snyggingar ;) haha. Sen körde vi till en lite lugnare strand med jätte fint vatten.

Onsdag: Idag åkte vi till ett ställe som hette fjärils dalen om man ska översätta. Var flera miljader fjärilar och det kändes som man gick i en regnskog, UPPFÖRSBACKE. svettades kan man säga. haha. In till stan denna kvällen också och åt en avocadosallad. Köpte även en D&G klocka, jätte äkta , trust me ;)

Torsdag: Sista dagen med hyrbil, Åkte till en mysig strand bara o var där hela dagen. Käkade middag på hotell rummet, alltså väldigt lugnt! :)

HELGEN; samanfattar de lite snabbt eftersom jag inte kommer ihåg i detalj men det blev en sista dag i stan och jag åt Chicken Souvlaki, GOTT! köpte lite små armband och åt självklart en jättegod glass. Låg hemma på hotell-stranden två dagar och sen kom bussen och hämtade oss 23.00 söndag kväll, då åkte vi mot flygplatsen där flyget var försenat såklart... Kom hem vid 5 tiden på natten och SOV I MIN EGNA SÄNG.

Där fick ni min resa! Lägger in fler bilder sen.



love/ L

Kommentera här
Postat av: nedaCupcake

åh, va soooooft<3

2008-08-05 @ 20:29:40
URL: http://nedacupcake.devote.se/
Postat av: Cassis

Vad roligt att du hade det bra! :D

2008-08-05 @ 21:38:28
URL: http://cassandraodqvist.blogg.se/
Postat av: Elin

låter najs :) varmt i vattnet ? <3

2008-08-07 @ 14:33:25
URL: http://elinwilliamson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas bara för mej, publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0